נראה לי תמוהה, כל השמועות הסובבות סביב נושא העברת לאם. מעבר לכך שבאיירן תמיד התעקשו לא להעביר אותו ודיברו עליו כקפטן שני ובעתיד ראשון, הוא שחקן מועדון ובאיירן דואגת להלחם על שחקנים שלה קצת יותר מאשר לוותר עליהם ב 17 מיליון יורו. גם אם עם כועסים עליו בבאיירן אני עדיין לא מאמין שיאבדו את הראש שלהם גם כלכלית וגם מקצועית בשל כך. יהיה אפשר לבוא בטענות להונס ורומניגה אך ורק אם יתבצע מהלך שכזה, אבל צריך לחכות כי זה אחרי הכל, אני מקווה, זאת רק שמועה.
יכול להיות שנוצר קרע רציני: בכ"ז ההנהלה רגילה שמסתכלים עליה כעל אות ומופת לניהול ופתאום מישהו צועק "המלך עירום". אתה מתאר לך שחקן במכבי כדורסל שישאר אחרי שיעביר ביקורת פומבית על שמעון מזרחי? זה בדיוק אותו הדבר במינכן: הנס הוא השמעון מזרחי של באיירן.
כותרות ב ONE שברצלונה רוצה את לאם (כבר ראינו כאלו בעבר) ולא שבאיירן משחררת את לאם, זה אפילו בגדר שמועה צהובה וזולה. הונס הוא לא מזרחי, אם כל מקבלי ההחלטות במינכן ומדובר בהרבה גורמים שיודעים את הערך של לאם יחליטו לשחרר אותו, אז בטח שלא ככה, לא באמצע העונה כאשר גם ככה יש בעיית מגנים, לא לפני שמביאים מגן במקומו וכן הלאה. כפיר, זה עוד רחוק מאוד מאחיזה במציאות.
אם אתם שואלים אותי זה צעד שהוא היה צריך לעשות עוד בתחילת העונה. ממזמן קיימת ההרגשה שהוא עומד במקום. הוא צריך לשנות אווירה ואולי זה מה שיביא אותו לדרגה הבאה להיות וורלד קלאס. אותו הדבר אגב לגבי שווייני. אבל, וזה אבל גדול, מדובר בשחקני בית וככאלו באיירן חייבת לעשות כל מה שביכולתה על מנת לשמור אותם בבית. בכלל העונה יותר מרגיל קירקס זבנר שטרסה בשיאו וזה משפיע מאד לרעה על כל הסובבים. ראשי המועדון צריכים לבחור קו אחיד כדי להרגיע את הבלאגן ובנתיים הם נכשלים בזה בגדול. טוני נגד באיירן, טוני נגד ואן חאל, ואן חאל נגד טוני, לאם נגד באיירן, הונס נגד לאם, בקנבאוואר ושות נגד גומז, הונס נגד ואן חאל... או שעומדים מאחורי ואן חאל או ששולחים אותו הביתה. או שרוצים להשאיר את טוני או שמוכרים אותו, אבל בחייאת לא נופלת שום החלטה, כל הנושאים נשארים פתוחים והרגישות של הנושא רק מחריפה. התוצאות אגב בהתאם. אז נכון באיירן נכשלת עד כה בגיזרה המקצועית אבל גם בגיזרת ההנהלה במיוחד העונה יש הרגשה של אנרכיה משתוללת. אולי הונס צריך לחזור לספסל ורומינגה להיות המנהל והקייזר לתפקיד הישן שלו... מה שבטוח גם בהנהלה חייבים לעשות שינויים. ולא יודע, יותר מדי שקט סביב נרנליגר. או שהוא נבלע על ידי הדומיננטיות של האחרים או שהוא לא בנוי לתפקיד. ממזמן לא זכור לי מנג'ר כ"כ נחבא אל הכלים במיוחד בקבוצות צמרת בגרמניה.
לדעתי אם מוכרים את לאם צריך לדרוש עליו סכום אסטרונומי. מדובר באחד משלושת השחקנים הטובים ביותר בבאיירן ובשחקן שמחזיק את ההגנה כבר כמה שנים. כל זה בלי להזכיר שהוא שחקן בית (בתקופה קשה מהבחינה הזו). אסור לשכוח ששחקנים ברמות הגבוהות באמת לא ממהרים לבוא לגרמניה ועד שיש אחד כזה שהוא גם מקומי, וגם שחקן בית צריך לשמור עליו. לגבי הנכד של פלה, בן כמה הוא בכלל? :O
אתה מדבר על לאם? אתה אמיתי? כל העולם חוץ מאדם אחד יודע שפיליפ לאם צריך לשחק בצד שמאל. אדם אחד בשם לואיס ואן-חאל. בגלל השמוק ההולנדי נפסיד את שחקן הבית אולי המוכשר ביותר, שגם יצא ממנו משהו ולא נשאר רק בגדר כישרון, הכי גדול שהיה לנו פה בעשור וקצת האחרון שאני זוכר את הקבוצה הזאת. ראית מה קרה ללאם כשהוא עבר לחצי מחצית לצד שמאל נגד שאלקה. פתאום לאם חי, נע, תורם להתקפה, יוזם, מוסר, משתתף במשחק. אבל ואן חאל כמנהגו נוהג.
השנה בניגוד לשנים קודמות ההנהלה לא במיטבה. האווירה גרועה מאוד, ההחלטות המקצועיות לא מוכיחות את עצמן, בראש ובראשונה מינוי המאמן אבל גם שחקני רכש שהוחתמו עוד לפני בוא ואן חאל. לא יודע אם זה קשור לשינוי התפקידים בצמרת עם סיום התפקיד שהנס מילא שנים ומינוי נרלינגר, או אולי לדחיקת הקייזר הצידה. גם שמתי לב שכשכובשים הנס לא כ"כ מתחבק עם רומיניגה שיושב לידו, לכו תדעו אילו מתיחויות ומאבקי אגו יש שם. מה שבטוח יש לנו השנה פ.צ הוליווד במובן הכי גרוע של הביטוי.
לירן אתה בגדול קצת יותר מצודק,אבל בכל זאת אי אפשר להחזיר את האנס לספסל,ואת הקייזר וקאלה לתפקידהם בחייאת טוב שלא החזרנו אותם למגרש שמה בכלל הם היו קצת הרבה דרגות מעל הטופ.. ובנוגע להחלטות אתה פוגע בול,כי שום החלטה לא נופלת,והקבוצה מתדרדרת מאבד גובה בכל חזית,והולכת לעבר חזית האבדון פעם שנייה בתוך 3 שנים!!! אז במקום להתנדנד,ולנדנד או במקום לשבת בספסל אפשר להחליט מהיציע לפחות בצורה טובה כמו שעושים את זה כמה וכמה הנהלות מהטופ- *-ואן חאל הביתה!-מאמן שחי על זמן שאול לא יכול להצליח גם לא בשח או דוק.. אז שכל העולם מחכה\ויודע שואן חאל בחוץ וזה עניין של חורף,או מתי התוצאה הבלתי נתפסת(חראגיל..)שלו צריך לחתוך ואחרי ההפסד למיינץ אז בטח שעכשיו גם כן קטגוריה. *-פיליפ להאם לחזור לשמאל,ואם עשה עבירה בלתי נסלחת בסוף העונה בקלאסה של הנהלה מהטופ לשחרר ליונייטד או ברצלונה בסכומים שהן יודעות לשלם ולא 17 מליון גרעינים לעומת המעלות של פיליפ(או שהיו אמורות להיות לו). *-שווייני המושכות אצלו וסרט הפאקינג קפטן!! ועובדה כזאת לא תמנע להביא סטארים לקישור אבל ביטחון לבחור-כן! *-טוני הרי בחוץ זה עניין של הקיץ בלחץ,כל דקה שגומז לא משחק בשביל האנטי האיטלקי זה עוול למועדון,לנבחרת,ולכדורגל הגרמני בכלל אז הגיע הזמן להפסיק את הקרקס,ואחרי מה שקרה עם האיטלקי במשחק האחרון הוא היה אמור לעוף לארץ הקומבינות חזרה באותו רגע. *-אם כבר שחקן עבר בתפקידו של האנס אז למה לא-אולי קאן,סטפן אפנברג,או מישהו בסגנון הרי נרלינגר הכל חוץ מהתיק שנפל עליו(בדיוק כמו שלף בכדורסל אצלינו...). אז הגיע הזמן להחליט ולחתוך את כל הנושאים הבוערים הללו ואז גם טיול באופ"א,ופייט בליגה(במקום טיול) יתקבל עם תמיכת הקהל(לפחות בעונה הזאת) כאילו הקבוצה רצה הכי גבוה שיש.
לשווייני לא הייתי נותן את סרט הקפטן, לא הוכיח את עצמו מבחינתי בכל השנים שהוא בקבוצה הבוגרת כמנהיג וכוורלד קלאס. רעיון טוב באמת יהיה להביא את קאן או אפנברג במקום נרלינגר, הלוואי ויקרה. לדעתי קאן לא קבל תפקיד במועדון אחרי הפרישה בין היתר כי קלינסמן מונה למאמן ושניהם לא בדיוק זוג אוהבים, אולי עכשיו תיסלל הדרך לשובו. ד"א: באיירן והופנהיים יחנכו את החזרה מפגרת החורף ביום שישי ה-15/1.
שווינשטייגר יכול להיות קפטן. הוא הראה שהוא מסוגל לסחוב את הנבחרת כמעט לבד (ביורו), ושהוא יכול להיות מנהיג אם יתחילו להאמין בו. אם המאמן החדש יאמין בו וייתן לו תפקוד דומה כמו בנבחרת אין סיבה שלא נראה ממנו ניצוצות סוף סוף גם בבאיירן.
אהלן רמי, טוב לראות אותך כאן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx רק לגבי לאם אני חייב להגיד שמאז שטוטגארט הבחור לא התקדם. אתה יכול להביא לי נתון זה או אחר. שהוא חזר מהשאלה הוא היה אחד המגנים הטובים בעולם. מאז הוא לדעתי אפילו קצת ירד. וגם שהוא משחק בשמאל הוא לא תמיד נקי מטעויות, זה עדיין לא מה שכולנו רוצים לראות מלאם.
רוזנר, לאם יכול לעמוד במקום לדבריך, גם ללכת 2 צעדים אחורה ביכולת ועדיין הוא אולי אחד הנכסים הכי גדולים של באיירן. שום מגן כזה לא יגדל בבאיירן בזמן הקרוב וגם להביא אחד זה בעייתי. למה בעצם אם אתה באיירן היית משחרר מגן בשלוש רמות מעל כל מגן אחר בגרמניה (בזמן שאתם גם לא צריך כסף של אף אחד)?
מי שאמר שהייתי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx לא יודע, זה נראה כבר שלאם עצמו רוצה ...
אז זה סיפור אחר, כי להגיד שהוא לא מתפתח מאז עידן שטוטגארט (שזה גם לא מדוייק) לא משנה את העובדה שהוא עדיין המגן הכי טוב בגרמניה בפער ובלעדיו ההגנה תיהיה חלשה יותר די בוודאות. שום דבר טוב מקצועית זה לא עוזר לבאיירן, אלא מחליש אותנו. תשמע, לא יודע מה עובר לו בראש. הוא חתם על חוזה בבאיירן, לא אני, אז שימשיך לשחק בלי לבכות כמו נקבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx