באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. Sir Alex Las' Killa

היה לו משחק אחד טוב, לא יותר. אפילו שחקן בינוני להחריד כמו קלברסון עשה יותר.

Last edited: Jul 28, 2006
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיר אלקס היקר.
    התגובה שלך רק מראה שאתה לא מכיר אותו.
    הוא התחיל כקשר מרכזי ובמשחק הראשון שלו שאנשים מחוץ לגרמניה ראו אותו הוא החליף את אפנברג ועשה לריאל ולפיגו שהיה בשיאו בית ספר.
    התפקיד שלו הוא קשר מרכזי אחורי ויכול לשחק גם כקשר בצדדים (עשה את שני התפקידים מצויין בבאיירן). בצוק העיתים הוא נקרא לשחק גם כמגן בשני הצדדים וגם את זה הוא עשה לא רע.
    העונה היו לו 16 משחקים בלבד כי חצי עונה הוא היה פצוע וסבל מפציעה קשה.

אם הוא כל כך רע איך מנצ'סטר רצו לשלם עליו סכום כל כך גבוה?

וזה שאוהדי אנגליה בארץ לא מחזיקים ממנו זה לא חדש. העניין הוא שהאנגלים עצמם ובמיוחד אנשי המקצוע באנגליה מאוד מאוד מחזיקים ממנו.

Last edited: Jul 28, 2006
  3. אפנברג Member

לפי ה"בילד" רומיניגה אמר שבהחלטה משותפת עם הנס באיירן החליטה לא לרכוש יותר שחקנים והיא תתחיל את העונה עם הסגל הקיים. אני חושב שהסגל שלנו מוצלח יותר מאשר בשנה שעברה, אם כי נראה לי שנשלם מחיר כבד על כך שלא שלא הבאנו חלוץ ברמה עולמית (למרות שאני מאוד מרוצה מהרכש של פודולסקי אך הוא עדיין צעיר ולא שיחק משחק אחד בליגת האלופות). זה מה שיש ועם זה נצא לקרב!

4. uri מנהלים

אני חושב שהארגריבס סובל מתסמונת "הכולבוייניק". שחקנים מסוגו שיכולים לשחק במפר רב של עמדות בצורה טובה, אבל ללא עמדה בא הוא מביא 100% מעצמו. גם למאמן נוח יותר לשמור אותו כקלף על הספסל שיכול למלא כל חור.

Last edited by a moderator: Jul 28, 2006
  5. אפנברג Member

אני חושב שבהחלט צריך לשים את הארגריבס בקישור האחורי שלנו כיוון שדמיקליס, שהגיע כהבטחה גדולה מריבר פלייט בזמנו, נשאר בגדר הבטחה ולא ממש פרע את השטרות (כמו סנטה קרוז, כמו פיזארו וכמו דייסלר-ממש "תסמונת באיירן"). אנו אוהדי הקבוצה אוהבים את הארגריבס גם בגלל שהוא שחקן בית של המועדון (למרות שאינו גרמני). משהו מה"גרמניות" דבק בו כיוון שהוא היחידי בנבחרת אנגליה שלא היה צריך חיתולים בדו קרב פנדלים מול פורטוגל והבקיע... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אולי יש סוג של אנטי כלפיו בין האוהדים האנגלים כיוון שכל הקריירה שלו היתה בגרמניה והוא מעולם לא שיחק בפרמיירליג אבל מה זה משנה? הוא משחק בקבוצה הטובה בגרמניה, לא באיזו קבוצת מרכז טבלה נשכחת, כך שלא מפתיע שאנשי מקצוע באנגליה מחזיקים ממנו בעוד האוהדים, שנוטים ללכת עם הלב ולא עם השכל וההגיון (גם לי זה קורה...) לא מתלהבים ממנו. לדעתי, שחקן מצוין.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שחקן טוב, אבל לא שחקן מוביל במועדון כמו באיירן מינכן. הקישור שלנו כל כך צעיר, שהוא נחשב לבוגר שם. הוא צריך להיות השחקן המוביל של הקבוצה, ולטעמי הוא יכול להיות שחקן מוביל רק בקבוצת מרכז טבלה. הוא שחקן מיוחד, אך זו האמת.

פעם היו לנו מתיאוס, אפנברג, באסלר.. היום רוצים שהארגריבס יקח את השרביט, ועוד אנשים כאן לא מבינים למה אין תארים, ומי יודע מה יקרה העונה (יותר גרוע...?). הטעות לא של אואן, אלא על מי שחושב שהוא מתאים להוביל קובצה - פליקס מגאת', שעם הרעיונות שלו הוא באמת צריך לחזור לאמן קבוצת מרכז טבלה.

