אתה מחמיץ את הנקודה שיוצאת מבסיס של "ואם הוא לא ישחר אותה..??!!" אז מה? יש לי את אותה הרגשה שלך איכשהו בכביסה של המועדון דאגו להשרות אווירה שאם ישחק אותו,או לא המשחק היום ועתידו כמאמן מפוטר(כראוי לדעתי האישית) לא קשורים אחד לשני בטווח הקרוב.
אם באיירן תשחרר את שחקן ההגנה הטוב בבונדסליגה(שהוא גם שחקן בית) ללא מציאת מחליף ראוי זאת תהיה בושה למועדון. צריך לשמור על שחקני הבית מכל משמר ובמיוחד על מוצלחים כמו לאם. לגבי המשחק היום, אין לי שום ניחוש לגבי התוצאה. לגבי יובנטוס, אולי זה דווקא טוב שהם מגיעים אחרי ניצחון, אם הם היו מגיעים אחרי הפסד שהיה פותח פער עצום בפסגה זה היה יכול להיות הרבה יותר מסוכן, כי הם לא היו רוצים לגמור את העונה בשלב כל-כך מוקדם.
צודק! אם כי ייתכן ונוצר קרע בגלל דברי הביקורת שלו על ההנהלה וזו הסיבה שיתנו לו ללכת, מקווה שזה לא יקרה. לגבי המשחק מול יובה: הטיטאן קאן לא מאמין שנעשה את זה: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...ntus-turin.html אני בכ"ז אופטימי: נכון שאנו לא נראים טובים אבל גם יובה רחוקה מלשכנע והנצחון על אינטר לא אומר כלום כי יובנטוס תמיד התרכזה יותר בליגה האיטלקית מאשר בליגת האלופות. אם היינו צריכים לנצח את בארסה או צ'לסי בחוץ הייתי אומר שזה כנראה לא יקרה אבל מול יובה זה בהחלט אפשרי.
במידה ובאיירן תנצח אני חושב שיש סיכוי סביר לעבור את שמינית הגמר. לדעתי באיירן עדיפה על פיורנטינה / ליון , על סביליה / אוניראה, ויכולה לעשות צרות גם לארסנל. כל זאת כמובן בתקווה שריברי יהיה כשיר למשחקים שיתקיימו בסוף פברואר אם איני טועה. הוא וגם רובן אם לא יהיה פצוע יהיו חייבים להוכיח את עצמם אחרי שמיעטו לשחק בחלק הראשון של העונה. צריך לזכור את העונה שעברה בה באיירן החלה בדשדוש רציני והחזרה של הצרפתי הפיחה בקבוצה רוח חיים מחודשת.
חוץ מקייליני הנהדר, גם סיסוקו, עמוד הטווח יעדר ככל הנראה עקב תשישות, וגם ישנו מצב שמלו לא יפתח. משחק על כל הקופה, עם ריברי היה משחק הייתי אומר שיש לכם יתרון, אך גם אם כל החיסורים של יובה, אני חושב שהיא קבוצה עדיפה יותר.
חצי שני מעולה של המחצית הראשונה. אחרי השער הייתה התעוררות והקבוצה שיחקה נהדר. פראנייץ' לספסל, ואם הלחץ יימשך זה רק עניין של זמן עד שייפול הגול הראשון.
עכשיו אחרי 23:30 - זה הזמן לפרט קטנטן ששכחתי לספר לכם: החבר שלי מהאוניברסיטה היה מצטיין! הוא ידע לשחק אותה. איך?! את זה אני אגלה לכם פעם אחרת! RESPECT!
כל הכבוד לכם. באיירן שיחקה היום פשוט נהדר. אתם מתלוננים על ואן חאל, רוצים לעשות החלפה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אני מודה לבן האלוהים שנענה למשאלתי לפני המשחק. כל שביקשתי בוצע ועל הצד הטוב ביותר. תודה לך. את פירוט המשחק והנס שקרה היום אני ארחיב מאוחר יותר.
כל הכבוד לבאיירן על משחק מצויין היום, אחרי הבזיון נגד בורדו. עדיין אתם קבוצה של שמינית\רבע ולא יותר, תפסתם קבוצה עם מאמן טירון.
תוצאה פנטסטית. בעקבות הנצחון הגדול באיירן תהיה עסוקה בצמפיונס לפחות עוד חודשיים מה שעשוי להפריע לה להתרכז בליגה, והכי חשוב, ההולנדי כנראה קנה לעצמו מקום עד סיום העונה, תודה לך יובה.
:aaa021: :aaa021: :aaa021: אם מישהו היה אומר לי אחרי שטרזגה הבקיע את השער הטיפוסי והאופייני שהוא מבקיע נגד באיירן וכמובן אחרי ששגיא כהן יסיים לשבח אותו על השער הנדיר שהוא כבש, ובאיזה רכות הוא מוריד את הגוף ונועץ את הכדור ברשת, אם מישהו היה אומר לי אחרי זה שבאיירן תנצח הערב 4-1 הייתי צוחק לו בפרצוף במקרה הטובה. במקרה הרע, הייתי נותן לו לתת כמה שאיפות בינשוף לבדוק את כמת האלכוהול שלו בדם. אני לא זוכר מתי ראינו את באיירן העונה ככה. סוף סוף ראיתי את האטרף בעיניים שכל כך חיכיתי לו, סוף סוף השכלתי לראות את הטירוף והתעוזה. כל גליץ' בחצי הראשון הפך משמעותי. באיירן לא נרתעה, גם כשטרזגה הבקיע בניגוד גמור להלך הרוח במגרש, באיירן לא הורידה את הגל מהדוושה ההפך הוא הנכון. נכון שבדקות מסוימות אחרי השער השני של אוליץ' הקבוצה הלכה טיפה'לה אחורה אבל בניגוד למה שאמר בשידור שגיא כהן זה טבעי ונורמלי מה גם שחשוב לזכור שזה משחק חוץ ובאיירן ידעה להתעשט יפה מהר מאוד. אפילו בסוף לא ריחמו על יובה האומללה. מילה טובה גם לואן חאל(כשמגיע אז מגיע למרות הכל!), העלה הרכב התקפי, לא התבייש להתקיף. כל שחקן בקבוצה ידע סוף סוף את המקום שלו. הקישור בניהולו של ההולנדי ואן בומל היה מושלם ואוליץ' היה פשוט במיטבו. לא פלא שנגמר לו האויר אחרי 75 דקות האנרגיות שהבחור השקיע פשוט מטורפות! כל החילופים של ואן חאל היו במקום אבל עדיין יש דברים שהם חסרי תקנה אצלו כשהבולט שבהם הוא כמובן ההצבה של לאם כמגן ימני. אבל יש לנו חודשיים וחצי לחשוב על זה. בינתיים בוא נחגוג כי אחרי כל המרורים שאכלנו סוף סוף מגיע לנו קצת נחת. :aaa021:
משחק מעולה, על המשחק הזה ואן-חאל יכול להגיד שמדובר במשחק הטוב ביותר העונה ואני בספק אם יהיו מתנגדים. מאז השער של יובה השחקנים לא הפסיקו ללחוץ על השער של בופון והראו יכולת נהדרת שכבר שכחנו שהם מסוגלים לתת. משחק נהדר לאוליץ' עם שער וסחיטת פנדל. הקפטן במשחק מעולה סוף כל סוף, ואפילו האוקראיני הבקיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx מעל הכל, אני חושב שהדבר הכי משח הוא שסוף כ סוף לואן-חאל יש חלק מכריע בניצחון. ניהול טקטי מעולה של המאמן! אגב, דייגו היה פצוע או משהו? כי אם לא מדובר בפאשלה רצינית של פריירה.. (החילוף)
דייגו לא פצוע ולא נעליים, פשוט "המאמן" החליט שצריך להוציא אותו. אם ליובנטוס היה מאמן, באיירן לא הייתה כובשת 4 שערים. בכלל, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה יובה ספגה 4 במשחק אחד, ועוד בבית.