כפיר, מצד אחד יש דבר נכון בדבריך שכן פראנק הוא שחקן ולטקלאסה מהדרג הבכיר ביותר. מצד שני יש טיעונים רבים ומוצדקים של חברי הפורום שריברי בנוסף להצלחות והתמורה שהוא נותן לקבוצה הוא גם יודע להרוס משחקים שלמים (הרבה גם בזכות עזרתו הנדיבה של המאמן שגם ביום חלש יגיד שאת הצרפתי לא מוציאים) וכשריברי ביום חלש כל הקבוצה סובלת מכך. המשחק שלנו מתבסס המון על אגף שמאל וכשריברי ביום גרוע הכל גרוע. ולכן,מכוון ששחקן לא יכול לתת בכל משחק 100% אנו סובלים מכך הרבה מאוד. עוד נקודה שחשוב להתייחס אליה וזה ההכנסות שריברי נותן לנו. ריברי עד כה הכניס למועדון מעל 100 מיליון אויירו (באמצע עונה שעברה דובר על 70 מיליון אויירו,אני מאמין שעכשיו זה כבר הרבה מאוד מאחרונו). מה יתן לנו להשאיר אותו: * ריברי ביום טוב יוביל להצלחה *בזכות הצירוף של גומז ואוליץ' לקבוצה אנחנו מקבלים סוללת סטארים (ריברי,שויינשטייגר,קלוזה,גומז,ואן בומל,טוני,אוליץ' ושות') שיכפילו את ההכנסות. *ע"פ הנתון של צירוף השחקנים החדשים יש לנו כרגע חוד חזק מאוד שאמור לעשות שמות ברחבי הבונדסליגה וכן גם באירופה. החיסרון בהשארתו של ריברי תיצור לנו: * חייבים ללמוד לשחק על כל המגרש ולא רק על צד שמאל,משחק על צד שמאל יוביל להישגים דומים לעונה אשתקד. * פספוס השיגעון של נשיא מדריד ומחירת השחקן במחיר אסטרונומי
כל שחקן ביום רע יכול להשפיע על כל ההצלחה של הקבוצה: כשבלם תופס יום רע אז סופגים גולים, כשהשוער תופס יום רע כנ"ל ועוד ועוד. נכון שכשמדובר בסטאר אז בדר"כ לא מספסלים אותו ואז זה יכול לתקוע את המשחק אבל אין ברירה: לדעתי שחקן בקנה המידה של ריברי צריך להשאר. אם היינו מביאים את דייגו לדוגמא אז אולי אפשר היה לוותר עליו תמורת הרבה מזמונים אבל אם נשחרר אותו בלי גיבוי (ואין כרגע בשוק גיבוי כזה) אזי נהיה בנחיתות גדולה מאוד מול הגדולות של אירופה (גם כיום אנו בנחיתות איכותית מולן). גם לנו מגיע בסגל שחקן בקנה מידה עולמי וריברי הוא כזה (תזכרו את המשחק שלו בליסבון לדוגמא: ממש לבד הוא פרק את ספורטינג, לא שספורטינג היא מאריות היבשת אבל זו דוגמא לניצוץ שיכול להיות משחקן כזה. בלי ריברי הקבוצה נראתה שם כאילו משחקים מבוקר ורוצים להעביר ההכרעה למינכן. ריברי סגר את ההתמודדות כבר במשחק הראשון).
תראה הצרפתי רוצה ריאל מדריד,ואם לא הוא הבהיר שהוא לא יעזוב את באיירן עכשיו מעבר לריאל מדריד הוא לא דבר ברור מאליו מבחינתו(אני רציני שאני שואל איפה וכמה ישחק?!),מבחינת ריאל(קצת יותר מדי כסף אחרי שמשקיעים רבע מליארד והיד עוד נטוייה),וכמובן הכי חשוב טובתה הבלעדית של באיירן מינכן שנכון להיום מצב השוק אחרי האיחור עם גורקוף,ודייגו רק שני ההולנדים(אופציה לא רצויה אישית אבל טובה מקצועית)יכולים מקצועית לחסות על החור שישאיר הצרפתי ושוב לא האופציה האהובה עלי ואני מאמין על עוד הרבה. בכל מקרה אם יישאר עוד עונה כן כי החוזה כן ישחק איזשהו תפקיד בעניין,והסבלנות וההרהורים של מה יכול לקרות לקריירה במקרה של מעבר לריאל נראה את אותו פרנק ריברי שכולם אוהבים לראות,ואני אפילו מוכן להתחייב ולהסתכן קצת אבל בכל הבטחון שיש בעולם אפילו פרנק ריברי טוב יותר. פורסם ב Jul 13 2009, 12:51 PM אולי הונס מאשר ללוסיו לעזוב ברגע שירצה http://www.kicker.de/news/fussball/bundesl...artikel/511350/ ***-בצדק יש לנו את טרי ואלכס אין ללוסיו מה לחפש במרכז ההגנה המוביל ביבשת.
