באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. joe Member

רגע dementiert זה לא מכחיש?
    כאילו הוא אומר שהם לא מעוניינים.

Last edited: Apr 29, 2007
  2. דנידין Member

לוקה טוני? טוב מי עוד יתן לו סכום כזה ואיך אפשר לסרב? עד לא מזמן הוא שיחק בסריה ב', לכן קשה עד בלתי אפשרי לומר להצעה כזאת לא.

כמובן שזה לא יספיק. העונה הכושלת של באיירן נובעת יותר מהגנה החלשה, והקישור הלא יצרתי עליו מדברים כל הזמן במועדון. נראה מה הלאה.

3. riquelme1 Member

גם מגביע אופ''א אפשר ליסוע לאנגליה ולספרד, דווקא העונה גביע אופ''א חזרה ובגדול עם משחקים נהדרים והרבה דרמה(לא ואני לא כותב אתזה כי יש 3 ספרדיות בחצי גמר גביע אופ''א), בכל מקרה, עם באיירן לא תשחק בליגת האלופות, מה שסביר להניח שיקרא, באיירן בהחלט תרצה להיות בגביע אופ''א, נכון שזה לא המקום שלהם, אבל זה עדיף מכלום.

בקשר לטוני, אני מסכים איתך סרגי, השחקן בן 30 כבר, נכון שהוא בשיא שלו בשנתיים האחרונות, אבל לשפוך 18 מיליון יורו עם משכורת עתק, לפי דעתי תיהיה טעות של באיירן. עדיף להביא חלוץ צעיר ומבטיח, כמו הונטלאר למשל.

רק שלא ילמדו מריאל מדריד.

4. C-J Member

Doch
    הכותרת אומרת שהונס מכחיש את ההתעניינות בפאן דר פארט, אבל כנראה שזה פסיכולוגיה הפוכה מול התקשורת כדי להנמיך פרופיל במשא ומתן עם השחקן ועם המבורג.

שימו לב, התגובה הזו של הונס באה אחרי מספר ימים מפרסום הדעה של בקנבאואר לפיה ביירן זקוקה לשחקן כמוהו וכמו לינקולן.

עוד שבוע שבועיים נראה מילתו של מי על העליונה בקבוצה.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמת ויציב.

לגבי המשחק היום. הפסדנו ובצדק. אין הגנה. לוסיו חוזר להיות לוסיו, אין קישור הגנתי ואין קישור התקפי. אם כי חובה לזכור את רשימת הפצועים מהסגל (שאצלי זה עדיין כולל את דייסלר שבנו עליו כשתיכננו את הסגל). הפסד 10 העונה (פעם אחרונה שהפסדנו 10 משחקים בעונה זה היה לפני 15 שנה).
    פיזארו כבש את שערו ה - 100 בליגה והראשון בכלל לשנת 2007 והוא הזר הרביעי בגרמניה שמבקיע 100 שערים.
    אותי מרגיז שבמשחקים כאלה משחקים קארימי וברצו וכאלה במקום לתת להומלס ופרוסטנר ועוד כמה צעירים מקבוצת החובבים או הנוער את הבמה ואת האפשרות לבדוק אותם בזמן אמת. את לוסיו לא הייתי מושיב בשום מצב, כי אם הוא יסופסל זה יוריד מהמחיר שלו בקיץ. אז עדיף לתת לו לשחק כדי להראות כאילו אנחנו עוד מעוניינים בו.
    עוד מרגיז זה, שוויתרנו על שחקן כמו גררו (גם שחקן וגם בנאדם, בניגוד ללפחות חלוץ אחר שלנו) והשארנו את פיזארו וסנטה קרוז.

בעניין לוקה טוני. קודם כל אני חייב להודות שאני לא ממש מכיר אותו אבל בכל זאת. אני נגד הבאתו. אני מעדיף את קלוזה שיותר צעיר ממנו, הוא שחקן נבחרת גרמניה, ראינו שיש הבנה טובה בינו לבין פולדי והוא הוכיח את עצמו גם בזירה הבינלאומית (פעמיים מלך השערים במונדיאל - כשפעם אחת עם נבחרת מאוד בינונית). עם כל הכבוד לשערים של טוני נגד פיאצנזה ואמפולי וכו' - זה לא ריאל ולא ברצלונה ולא צ'לסי. כבר ראינו כל כך הרבה פעמים שחלוץ ליגה מצויין (בכל ליגה) עלול להיות חלוץ אירופאי בינוני. ואם אי אפשר להביא את קלוזה, אז עדיף לתת למקאיי עוד עונה ולחפש בכוח חלוץ בשנה הבאה לשנה אחריה. ממילא אין לנו ליגת אלופות על הראש.

ולמי ששאל - באיירן כבר הביאו חלוץ איטלקי (שהיה בזמנו שם לא רע, חלוץ ליגה אטלקית טוב) - ריציטלי. כמו שהוא בא, ככה הוא הלך. חבל שבא ובזבז זמן יקר.

6. joe Member

היום הבדיקות הרפואיות של טוני במינכן לפי הבילד
    עוד : גם עם הרכישה של טוני, קלוזה עדיין עניין אצל באיירן.
    גם רובן ווסלי סניידר מאייקס בתמונה. וגם כתוב שהיצפלד רוצה להחזיר את זה רוברטו מסנטוס.
    אבל לכו תדעו.. זה בילד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

Last edited: Apr 29, 2007
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לפי התסריט הבידיוני משהו שה"בילד" העלה רובן + סניידר + טוני כולם תמורת 62 מיליון יורו לבאיירן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    בכל אופן יש כל מיני לינקים אירופאים שמאשרים התעניינות של באיירן בסניידר, כמובן שגם ברצלונה, מילאן וולנסיה מוזכרות באותה נשימה.
    לגבי רובן יש התעניינות בווארית, גם רובן לא בדיוק אמר לא.

בכל אופן מקאי, פיזארו, קרימי, שול, הרגרגיבס וסליהאמיצ'יץ בעונה הבאה לא יהיו בבאיירן.
    גם מעמדם של ואן בוייטן, איסמעל, סניול לא ברור.

8. joe Member

9. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כן בשביל זה יש לכם עוד קבוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עדיף על סנטה קלאוס שגם בחג המולד לא יבקיע שערים במועדון. חלוץ רביעי? שיהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. C-J Member

האם במקרה לא רשמת את השמות של: סנטה כרוב, לוסיו ודוס סנטוס?!
    (לגבי האחרון אני יודע שלפי מס' חודשים דובר על עיסקה עם הזאבים, אך לא יודע אם היא תצא לפועל לאחר פציעתו)

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

על לוסיו אין שום דיבורים, לפחות לא בנתיים.

לגבי סנטה קרוז הרבה ספקלוציות. לגבי דוס סנטוס קודם כל שיחזור מפציעה, אחרי זה הזאבים יכנסו למו"מ.
    למרות שלדעתי דוס סנטוס כבר רוצה לחזור הביתה. מצד שני הוא יכול ללמוד מהצפון אמריקאים של שטוטגארט וללכת לקבוצה קטנה ולהמשיך להתפתח ( כמו וולפסבורג).

13. tiktin Member

לאן מקאי וקרימי עוזבים?
    ובקשר לואן בויטן הוא לא יעזוב את בוואריה

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא יודעים עדיין מי עודב ולאן.

אני אשמח לראות את ציקלר חלוץ רביעי, מאוד אשמח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

15. tiktin Member

חביבי, חלוץ רביעי לא רואים