הלוואי שאוהדי באיירן היו יודעים לסנגר על הקבוצה שלהם כמו שאתה (דודי) מסנגר על ריאל. כל מה שנדב ניסה להגיד זה תימוכין בעמדתנו ש-: 1. כסף לא מבטיח צ'מפיונס. 2. רכש נוצץ לא מבטיח צ'מפיונס. 3. תוכניות של ההנהלה, גרנדיוזיות ככל שתהיינה, אינן מבטיחות צ'מפיונס.
דודי, בכלל לא מעניין אותי ריאל מדריד וזה באמת לא המקום לדון בסיבות לכישלון (המתמשך שלהם). דרך אגב, שנים על שנים את השם ריאל אפשר היה להחליף בברצלונה. בסה"כ מעניין אותי אם הטענות שכפיר העלה נגד באיירן הוא מעלה גם נגד ריאל לאור הדמיון בהישגים. או יותר נכון להראות לו את האבסורד בטענות שהוא מעלה כבר הרבה זמן נגד ההנהלה והקבוצה ועד כמה הלוגיקה בטיעונים שלו לוקה בחסר. לוגיקה - בלי שום קשר לכדורגל.
דני נשמה נסה להיכנס לדיון, הרי נדב כמעט ערף לי את הראש בנסיונות להבהיר לי "שבלי נימוק לדברים שלך אין כל כך הרבה שחר.." אז בנימוק מתוך דיון על נקודה שבסופה מצבה של באיירן אולי נסיחפתי קצת(ולא אני לא מסתיר שאני לא שוכח חברים בדרך לא אלו מלונדון,ולא אלו ממדריד וזה לא קשור באיירן מעל הכל!!) אבל תחליק אבאל'ה (; סך הכל זו סוג של הקדמה להראות לנדב שהכסף הזדוני של ברצלונה,וצ'לסי עדיין שולט לצערי ביבשת ועדיין זה תלוי בהנהלות שמתפרעות ומחתימות כוכבים בלבד וחבל,אבל עם ואן חאל אני מאמין שאנחנו נשנה להם את הגישה תוך שנתיים שלוש גג(בהנחה שלואיס יהיה פה כמובן)..
אני אשמח לראות בשבת חוד שמורכב מאוליץ' וקלוזה. מה לעשות שגומז בסך הכל ביחס למה שציפו או ציפינו ממנו, די איכזב. כל המיני משברון הזה שיש לנו בתקופה האחרונה בו נעצר רצף הניצחונות הוא לטעמי הרבה מכך שאוליץ' ירד לספסל בשל החזרה של ריברי להרכב. אסור לוותר על אוליץ' כי הוא עושה עבודת קודש ב 2 צידי המגרש. איך שהוא עוזר להגנה בלחץ, הבחור מסוגל לרוץ כמו מטורף 90 דקות וכמובן גם בהתקפה הוא עושה לבלמים את המוות בתנועה בלתי מפסקת. אני גם שמח לראות את קלוזה מקבל דקות משחק כי לטעמי הוא לא יורד מגומז בשום דבר ואף עולה עליו גם כיום בגילו המתקדם. פה יש לי עוד סיבה אנוכית שקשורה גם לנבחרת והחשיבות שקלוזה יכנס לפרומה לקראת המונדיאל.
סלע אתה טועה ובגדול!! הרי אוליץ' כן פתח בשתי התוצאות הקטסטרופליות שהשגנו לאחרונה,והוא בלשון המעטה לא פגע בזבוב,מה שכן הוא נותן מנוחה לצמד הסטארים שלנו בוויק אנדים שזה דבר מבורך מאד. אז התקופה הרצחנית לא יכלה להימשך כל החיים,וגם שאוליץ' היה על המגרש הדיי הרוטציה,והלחץ של המאני טיימ השפיעו,ואם היה כל כך טוב ואן חאל לא היה מוותר עליו מספיק לאחוז עיניים (ואן חאל יודע טוב מאד מה הוא עושה) לכולם בקמפיין שמתחיל להיות אכזרי,ולא מקצועי אני נגעל!!
אני מוכן לקבל את ריברי בהרכב אך ורק אם נראה אותו בשיא המוטיבציה. שנינו יודעים שהוא לא. זה משפיע על היכולת שלו, כי הוא מסוגל להרבה יותר ממה שהוא נותן מאז החזרה מהפציעה. אם הוא לא מסוגל להתאפס קודם בראש, אז הוא עושה נזק שהוא על המגרש יותר מתועלת. מנגד יש שחקן עם אובר מוטיבציה שמחפש לעזור לקבוצה בכל שניה על המגרש בכל דרך אפשרית ומת להוכיח, כזה שחקן אני כאוהד שואף לראות בהרכב וזה אוליץ'.
מצטער להפריע לשמחה של הדיון על שבת וריברי וכאלה, אבל דודי, בשום מקום לא דיברתי על כסף. רק על הטענות להנהלה ולקבוצה שלנו. רק להראות את המצחיק בתלונות ששמענו כאן עליהם. זה הכל.
שני דברים. א. קונטנטו חזר להתאמן. ב. ואולי קצת בקשר לחשק של ריברי. שמתם לב מי הנהיג את החגיגות אחרי המשחק בפירנצה? לא אחר מאשר רובן. הוא נראה פשוט מאושר בקבוצ.ה
קודם כל מבורכת חזרתו של קונטנטו לסגל ההגנה הדליל. דבר שני נדב שלא ישמעו ביני לבינך ריברי הראשון שרץ עם חיוך גדול להתראיין ולומר כמה מאושר הוא לעלות לרבע גמר.
מזל שיש את ריאל כדי לטעון כנגד הכסף...כאילו שהכסף לא הפך את צ'לסי מעוד קבוצה לונדונית לאמפריה ארופאית גם אם לא זכו בצ'מפיונס. ואנו העפלנו שלב בזכות הכסף כי בלי כוכב כמו רובן ב-20 מליון יורו (שהובא אחרי שהאוהדים לחצו כי הנס לא חשב לפתוח הארנק אחרי הבאת גומז) איפה היינו היום? בבית אחרי הדחה מבישה ע"י פיורנטינה אז הכסף ועוד איך חשוב. לגבי דמיקליס: ההיעדרות שלו לא חידדה את זה שהוא חשוב. גם איתו ההגנה שלנו נתנה תצוגות לא טובות עם טעויות שלו עצמו. לגבי אוליץ': הספסול שלו לא ברור לי. היה בכושר טוב ורץ כמו שד. אולי נותנים עדיפות לגומז בהיותו הרכש היקר בתולדות המועדון.
אוי כפיר. מי מדבר על כסף. איפה היה מדובר על כסף בהודעה שלך שציטטתי? מדבר על כוונות, על רצון, על כל מה שטענת נגד ההנהלה והמועדון והכוונות שלו. אני זוכר שטענת שבגלל שאנחנו לא עוברים את הרבע אז זה סימן שאנחנו בכלל לא מסמנים את אירופה כמטרה. איפה יש כאן כסף בכלל?
את פיורנטינה עברנו רק בזכות דבר אחד: כוכב-על שנחת אצלנו בבוחטה כסף ובלחץ האוהדים. לא רצון ולא כוונות ולא שום דבר אחר היה עוזר בשני המשחקים האלו עם איך שנראינו. הנס ורומיניגה יכלו לשבת ביציע ולרצות עד מחרתיים: הרכש שלהם הקיץ כלל בעיקר את גומז ועוד שני ליצנים בדמות ברפהייד ופראניץ', ואם זה היה נשאר כך היינו רואים את רבע הגמר בפאב טוב במינכן. הם היו צריכים את האוהדים כדי להבין שצריך להכניס היד עוד יותר עמוק כדי להצליח ורצון וכוונות טובות לא מספיקים. מזל שיש את החבר'ה מהSUDKURVE.