אין שום ספק. ריברי יתן לנו לפחות 100% אם הוא יישאר אצלנו. (אפילו את עצמי אני לא מצחיק). שוב ריברי מפסיק את האימון (פעם שלישית מאז פתיחת האימונים) בטענות לפציעות מפציעות שונות. http://www.sportbild.de/sportbild/generate...3211400000.html הנה עוד סיבה למה צריך לשלוח אותו לקבוצה השניה - שם גם האימונים יותר קלים, ככה הוא גם לא ייפצע כל כך. ותרדו מהעץ. ריברי לא ישאיר אצלנו שום חור אם הוא יעזוב.
נדב מייצג את הדעה השפוייה והכל כך ברורה בשטח. תודה לאל שאתה כאן נדב. ריברי פשוט לא רוצה להיות בבאיירן, עושה פרצופים וממציא תירוצים כמו ילד בגן. מה זה פה קייטנה? עד כמה שזכור לי אנחנו מועדון כדורגל שבשרותיו העובדים נמצאים תחת חוזה ואמורים לתת את המקסימום בעבור השכר שהם מקבלים ובלי לשחק משחקים. עכשיו גם הניסיון למצוא פירצה בחוק כדי לקחת את ריברי עלתה על הפרק, אבל אני אומר, למה להפוך את זה לכל כך מסובר אם אפשר בדרך הישירה לשחרר את השחקן שמתנהג כמו ילד מפגר? לא רוצה - לא צריך, שלום. הפרידה בין הצדדים הופכת ליותר ויותר מחייבת בכל יום שעובר. הפרשה הזאת פשוט מדיפה ריח רע ועושה שם רע לכל הצדדים.
סלע, אני אומר את זה מהתחלה. עוד מהרגע שהוא אמר שהוא לא מוכן ללכת לכל מקום שישלם לנו, אלא רק לריאל. אני כל הזמן פה, פשוט אין לי חשק לחזור ולטחון את אותם התכנים הלוך ושוב. ויותר מזה, אני אומר את זה עוד מזמן. מהיום הראשון שלו הוא חשב שהוא גדול על המועדון ושהוא עושה לנו טובה שהוא אצלנו. ככה הוא נראה תמיד. אני מציע לך לחזור למשחק נגד פרנקפורט בעונה הלפני אחרונה ולראות מה כתבתי בעניין אחרי המשחק. לצערנו שום דבר לא השתנה. מה שמצחיק שהוא חושב שהוא כל כך כזה טוב והוא בכל זאת לא הגיע עדיין בחייו לשום הישג וגם אותנו הוא לא הביא לשום מקום. אה, כן, הוא צריך שחקנים לידו. רונלאדו לא צריך ריברי לידו, גם מסי לא. אבל ריברי כן צריך כאלה לידו. מה זה אומר?
תעיפו את התינוק הבכיין לאמא שלו זדיאן במדריד ותסגרו את הגן ילדים הזה. אין דבר כזה לתת לשחקן לשחקן במועדון ככה, האוהדים שלכם כבר שמו עליו פס אדום ממזמן. אין סיכוי שהוא נכנס לאליאץ ארינה בלי שריקות בוז.
אני חושב שיותר עצוב מה שזה אומר עלינו מאשר על ריברי עצמו. אם ריברי כזה שחקן פרובלמטי, עם חוסר מוטיבציה ואגו מנופח יותר מדי היה והינו השחקן הטוב במועדון זה רק מראה עד כמה אנחנו רחוקים מהטופ האירופאי.
למה לריאל דני? לכל מי שמוכן לשלם את הסכום המתאים. ואם הוא לא רוצה, תמיד יש מקום בקבוצה השניה שלנו. יהיה נחמד להגיע לעמדה של עליה לליגה השניה.
אלבר, ולא דרך להשאיר שחקנים מתוסכלים בכוח מגיעים לטופ האירופי, אלא דרך גאווה, בנייה נכונה, ואז שאתה בטופ - כולם רוצים להגיע אליך. אתם לא בטופ של הטופ וזה לא סוד, לא כרגע. אתה חושב שדרך אקדח לרכה מעבירים סדרת חינוך? ככה מגיעים לצמרת האירופית? נכון נדב. ריאל היא רק דוגמא לצעצוע שהתינוק רוצה, אבל אם יקנו לו צעצוע מאותו תוצרת (ברצלונה למשל) או כל דבר אחר, אולי הוא יפסיק לבכות (או שאולי גם אז לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ).
הוא לא השחקן הכי טוב במועדון, הוא אפילו לא השחקן ה - 5 הכי טוב במועדון. הוא רק, אולי, הדריבליסט הכי טוב במועדון.