לא מחפש שום דבר סלע אל תדאג אין לי שום אינטרס אישי מלבד היותי אוהד של הקבוצה. עכשיו אני רק יגיד לך ש-98% מהסגל שלנו לא יכול לשחק בקבוצה גדולה יותר מבאיירן בגלל זה נראה שהם יותר ''נאמנים'' מהצרפתי בלי הסברים קח את זה כעובדה למעט להאם שחתם על חוזה והוא נשאר למרות יכולת\שמועות על מעבר כזה או אחר.
אין שום בעיה, אם כולם מרגישים שהם מצאו את מקומם ויש להם על מה להלחם, הרווחנו. אם לריברי אין על מה להלחם וקטן עליו באיירן, אז - קטן עליו באיירן! סימן שהוא לא צריך להיות בקבוצה. שימשיך הלאה למה שנראה לו נכון לקריירה שלו. להשאר מדכא אותו, זה לא בריא לו ולקריירה שלו וגם לא לנו. אמרת את זה בעצם בעצמך.
מה שאתה יכול להוציא דבר אחד שלמטבע יש 2 צדדים,ולצרפתי יש בעיה שביחד איתו קיבלנו נוקאואט רציני עונה שעברה בקשר ליכולתינו כקבוצה גדולה,ולא פעם הוא טען שפשוט אין לו עם מי לשחק(ואן בומל,שווייני,וז רוברטו עם כל הכבוד זה לא זה בכל הנוגע לעזרה התקפית בקישור,ובטח שלא טוני המסורבל וקלוסה שהיה פצוע שלא באשמתו). אז אם היית הולך ומביא אחרי הכל את בוסינגוה טולאלן ודייגו ואז מקבל מהצרפתי את הדרישה לעזוב הייתי מבין את הביקורת עליו,אבל להזכירך סלע הקבוצה מתחזקת בשחקנים די אלמונים בטופ האירופאי פרט לסופר מריו כמובן אז שוב אני רוצה רק שתסתכל על זה לא רק מהצד שלנו כאוהדי הקבוצה.
כן אבל להתחנן לאחד שלא רוצה להיות בבאיירן זה לא מוסיף כלום לבאיירן וגם לו לקריירה האישית שלו. תכניס לראש, הוא לא רוצה להיות אצלנו, לא רוצה. אם הוא חושב שעם שחקנים בריאל יהיה לו "עם מי לשחק" אז שילך, שלום. לא דרך התחננות לשחקן נגיע לסגל חזק ותחרותי. אם יש לנו בעיה עם רכש בשנים האחרונות אז ריברי בכלל לא הנושא. הוא בכל מקרה לא רוצה להשאר ואנחנו צריכים להתמודד עם מי שכן רוצה להשאר ועם מי שכן רוצה להגיע וזמין בשוק. זאת המציאות איתה אנחנו חיים שנים וצריכים להמשיך לחיות. תירוצים כמו אין לנו שחקנים טובים ובשביל זה צריך להשאיר שחקן שלא רוצה להשאר, הם תירוצים של כיתה ג'.
שנים אני כבר טוען את זה. זו אמת לאמיתה. יש לנו נחיתות בסגל מול הגדולות של אירופה ולא יעזור כלום. יש לכך מגוון סיבות וההנהלה בהרבה מקרים עושה באמת את המקסימום אבל אני לא רואה שחקנים כמו סוסה או לל או אוטל (סתם 3 דוגמאות שרירותיות) שחווים שמינית ורבע גמר צ'מפיונס אם לא אנחנו. לגבי ריברי: יש לנו גאווה בווארית ושחקן שלובש את הסמל שלנו צריך להרגיש שזו זכות. מי שלא חושב כך, וזו זכותו, אין לו מקום אצלנו. מועדונים קטנים יותר ספסלו שחקנים לעונה שלמה בגלל אמירות כאלו שהקבוצה קטנה עליהם (מאמן מכלן בזמנו ספסל ככה את אוחנה ולמעשה גמר לו את הקריירה הארופאית). אם ריברי יישאר ולא יראה מחויבות לקבוצה (לפנינו הוא לא שיחק מעולם בליגת האלופות) שיספסלו אותו עד הקיץ הבא. נראה במקרה כזה מי תקפוץ עליו.
