באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדי גורליץ וסבסטיאן (בסטי פנטסטי) דייסלר חזרו להתאמן. (בנתיים עם קבוצת החובבים).

2. C-J Member

מה?!?!?
    רק אני ראיתי ?!?!?

הוא נישק אצבעות יד שמאל ושלח ת'נשיקה באויר לאוהדים.
    תגידו אם אתם מכירים דרך אחרת לשלוח נשיקה. אני אישית לא מכיר !

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אנשים, אני לא שתוי יותר מידי כרגע כמו בפעם שעברה, ולכן אני יכול לומר כמעט לגמרי בצלילות דעת שאנחנו ניקח אליפות קלה יחסית גם העונה. אני לא מפחד מברמן, והגנה הם לא ילמדו לעשות לעולם. שאלקה מתפוררת ממריבות טיפשיות דווקא מעונה טובה שהם יכולים לתת, ורק מהם פחדתי. אנחנו גם לא בשיא יכולת אמורים לקחת ת'אליפות הזו רק בגלל סגל השחקנים הרחב והמוכשר שיש לנו ביחס לליגה. כל תוצאה אחרת תהפוך הפתעה ענקית. ליגת האלופות כמובן כמו שזה נראה עכשיו באמת לא ליגה שלנו.

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

בוא אני אתן לך את דעתי ודעתם של רבים :
    מהילת יד עושים דבר ראשון ביד ימין !
    מהילת יד מבצעים בזריקת יד ימין קדימה בעוצמה !
    שלוקאס פודולסקי שלח את היד קדימה ידעתי שבישראל הולכים לדבר על זה !
    אולי לוקאס פודולסקי אידיוט(והוא אידיוט) אבל אני לא מאמין ששחקן עם עתיד כה גדול יעשה דבר כזה !
    וגם אם פולדי ביצע את מהילת היד זה לא השחקן היחיד שעשה דבר כזה !

5. נעם Member

דווקא לפי מה שזכור לי בשני מפגשים האחרונים בין ברמן לביירן ברמן ניצחה אם לא הביסה את ביירן
    ועונה שעברה היא הפסידה תאליפות רק בגלל מפולת יובנטוס שבה לא הפסדנו שבוע אחר שבוע עד היציבות המיוסמת בסוף העונה.

ולגבי ההגנה...
    פריץ וואמה מרטזאקר ונאלדו... אתה עוד תראה למי תיהיה תהגנה החזקה בליגה!

6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ורדר התפרקו בגלל ההצלחה שכנראה עלתה להם לראש וחבל.

לברמן אין את ההגנה הכי טובה בליגה!!
    פריץ לא שחקן הגנה טוב בגרמניה בכלל !
    וומה אני ממש לא רואה אותו כאחד שהוא אחד הטובים !
    נאלדו?עתיד כן!הווה לא!
    מרסהאקר מצוין !

7. אפנברג Member

נכון שבעונה שעברה ברמן ניצחה 0:3 והשנה בגמר גביע הליגה 0:2 אך בכדורגל תוצאה יכולה לרמות. בשני המשחקים לבאיירן היו המון הזדמנויות, שנבעו מההגנה הלא טובה של ברמן. התמוה אצל ברמן הנו שכבר שנים ההגנה חדירה ולא רואים שום שיפור, כאילו תומאס שאף חושב שלא נורא לחטוף שלישייה, נבקיע רביעייה. זה לא עובד כך. אחרי ההפסד לצ'לסי, שבאמת נבע מהגנה לא טובה, יש לברמן את בארסה על הראש השבוע. עם כל ההצהרות על רצון ללכת חזק בליגת האלופות היא יכולה לגמור את העונה הארופאית (אא"כ גביע אופ"א מספק אותה) כבר אחרי 2 מחזורי ליגת אלופות.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע למה זה קשור לדיון של באיירן מינכן אבל מילא. אני חוזר ואומר ברמן בעונה שעברה, בסיבוב השני מ 17 משחקים סיימה 9 בלי לספוג שער. זו הגנה מצויינת. השנה הם שינו את כל המערך (מה גם שהבלם שלהם עדיין לא שיחק). שאף יודע לעשות הגנה.

9. אפנברג Member

יש קשר כיוון שזוהי הקבוצה שסומנה כיריבה הגדולה ביותר שלנו על תואר האליפות השנה, וגם בליגת האלופות יותר גרמנים במשאל ה"בילד" הימרו עליה כזו שתגיע לשלבים הגבוהים, מאשר עלינו. בכל מקרה, על פי תחילת העונה עלינו להתרכז בעצמנו לאור היכולת הלא משכנעת שלנו. גם לברמן יש הצרות שלה. ייתכן שככל שהעונה תתקדם יתגלעו הפערים בין הגדולות לקטנות ובכל זאת מאבק האליפות יוכרע בין שתי קבוצות אלו אבל צריך לחכות. יאללה שיגיע ה-21/10, מחזור שמיני בבונדסליגה, ה"ווסר שטדיון": ברמן-באיירן!!!

