סנטה קרוז היה רע מול דורטמונד, לא תרם דבר לחלק ההתקפי והיה אנמי לחלוטין. טוב שמקאיי סיפק הסחורה אחרת היינו סוגרים עוד משחק בלי שערי זכות. לרוקה אין מקום לא רק בהרכב אלא בכלל בקאדר של באיירן, שחקן בינוני מאוד. אין ספק שפיזארו בעייתי כיוון שהוא לא שיחק בקיץ אבל אולי בגלל זה הוא דווקא רענן ורעב (ולא שהוא חלוץ הרבה יותר טוב מסנטה קרוז). אני בעד לשחק לסרוגין מחצית עם הפרואני ומחצית עם פולדי, אא"כ אחד מהם יהיה מצוין ואז הוא ישאר. כמובן שגם מקאיי לא פרה קדושה ואם יהיה לא טוב אולי אפשר לעשות שילוב מעניין של פולדי ופיזה. צריך לנסות עד שנמצא את החוד האפקטיבי ביותר. אין הרבה זמן חבר'ה: יום חמישי, 19:00 שידור ישיר בחמש פלוס: הגרלת הבתים של ליגת האלופות לעונת 2006/7: צריכים להיות מוכנים!!!
מה שבטוח השנה לא נהיה עם יובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בכל אופן אני צופה השנה לבאיירן בית מאוד קשה משהו בסגנון הבית של 02\03 עם מילאן ודפו.
חבר'ה, בפי 2 בשורות: האחת נהדרת השנייה קצת פחות: הראשונה: סוף סוף נכנס שכל לראש האטום של הנהלת באיירן והנס אומר בראיון ל"בילד" שבאיירן תילחם על שרותיו של קלוזה!!!! השנייה: שזה יהיה רלוונטי רק לעונה הבאה... מי יודע מה יקרה עד אז, הרבה מים יעברו בריין...עם איך שקלוזה נראה בפתיחת העונה זה הזמן לפתוח הארנק ולהביאו עכשיו!! ושיתנו בוכטת פיצוי לברמן, הוא יחזיר כל יורו מההשקעה. איתו בחוד אנו נלך רחוק מאוד בליגת האלופות. תחשבו על חוד שיש בו את קלוזה, מקאיי ופולדי (לאו דווקא כולם יחד). !!!Ein Traum
סנטה קרוז באמת היה חלש וגם חלש במשחקי טרום העונה. עם זאת, הוא לא כל כך גרוע. פיזה בטח לא כל כך גרוע (כשהוא עסוק בכדורגל ולא בשיער שלו) הוא תמיד מבקיע מעל 10 גולים בעונה. שניהם בטח לא גרועים כמחליפים שזה התפקיד שלהם. בנתיים הם פותחים כי מאגאת רוצה לשלב את פולדי לאט לאט. זה לא כל כך פשוט. אז החוד המתוכנן הוא מקאיי ופולדי כאשר האחרים הם מחליפים וכמחליפים הם בהחלט ראויים.
זה כמו שתגיד שיהיה שלום עם החיזבאלה ושאולמרט ישתה תה עם נאסראללה בעוד עשור, כדורגל זה עניין דינמי הרבה דברים יכולים להשתנות בשנה.
זה לא בדיוק איך שאתה מציג את זה. מה שהנס אמר זה שאם בשנה הבאה קלוזה יצא לשוק אז באיירן תילחם עליו. זה כמו להגיד שמחר יהיה יום שני. אין בזה שום דבר מיוחד או מעניין.
אני דווקא חושב נדב שיש כאן חידוש. זו הפעם הראשונה שאני שומע את באיירן מביעה עניין רציני בקלוזה, וגם מבינה שלמרות החתמת פולדי ולמרות שגם מקאיי וגם סנטה קרוז (לא יודע לגבי פיזארו) חתומים מעבר לעונה הנוכחית יש עדיין צורך בשדרוג החלק הקדמי. אני חושב שבאיירן לא צריכה לחכות שקלוזה יצא לשוק כי אז אין לה סיכוי במאבק כספי מול העשירות של אירופה (אולי יש כסף אך אין רצון להוציא הרבה) ואולי לנסות לגשש לגבי פיצוי לברמן. אין ספק שברמן, שרוצה לקחת אליפות השנה, לא תמהר לוותר על שחקנה הטוב ביותר, מה גם שהאוהדים יראו זאת בצורה מאוד לא טובה אך בסופו של יום עסקינן בעסק כלכלי ולכל דבר יש מחיר. אם ליברפול הציעה עליו לברמן 8 מליון פאונד,אנו יכולים בשקט להציע יותר ואפשר לעשות טרייד ולתת להם את פיזארו או סנטה קרוז בנוסף לכסף. קלוזה בכושר אדיר וחבל לחכות עוד שנה,יש להכות בברזל בעודו חם!
