אני לא הייתי בונה על זה שתנצחו היום את ברצלונה, היכולת יותר חשובה, ברצלונה בהחלט קבוצה נפלאה שאני רואה אותה מועמדת מספר 1 לזכות בכל התארים העונה. מה שחשוב לבאיירן זה שמקאיי יבקיע וימשיך את התקופה הטובה שלו, שהקבוצה תשחק כמו שצריך ותגיע למצבים, ושאף שחקן לא ייפצע. אבל מה אכפת לי, אני אקווה מאוד שתנצחו, שונא לראות את הכבשה פויול עם גביע, פשוט לא מתאים. לא מתחבר בייחד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx כל מה שנותר לי להגיד לכם נגד ברצלונה זה : ב-ה-צ-ל-ח-ה * בקטנה תוכלו לעזור לריאל ולהיכנס שם בכמה שחקנים. אני מצפה מלוסיו לחורר לרונאלדיניו את הרגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אני שמעתי שבאיירן מינכן מעוניינת במירוסלב קלוסה. החלטה מעולה של המעודון, צריך לראות מה קורה עם רוי מקאיי בעונה הנוכחית, או לשחרר את אחד החלוצים בסגל שפודולסקי לא יהיה אופצייה אחרונה, אני ארצה לראות אותו מקבל יותר דקות. באיירן חייבת לרכוש חלוץ מעולה ברמה של קלוסה, שתדבר עם ברמן כבר בינואר, משום מה יש לי תחושה שמהלך לא ייצא לפועל כי ברמן תדרוש סכום של מעל 20 מליון יורו ואת זה באיירן לא תשלם. קלוסה חלוץ עם מיקום מעולה, יכולת נגיחה פנומנלית, יש לו סיום טוב וגם הרבה מאוד טכניקה. חלוץ אדיר. שלא יימכרו בשום פנים ואופן. כמו שמילאן אמרה לריאל לרדת מקאקא יותר מ30 פעם(עזבו שקאלדרון המשיך לחלום ולפנטז שקאקא חותם בריאל :aaa021: ), שבאיירן תגיד למנצ'סטר בבירור שיש לו חוזה והוא לא למכירה. הארגריבס שחקן חשוב אצל באיירן מינכן ואין לו מחליף בקבוצה, נקודה(.)
ראוליטו - שני דברים. א. באיירן מתעניינת במירו קוזה כמו שהיא גם מתעניינת בהנרי או קאקה או רונלדיניו או כל שם אחר. זה הוצא מכל פרופורציה. קראתי את הראיון עם הנס ואני חוזר - הוא אמר שאם קלוזה יצא לשוק בשנה הבאה באיירן תתמודד על שירותיו. באמת חדשה מרעישה. החוזה של קלוזה מסתיים ב 2008 ואם ברמן לא ירצו שהוא ילך בחינם אז הוא יוצא/יוצע למכירה בסוף העונה וכמובן שבאיירן יתעניינו בו. מעבר לזה זה גם מהלך מתבקש. למקאיי חוזה לעוד שתי עונות, הוא כבר מעבר ל 31 ויש לו עוד עונה שתיים לתת ולא יותר אז צריך לחשוב על מחליף הולם ברמה הולמת ובאותו תפקיד. פולדי הוא לא בתפקיד של מקאיי/קלוזה ולכן כל זה הגינוי ומתבקש. ב. גם להארגריבס יש מחליף בטח בעמדה של קשר אחורי (אפילו שניים). מיקו ואוטל. וכמו שהתגברנו על הליכתם של גדולים וטובים ממנו נתגבר גם על זה. ואם הוא לא רוצה להישאר זה בעיה.
