זאת הוראת משחק ברורה של ואן חאל להניע את הכדור מאחור בסבלנות עד שיהיה פירצה להתקפה. זה לא היה מספיק בולט עד כה?
אתה רוצה נימוקים?! איתך זה קשה לי אני מודה אנחנו אפילו בעברית לא מדברים אותה שפה.. אדון נדב קילרים בעמדה מספר 6 זה-אסיין,אלונסו לאס,יאיא טורה,דה רוסי וגאטוסו לא ואן בומל,זה רוברטו(שחקטן טוב אבל מאד רך להיות קילר). אני לא צריך שתתיחס אבל כואב לי מה שאתה רושם תראה איך הקבוצה נראית אתה לא מסוגל לכלום ושום דבר,ואל תעשה את ריברי אנטי באיירן!! ריברי בדיוק כמו המלך הפורטוגלי מהברנבאו דואג לעצמו תוך כדי הצלחת הקבוצה!
אתה מבין, כפיר, עד כמה אתה לא רציני. אתה משווה את קאקה לטימושצ'וק. זה בדיוק כמו להשוות מכונת כביסה למקרר. באמת שהמקרר הרבה יותר טובה מהמכונת כביס,ה או להיפך. כפיר, קודם כל תבין שלמקרר ולמכונת הכביסה שני תפקידים שונים.
אולי בתפקידים ההזויים שואו חאל חילק לשחקנים לטימושצוק היה את הפוזישן של קאקא אבל באמת כמו שהגבתי לסלע בעמוד הקודם טימושצוק וואו בומל שניהם כאחד צריכים להיות מושווים לפוזיציות שלהם- אסיין,לאס דיארה וצ?אבי אלונסו הנהדר,יאיא טורה,דה רוסי, וגאטוסו ובהשוואה הזאת נוצר פער העולמות בינינו לבין הטופ, ואפילו יותר מכך תשאלו את הבונדסליגה בשנים האחרונות..
כי? ושוב, דודי, בדיוק כמו בעניין ריברי. אנחנו רק שומעים את המסקנה אבל עדיין לא מבינים למה הגעת אליה. גם בעניין ריברי, עדיין לא הבנתי מה לדעתך, חוץ מזה שהוא צרפתי, כל כך טוב בו.
אתה לא מבין למה צ?אבי אלונסו,מייקל אסיין ויא יא טורה טובים מהאוקראינים שעל הספסל אצלינו? אני לא חושב שיש מה לנמק ולא דיברתי על ריברי אלא לשם שינוי הייתי עינייני ודיברתי על עמדה מסמר 6
לא אני לא מבין. ועניין ריברי הובא על ידי שוב, רק כדי להדגיש לך, שאתה נוטה לטעון טענות ולקבוע עובדות מבלי לנסות אפילו לבסס אותן. בצורה כזו, אין אפשרות לנהל ויכוח/דיון.
עזוב אני,דומנק ריאל,פרגוסון,צ?לסי וכל מי שמשתוקק/ת לשירותיו של המגה אס הצרפתי ולא בגלל הפרצוף היפה שלו אלא בגלל הצלחה קבוצתיתשהוא יכול ומביא אנחנו כולנו טועים אתה צודק אבל תהרוג אתי מהזה קשור לאוקראיני ולהשוואה שעשיתי?
בוא דודי, תסביר לי (לנו) פעם אחת ולתמיד מה כל כך טוב בריברי. אני הסברתי, יותר מפעם אחת ובאריכות, בדיוק למה אני לא מחזיק מריברי. בוא תסביר לנו פעם אחת למה כן. לא, ולהגיד שמאמן זה או אחר חושב שהוא מתאים לו זה לא הסבר (בטח לא דומנק שאם לא הנרי הרמאי אולי לא היה נוסע לדרום אפריקה). (על הדרך אם אתה רוצה אתה יכול להסביר למה אסיין או מי שלא יהיה יותר טוב מואן בומל או טימשצ'וק). ואני מבטיח שזהו,אם לא נתחיל לדון בעניינים ברצינות, יותר לא תשמע ממני בנושא. מבטיח להפסיק להגיב לדעות בסגנון של ריברי לא רואה את שויני ממטר או רובן לא רואה את קאקה ממטר. לא הדיון שמעניין אותי (דרך אגב, אני לא היחיד שלא מתעניין בדיונים מסוג זה).
אני חייב להסכים,די נמאס לקרוא על סוגיית ריברי וכמה הוא חשוב או לא חשוב בעינך לבאיירן. אנחנו באיירן ולא מחפשים להשוות עם צ'לסי או רומא או מילאן או ריאל מדריד או הפועל מרמורק כי זה פשוט לא מעניין. יש לנו את הליגה שלנו,להם את הליגה שלהם ופה זה נגמר. ואם ריברי כזה טוב,איך זה שואן בומל הוא אלוף אירופה כאשר הוא הגיע לברצלונה ישירות מפסוו איינדהובן וריברי לא? אם ריברי כזה טוב,למה טימושצ'וק אלוף אופ"א וריברי לא? איפה ריברי היה לפני באיירן? שויינשטייגר מקום שלישי במונדיאל 2006 ומקום שני ביורו 08. והרבה בזכות שערים שהוא כבש בדרך. וריברי? אוי נכון,צרפת לא הגיע לגמר... כמובן שההשוואה שעשיתי כרגע היא מגוכחת כי לא משווים קשר ווינגר\קדמי עם קשר אחורי כי זה שני תפקידים שונים לגמרי ודורשת עבודה אחרת לגמרי. אני לא מתרשם מריברי והראש בקיר שלו,נכון יש לו מסירות חכמות ודריבלים (שממש לא מלהיבים אותי) אבל העבודה של ואן בומל פי עשר קשה יותר משל ריברי. כי בזמן שהוא נכנס בקירות ואן בומל מצליח לעצור ב-69% את ההתקפות ואיבודי הכדור של ריברי בכדי שלא נקבל גול. כי מה עדיף? לספוג ולא לנצח?,או להוציא תיקו? כי ריברי בלי מרכז קישור חזק ויציב לא שווה הרבה,יותר נכון הוא לא שווה כלום.
לריברי אין לא קישור אחורי יציב,לא הגנה רצינית לדרגים הגבוהים,בטח שלא קפטן מוביל,או מאמן שיודע לנצל אותו וחבל,חבל מאד.
Is that so? Without Mark van bommel we were at the bottom of the league. Ribery ALWAYS goes through 3 defenders! he never passes when he has to ,NEVER! and then van bommel and the other players have to fix his mistakes,without those players,as I already said we were at the bottom of the league. Van bommel not even once,brought Ribery excellent passes,and what did he do with those passes? oh... he crashed himself into 3 defenders... So please spare me and cut the bullshit,he is good that's true, but until he learns when to cross a pass in the correct time he is nothing but a fantasy. p.s I DO NOT care about what is going on ANDERE VEREINEN like Real Madrid...
בפעם המיליון, מארק ואן בומל נזרק מברצלונה כי לא היה מספיק טוב בשבילה, את רוב העונה הראשונה שלו הוא בילה כשחקן ספסל, והעבודה שהיה לעיתיים בהרכב היה בגלל פציעות ולא משהו אחר. ואן בומל היה כשלון בברצלונה, גמלוני שלא התאים לשיטה ולרמה של בארסה. תזכירו לי מה ואן בומל עשה עם באיירן מאז שהגיע? אחראי על כל ההשפלות של באיירן בשנים האחרונות, ולא ראיתי מימנו שום דבר יוצא דופן. כרגע הוא בן 32 ואפשר לקרוא לו כבר שחקן די גמור. וחאלס כבר עם טימושצ'וק אלוף אופ''א, וואן בומל אלוף אירופה, זה פשוט מגוכח. גם אולגאר ואדמילסון, ואפילו שבצ'נקו אלופי אירופה, נו אז? די זה מגוכח.
זה שטוני יעזוב זה צפוי וטוב. אם דייגו יבוא, זה יהיה אחד הדברים הכי מצחיקים שאני ראיתי בחיי. אני מוכרח לראות את זה.