bremen have much more expirience in the transfer market then before. after losing players like ernst, krastjic and aailton after the championship season due the expiring of their contracts, bremen are signing players for long terms contracts. they aware of what theyv'e got, and won't make the same mistake again with timo, schulz, klose, bauman and the rest of the key players. more then that, if bremen will fight for the bundsliga this season, bayern will have diff times to sign any player from her "enemies" - dortmund, bremen, schalke, stutt and hsv.
http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/fotogalerie_06_07/bochum_fcb/boc_fcb_07_dpa_200806.Xxx חזר להיות הרוי מקאיי שכולם מכירים אז המנהיג החדש והאמיתי שיש לנו סוף סוף מאז אובדן המנהיגות של אפנברג בא לידי ביטוי גם היום במשחק החוץ הלא קל בבוכום. החלוצים נוגעים יותר בכדור ממשחק למשחק, וגם ההגנה הראתה שיפור (למרות שלוסיו עדיין מוריד ת'לב לפחות פעמיים פר משחק). מרשים לראות את החוסן הפיזי של באיירן ליד הקבוצות האחרות בבונדסליגה. מגאת' כנראה בדומה למוריניו של צ'לסי, אוהב שחקנים גדולים וחזקים בכמה שיותר עמדות במגרש. http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/fotogalerie_06_07/bochum_fcb/boc_fcb_06_dpa_200806.Xxx דמיכאליס וואן בויטן שלטו באויר שחקנים גבוהים כמו לוסיו, אוטל, דמיכאליס וואן בויטן (2 בלמים ו 2 קשרים אחורים הגנתיים) שולטים בכדורי הגובה, וכך גם שולטים בכדור מרבית המשחק. ההגנה חזקה מאוד במרכז המגרש כדמיכאליס על המגרש, והוא אכן נתן תצוגת כדורגל היום לדעתי. באמת התגעגתי לדומננטיות של דמיכאליס במרכז המגרש, שכבר לא הרגשתי שהארגריבס על הספסל.
תודות לחברת החשמל המחורבנת שלנו לא ראיתי את כל המשחק. ראיתי משהו כמו הרבע שעה עשרים דקות האחרונות בכל מחצית (עם זאת, תפסתי בשידור חי את שני הגולים שלנו). מה שהספקתי לראות זה שאוטל אכן הופך לשחקן ממדרגה ראשונה. חברים לא לשכוח הבחור בן 21 וזה בסה"כ העונה השניה שלו כשפתאום הוא נזרק למים העמוקים בתפקיד הכי חשוב (לדעתי) על המגרש. כל הכבוד. דמיקליס כמובן שחקן ענק, אבל בכל זאת אני מעדיף את אואן הארגריבס שיכול לעשות גם התקפה. אם כי ראיתי כמה ניצוצות של מסירות וכניסות פנימה גם ממיקו. מסכים גם עם מה שדר קייזר כתב - הקבוצה מתחילה להראות פיזיות (שהייתה חסרה) ולהיראות כקבוצה חזקה. בכל ה - 40 דקות שראיתי פעם אחת הכדור עבר את קו ה30 מטר לכיוון השער של אוליבר קאן וגם זה לא היה מי יודע מה רציני. גם פולדי הראה שאפשר להתחיל לבנות עליו. בזמן ששיחק הוא נתן שלוש כניסות, אחת פינתה את שוויני לבעיטה ועוד שתי בעיטות נהדרות שלו. עוד קצת זמן והוא יהיה בשל. אם למישהו עוד היה ספק אז כנראה שהמשחק היום (יותר נכון מי ששיחק היום) הראה לנו שאואן הארגריבס עובר למנצ'סטר יונייטד. וזה חבל, בטח בעונה כזו וכשאיסמעל פצוע ויכול מאוד להיות שלפעמים נצטרך להוריד את מיקו לעמדת הבלם. אבל אין מה לעשות. (אם כי גם צריך לזכור שיש את אוטל שיכול לשחק בלם וגם את המלס - שהראה שיש לו עתיד בגביע הליגה). בכל מקרה, אולי בכל זאת יביא קשר נוסף (לא שאני ממש רואה מישהו שהייתי רוצה שיביאו ושזה גם אפשרי).
שאלה לי אליכם - חבר שלי נמצא עכשיו בגרמניה והוא מעוניין לנסוע ביום שבת למשחק באליאנז נגד נירנברג. כמה לדעתכם אמור לעלות כרטיס למשחק?
פשש מדהים עכשיו גם נכנסתי לאתר של שטוטגרט וכתוב שכל הכרטיסים למחזור ה-13 נגד מינכן נמכרו. מוכרים שם כרטיסים למשחקים שיהיו עוד 4-5 שבועות אפילו? נחמד