Last edited: Jul 29, 2006
  7. bayer04 Member

למה עד עכשיו לא שומעים איזושהי התקדמות בנוגע להחתמת שחקנים בבאיירן? העונה עוד מעט מתחילה, ולבאיירן יש כסף להציע, למה לא מחזקים קודם כל את הקישור? נשמע לי תמוה ביותר, אולי צריך זעזוע במועדון כדי שמישהו שם יתחיל להזיז עניינים, כי כמו שזה נראה, אפילו רבע הגמר בצ'מפיונס לא מובטח, בכלל.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עדי, סוף סוף דעה אובייקטיבית של מישהו מבחוץ. אתה לחלוטין צודק. הבווארים כאן גם לאט לאט מתחילים להבין, אבל עד שזה קורה, לי זה עולה בהמון הסברה מעייפת.
    יש לי סבלנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

9. Sir Alex Las' Killa

מה לא שמעת: מגאת' בונה על הארגרביס. מהמט שול מקופח. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

nfcb. זה סר אלכס, ברשותך.

כל סיפורי האגדות שלך על הארגריבס נחמדים מאוד, אבל בשורה התחתונה מדובר בשחקן בנוני. אנשי מקצוע באנגליה מחזיקים ממנו? מעניין למי הכוונה. אני יודע שהוא סוג של להיט בקרב אוהדי באיירן, אבל תיהיה אובייקטיבי לרגע. איך אפשר להשוות בין קשר אחורי כמו דמיקלס: יכולת תיקול ממוחשבת, שמירות אישיות מייגעות, ואינסטיקט טבעי לזכייה בכדורים ראשוניים. לשחקן בנוני כמו הארגריבס שחוץ מלרוץ לא עושה כלום? אין לו יכולת ניהול משחק, הטכניקה שלו גם כן בנונית. אין לו יכולות התקפיות כמו של באלאק. אין לו אומנות במצביים נייחים כמו אפנברג {שלא לדבר על קריאת משחק, מנהיגות וכו'}. הוא פשוט שחקן בנוני ולא שווה לבנות עליו קבוצה.

אז אתה שוב פעם תזכיר לי את המשחק מול ריאל מדריד ואת המשחק מול פורטוגל. מה נראה שאני אפנה אותך למשחק הבית מול יובנטוס - דמיקלס שיתק לחלוטין את ויירה ואמרסון? לא, זה לא ברמה שלי.

הם לא. למרות שכמו שהקישור האחורי של הקבוצה שלי נראה בעונה האחרונה {סמית/ אושי/גיגס} הוא בהחלט יכול לעזור. אבל תיהיה בטוח שלא נשקיע בו 'סכום כל כך גבוה'.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכיוון שהשם הוא לועזי אז אפשר לרשום גם ככה וגם ככה. לבקשת אז סיר אלכס (מזל שאתה לא רוצה שאני אכתוב באנגלית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )
    אף אחד לא בונה על אף אחד שום קבוצה. אף אחד לא בונה על הארגריבס את הקבוצה. הוא בסה"כ יהיה חלק מהקישור (אולי לפעמים גם מגן). יש לו הרבה יותר ממשחק אחד גדול בבאיירן. אני הבאתי את ההוא כדוגמא כי זה היה המשחק הראשון שלו ורק לענות לטענה שלך שהוא התחיל כווינגר. הוא היה המצטיין גם במשחק פתיחת העונה שעברה ובעוד הרבה מאוד משחקים לאורך השנים (הרבות) בבאיירן. לגבי היכולת שלו - כנראה שאני לא אשכנע אותך ואני עדיין חושב שלא ראית אותו מספיק בבאיירן. באנגליה הוא משחק בתפקיד אחר לגמרי שם יש אחרים שצריכים למסור הוא שם צריך רק לרוץ לחלץ את הכדורים ולתת לאחרים שינהלו. הוא יודע הרבה יותר מזה. אין לי ספק שגם מיקו (דמיקליס) הוא קשר דפנסיבי מעולה ובכל זאת להארגריבס יש יתרונות עליו. למיקו אין שום תרומה בחלק ההתקפי הוא ממש רק עוצר התקפות ונותן לאחרים לנהל. להארגריבס - בניגוד לטענתך גם בעיטות מעולות (שוב תראה את משחק הפתיחה מעונה שעברה כדוגמא) הוא מוסר מסירות מצוינות (למרות מה שאתה אומר) ובבעיטות עונשין הוא יותר טוב מבאלאק. ותאמין לי ראיתי את כל בעיטות העונשין של באלאק בשלוש שנים האחרונות וגם את שלו.
    אני מציע שתראה אותו יותר פעמים (במשחקים שלמים ולא תקצירים) במדי באיירן ואז תדע להעריך את היכולות שלו.

