באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. 100%Bayern Member

לא ראיתי את המשחק, אבל התוצאה מאוד מאוד משמחת, ומאוד משמח לראות שאחרי נצחון 4-1 סופר ענק וחשוב.. אנחנו יודעים להמשיך עם המומנטום ולנצח 5-1 ולא לבוא עם הראש בעננים.... עוד משהו.. דניאל פראייניץ' גול ראשון העונה, לא ראיתי .. אבל האם הוא קרא את מה שכתבנו לו פה?

גומז מלך שערי הליגה שלנו עם 7 שערים כבר... אם הוא יסגור מעל 17 שערים אני אהיה מרוצה, גומז, חלוץ שלא בנו עליו.. קבל את הקרדיט ובהחלט מפגיז.. והוא לא הכי חלוץ שאמור לכבוש.. הוא יותר מבשל ומעונה בעיות להגנה וחלוצים כאלו מושכים אלייהם בלמים ומשאירים חלוצים שניים לבד ואז מוסרים להם.

בהחלט משמח לראות שהוא כובש ועוד צמד, וגם הוא עם 6 שערים העונה בליגה.

עכשיו אנחנו מקום שלישי... מרחק 2 נק' ממקום ראשון ונקודה ממקום שני ואם שבוע הבא ננצח את הארטה למרות המומנטום שלה ( כמו שעשינו מול גלאדבך) אולי נצליח לצאת לפגרה באותו מס' נק' כמו מקום ראשון או אפילו בתור מקום ראשון.

אני אגיב וארחיב יותר לאחר שאראה את המשחק.

שבוע טוב שיהיה לנו חברים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx וחג שמח כולם ^^

2. dudi Member

3. 100%Bayern Member

עכשיו משהו שמעניין אותי, אם מארק ואן בומל הוא הקפטן הראשון, מי השני?
    לאם היה השני אבל אחרי מה שהוא אמר על המועדון אני בספק אם ישאירו אותו כקפטן מישני,

האם המועדון סלח לו ועבר על מה שקרה ויתן לו לחזור להיות הקפטן המשני, או שמה כבודם הולך לפנייהם ולא יתנו למי שיוצא נגד ראשי המועדון ויבחרו קפטן משני אחר?

ראו, לאם הוא אחד מהשחקנים האהובים עליי בקבוצה, ובכלל.. ואני גם חושב שמה שהוא אמר הוא צדק בכל דבר.
    אבל לפי דעתי יש אחרים שיותר מגיע להם להיות קפטנים ומה גם לאם לא השחקן שהכי משפיע על הקבוצה והרבה פעמים הוא נעלם.

אני הייתי נותן לאן בוייטן להיות הקפטן, ללא ספק שחקן מרכזי בקבוצה העונה, לוקח אחריות מנהיג.

או שמה אפילו שוויני?

מה דעתכם?

4. U&U Member

לא ידוע לי שלאם הודח מתפקידו כקפטן מחליף.
    בכל מקרה שוויני הוא הבא אחריו.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לאם לא ביקר את המאמן אלא את ההנהלה. לא ההנהלה בוחרת קפטן, אלא המאמן. לאם יהיה הקפטן כמובן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/09
  6. dudi Member

סלע אם כבר אתם מתעסקים בסוגית הקפטן בהעדרו של ואן בומל אני חושב שמבחינת קריטריונים לבוט ניכר יש יותר יתרונות כלידר,ושחקן משפיע מאשר לפיליפ ככה שאולי זה לא רלוונטי אבל בכל זאת מעולם לא הבנתי מאיפה ההחלטה שלאם הוא סוג של קפטן\לידר...?