ממש כך. ושלא יהיה ספק, הוא יתן פחות ממה שהוא יכול, המוטיבציה משחקת תפקיד רציני ביכולת של שחקן. אומרים שהוא לגמרי חסר חשק באימונים ואין שום סיכוי ושום מצב שאפשר לשים שחקן במצב מנטאלי כזה ליד כל שחקן אחר בקבוצה שרעב לניצחונות. זה פגיעה בכימיה וברוח הלוחמנית של השחקנים.
תן לי להבהיר לך שאם יישאר(והוא יישאר!!)הוא ייתן וייתן יותר ממה שחולמים,מה שבטוח הוא לא יישאר ויעשה פרצופים זה ייפגע בו יותר מכל,וכל אחד יודע את זה אפילו תתפלאו פרנק ריברי בכבודו ובעצמו. אגב רק דיעה אישית גם בלי חשק עדיף(מקצועית) על כל שחקן בסגל הקיים,או באופק האפשרויות הראליות.
וסלע אתה באמת שאני מכבד אותך אבל תכלס איך אתה יודע?! שפרנק לא ייתן 100% מעצמו בעונה הקרובה? זה כבר לא הגיוני אתם מדברים כאילו הוא ירוץ בכוונה לשער שלנו וייתן גול עצמי.
רוזנר קרה לי אז אני בא...כל אוהדי באיירן האלה.טוב תפרקו תליגה בעונה הבאה.אבל מחזור ראשון מוקש...גומז טוב לי שעבר לבאיירן עכשיו יהיה לו תחת..והוא יביא אותו למנשאפט.
סלע. א. ריברי השתכנע ולבסוף החליט להשאר בבאיירן ברביעי האחרון. נכון שזה לא המצב האופטימלי מבחינתנו אבל זה השחקן מספר 1 במועדון. בין אם נרצה ובין אם לא. השחקן היחיד שמסוגל באמת להרים אותנו לרמות הגבוהות ויהיה מאוד חבל לוותר עליו דווקא עכשיו כשאנחנו בתהליך של התחדשות. ב. אני מסכים חלקית עם הרבה מהדברים שנאמרו ע"י TheNeXtDlno8 (שם?). למעט לאם, כמעט כל השחקנים של באיירן רחוקים מהטופ אליו אנחנו רוצים להגיע ואם כבר יש לנו שחקן כדוגמתו של ריברי, צריך להיאבק על השארותו ולשכנע אותו לשחק פה. ריברי סתם לדוגמא גם בחמישים אחוז יכולת עדיף על כמה שחקני בית למיניהם. היום משחק באוסטריה נגד האלופה רד בול זלצבורג (21:15 שעון ישראל). מבחן ראשון לבאיירן של ואן חאל.
דודי נעים מאד :aaa031: עכשיו קודם כל אני שמח לא שמסכימים איתי אלא שיש הבנה שלא כל פעם שיהיה שחקן וורלד קלאס בבאיירן(מאז עידן הכסף באלאק,וריברי) ואיכשהו תבוא הצעה מימין או משמאל ונאבד את השחקן הכי קל זה ליפול,אבל בואו ננסה לעלות זה קצת יותר קשה אפילו אם זה כולל לנשוך שפתיים,ולנסות לתת הכל כדי לחזק את הסגל כדי להראות שפה לא חסר שום דבר!! ***-ולגבי ריברי ספציפית אף פעם לא ברח מאחריות ואפילו הודה שהוא לא יכול לבד,מה שכן נכון ל-יולי 09 אף אחד אף פעם לא שם עליו ועל מה שהוא אמר..הכי קל זה לרוץ לאכול בולשיט מהצהובונים.
עוד כמה פרטים לגבי המשחק היום מול זלצבורג: כנראה שזה לא יהיה המבחן הראשון של ואן חאל בגלל החסרון הגדול של מספר שחקני מפתח. לוסיו ולוקה טוני בחופשה לאחר גביע הקונפדרציות. לל, ריברי ושוונשטייגר סוחבים פציעות ואוליץ' מרצה עונש הרחקה עוד מהזמן שלו בהמבורג. מה שכן, יהיה מעניין לראות את באיירן מסתדרת בלי כל שחקני המפתח הללו ועם איזה שיטה יעלה ואן חאל.
איזה טעות עם פודולסקי שוויתרתם עליו ככה והוא עבר ל פ.צ קלן. חבל על השחקן, שחקן טוב שיכול להתפח ואתם לא נתתם לו אפשרות . חבל על הקבוצה גם שאיבדה שחקן שיכל להיות הסמל שלכם ושחקן מצויין. אני לא יודע מה השתלשלות העניינם אבל אשמח אם תפרטו לי קצת יותר שאני יבין. תודה.