באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מדובר בשוער מבוגר שקשה לצפות ממנו לא לטעות ולהציל אותנו כל משחק (אכן היו כמה שהוא באמת ובתמים הציל אותנו ממבוכות). האליפות לא תקום או תיפול על בוט. לגבי אירופה, מי יודע. זה ויכוח די עקר כי הבחור זקן ולא מתמודד על אפודת השוער לעתיד הרחוק בבאיירן. בקרוב יגיע שוער חדש ואין טעם לשבור את הראש על יכולתו של השוער הזמני.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/10
  2. FC_Bayern Member

והנה לכם שאלת טריוויה יומית:
    מיהו השוער הבא של באיירן?

1. אדלר
    2. נוייר
    3. אדלר
    4. נוייר

3. aloneli Member

עדיף כבר את נוייר מאשר אדלר גם לבאיירן וגם לנבחרת גרמניה...

4. eran levy Member

להפיל את התיק על בוט זה לא רציני. בוט הפתיע את כל מי שבעסק, בטח גם את אלו שמעסיקים אותו. נויר ספג שער מצחיק לפני שבועים (אם אני לא טועה) ואף אחד לא בא אליו בטענות. בוט הוא מבוגר ודי שעיר לעזאזל, בעיקר אחרי התקופה העצובה של באיירן עם ראנסינג.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מישהו כאן (ולא רק ערן) רומז או טוען שאני מפיל איזשהו תיק על בוט, אז כדאי שיקרא טוב את מה שאני כותב. לא מפיל על בוט שום דבר מיוחד ולא הוא לבדו יהיה ההבדל בין אליפות לבין לא אליפות (לגבי גביע וליגת האלופות עוד יש מצב שהוא כן יהיה ההבדל) ונכון שגולים מטופשים גם אחרים ספגו. לצערי הרב אני זוכר מהראש 4 גולים באשמתו המלאה של בוט העונה הזו ועוד אחד במשחק בטורניר אאודי. מה שקאן ספג בקריירה שלמה וככה גם אלדר ונוייר (בקריירה יותר קצרה קצת).
    אבל לא זה העניין. העניין הוא כזה, שבוט שוער בינוני במקרה הטוב, הבעיה שלנו בעמדה עדיין קיימת ולא בגלל השערים שספג באשמתו (שהם באמת הרבה). משחק הגובה שלו הססני מאוד וחלש. סתם לדוגמא, במשחק האחרון, הוא לא יצא לאף כדור גובה כאשר היו לפחות 10 הגבהות לרחבה. רובן לתוך ה - 5. וגם במשחקים קודמים. בניגוד למה שאחרים טוענים כאן, הוא לא ממש משרה ביטחון על ההגנה ואני מפנה אתכם למחצית הראשונה של המשחק נגד פיורנטינה איך ואן בויטן לא ידע מה בוט מתכוון לעשות עד שבסוף הוא נאלץ להתנגש בו וגם נזף בו קשות. היו עוד מקרים כאלה של יציאות לא טובות לכדורים שטוחים. ובזמן האחרון, הוא גם לוקה בבעיטות שלו ויש עוד.
    צר לי לאכזב אותכם אבל רנזניג לא יותר גרוע ממנו ולרנזינג עוד היה עתיד. (היום כבר אני לא רואה איך הוא יוכל אי פעם לשחק בבאיירן). בדיוק כמו עם להמאן ואולרייך בשטוטגרט, כך גם אצלנו. שני השוערים שלנו באותה הרמה (במקרה הרע מבחינת רנזניג) רק שמרנזניג עוד היה אפשר להוציא משהו מבוט כבר לא. כך, שחבל שהצ'אנס לא ניתן לו באמת שהרי ה"נזק" משניהם הוא אותו הנזק, אבל אם רנזינג היה מקבל צ'אנס עוד אפשר היה אולי להוציא משהו ולחסוך הבאת שוער. לא סתם הבחור היה שוער הנבחרת הצעירה של גרמניה.

6. אפנברג Member

לא כל השוערים טובים גם על הקו וגם ביציאה לכדורים. לפעמים אם שוער הנו לא מהמצטיינים ביציאות עדיף שלא יצא מאשר יצא גרוע ויתפוס אוויר. בוט שוער קו טוב מאוד ולגבי היציאות זה דבר שצריך לעשות באימונים. תפקיד מאמן השוערים הנו סופר חשוב ועד לבואו של קלינסמן "הגאון" היה לנו את מאייר האגדי אלא שהוא החליט לשחררו. כיום אין לי מושג מי מאמן השוערים ומה הרקורד שלו.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נקווה שתוך שנתיים שלוש ועם האימונים הנכונים הוא יילמד. הרי הוא עוד צעיר. אפילו יחסית אלי.

בעניין אחר. כל יום יש סיפורים חדשים בעניין ריברי. אתמול קראתי שחוץ מיובה גם ברצלונה רוצה אותו ומוכנה לתת את חלב וכסף (מי בכלל רוצה את חלב ועוד אחרי איך שהוא השפיל אותנו בקיץ שעבר). הבוקר קראתי שריברי אמר בראיון שלא בטוח שהוא עובר לריאל. והיום אני קורא שברצלונה כנראה מוכנה או תיאלץ לתת את בויאן קרקיץ' ועוד 40 מליון יורו תמורת ריברי. http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc...ery-662117.html

8. dudi Member

ידעתי שתדחף את רנסינג מתישהו זה הרי הבום של החתרנות תחתיו של הלידר והאישיות האדירה שלנו בין הקורות.. ממש חיכיתי לכך.......

***- בקשר לסטאר הצרפתי כמו שאמרו לי פעם ?לא נמאס לך לאכול שאריות ושטויות של צהובונים?!? אז כנראה שלי זה עבר אבל לכם ממש לא אני אולי אנסה בבולגרית זה שבארסה שמארסהה וצלסי רוצות זה לא עוזר, הרי פרנקי אמר שאם הוא יעזוב איי פעם זה יהיה רק לזיזו והחבורה המלכותית של רונאלדו אם יעזוב...

בכל מקרה ריברי שמיברי, רנסינג או רונאלדו בואו נתעסק בעיקר רבע גמר ובכל מחיר דגש על כל מחיר!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/3/10
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

צחקנו מספיק על הפציעה של דמיכאליס אבל במשחק כמו שיש לנו הערב זה כלל לא מצחיק. במגרש חוץ קשה ועם כל הלחץ הקיים, הייתי בכל זאת מעדיף מישהו עם ניסיון. נראה איך הצעירים יתמודדו עם רגע כה גורלי של העונה.

10. C-J Member

את זה אמרתי לפני 3 שבועות... רק בלי "טפו טפו טפו".

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מסתבר שלליגה זה בסדר גמור לתת לצעירים לפתוח בהרכב, הם התמודדו מאוד יפה, אבל היום בערב זאת אופרה אחרת באמת ומבחן בפני עצמו.

לא נעים לומר, אבל יש גם אפשרות שלא נצא מפירנצה הערב כאשר אנחנו עדיין במפעל וזה לא קשור אך ורק לכך שההגנה צעירה, אלא התוצאה מהמשחק הראשון משאירה לאיטלקים סיכוי לא רע להשיג את התוצאה אותה הם צריכים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/10
  12. dudi Member

לפי מה שאני מבין אלאבה הוא הקלף שוואן חאל מעדיף על לל,גרליץ,ואלטינטופ שיכולים להעביר את פיליפ שמאלה ו"להחליף"(הם באמת לא מסוגלים..) את קונטנטו\דמיכליס ובצדק משהו.

עכשיו סלע זה לא שאני יהיר,שחצן אני דווקא מאד חושש,מפחד,מכבד,נרגש מהמפגש היום שכל העונה על חודו של שער זה מלחיץ אבל יותר מכל ההרגשות האלה אני ריאלי מביט מוואן בומל ומעלה ואומר בביטחון אנחנו שווים גול מינימום(שווה 2 היום) בכל משחק.

13. C-J Member

לא משנה מה תהיה התוצאה מול פיורנטינה, משהו טוב בטוח ייצא מהמשחק הזה:
    "אחרי המשחק" זה המועד הרשמי שנקבע לדיונים לקביעת עתידו של פרנק ריברי בקבוצה.

14. aloneli Member

בהצלחה לבאיירן!!
    הגיע הזמן שנוכיח את עצמנו באירופה!!!!!!!!

15. דנידין Member

ריברי חסר חשק וכבר לא קשור לבאיירן מאז ההצגות שלו בקיץ. עמדת המגן הימני של באיירן בדמות אלאבא גם בעייתית. הוא חור בהתקפה, מגן שלישי, הייתה טעות לעלות איתו. ואן בוייטן גם יכל למנוע את השער שקיבלתם אבל לא האמין שיצא מזה בעיטה למסגרת.

יש הרבה חושבים לעשות בבאיירן גם אם תעברו את המשחק הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/10