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

העניין הוא שבוט חדש בקבוצה ויש אנשים וותיקים ממנו בקבוצה ועל כך לרוב בכדורגל ממנים המאמנים את הקפטנים שלהם. לאם ושוויני שחקני מועדון וותיקים ושחקני נבחרת מובילים וזה נקודות פלוס גדולות שלהם. כמובן שלואן בומל עקף אותם בשל היותו מנהיג מלידה של ממש, לידר בכל קבוצה בה הוא שיחק, זה באישיות שלו יותר מאשר לאם ושוויני המאוד שקטים ונחבאים אל הכלים. בוט כבר לפני פרישה, הגיעה למועדון כדי להיות מחליף ובמקרה מצא עצמו שוער ראשון, עליו לא מתמקדים ומאמן לא יתן לאחד כמוהו קפטן. בכל מקרה, יש לנו הרבה מנהיגים על המגרש וזה תמיד דבר בריא, מהשוער דרך ואן בוייטן ולאם בהגנה ועד ואן בומל, שוויני ואף קלוזה הוותיק והמנוסה בתהקפה.

צרות של עשירים מי יהיה הקפטן. שהקבוצה מצליחה אז מתחילים להתעסק בדברים שוליים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/09
  8. C-J Member

מתחילות להגיע שמועות על הגעתו בחורף של הבלם השוויצרי סנדרוס לבירת בוואריה.
    מדובר על עסקה בסך כ 1.1 מיליון אירו, כאשר הייעוד המשוער של השחקן הוא החלפת ברנו הברזילאי, שככל הנראה יושאל לקבוצה אחרת כדי לקבל דקות משחק.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/bund...eve-kutner.html

9. אפנברג Member

אולי היעוד צריך להיות החלפת דמיקליס ולא ברנו...גם מול בוכום החלשה היו לדמיקליס כמה מסירות ישר לשחקני היריב, שלא לדבר על איך דייגו עם המטר וחצי שלו ניער אותו עם הכתף ולקח לו הכדור בגול של יובה. עבר זמנו והוא לא מצליח לשחזר את יכולתו מלפני שנתיים.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בלי קשר לדאמיכליס, כמו שעשו עם טוני קרוז שדי בהצלחה עד כה (כבר גם בשבת מול הרטה) צריך לעשות גם עם ברנו. הוא צריך דקות משחק ולהתפתח בקבוצה יותר קטנה ואז אם הוא יהיה טוב יחזירו אותו מיד לסגל. כך גם רוצים כמובן לעשות במועדון.

11. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזאת תהיה טעות להביא בלם בסדר גודל של סנדרוס. הוא הוכיח גם בארסנל וגם ששיחק במילאן שהוא אינו מתאים לרמות האירופאיות הגבוהות. הוא גם לא יוכל לשחק עד סוף העונה בצ'מפיונס כמדומני כך שאני רואה בהעברה זו העברה די מיותרת. הדבר היחיד הטוב שיכול לצאת מזה, שברנו ישתפשף באחת מהקבוצות היותר חלשות בבולי.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני חושב שמה שכתבת הוא נכון מאוד אם מכוונים אותו להרכב הראשון, אבל לספסל אין שום בעיה ושום נזק מזה.

13. 100%Bayern Member

ביי ביי לוקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    http://one.co.il/Article/149348.html

בהחלט אפשר רק לזכור ממנו דברים טובים כמו העונה הראשונה והמקסימה שהוא נתן, הדיבורים הם על מעבר אפשרי או לרומא או לאינטר...

שיהיה לו בהצלחה

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק שלא ישכחו להביא חלוץ רביעי לקבוצה, זה חשוב מאוד. אני יודע שמולר גם סוג של חלוץ וגם רובן, אבל ואן חאל כבר התחיל לשחק איתם כקשרים מוגדרים לכל דבר ורצוי שימשיך הסדר הבריא הזה. פשוט להביא חלוץ רביעי. בניגוד לבלמים ומגנים, יש כאלו בשפע בשוק.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מגאת' מנדב מחמאות מכל טוב לבאיירן על כך שהם נראים כבלתי ניתנים לעצירה וכן הלאה. מגאת' חושב הכי גבוה שרק אפשר אם הוא מתחיל מלחמה פסיכולוגית עם מי שהוא מאמין, היריבה שלו בדרך לאליפות. כן כן, מגאת' חושב רק על אליפות ולא מכוון לפחות מכך. אז זה שייך לדיון של שאלקה בעצם או שזה סוג של צרות עתידיות שלנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx