אם מישהו כאן יגיד ליגת אלופות או משהו, אני משליט פה טרור. כמו בעונה שעברה באיירן צריכים הגרלה נוחה בשמינית גמר (ליל?) כדי אולי לעבור לרבע גמר. העונה נקבל מאבק יפה בליגה, ורק כאן אנחנו תחרותיים. זה יהיה קרב לא קל בכלל, כי הליגה הזו לא נשארים פראיירים לאורך זמן, וכל הקבוצות מסוגלות להקשות עלינו. העונה גם בצמרת יש לנו עסק עם אריות של ממש, כך שהחגיגה בליגה אולי גם היא תגיע לסופה בשנים הקרובות (ניקח אליפויות, אבל לא בקלות של השנתיים האחרונות החלשות של הליגה). שמינית גמר ליגת האלופות? לא בליגה שלנו.
אלללל תתגגגזיייםםםם!!!! באיירן עדיין נמצאת בטופ 10 של היבשת ובליגת אלופות הכל אבל הכל יכול לקרות. מצד שני בתכלס... אין אריות בגרמניה לפחות לפי איך שזה נראה, ברמן שלי לא פוגעת ומפסידה, שאלקה בתקופה טובה אבל שזה לא יטעה אותכם היא לא הרשימה ב2 המחזורים הראשונים, נירנברג תעוף תוך 3 מחזורים, באיירן צולעת והמבורג מפורקת ועדיין לא מתחזקת את עצמה. יהיה מלחמת עניים על האליפותת (לפחות ככה זה נראה).
הקטע הוא שבאיירן אפילו לא "הכי גדולה" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. למרות שאני לא אשפוט אף קבוצה אחרי ארבעה מחזורים, ני דווקא מאלה שחשבו שבאיירן תסתדר מצוין גם בלי באלאק. נחיה ונראה.
מכה קשה ניחתה עלינו כאשר מסתבר שיש חשש לשבר ברגל של הארגריבס, דבר שישבית אותו לתקופה. הוא נפצע מתיקול בדקה ה-24 של המשחק בבילפלד והוחלף ע"י דמיקליס בעקבות אותו תיקול. רק זה חסר לנו.
קייזר, אם לא היה עכשיו אחרי חצות הייתי נוסע אליך (5 דק' ממני...) ו"מרביץ" בך ציונות... מה זה הרמת ידיים בליגת האלופות??? יש לנו את אחד המגרשים הביתיים ביבשת וכל קבוצה משאירה הנק' בנמל התעופה פרנץ ג'וזף עם הנחיתה במינכן...שום הגרלה ושום בטיח-נתייצב בעוז מול כל קבוצה! איפה הרוח הבאווארית? לא קרה כלום בעקבות ההפסד היום, אנו עם כל המנועים קדימה בליגת האלופות. עם איך שאינטר נראו היום בסרייה א' אין שום סיבה לא להוציא תוצאה טובה בסן סירו בעוד שבוע וחצי ולשפר עמדות במאבק על ראשות הבית.
הגרלה לא פשוטה לבאיירן בסיבוב השני של הגביע: קייזרסלאוטרן, שלמרות שירדה ליגה היתה תמיד סוס שחור עבור הבאווארים (בהמשך לבילפלד...). אם איני טועה אחרי ברמן קייזרסלאוטרן היא הקבוצה שניצחה הכי הרבה פעמים את באיירן בתולדות הבונדסליגה.
כולם נענשים בסוגיית הארגריבס. גם באיירן שיכלו להרוויח עלו חתיכת קופה הסטורית בכל הנוגע לרכש במועדון, וגם השחקן שרצה לעזוב וזה העונש של מי שרוצה ללכת מבאיירן מינכן.. אלוהים (שהוא בווארי) מתנקם! :aaa031:
סתם לצרכי סטטיסטיקה: עברו 3 שנים מאז באיירן הובילה במשחק בונדסליגה והפסידה אותו. בפעם האחרונה, אם איני טועה, זה קרה ב-13/09/03 בהפסד החוץ בוולפסבורג בעונה בה ברמן לקחה דאבל. אתמול זה קרה שוב. אני מוכן כל 3 שנים שיקרה דבר כזה, לא אסון.