באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

היצפלד חתום גם לעונה הבאה דור.

אני פשוט לא מסוגל לדבר.. זעזוע עמוק. אין לאף אחד שם אופי, לאף אחד. אחת התקופות השחורות ביותר שזכורות לי, ואולי זה יביא לשינויים מקיר לקיר בסגל. ההנהלה החליטו להתקמצן בשנים האחרונות, פשוט כך. זה רוברטו הלך, באלאק הלך ואחרים, אך החליטו שאפשר להתסדר טוב עם מה שיש. האמת? מה שיש זה לא רע. שוויני טוב מאוד, אך אין לו מחליף. היו צריכים להביא מחליף לזה רוברטו. לגבי שאר הקבוצה? אין אופי. צריך שינויים מזעזעים, ואני מקווה שהם קלטו את זה שם למעלה (הרחק הרחק למעלה הם נמצאים.. עיוורים). יאללה, זה יעלה הרבה כסף, אבל זה כבר בלתי נמנע.

2. riquelme1 Member

באיירן נראת פשוט ביזיון, נראה שהגעתו של איצפלד לא שיפרה באיירן, והוא לא המושיע כמו שכולם כאן חשבו, אתם עוד תבכו הרבה עם עזיבתו של באלאק(במיוחד קיזר)- מהפך בסגל.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

באלאק היה מונע מבאיירן לחטוף מספר כזה שערורייתי של שערים? אם אין לך משהו רציני, מקצועי ומנומק דיו לומר אז עדיף שתמנע לזרוק כאן שורות קצרות של סיסמאות.

4. אפנברג Member

לדעתי אלו השחקנים שהמועדון צריך להפרד מהם:
    מקאיי, סנטה קרוז, קרימי, סניול, לוסיו, ואן בומל. חלקם כבר לא בשיאם, חלקם אף פעם לא היו משהו ואחד מהם (ואן בומל) סתם שחקן מלוכלך. זול הוא לפעמים יותר יקר: בבאיירן תמיד היו קמצנים ברכש (הרכש היקר בתולדות המועדון-מקאיי. בחיאת דינאק...). עכשיו יצטרכו לשלם הרבה יותר כדי ששחקנים בכלל יסתכלו עלינו. למה ששחקן מוביל יגיע לקבוצה שלא משתתפת בצ'מפיונס ליג עונה הבאה? המועדון יצטרך לתת הרים וגבעות כדי לפתות שחקנים מובילים להגיע אלינו. אוליבר אומר בראיון לאתר הקבוצה כי צריך ללכת הרבה אחורה כדי להזכר במשחק כ"כ חלש של הקבוצה. היצפלד לא מבין את השבירה של השחקנים אחרי ה2:0 (כמו נגד מילאן אגב). היה דווקא רצף לא רע של משחקים של הקבוצה: בבית נגד ברמן, בבית נגד ריאל וגם משחק החוץ בסן סירו. לא ברור לאן הכל נעלם. היצפלד הוא גנרל ללא חיילים. אני מקווה שהוא יעשה שידוד מערכות לקראת העונה הבאה.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ההפסד יהיה כולו שלכם אם ואן בומל שמאד מזכיר לי אישית את השם משתמש שלך כפיר יעזוב את באיירן.
    שיבוא לשטוטגארט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/4/07
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן בומל שחקן מצויין (באמת מזכיר את פאנברג) וקצת מופרע. אבל אם אין לו עם מי לשחק בקישור אז גם הוא לא יכול לעזור (כמו שהיה אתמול. עם מי הוא יעשה דאבל? עם ברצו? עם סנטה קרוז? עם הארגריבס?).

אבל כשמסתכלים הלאה באמת לא בטוח אם צריך להשאיר אותו ואני אסביר. הרצון של באיירן הוא לעבור לשחקן עם שפילמאכר (עושה משחק) מה שאומר שואן בומל יצטרך לשחק קשר אחורי או (חס וחלילה) באחד הצדדים. כקשר אחורי הוא יכול להיות בסדר, אבל יש יותר טובים ממנו. וזאת יש לזכור, בזמן אפנברג לא שיחקנו עם שפילמאכר מובהק, אלא שאפנברג ועוד שחקן שיחקו ביחד באמצע והחליפו מקומות ותפקידים. את זה ואן בומל יכול לעשות עם שחקן מתאים ולא עם מישהו כמו דייגו או ואן דר וארט. לכן, צריך לחשוב טוב על הקונספט ואולי (בצער) להיפרד ממנו. יש לזכור גם שהוא בן 30 (היום) ויש לו עוד שנתיים שלוש לתת.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

