באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף פעם הבלמים של באיירן לא היו מהירים ורובם היו גבוהים עם משחק ראש מצוין, הבעיה אולי עם לוסיו וואן בויטן שהם לא גרמנים מספיק אבל מבחינת משחק הראש של שתיהם הוא משובח, ככה שבאיירן צריכה להפיק תועלת משתי הבלמים שיש לה וכמו שהיצפלד הפיק תועלת מאנדרסון גם מגאת' מסוגל להפיק משהו מואן בויטן.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

היצפלד הוא מאמן של פעם בדור, ואם הוא לא יחזור לאמן את באיירן מינכן, אתה פשוט יכול לשכוח מקסמים כמו שהיו בעונותיו הקסומות. זה שאוטמאר הצליח עם פטריק אנדרסון העגלה לנצח את מנצ'סטר וריאל, אז רק בגלל שהוא היצפלד - גאון. צריך לקבל את המציאות שאין מאמן בגרמניה שיכול כרגע לעשות דברים כאלו.

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה באמת לא בסדר שבשנתיים שמאגאת בבאיירן הוא לא הגיע 3 פעמים לגמר. ממש בושה.
    היצפלד אימן אותנו 6 שנים והביא אותנו פעמיים לגמר ליגת האלופות. אחרי שמאגאת יאמן 6 שנים נשווה את ההשגים שלו להיצפלד. ואסור לנו גם לשכוח שאין למאגאת היום את השחקנים שהיו להיצפלד. ובטח ובטח שאין לנו מה להסיק ממשחקי ראווה. זה אפילו לא משחק אימון זה משחק ראווה.
    וגם כמו שאמר דר קייזר - אין כמו היצפלד. לא בגרמניה וגם לא בעולם. הוא אחד מ - 5 הגדולים שאימנו ומאמנים ב 10 השנים האחרונות בעולם.

אז רדו בעניין הזה ממאגאת ותעבירו עליו ביקורת כשיש על מה וכשצריך ולא סתם.

4. C-J Member

במסיבת העיתונאים לאחר המשחק אומר מגאת' שזמנית ברצלונה משאירה את ביירן מאחור.
    גם רומניגה אומר שברצלונה עדיפה בשלב זה על ביירן.

מצד אחד, זה טוב שהם מודים.
    מצד שני זה מעלה שני סימני שאלה גדולים:
    - מה זה ההתעקשות על המילה "זמני" ששניהם השתמשו בה??!?!?!?! האם יש להם תוכניות קסם?! הם לא שמו לב ש-11 ההרכב השני ששיחקו במחצית השניה אצל ברצלונה יכולים לפאר כל קבוצת צמרת באירופה, כולל ביירן?
    - המנטליות שלהם לא נשמעת כמו מנטליות בווארית של פעם: תבוסתנות לשמה.

5. Mehmet Member

מי שיחק אתמול בהגנה?
    אני לא זוכר שביירן, גם בשנים הגרועות שלה, היתה חוטפת השפלות מהסוג הזה.
    אני מקווה שימצאו חיזוק להגנה עד שתתחיל ליגת האלופות...

ואגב, אני חדש פה...
    רועי, 22, אשדוד.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ברוך הבא לפורום הגרמני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

7. Trnado Member

הרכב שני או לא הרכב שני (לדעתי זה לא מדויק בכל מקרה).
    ראיתי מספיק שחקנים שהיו בהרכב ראשון בעונה שעברה וזה נראה פשוט זוועה.
    לא יכול להיות שזאת הקבוצה שההנהלה העמידה לאירופה השנה.
    זה נקרא להרים ידיים. זה נקרא לתת לדברים לקרות מעצמם.
    זה נקרא תבוסתנות. לא יודע כבר איך לקרוא לזה.
    איך זה יכול להיות? אפילו נבחרת השלום בהנהגת שמעון פרס חטפה פחות!!!!!!!!!!!!
    וזמברוטה רץ לו שם באגף כאילו אין מחר!!!!!
    יש הבדל בין הקבוצות אבל זה כבר מוגזם. פשוט לא מכובד לתת תצוגה כזאת.
    לא משנה מהי המסגרת.
    שיקחו את עצמם בידיים כבר. נשבר לי הזין לראות את האימפריה שבאיירן היתה באירופה (מדגיש, אירופה) מתרסקת ככה ומתדרדרת עוד קצת עם עוד שנה שחולפת.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני מבין את התיסכול, והוא מלווה את כולנו כבר כמה שנים, אבל בקשר לאתמול, חייבים לזכור שהמלס פתח כבלם, המלס! שחקנים כמו לאם, שווינשטייגר, הארגריבס ומקאיי (שחקני המפתח של באיירן) ישבו לנוח כדי לשמור אותם מפציעות.

http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/spieler_06_07/demichelis/200/ronaldinho_micho_dpa_220806.Xxx

פעם הם לא היו בליגה שלנו, והיום אנחנו לא בליגה שלהם. אולי גם כל אירופה לא בליגה שלהם...

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/06
  9. Mehmet Member

אני לא כל כך מעודכן בהעברות של הקיץ הזה.
    אני רק יודע שבאלאק הלך (אובדן עצום), ופודולסקי הגיע.

השאלה שלי היא מה קורה בהגנה?
    איך היא תיראה מול התקפות אימתניות כמו של ברצלונה, ריאל, צ'לסי וכל השאר?
    הביאו שחקנים חדשים?

10. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן בויטן חתם הבלגי ההוא מהמבורג וכריסטיאן לל הגיע מקלן(שחקן אגף) אני חושב שההגנה היא החולייה שהכי התחזקה הקיץ בבאיירן.

11. Mehmet Member

נקווה שזה יספיק...
    אלה אותם שחקנים שקיבלו בראש מברצלונה?

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

דווקא פודולסקי וואן בויטן כן שיחקו, אך הרבה אחרים וטובים לא שיחקו. אין ספק שברצלונה קבוצה טובה פי כמה מבאיירן מינכן היום (הם היו יותר מרמה אחת מעלינו, ולא קשור רק למשחק הזה). אני מקווה שעוד כמה שנים באיירן תחזור לשמח לבבות בווארים עם תארים, אבל גם אם לא, אני פשוט מאוהב בקבוצה, ויש להצלחות בשבילי חשיבות משנית, ולא עיקרית.

Ich liebe mein FCB fuer ewig

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הארגריבס נשאר

http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/fussball/bundesliga/hoeness_uli_hand_Aufmacher.Xxx
    עדיין לא מדבר עם הקנדי, הונס

"הוא יחצן את עצמו למנצ'סטר" אמר אולי הונס, וכנס את השחקן ב 25 אלף יורו. "הוא חייב ללמוד לקבל את ההחלטות של אנשים שקידמו אותו. צריך לדעת לכבד." הוסיף הונס. הארגריבס כרגע לא כלול בסגל של באיירן מינכן למשחק מול מוליכת הבונדסליגה פ.צ. נירנברג, אך קיבל בהבנה שימשיך להיות חלק מבאיירן מינכן בעונה הקרובה. הייתה לא פחות מאשר גם נקמה קטנה על השימוש של מנצ'סטר בבאיירן במשא ומתן של האנגלים מול ריאל מדריד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/06
  14. אפנברג Member

ג'ובאני, ההגנה שערוריה ולא היה צריך את בארסה כדי לדעת זאת, ראו זאת כבר במשחק הראשון מול דורטמונד, שבו ללא יכולת שיא של קאן היינו חוטפים לפחות שני גולים. רומיניגה אמר בראיון באתר של באיירן שכאשר הציגו את השחקנים לפני משחק הידידות בנואו-קאמפ הוא התפעל מהסגל הנוצץ של בארסה וכל הכבוד להם שהעמידו סגל כזה. מר רומיניגה היקר: אם תפתחו הארנק בבירת באוואריה גם באיירן תוכל להעמיד סגל ראוי, אולי לא כמו בארסה אך בוודאי כזה שיתן יותר פייט מאשר ב-0:4. התבוסתנות שמשדרת הנהלת הקבוצה פשוט מקוממת: "המטרה הנה קודם כל שמינית גמר בליגת האלופות" אומר הנס. "שמינית גמר"? אולי עדיף שיסיימו מקום שלישי בבית ויצליחו יותר בגביע אופ"א-שם לפחות יש יותר סיכוי שהעונה הארופאית לא תסתיים במרץ! פשוט הנהלה שערורייתית!

15. אפנברג Member

!!! Willkommen zum besten Forum der deutschen Fussball Fans

כאן תמצא בית חם לאוהדי הכדורגל הגרמני, המשלב התלהבות ומקצועיות. ירבו כמותך!!!

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx