המילה "מזלזל" אינה במקומה. הרי משתמשים במילה זו כאשר עומדת בפניך משימה, ואתה מקל ראש בביצועה. ובמקרה הזה אין לנו משימה אחת שאפשר לציין עבור ביירן, או אפילו עבור גלאדבך. הרי שניהם כבר עם הסנדלים ומתרחצים בים, וממילא הקיץ התחיל מוקדם שם בגרמניה. לסיכום: כולם הרוויחו שאולי לא היה בגלאדבך היום.
מאור, לכל מהלך יש סיבה... טוני בן 30 מקבל חוזה חלומי, שעימו הוא יכול לסיים באופן אדיר מבחינה פיננסית את הקריירה שלו. שנה הבאה גם ככה הוא יהיה בליגת האלופות, ככה שלהגיד שזה מהלך טיפשי, זה פשוט לא נכון, תלוי איך מסתכלים על זה ידידי.
זה ממש אבל ממש לא זלזול. למה אתה חושב ככה בדיוק? בגלל שקאן לא נסע עם הקבוצה? זה קרה בגלל שתי סיבות . 1. רצו לתת לרנסינג קצת לשחק, כי הוא כבר כל העונה על הספסל, ורצו להעלות לו את הביטחון ואת המוראל ולהראות לו שהם עדיין מאמינים בו בתור השוער העתידי של באיירן. ומשחקים כאלה הם בדיוק המשחקים שרנסינג צריך לשחק בהם. משחקים חסרי חשיבות. 2. אוליבר קאן השתתף עד היום בכל המשחקים ( אם אני לא טועה ) .. אז לדעתי אפשר לתת לו לנוח עד סוף העונה.. הוא גם היחידי שאין לו מה להוכיח כלום אצל ראשי באיירן. אני כן מאמין שזה גם לתת לאוליבר קאן כבוד שהוא לא צריך לשחק עם הקבוצה בכאלה משחקים, אחרי שהעונה כבר גמורה מבחינת באיירן.ובנוסף לכך, אוליבר קאן לא נהיה צעיר מיום ליום . אז תפסיק לבלבל בשכל כי היצפלד לא זלזל אפילו בקצת בגלאדבך.. במיוחד לאור היכולת שלנו במשחקים האחרונים.
ואם יורשה לי להוסיף רנזינג עלה לקבוצה הראשונה שלא בתקופת היצפלד ולכן היצפלד גם רצה לבחון אותו לגבי העתיד. עם כל הכבוד לאימונים ומשחקי אימון אין כמו משחקים רשמיים כדי לבחון התאמה של שחקן/שוער. דרך אגב, רנזינג היה טוב מאוד אתמול. מה שכן הפריע לי שהיצפלד לא פתח עם פרוסטנר והלמס (או גם אחרים) במקום קרימי שממילא לא יהיה בעונה הבאה וואן בויטן שיודעים כבר מה הוא שווה. כמו שכבר אמרתי את לוסיו לא הייתי מושיב עד לסוף העונה כדי לא לפגוע באפשרות המכירה שלו. הושבתו על הספסל תראה לכולם שאין לנו אמון בו וכך זה עלול לגרום לפחות קונים להתעניין בו.
אני לא חושב שזה יהיה הוגן לזרוק את הומלס ופורסטנר למים הקרים. לדעתי צריך להתחיל לשלב אותם גם במשחקים כל פעם קצת יותר.. כמו שעשו עם שווינשטייגר בזמנו ועוד שחקנים. אולי מבחינת באיירן זה משחק לא חשוב ורשמי.. אבל מבחינת הילדים זה המשחק הראשון שלהם בבולי רגע שהם יזכרו כל החיים.. וזה ברור שהם יתרגשו ולא יתפקדו כמו תמיד אם הם ישר יפתחו. דרך אגב טוני קרוס (kroos) , הצעיר הגרמני בן 17 של באיירן, קשר סופר טאלנט, כבש אתמול בהפסד גרמניה U17 לצרפת 2:1.