11. Sir Alex Las' Killa

Sir זה תואר אצולה. לא שם. אתה יכול לרשום את זה גם: ססשחדגישףךדגישדגי. אבל אני מעדיף שתשמור על ההיגיון הבריא: סר אלכס.

לכל קבוצה יש שחקני מפתח - אתה יודע, כאלו שבונים עליהם מערך ומביאים שחקנים בהתאם. הארגריבס הוא לא שחקן מספיק טוב בשביל זה. אם אתה חושב שהוא כן, זכותך. אני נשאר בעמדתי.

דמיקלס לא יודע לנהל משחק בשיט, אבל הוא קשר אחורי ברמה עולמית. להארגריבס היו לא מעט משחקים בתור ווינגבאק שבהם הוא היה גרוע. בעיקרון הוא שחקן מאוד ורסטילי אבל אין לו שום יכולת יוצאת דופן. יכולת מסירה גבוהה זה לא לתת פס לשחקן שעומד 5 מטר מולך, אלא להכניס כדורי עומק, לשחרר פס מדוייק תחת לחץ ולמסור כדור על 50 מטר. משהו שאפנברג ובאלאק ידעו לעשות תמיד.

אין בכלל מה להשוות בין הבעיטה המדהימה של באלאק בשתי הרגליים, או לבעיטות החופשיות של אפנברג לבין הארגריבס עם כל הכבוד. אני לא אומר שהוא שחקן רע, הוא שחקן טוב. שחקן שביום טוב מסוגל לעשות חיים קשים לכל קבוצה. אבל לדעתי אתה מעריך אותו יתר על המידה.

Last edited: Jul 30, 2006
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו אני מבין מה אתה רוצה. אני רושם סיר בגלל שפעם (בזמן שאני למדתי לקרוא את המילה הזו - טלביזיה ועיתונות) היו כותבים ככה. אז גם היו כותבים אלכס עם ק' ועוד כל מיני כאלה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

לגבי הארגריבס - אף אחד לא מתכוון לבנות את הקבוצה סביבו. לגבי היכולת יש לו את כל מה שאמרת שאין לו חוץ מבעיטה טובה בשמאל שזה אין לו. לגבי באלאק - תקרא את הביקורות שרצות כאן עליו ותראה למה אולי הארגריבס עדיף (לא טוב יותר, אלא עדיף) עליו.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פה אני מסכים איתך נדב. הארגריבס הוא לא הכוכב המיועד של באיירן מינכן לשנים הבאות בלי ספק (אבוי לנו אם כן), אך הוא בלי צל של ספק עדיף על האגואיסט משתין במכנסים מעל במה אירופית שעשה לנו טובה והניח לנו לנפשנו.

הארגריבס אומנם די סולידי, אך קארימי יכול לתת את העוקץ, למה שלא ניקח אותו בחשבון?

14. bayer04 Member

עלי קארימי, מהמשחקים הבודדים שראיתי אותו משחק- עשה אצלי רושם של שחקן מצוין, בעל יכולות דריבל וראיית משחק מעולות. באיירן צריכה אותו בהרכב, אבל עדיין, זה מספיק רק לבונדסליגה. לגבי אירופה- באיירן חייבת קשר, בסכומים לא מבוטלים וכנ"ל חלוץ. אם היא תשיג את שני אלה- אז נתחיל לדבר על התקדמות מסויימת של הקבוצה וכמו כן- נהיה הרבה יותר אופטימיים לגבי סיכוייה של הקבוצה להעפיל לשלבים הגבוהים של אירופה.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי לא לוקח אותו בחשבון? בטח שלוקחים אותו בחשבון. יותר מזה הוא יכול לשחק בשלושה תפקידים לפחות (קשר מרכזי קדמי, קשר ימני - כמו שכבר שיחק בעונה שעברה וקשר שמאלי - כמו ששיחק בנבחרת במונדיאל) ואני חושב שנראה אותו השנה הרבה יותר. מאגאת אמר שני דברים חשובים א. משחק הקישור לא יהיה בנוי סביב שחקן אחד כמו בימי באלאק. ב. המשחק יהיה גמיש ולכן הוא מאוד מתאים לזה.
    זה גם לשאלתך וגם לכל אלה שלא מבינים למה באיירן לא קונה קשר נוצץ.

ואליך באייר 04 - תן שמות ותקבל תשובות. לא סיסמאות. בקיצור תגיד את מי אפשר להביא ואז נדון בעניין.