באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. dudi Member

קודם כל אתה טועה להידינק מכל המאמנים בעולם הכי הרבה יש כישרון של הצלחה מידית, תוך כדי שרוב הפעמים היה לו סגל אלמוני שאפילו הוא התקשה להכיר, מה גם שחוס הוכיח לי לך ולשאר העולם איך הוא מסתדר בכדורגל מועדונים המודרני שהציג בצלסי את חצי העונה הכי טובה של קבוצת כדורגל ביבשת, תוך כדי שהוא מסתדר עם כל השחקנים שכמו עם גרנט מחזירים לו המון אהבה מה שמאד חסר אצלינו. אז נסכם בכך שלבנות הוא לא יבוא מהתחלה אבל אם יש אדם שיכול להחזיר אותנו לטופ בדיוק כמו פ.ס.וו , צ?לסי , ד?.קוריאה,ורוסיה ביורו זה רק הידינק שסהכ יבקש להרפתקה כזאת שכר גבוהה ובצדק, וסכום לא קטן להביא שחקני כדורגל כי אין לנו הרבה כאלה, ולפי נדב ההנהלה אירגנה את אואוד שמאעודי טלקום ככה שכסף זה לא הבעיה.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ברור שהוא יכול להתאים וברור שיש כסף לשלם לו, אבל אני מאמין שהוא לא ירצה מועדון בסדר גודל שלנו. צ'לסי היה מקרה חד פעמי וקצר של חצי עונה כטובה אישית שאברמוביץ' ביקש ממנו. אם אתה כל כך רעב לדיוני ספקולציות, אז תחשוב בכיוון של בניטז, שם יש יותר סיכוי.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/09
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בוואן אגב מפורסם שהוא חוזר לצ'לסי להיות המנג'ר ...די סותר את מה שאתה אומר ...

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה לא סותר, כי זה עוד לא קרה. זה אתר וואן, להזכירך. ממתי אתה התחלת להיות כזה צהוב?

הייתי מחכה עם זה.אנצ'לוטי הוא המנג'ר והוא מצליח עד כה. ואגב, זה שאברמוביץ' הוא כל יכול ומכר קרוב שלו, זה לא אומר שכל מועדון גדול אחר יכול גןם לקבל שירות כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ועכשיו לחדשות שהן לא ספקולציות:
    :aa1: הונס מבהיר בצורה ברורה שטוני קרוז יסיים את תקופת ההתפחות שלו בלברקוזן וימשיך לשחק עבור באיירן לפחות עד תום החוזה בקבוצה.
    באיירן מרוצים מהמהלך שעשו תוך כדי אפשרות של השחקן לצבור ניסיון ודקות משחק בליגה והחליטו שהם כן רוצים בו. זה דבר שלא היה ברור מאליו. אם קרוז לא היה מתעלה ליכולת טובה הרי שהוא לא היה חוזר כנראה לסגל במינכן ונמכר בסוף העונה.

6. dudi Member

סדר גודל של מה?! אני לא רואה אתגר מפתה יותר לחזור ליצב את באיירן כדאבליסטית בבונדסליגה,וחברת קבע בחצי הגמר ומעלה באלופות הפרוייקט כולל שכר אסטרונומי(ובצדק),יד רחבה לעיצוב הסגל(ואמא של בצדק),קהל,איצטדיון מהטופ שכל אחד חולם ככה שיש אתגר ויש תנאים ויש למה להסתכל על האופציה של חוס יותר משל בניטז.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/11/09
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה הספיק לבנתיים דודי. עוד לא היה לנו אפילו קצה של חבל, סוג של עשירית שמועה, אז אין טעם להציף את הדיון בזה. נחזור לדון על באיירן מינכן.

8. dudi Member

אוקיי אני נרגע (; אתם שמים חלב ומצפים שהחתול לא יבוא לקרוע את הצלחת..

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כולנו כאן רוצים מאמן חדש ומחכים לראות משהו עם בסיס שמתפרסם בעיתונות בדמות מאמן מחליף. ברגע שיהיה פרה, כולנו כאן נחלוב. עד אז כשאין כלום, אין טעם להציף כאן סתם הודעות על גבי הודעות.

10. dudi Member

אין עליך סלע בשבילך אני אפילו יתמוך בפנסיונר שישאר רק תרגע (;

בכל מקרה אני מבין ש(סוףסוף) סופר מריו פותח עם מירו מחר בחוד,בלי רובן עם מולר אפור אבל עדיין נורמאלי יותר מהרכב עם האיטלקי שבכל המשחקים בהם שיחק הראה עד כמה הוא כבר לא זה ואפילו לא חצי מזה..

