זה נכון מה שאתה אומר. אבל, גם אתה אומר שיש פה מעין הימור. אז זה לא קצת הרבה מידי כסף בשביל להמר על זה?
אם אכן זהו השחקן שהולך להיות הכי יקר בתולדות המועדון- זה פשוט טיפשי. יש מספיק שחקנים כשרוניים בעולם שאפשר לקנות בסכום הזה. והם יעשו הרבה יותר מואן ניסטלרוי.
נמאס לי מהמועדון "פאשן טי וי" הזה, בלי כעס, בלי תיסכול, רק מיאוס חד וחלק. באיירן מינכן שעשו בדק בית והבינו שכמות הזרים עשתה לקבוצה נזק בשל חוסר זהות, ובאיירן מינכן שלא אהבו את העבודה שהשחקנים עולים למגרש כמו דוגמנים ומשחקים בשיער כל הזמן, הופכים את עצמם למועדון בדיחה משנה לשנה. אז בסדר שיש מסחרה, בגדים, קטלוג, חנויות בלה בלה סטייל מנצ'סטר יונייטד, אבל למה להפוך להיות הם? במקום לקנות קשר מרכזי טוב, ואולי גם להשקיע בו מחצית מהסכום (נחזור לשפיות), באיירן מחפשים סטארים מיותרים לגמרי. מישהו שם איבד כמה ברגים. אם מישהו חושב שדוס סאנטוס או עלי קארימי יצעידו את הקישור להיות אלופי אירופה מול לאמפרד ומקאללה או דקו וג'ולי, אז אני אומר שלום לפורום הגרמני היום ועובר מיידית לדיונים של הפורום האנגלי (כבר יותר שפוי). אה כן נזכרתי, סנטה קרוז יהיה הקשר המרכזי... עדיף להיות אוהד של ליון בחיי
מה אתה רוצה? כל הזמן אתה/ם בוכה/ים שהמועדון קמצן ולא מביא שחקנים מהשורה הראשונה ועכשיו שהוא כן עושה את זה זה גם לא טוב?
זו האמת נדב. או שהם קמצנים מידי, או שהם מרגישים שהם צריכים להוציא כסף, ומקצינים. נדפק המועדון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
100% צודק. אם כבר מוציאים כזה סכום למה לעזאזל על ואן ניסטלרוי? לא מבין מי הקטליזטור מאחורי כל הסיפור הזה אבל זה נראה הזוי לחלוטין.
אין קשר מרכזי, לירן צודק (הוא לא פה עד יום חמישי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ) מי היה מאמין. סנטה קלאוס, האירני והילד שלא ראה דקה דשא אמורים להוביל את הקבוצה? גם הארגריבס ושווישטייגר הם מה לעשות עדיין לא פירלו וסיידורף עם כל הכבוד! עוד עונה בזבל של שמינית\רבע גמר ליגת האלופות. אין הורדת ציפיות במינכן, פשוט כל הצוות של המועדון מודע לכוח שיש לקבוצה כרגע, לכן לאט לאט בונים. קיצור, זה כל מה שיש לי לומר!
חחחח איזה פרו-היצפלד אתה יא אללה. אולי באיירן צריכה להיאבק עם ארסנל על יוסי בניון? חחחח.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ועכשיו ברצינות, באיירן צריכה חלוץ כמו טרזגה למשל. למה הם לא מחתימים אותו?
בטרזגה איך נזכרת? אולי אבל במחיר של לא יותר מ 2 מליון יורו. בניון. לא הייתי כל כך צוחק. לא היה איכפת לי לראות אותו בבאיירן. לא שאני מחזיק ממנו כזה שחקן אבל בכל זאת אולי וכמובן לא בסכומים המגוחכים שעליהם מדברים. אם הוא שווה 10 מליון שטרלניג אז אפשר בשקט לשלם 22 מליון יורו על ואן ניסטלרוי. מעבר לזה. אני לא חושב שהיום באיירן צריכה או יכולה (יכולה = מי שפנוי בכלל) לקנות מישהו במחיר שעולה על 5 מליון יורו. אם כבר אני הייתי מחזיר את טרוכו (אני יודע שאמרתי את זה יותר מפעם אחת) או מביא צעירים גרמניים - אחרים בזול.(למה למשל לא להביא את מרטסקר מהנובר ב 5 מליון שהם רוצים עליו ובמקום זה להביא את ואן בויטן ב 10 מליון כשמרטסקר גם גרמני וגם צעיר ב 5 שנים).
בדיוק. המשך דבריי לניהול כושל במינכן שנה חמישית ברציפות. לא שכחנו את הויתור על פרינגס + כסף תמורת ישמעל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
באמת הרגו אותו, בואו לא נגזים: כפי שכתבתי,עדיין מדובר בחלוץ הרביעי בטיבו בכל הזמנים בגביע האלופות, והוא במרחק נגיעה מהשלישייה המובילה. ייתכן והרכש יכשל אבל צריך לתת צ'אנס: מדובר באמת בחלוץ מהשורה הראשונה ביבשת,גם אם עבר עונה לא מוצלחת ביונייטד. כבר שנים שהחוד של באיירן אנמי בליגת האלופות, אני חושב שהוא תוספת כוח משמעותית. מי שחושב שעם מקאיי ופיזארו נגיע לאן שהוא באירופה טועה: אין להם מה להציע ברמות הגבוהות ולמקאיי בכלל יש תכונה של "להיעלם" במשחקים החשובים של ליגת האלופות, ובישורת האחרונה של העונה הוא דופק כמה שערים בבונדסליגה ומסדר לו חוזה לעוד עונה. תסתכלו על משחקי ההצלבה בשנתיים האחרונות: שמינית גמר לפני שנתיים: באיירן 3 ארסנל 2 בסיכום שני המשחקים (0 שערים למקאיי). רבע גמר נגד צ'לסי 6:5 לאנגלים בסיכום (0 שערים למקאיי-שיחק רק בגומלין), שנה שעברה שמינית גמר מול מילאן 2:5 לאיטלקים בסיכום (0 שערים למקאיי) כך שבהחלט יש מקום לשיפור בחוד שלנו. דווקא פיזארו שם במשחקים שהזכרתי 3 שערים (2 נגד התותחנים ו-1 מול צ'לסי) אבל גם איתו אי אפשר לבנות מדינה.
אפנברג, הכל ידוע. שוערים, בלמים, אולי גם קשרים מסויימים, יכולים לשחק מעל גיל ה 30 טוב יותר לפעמיים מאשר בשנות ה 20 שלהם. אבל חלוצים אחרי גיל 30 זה כבר לא זה. תזכירו לי מתי אלבר אמר שלום לבאיירן? גם מקאיי בירידה. חלוץ חייב להיות חד, מהיר בתגובה, שד! עדיף בן 20-28. בלמים ושוערים עושים קריירות עד גיל 35 בכושר טוב. החתמה ביזיונית!! גם לראול יש שערים (יותר), להחתים אותו על העבר היפה שלו? RVN מת.