בדיוק. עם כמה שאני מעריך את הארגריבס, ואף אוהב אותו, באיירן מינכן היא הרבה מעל אואן הארגריבס. אומנם זה בא קצת בהפתעה הרצון העז שלו פתאום לעזוב את באיירן, ולשחק ביוניטד בכל מחיר. זה פוגע באגו התדמיתי שלנו כאוהדי באיירן, וגם בהנהלה של באיירן בהרגשה שאנחנו מועדון ביניים לגדול בו, וכבר לא המועדון להגיע עליו כמו ברצלונה, צ'לסי ועכשיו גם (וואט דה פאק) מנצ'סטר?! זה מתסכל מעט ששחקנים רוצים מועדונים גדולים מבאיירן (ואלו לא באמת מועדונים גדולים יותר, הם פשוט אולי אולי טובים יותר כרגע). בכל מקרה עם הארגריבס זו הרגשה של ניצול כי באיירן עשו אותו, ובלי באיירן יכול להיות שהוא לא היה בכלל שחקן כדורגל מקצועי. הארגריבס קיבל במה בליגת האלופות בעונת הזכיה, ומאז הוא מקבל במה על שהיום הוא לחלוטין בשל ובוגר, והנה בדיוק שאנחנו הולכים לפרוע את השטרות (בדיוק מה שהונס מרגיש) שעמלנו עליו מגיל 16, והוא מחליט לסובב ת'גב למועדון, ולעזוב בשניה שמנצ'סטר מצייצים לו. זה כואב! באיירן מעל הכל!
אני מתאר לעצמי שהוא (הארגריבס) רוצה לעזוב למנצ'סטר לא בגלל שזה מועדון יותר גדול (כי הוא לא) אלא רק בגלל העובדה שהוא רוצה יותר הכרה בנבחרת שלו ואצל האוהדים של הנבחרת שלו. הוא פתאום (כשקיבל את ההזדמנות האמתית בנבחרת שלו) גילה פטריוטיות ורוצה לממש אותה. בשביל כל זה הוא צריך לשחק באנגליה במועדון אהוד שם. צריך לזכור שעד היום הוא היה מקבל שריקות בוז במשחקי הנברחת שלו. ולגבי הגידול שלו והרצון לפרוע שטרות. אתה (דר קייזר) לא יודע כמה אתה צודק. אני זוכר לפני כמה 4 שנים בערך(אחרי שהוא כבר שיחק בקבוצה הבוגרת) הייתי באימון של באיירן. בסוף האימון חיכינו ליד החניה של השחקנים שיחתמו על החולצות. כל השחקנים נכנסו למכוניות שלהם בחניה ופתאום אני רואה על המדרכה מחוץ לחניה, לידנו מישהו הולך ואף אחד לא שם לב אליו. פתאום זיהיתי שזה הוא ואמרתי הנה הארגריבס ורק אז כמה ניגשו אליו לחתימה. האוטו שלו אפילו לא היה בחניה של השחקנים. והיום פתאום הוא רוצה לעזוב בכל מחיר. חבל ואני מאוד מאוד אוהב ומחזיק ממנו (כמה הגנתי עליו מפני אוהדי אנגליה בפורום המונדיאל רק לפני חודש) אבל אסור להחזיק אותו בכוח ואם הוא לא מרוצה שיילך. מנצ'סטר כבר מוכנים לשלם 25 מליון עליו. ולחשוב שדייגו עלה 6 מליון. דרך אגב בכתבה הזו http://www.kicker.de/fussball/bundesliga/s...artikel/353677/ יש תמונה משבת שממחישה את המצב יפה.
בא לי לבכות, באמת. הוא היה כזה כלום כמו שאתה מספר נדב, ואיך איך שזו בגידה להגיע להכרה עולמית, ואז לומר משהו כמו "תודה שעשיתם אותי, עכשיו אני לא זקוק לכם יותר" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx באלאק למשל, לא גדל אצלנו, לא עשינו אותו, והוא לא עשה אותו (או יותר נכון עשה נזק) ואפשר להגיד אין ספור שחקנים שהגיעו כשמות נוצצים למועדון, ועזבו... אמרנו תודה וביי. במקרה הארגריבס זה פשוט צביטה ללב, אין דרך אחרת להגדיר את זה. שילך לפאקן פריימישיט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://mediadb.kicker.de/news/1000/1100/3000/artikel/563423/uli_owen.Xxx כך יהיה על הכלב שיבגוד
לא צריך להגזים. זו לא בגידה (זה רק חבל מאוד) וזכותו לרצות לעבור. אם כי הוא היה יכול לעשות הכל בצורה קצת מכובדת יותר. אני דווקא חושב שההליכה של באלאק נעשתה בצורה הרבה פחות יפה והוגנת מצידו מאשר מה שהארגריבס עושה. ד"א - זה קצת מראה על המצב העגום של מנצ'סטר שמוכנה לשלם סכום כזה עליו ועוד יודעת שזה גם לא יפתור לה את כל הבעיות (ואם היא חושבת שהוא יפתור לה את כל הבעיות אז המצב שם עוד יותר חמור).