11. אפנברג Member

קצת נוסטלגיה: במסגרת סדרת הראיונות של הנס ובקנבאואר ל"בילד" לרגל כניסתו של הנס לתפקיד של הקייזר מספרים השניים שבזמנו הם ניסו להביא לבאיירן את מרדונה, חוליט ורונאלדו אך הדבר לא יצא לפועל.

12. Yav85 Member

מזמן לא יצא לי להתעצבן כל כך הרבה על קוונים במשחק אחד

13. אפנברג Member

הלוואי שהקוונים היו הצרות שלנו...

14. C-J Member

נכון מאוד. חבל שהקוון פסל שער של לברקוזן בטענת נבדל. אם היה מאשר אותו לו"ח היה זוכה בכרטיס טיסה חינם להולנד!

לא ראיתי את המשחק, והסתפקתי בתקציר קצרצר שהסביר לי טוב מאוד למה יש פה כל כך מעט תגובות של אחרי המשחק: פשוט נמאס לכם לכתוב.

ת'אמת גם לי.

אז ההקלטה של המשחק נכשלה - תודה לאל - והזדמנתי לתכנית בערוץ גרמני שהתארח בה לא אחר מאשר הקייזר פרנץ בקנבאואר.

אותו פרנץ בקנבאואר שבנה במו ידיו שתי אימפריות של כדורגל, ושופע רעיונות משחק הן כשחקן והן כמאמן, הצליח למשוך חצי שעה של תכנית עם תירוץ אחד ויחיד לתוצאות באיירן עד עכשיו: "זה הכל בגלל שריברי לא משחק. ברגע שהוא ישחק הכל ייראה אחרת".

פתטי. מביך.

מול בקנבאואר ישב ריינר קלמונד - אקס מנג'ר של לברקוזן, שענה לו בפשטות יתרה, אך נוקבת, והעלה את התהיות הבאות:
    1. איפה פילוסופיית המשחק של ואן חאל? אתה יכול להצביע על הדברים שמראים את חותמו של המאמן?
    2. ואן חאל מדבר אני, הדרך שלי, הפילוסופיה שלי,...שלי שלי שלי. ומה עם "הדברים של הקבוצה"?
    3. ריברי הוא השחקן הכי טוב בגרמניה. אבל מי שמובילה את הליגה עושה זאת עם 4 שחקני נבחרת בסה"כ, ועם שחקנים זרים שלא נמנים עם העיליתא.
    4. אתם מחכים שריברי יחזור, אבל הוא כבר 4 חודשים לא משחק. עד מתי?

שוב: זה היה מביך. נורא.

אגב, לגבי כל הספוקלציה סביב חוס הידינק, כשפרנץ נשאל אם יש באיש התעניינות, הקייזר ענה:
    "אנחנו עדיין סומכים על ואן חאל, ומחכים לחזרתו של ריברי".

אבל מה זה אומר?
    אני אתן לכם לשפוט.

פתטי, כבר אמרנו?

15. U&U Member

נכון לעכשיו הקבוצה מביישת את אוהדיה.

מי חשב שאחרי 13 מחזורי ליגה נמצא את עצמנו במקום השביעי תוך תצוגות מבישות, ובליגת האלופות נהיה על סף הדחה כבר אחרי 4 מחזורים למרות הגרלה קשה יחסית.

המזל הוא שהפער לא עומד על יותר מ6 נקודות . צריך להביא מאמן חדש שיחזיר לקבוצה את הכבוד שואן-חאל איבד.

שנה שעברה קלינסמן גם גרם לצרות, אבל אצלו לפחות היו תצוגות כדורגל מדי פעם (שאמנם התאזנו עם הפסדים נוראיים, אבל היה מדובר בסגל חלש בהרבה). אני לא אומר שאני רוצה לראות אותו שוב בבאיירן, אבל זו סתם נקודה נוספת לראות כמה המאמן הנוכחי נורא.

באיירן בשנתיים האחרונות לא שווה כלום בלי ריברי. מדובר בעוד קבוצה מני רבות בבונדסליגה ואנחנו צריכים לשאול את עצמנו למה?
    למה שווינשטייגר שבשני הטורנירים הגדולים האחרונים הראה יכולת מדהימה במדי הנבחרת לא מצליח לשחזר את היכולת בקבוצה?
    למה רנזינג שטופח במשך שנים כדי להיות המחליף של קאן הגדול לא נחשב אפילו מחליף להאנס יורג בוט הקשיש?
    למה ההתקפה של הקבוצה שכוללת חלוצים אימתניים כמו טוני, קלוזה, גומז ואוליץ מצליחה בקושי להפיק כמות שערים של קבוצת אמצע-תחתית?

ועוד שאלות רבות.

לדעתי צריך להביא מאמן עם חשיבה לטווח הארוך, מה שפוסל את אופציית הידניק בה תמכתי קודם. מאמן שיטפח צעירים וידע לגרום למצב בו הקבוצה לא תהיה תלויה רק בשחקן אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/09