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא מבין אותך כפיר. אתה בטוח שאתה ממהר לראות את באיירן בחוץ מול ברמן לאחר איך שהם נראו במשחק החוץ בבילפלד?
    אני לא חסיד של מגאת', אבל הביקורות שהוא מקבל מרומניגה בהחלט לא במקום. אם קארל היינץ חושב שהקבוצה לא תפסיד אף משחק העונה אז הוא חי בסרט. זה שלב מאוד מוקדם עם קבוצה חדשה והביקורות מוקדמות מידי, וזהו לא שיפוט של איש מקצוע מאוד מנוסה בכדורגל. נכון, הקבוצה לא נראת טוב וצריך לעבוד איתם מאוד קשה, אך כרגע זה כל כך מוקדם לזעזע ת'מערכת, ולהעביר ביקורת על השחקנים שעדיין בשלבי הסתגלות אחד לשני.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מאוד שמח היה היום באוקטוברפסט במינכן בסיום המשחק.

http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/fotogalerie_06_07/fcb_aachen/fcb-aachen_dpa_230906_08.Xxx
    כבר מנהל ת'עניינים, וואן בומל

תמיד לצאת מסוג של משבר זה קשה. אז המשחק מול אאכן שהגיעו בהרגשה שאין מה לפסיד, ואכן נתנו מלחמה לבאיירן היה מצב מאוד מלחיץ. פיזארו וואן בומל לא רק כבשו, אלא היו מצויינים לפי התקציר הארוך שנתנו ARD למשחק. שווינשטייגר היה פעיל ביותר, וגם פילפ לאם היה נפלא.
    אני רוצה להתמקד בפיזארו וואן בומל. פיזארו תמיד מעורב בכל מהלך, והתנועה שלו ברחבה פשוט טובה, חדה ומהירה. המצב הזה מטריף בלמים שצריכים לרדוף אחריו, ופיזארו לא מאכזב, וכבר פחות אגואיסט מאשר הוא היה בצעירותו (חלוצים דרך כלל אגואיסטים באופן טבעי בכל מקרה). הוא ימשיך לפתוח בהרכב כל עוד הוא יהיה תותח כמו שהוא לאחרונה. וואן בומל כבר מחלק כדורים מהמרכז לכולם, וגם מסכן את השער. ההולנדי התחיל להרגיש בנוח במינכן, והשחקן כבר לוקח את הכדורגל ומרגיש בנוח להעביר שחקנים ולבעוט שער מושלם שמביא לבאיירן יתרון. לאחר מכן הוא גם בישל הזדמנות לפיזארו שפיספס במסירה מדוייקת. לא מתגעגע לקודמו של ההולנדי, ואפילו לא קרוב לכך.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/06
  12. אפנברג Member

!!! any time any place

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שחצנות בווארית במיטבה. אתה בהחלט מקדים אותי בהתפתחות הבווארית המהירה שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. אפנברג Member

קייזר ידידי, עם איך שברמן נראים לאחרונה, דווקא עדיף לפגוש אותם במהרה (גם אנו לא משהו אך ביכולת הנוכחית של 2 הקבוצות אני חושב שבאיירן מנצחת את ברמן, אפילו ב"ווסר שטדיון").

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כמה מילים על וואן בומל. כדורגל זה לא קסם, ולא קורה שתוך יומיים שחקן מגיע לקבוצה גדולה עם שחקנים מנופחי אגו והופך מנהיג. וואן בומל איש נוח, ומאוד מסתדר עם החברים בקבוצה, וגם יחסית הסתגל מהר לפי היכולת שהוא מוכיח על המגרש. אני לא מדבר על השערים שכבש כבר מול בילפלד שבוע שעבר או השער המקסים שהוא כבר מול אאכן, אני כן מדבר על הסתגלות עצמית לשחקנים סביבו (המסירה לסנטה קרוז מול ספארטק, וגם אתמול הכדור עומק לפיזארו). שחקן שמחפש לשבור את ההגנה עם כדורי עומק, ובאותו הזמן גם איום אמיתי על השער מבעיטות מרחוק הופך מיד לשחקן שצריך לקבל שמירה אישית או לפחות תשומת לב מרובה. לא היה לנו שחקן עם יכולת מסירה, ומחשבה של מוסר בתקופת באלאק שהיה קשר התקפי סקורר, ולכן זה הזיק מאוד לחלוצים. כיום סנטה קרוז ופיזארו טובים יותר כשוואן בומל בסביבה, וזה כי הם נוגעים הרבה יותר בכדור, ובשל כך מקבלים הרבה יותר ביטחון שמתבטא בשערים. היה חסר לנו פלאימייקר בשנים האחרונות.. כמה שהיה חסר..

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/06