שישרפו מנצ'סטר הם לא מעניינים בכלל. זה גם לא כואב שהוא עובר דווקא ליריבה גדולה שלנו, בכלל לא מורגש אצלי. אני חושב שבאלאק סיים חוזה, ורצה להתקדם. הוא אומנם אמר למועדון קצת יותר מידי זמן שהוא מתלבט, אבל לפחות הכין אותם למכה. במקרה של הארגריבס זה הגיע מאוחר מידי, ויותר מידי במפתיע. יכול להיות שזה כואב לי כי אני אוהב את הארגריבס, ואת באלאק אני לא, כך שהעזיבה של באלאק לא הכאיבה לי, ושל הארגריבס היא כן בגלל שהוא טוב, בשל, ומשחק ממש ממש טוב. אני מקווה שלא הפכנו לאייאקס, או שזו מגמה, ופתאום בעונה הבאה נראה את דמיכאליס עוזב (כי אני בטוח שיש עליו עיניים באירופה, שחקן ענק!)...
אני אומר שאם הוא כל כך רוצה ללכת, שילך. ואם מנצ'סטר באמת מציעים עליו 25 מיליון יורו הייתי גם עוזר לו לארוז.
לא יודע אם זה סוג של עמדה קשוחה של משא ומתן.. כי אם זה כן, אז זה מפגר. אני מניח שזה לא! באיירן מוותרים על ה 25 מיליון כנראה...
אכן שמעתי את הסיפורים פה על אואן הרגריבס, שבאיירן מינכן בנתה אותו והפכה אותו לשחקן המעולה שהוא היום. בהחלט יהיה מאכזב מאוד בשביל באיירן מינכן לא לקטוף ממנו את הפירות אחרי שהלכה איתו צעד צעד, ואחרי מונדיאל מצויין שלו וגם שמיכאל באלאק עזב את הקבוצה והקישור פחות טוב. אני חושב שבאיירן למרות הכל צריכה להסכים להצעה של 25 מליון יורו, באיירן תשקיע את הכסף הזה בחוכמה. אני לא בעד להחזיק שחקנים במועדון בכוח. אני מבין אותו שרוצה להתקרב לנבחרת האנגלית אבל זו מין בגידה במי שעשה אותו לשחקן שהוא היום. מנצ'סטר יונייטד ממש לא מועדון מעל באיירן מינכן ובשנים האחרונות, הבווארים זכו ביותר תארים מהאנגלים. אבל, באיירן מינכן מתחילה אכן להיות כמו אייקס אמסטרדם ולשחרר שחקנים מובילים בקבוצה ויותר מדיי, אבל שוב, לא מחזיקים שחקן בכוח, זה לא שווה, הוא יהיה ממורמר ולא ייתן את היכולת הרגילה שלו. לא כל יום באיירן מקבלת סכום של 25 מליון יורו על שחקנים שהיא מוכרת, לפי התמונה שציירתם יש מחליף בשבילו. בכל מקרה הוא אמור היה לשדרג את מעמדו בבאיירן לשחק מוביל יותר.
באיירן לא הופכים לאייקס וגם אין סיכוי שזה יקרה. זה המקרה הראשון שאני זוכר שבאיירן מגדלים שחקן וכשהוא פורח הוא עוזב. זו לא הייתה וגם לא תהייה מגמה. המקרה של הארגריבס הוא קצת מורכב בגלל מה שכתבתי כבר קודם. אם הוא היה מחליט לשחק בנבחרת גרמניה ולא אנגליה הכל היה נראה אחרת (הוא יכול באותה המידה היה לבחור לשחק בוולס ובקנדה אבל שתיהן סתם נבחרות ובזמנו הוא לא האמין שיוכל לקבל צ'אנס בנבחרת גרמניה אז הוא בחר באנגליה). באיירן עדיין מועדון ששחקנים רוצים לבוא לשחק בו. אני לא מאמין ששחקן לא יתן 100% ממה שיש לו (לא מדבר על שחקנים ישראליים) ובסיטואציה שבה הוא רוצה לעזוב ובזמן הזה (כבר הסתיימו ההכנות, קשה לקנות שחקנים ובאלאק עזב) הוא גם קצת חצוף. אבל, אני הייתי משחרר אותו בתמורה ל 25 מליון (אם כי הייתי מנסה להוציא ממנצ'סטר, שנראים קצת לחוצים עליו, עוד קצת כסף).
לפניי שכולם יוצאים נגד הרגרייבס , כולם שוכחים שלמעט החלק האחרון של העונה הוא כמעט ולא שיחק , גם כשהוא היה כשיר ... כך שבאיירן מינכן לא הייתה איתו 100 אחוז כמו שאומרים .... הוא השחקן הכי משמעותי שיש לבאיירן מינכן השנה כי השנה באמת בונים עליו ואוליי עם הזמן גם הוא יהפוך למנהיג אמיתי על המגרש . על יכולת המשחק אין על מה לדון בכלל , הוא השחקן הכי טוב שיש בבאיירן מינכן ..... 25 מיליון יורו זה יפה , אבל לבאירן יש את הסכום הזה ולבאיירן יש גם פי 5 ופי 6 מהסכום הזה .... באיירן היא מועדון עשיר , ולכן הכסף הזה לא ישרת לשום דבר , אני לא חושב שאפשר לקנות בכסף הזה ובכלל מנהיג כמו שהרגרייבס אמור להיות השנה בבאיירן מינכן . אגב , שמעתי גם ידיעה בה טבז עוזב את ברזיל ו .... מנצ'סטר VS באיירן מינכן (גם הפעם )
גם מילאן במירוץ. נדב, אולי לא היינו אייאקס עד היום, אבל במצב שהמועדון נמצא היום, אולי כדאי לשחקנים לשחק פה רק תקופה, ולעזוב. מי אמר שעוד שנתיים אוטל לא יקבל הצעה וירצה לעזוב? אף אחד לא אמר שהיינו האייאקס, אבל מי יודע אולי אנחנו נכנסים לקצב כזה של מנטליות. במועדון כבר השלימו עם המעמד של באיירן באירופה בקלות, ועוד מחבקים את מגאת' גם אחרי ההפסדים השפילים שהגיעו עם שערים בצרורות בשלבים מוקדמים יחסית. עם הכל אפשר להשלים כנראה...
אתה ממש טועה , למעט באללאק ועכשיו גם הרגרייבס (שמזמן חלם לשחק בליגה האנגלית ) לא זכורים לי שחקנים שרצו לעזוב את באיירן , ובכלל באיירן השנה מעמידה לדעתי קבוצה מאוד חזקה שתרוץ חזק מאוד באירופה .... עם ואן בויטן לוסיו סניול ולאם - ההגנה של באיירן מינכן היא סופר חזקה . אני מאוד מקווה שהרגרייבס לא יעזוב כי עם הוא כן לבאיירן לא יהיה אף שחקן אחד טכני ויציג בהתקפה , הריי שעל שוויני אי אפשר לבנות .... באיירן זה בטוח לא איאקס , באיירן זה כבר מותג לטוב או לרע , ולבאיירן יש יותר מזומנים מלברצלונה כך שאיאקס זו ממש לא דוגמה טובה ..... ואני חושב דווקא שבמקום להביא את פודולסקי שלטעמי הוא ממש לא שחקן טוב היו צריכים להביא את קלוזה שהוא עדיך בהרבה .... גם קלסניץ עדיף ...