באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. joe Member

איך אתה אומר באותה הודעה, שהמועדון לא נתן לפודולסקי אפשרות להתפח, וגם שאתה לא יודע את ההשתלשלות עיניינים ?

2. Champions league Member

מודה זה קצת סותר, אבל, אני יודע שהוא לא קיבל הרבה דקות משחק כמו שמגיע לו .

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שכחת רק להוסיף "לדעתי".

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה סיימה בתיקו 0-0 עם רד בול זלצבורג במשחק הבכורה של לואיס ואן חאל במועדון. 32,000 צופים צפו במשחק.

במחצית החליף ואן חאל את כל ההרכב(שממילא חסר כמה שחקני מפתח).

ההרכב שפתח: רנזינג- לאם, ואן בויטן, בדסטובר, בראפייהד- טימושצ'וק, ואן בומל, סוסה, פראנייץ'- גומז וקלוזה.

ולאחר השינוי במחצית: בוט- גרליץ', דמיכליס, ברנו, קונטנטו- אוטל, אלטינטופ, באומיהאן, בורובסקי- מולר, סנה.

כמו שניתן לראות ואן חאל פתח בשיטת ה4-4-2 האופיינית של באיירן. החיסורים המשמעותיים והחלודה מהקיץ כנראה השפיעו על היכולת של הקבוצה. כמובן שזה רחוק מלהראות כמו שנראה בפתיחת העונה ובחצי השני שיחקו בעיקר שחקנים צעירים.

http://www.fcbayern.t-home.de/media/images/spieler_09_10/vanbommel/270/vanbommel_ima_100709.Xxx

5. אפנברג Member

ההחלטה לשחרר את פודולסקי היתה מצוינת. תחת 3 מאמנים הוא לא הגיע לכלום והוא קבל לא מעט הזדמנויות. עובדה שהוא הלך לקלן ולא לקבוצה גדולה באירופה כי הבינו שמה שטוב לקלן לא בהכרח טוב לרמות הגבוהות של אירופה. אמנם בנבחרת הוא עושה דברים יפים אבל בבאיירן זה פשוט לא הלך ושוב: תחת 3 מאמנים כך שכנראה הבעיה היתה בו.

לגבי המשחק בזלצבורג: מהתקציר שראיתי בFCB-TV לא בדיוק משחק שיכנס לפנתיאון שלנו...אבל זה אימון בלבד בהרכבים סופר חסרים כך שאין מה להתרגש. נקווה שעד טורניר אאודי בסוף החודש (שאני מאוד מקווה שיצא לי להגיע אליו) נראה כבר משהו יותר מגובש, בכ"ז מגיעות קבוצות בעלות שם ולא נרצה שם פאדיחות.

6. dudi Member

הכאב ראש של לואיס ואן חאל מתחיל לרוץ רשמית משריקת הסיום של "המשחק" בזלצבורג וזו ההתחלה הרשמית של ההולנדי בתפקיד,עוד שבועיים מגיע גם הלחץ רשמית וכדאי מאד שהכאב ראש לא יהיה מטרד שהלחץ מגיע,כי בטוח יחד זה לא הולך לא הלחץ,ולא הכאב ראש מקסימום תשאלו את..

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. T0XiN Member

9. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי כמו סתם עוד בלוף של ה'בילד'. חוץ מזה יש לנו ארבעה חלוצים בסגל(כרגע), גודיונסן המחמיצן יהיה סתם עוד נטל להתקפה. ואן חאל כנראה לא ישחק 4-3-3 עם שתי קיצוניים כך שאני לא רואה מצב שגודיונסן מגיע לפה. מה גם שחלב יגיע על תקן ווינגר עוד תפקיד שאין לו הרבה משמעות במערך של ואן חאל.

אגב, 80 מיליון יורו זה חתיכת סכום רציני בתוספת שתי אלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

10. dudi Member

אין מה להתייחס ברצינות לידיעה הזאת ריברי חולם ללבוש לבן,ואם לא הוא יישאר עוד עונה לפחות באליאנז.

אגב אם ריאל תשמע שיש מצב שלוקחים להם איזה סטאר מתחת לאף אני מעריך שהבנק במדריד יעבוד שעות נוספות.

11. אפנברג Member

ממה שאני מבין מהכתבה לא מדובר ב-80 מליון יורו פלוס 2 השחקנים אלא סכום קטן יותר (לא רשום כמה אבל בארסה מקווה לסכום ריאלי יותר), אני מקווה שהבנתי נכון...

12. U&U Member

הכתבה אומרת שבמקום הסכום שבאיירן דרשה שהוא 80 מיליון יורו, בארסה מוכנה לתת את גודיונסן, חלב וסכום קטן של כסף.

לדעתי, ההצעה לא משתלמת ואם כבר עדיף היה לקחת את ההצעה של 25 מיליון יורו + 2 הולנדים (ואן דר וארט ושניידר אם אני זוכר)..

בכל מקרה, חייבים להאריך לו חוזה אם הוא נשאר כדי שלא יקרה מצב שגם שנה הבאה הוא לא יימכר ויעזוב בחינם כמו שהיה עם באלאק.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/09
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יש לו חוזה לעוד שנתיים, לכן אפשר גם שנה הבאה למכור אותו.

14. U&U Member

נכון , אני יודע, אבל הבעיה היא שהם עלולים להחליט לחכות עוד שנה וככה לחסוך את סכום העתק שבאיירן ידרשו.

15. אפנברג Member

קשה לי להאמין שהוא ירצה להאריך החוזה. ככל הנראה בקיץ הבא זו תהיה ההזדמנות האחרונה למכור אותו לפני שיהפוך לשחקן חופשי. אם תשאלו אותי אם עדיף למכור עכשיו או שישחק אצלנו שנתיים ויעבור בחינם אני מעדיף שיתן אצלנו שנתיים טובות, גם במחיר הפסד כספי. אין היום שחקן בשוק שאנו יכולים להביא במקומו ברמתו ואם הוא יתן שנתיים טובות שיתבטאו גם בהצלחות בזירה הארופאית הרי שההכנסות משם יפצו על שחרור שלו בחינם. לא חושב שהשיקול צריך להיות כסף בלבד על מכירה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/09