וזו בדיוק הסיבה למה צריך היה לתת להם לשחק אתמול וגם בשבוע הבא ובזה שאחריו. כך שגם אם הם יתרגשו בפעם הראשונה בפעם הבאה יהיה להם יותר קל להראות מה יש להם וככה שהם לא יתרגשו כאשר ישחקו בפעם הראשונה וזה יצא משחק חשוב. ד"א עלי קארימי לא יהיה בבאיירן בשנה הבאה. המועדון הודיע על כך כבר לפני כמה שבועות.
וזה משהו שלא ברור לי. כאילו היצפלד הולך בגישה, גם ככה אני מביא תריסר שחקנים חדשים כך שאלו בטוח לא ישחקו. וגם לי ממש לא ברור הקרדיט המיותר שנותנים לקארימי. ד"א אולי כדאי שתקראו את דבריו של אודו לאטק שאומר שבאיירן גם בעונה הבאה לא תאבק על האלופות, נשמע ורוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx קלאוס אלופס אומר שהוא לא ימכור את קלוזה לבאיירן, לא משנה איזה מחיר הבווארים יציעו.
לפי הקיקר לצד פ.ס.וו גם ליון הגישה כבר הצעה לרוי מקאיי לעונה הבאה. למה הסיפור עם ליון נשמע לי כ"כ מוכר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
רק אל תחשבו: הנה שוב באיירן זורקת כוכב, כמו את אלבר. מקאיי מזמן היה צריך ללכת: הוא שחקן קלאסי לליגה עם הגנות בינוניות כמו הבונדסליגה, וכשלון טוטלי בליגה עם הגנות ברזל כמו ליגת האלופות. בצ'מפיונס כבר פיזארו עדיף עליו. איפה הוא ואיפה אלבר.
אני חושב בדיוק כמוך ואף הולך רחוק יותר . אלבר הייתה אחת הטעויות הקשות ביותר שהמועדון הזה עשה (בייחד עם אפנברג ) מקאי תמיד היה חלש . שווה להם לעשות עליו קופה . ואגב , טוני ? מה לעזעזל גורם למועדון כמו באיירן להתעניין בסוס מת שיכולתו לא עולה על זו של פיזארו ? ובאיזה סכום מדובר ? קלוסה בהחלט תיהיה החתמה טובה , אך זה נראה בלתי אפשרי לאור מה שאמרו בברמן . ואן דר וארט גם נראית החתמה טובה .
זה לא סוד שבקנבאור אינו שבע רצון מתפקודם של הונס ורומיניגה, אבל זה יוצא כבר לתקשורת: http://www.sport1.de/de/sport/artikel_1158263.html הקייזר מאשים את מדיניות הקמצנות ברכש בשנים האחרונות כגורם שהביא למצב הנוכחי.
כפיר, פיזארו ומקאי הם צמד חלוצים שונים לחלוטין ולכן ההשוואה ביניהם ובין ההגונת שעימם הם מתמודדים היא מיותרת, ואני לא אזכיר את כך שפיזארו לא מתאים לשחק אפילו בליגה הפראונית. פיזארו עושה ויתר רעש ממקאיי בצ'מפיונס לא בגלל שהוא איזה חלוץ חוד גדול, הוא פשוט יודע לטלטל קצת הגנות, לבצע כמה מסירות יפות ולהבקיע שצריך מול הקבוצות הקטנות, וכל זה כאשר הוא עולה כ"אס" מהספסל. לעומת זאת מקאי הוא חלוץ שמסדר לעצמו את המצבים, משקיע את מירב המאמצים בכל משחק אבל קשה לו ם הגנות נוקשות כומ שלכל חלוץ אחר קשה, נכון שהוא לא בין חמשת החלוצים הגדולים בתבל, אבל בהחלט לא צריך לזרוק אותו לאשפתות כל כל מהר, למרות שגם לדעתי הגיע הזמן להפרד ממנו.