באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא האם צריך לשלם 22 מליון יורו על שחקן שהבקיע שני שערים בליגת האלופות בשנה האחרונה (21 גולים בליגה המקומית נגד פורטסות', ויגן, קלן או דואיסבורג לא עושים עלינו רושם) כשיש לך את מקאיי ופולדי ופיזארו וסנטה קרוז ולא אם הוא אפס או לא אפס.

2. דניאל א. Member

מה הקשר ליגת אלופות? מנצ'סטר הודחה בבתים.
    ואן ניסטלרוי שני בכול הזמנים בכובשי השערים בליגת האלופות. הוא בדר"כ מתעלה במפעל הזה.

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקשר הוא שאנחנו לא צריכים שחקנים שמבקיעים בליגה (דר קייזר ואפנברג יסבירו לך). אנחנו צריכים את הדבר הנוסף. אנחנו צריכים שחקנים שיתנו את הגולים במאני טיים כי חלוצי ליגה טובים יש לנו.
    זה שיש לו יותר שערים מלמקאיי בליגת האלופות נובע גם מזה שהוא שיחק הרבה יותר שנים ממנו במפעל הזה. ולכן גם צריך לבדוק נגד מי הוא מבקיע את כל השערים האלה כי אם זה נגד הקבוצות הנחותות - את זה יש לנו.
    וצריך גם לבדוק אם אין לו חלק באשמה שהם הודחות בשלב הבתים. דרך אגב שער אחד מהשניים בשנה שעברה הוא כבש עוד במקודמות.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מקאיי לא יורד מואן ניסטלרוי, ואף עולה עליו. עכשיו שהאנגלים העלו את המחיר ל 22 מיליון בזמן שיש לנו כבר 4 חלוצים, וחלוץ אחד שנקנה במחיר לא נמוך עוד העונה, אין סיבה לרכש. כך חשבתי וכך אמשיך לחשוב.
    בכל מקרה פרגסון והאנגלים עוד ירדו במחיר. אם מאמנו פרגסון אמר: "אם ליבו כבר לא בקבוצה, אין טעם שימשיך", זה אומר שהם סתם מנסים להוציא עוד כמה ג'ובות מבאיירן. מה שהם לא יודעים הוא, שבאיירן יודעים טוב מאוד לחסוך כל שקל שלהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. Makaay#10 Member

אם באיירן היו יודעים לחסוך כל שקל הם לא היו נכנסים לסיפור ואן ניסטלרוי ,סתם בזבוז כסף מיותר. חלוץ זה לא הדבר שחסר עכשיו בבאיירן, אני מאמין שמקאיי ופולדי זה מספיק, ואם לא תמיד יש פיזארו שגם הוא בלי עין הרע חלוץ נהדר . סנטה קרוז פצוע עדיין?

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בריא כמו שור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. rami87 Member

גם כשסנטה קרוז בריא כמו שור, הוא לא מזכיר את הרמה של מקאיי, ואן ניסטלרוי, פודולסקי, וברוב המקרים גם לא את של פיזארו. בעצם בקשר לפיזארו זה תלוי מה בדיוק אתם מחפשים מחלוץ. אבל ללא ספק החלוץ הכי מגושם בבוואריה זה סנטה קרוז.
    ואן ניסטלרוי יכול להיות אופציה לא רעה לעונה אחת, מקסימום שתי עונות, לא רכישה לטווח ארוך בסגנון פודולסקי. בגלל זה הסכומים של 22 מיליון יורו נראים לי קצת מופרכים, וגם מקאיי את פודולסקי בחוד זה שילוב אדיר בסדר גודל של הבונדסליגה, ושילוב לא רע בכלל בסדר גודל של ליגת האלופות.
    אבל למה לעזאזל מתעכבים ככה על ואן ניסטלרוי? למה לא לנסות להביא איזה תותח מיובה, וגם לפזול לכיוון פיורנטינה/לאציו. אני בטוח שאפשר למצוא שם שחקנים שיעזרו לבאיירן בעונה הבאה ויוסיפו לה ניסיון אירופי.

8. Raulito Madridista

המארקה: באיירן העלתה את ההצעה שלה עבור רוד ואן ניסטלרוי ל17 מליון יורו

באיירן מינכן פועלת חזק מאוד בניסיון לצרף את רוד ואן ניסטלרוי, חלוצה ההולנדי של מנצ'סטר יונייטד שעיסקת העברה שלו לריאל מדריד התפוצצה ברגע האחרון. באיירן העלתה את ההצעה שלה עבור רוד ב4 מליון יורו, מנצ'סטר יונייטד דורשת 22 מליון יורו עבור השחקן, שנמצא כבר במחנה האימונים של הקבוצה.

העיתון הגרמני הבכיר "הבילד" מפרסם שהמועדונים כבר הגיעו לסיכום על העברה והכל מראה שההולנדי יינחת בבוואריה וייצטרף לחלוצים הקיימים כרגע: רוי מקאיי, לוקאס פודולסקי וקלאודיו פיזארו. השחקן כבר הבהיר למועדון האדום שהוא לא רוצה להישאר והוא מעוניין שהקבוצה תכניס אותו לרשימת העברות שלה.

מאמן באיירן מינכן, פליקס מאגאת, בטוח שהעניין יסגר תוך שמונה או עשרה ימים גג, וההולנדי ינחת בבאיירן. אם העיסקה עם באיירן מינכן תתפוצץ, רוד ייאלץ להישאר במנצ'סטר יונייטד למרות מערכת היחסים הלא טובה עם אלכס פרגוסון.

* אני רואה שאתם כבר מדברים פה על העברה. לדעתי זה יהיה חיזוק מצויין לבאיירן, אני מקווה שפודולסקי יהיה השחקן שייפתח קבוע, וואן ניסטלרוי ומקאיי ייתחרו על מקום נוסף בהרכב. אני חושב שבאיירן צריכה לשחק 4-3-3 עם מאגאת, ואן ניסטלרוי, מקאיי ופודולסקי בחוד זה יהיה גדול. לקבוצה גם ככה אין שחקנים יוצאים מן הכלל באגף. שוושטייינגר, דמיכליס והארגריבס בקישור.

9. Rosicky Member

סכום מוגזם מדי לשחקן בן 30, אפילו על כוכב בהתהוות כמו פודולסקי לא שילמו כל כך הרבה.

10. Robin Van Persie Member

הוא לא שווה את זה , לדעתי הוא סתם סוס מת .

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה יודע? אני מסכים איתך ואפילו אוסיף שגם 10 מליון יורו בנסיבות (הגיל, שאר השחקנים בסגל, הירידה שלו בעונות האחרונות) זה לא מוצדק.

אבל אני חושב שהעניין סגור כבר מזמן והוא יבוא ומקאיי ילך. תזכרו איך מקאיי הגיע.

12. bayer04 Member

אני, אישית, בחיים לא הייתי מוציא 22 מיליון על ואן ניסטלרוי. אולי 13-14 מיליון.
    בכל מקרה, יש הרבה חלוצים בעולם שכרגע יכולים לספק חוליית חוד טובה יותר מהחלוץ ההולנדי.
    סוס מת אמרו פה? מסכים! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

באיירן הולכים לעשות אותו השחקן היקר ביותר בתולדות המועדון. בלי יכולת פיזית וירטואוזית, בלי תארים נוצצים מידי, בלי משחק ראש, בלי יכולת לעבור שחקן, ואחרי השיא.

אני נסחפתי שחשבתי שבאיירן עשו סוף לימים שקונים שוב כוכבים נוצצים (ככה הונס ורומניגה הצהירו). הפכנו חרא בשנים האחרונות, וכנראה שנישאר בחרא!

עונה נפלאה לכולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

14. xmotek Member

אתם ממהרים להספיד את ואן ניסטלרוי.
    תנו לו הזדמנות, הוא כבר יכבוש. והוא לא סוס מת כמו שחלק מכם אמרו.
    אני חושב שהוא היה במגמת ירידה, אבל העברה לקבוצה אחרת, ובמיוחד כמו באיירן,
    תמיד יכולה להיות נקודת תפנית.

15. uri מנהלים

אני חושה שג'ורג' וואה עשה מספיק בקריירה שלו בכדי שכולנו נידע לזהות אותו.