באיירן לא יותרו על וואן בומל שפשוט פורח גם כקשר אחורי וגם כקשר קדמי ברוב המקרים (שיש לו עם מי לשחק). מה שכן, הארגריבס יעזוב ולא הולכים לבנות על אוטל, כי זה מסוכן מידי. אמרו ואן דר ווארט? דייגו? בכל מקרה הולכים להביא מישהו יצרתי מספיק למרכז המגרש העונה (חסר להם שלא!).

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

א. נדב, אני לא בטוח בטוח שבאיירן אכן תעובר לשחק בשיטה של פליימייקר..
    ב. על ואן בומל, גם אם הוא היה בן 32 אסור לוותר.
    ג. סלע, אם באיירן לא בונה על אוטל (כי זה יותר מדיי מסוכן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) שישאילו אותו לפחות, יש לו פוטנצייאל אדיר כמו שראינו מול מילאן.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא, אוטל חייב להשאר. כולנו ראינו שאין מספיק קשרים אחוריים מול מילאן עם מקרה וואן בומל (הארגריבס ואוטל? ואם הארגריבס עוזב אין קשר מחליף למרכז בכלל). אוטל התבשל מספיק כדי להיות מחליף ראשון, ולקבל גם הרכב מידי פעם. אבל כשחקן הרכב זה לא יספיק כדי להתערבב עם אריות אירופה. כך או כך באיירן צריכים להביא עוד 2 שחקנים למרכז המגרש בקיץ (במידה והארגריבס נשאר אז רק אחד).

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לכם בזמנו על לאם שכולכם טענתם אנחנו הבאנו את פיליפ לאם לעולם ( בלי התחכמויות, את אף אחד לא מעניין מה עשו ההורים שלו), ואני אמרתי ששטוטגארט אחראית על הההתפחות שלו. אם הוא היה נשאר בבאיירן סביר להניח שהוא לא היה שחקן נבחרת, סביר להניח שהוא לא היה שחקן הרכב בבאיירן ואלוהים יודע איפה הוא היה מסיים.
    אותו סיפור אפשר לעשות עם אוטל, את הפונטצייאל המתפוצץ שלו כבר ראינו, אז למה לא לתת לזה פוש חיובי דרך השאלה לקבוצת אמצע טבלה כמו פרנקפורט לדוגמא מאשר להתייבש על הספסל בסבנר שטרסה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/4/07
  11. אפנברג Member

כפי שכתבתי לעיל: כללי המשחק השתנו קצת עם הפסד המקום בליגת האלופות בעונה הבאה, שכן האטרקטיביות שלנו ירדה (לא שלפני כן היתה בשיאה). הגענו למצב שחמיט אלטינטופ עוד יצטער שחתם אצלנו כי עם שאלקה הוא היה משחק בצ'מפיונס-ליג ואתנו לא...יצטרכו להיות יצירתיים כדי לשכנע שחקן מהשורה הראשונה בעולם להגיע אלינו. לגבי ואן בומל, אין ספק שיש לו יכולות (אם כי לא הייתי ממהר להזכיר אותו ואת אפנברג באותו המשפט...) אך הלכלוך שלו מגעיל אותי. בגלל התנהגות של שחקנים כאלו שונאים קבוצה שלמה. המרפק שהראו שהוא ניסה לתת אתמול לשחקן שטוטגרט לקוח מספורט הדמים, לא מכדורגל. בושה. אפשר להנהיג גם בלי להיות פרובוקטורים. יהיה מעניין בקיץ בזבנר שטראסה, לא בטוח שמהסיבות הנכונות. לא יודע אם היצפלד תכנן לעשות קאמבק בגביע אופ"א אבל זה מה שיצא. אחרי 10 שנים רצופות בעונה הבאה אני צופה נטול עניין בליגת האלופות. קשה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, אם מביאים את ואן דר וארט או דייגו או מישהו דומה איך לא יעברו לשחק בשיטה של פליימייקר? בתור מה הם ישחקו כבלמים? באיירן רוצה לעבור לשחק בשיטה הזו ובהתאם לכך הם אמרו שהם רוצים את השחקנים האלה.

לא יודע מה אתם רוצים מאוטל. לאוטל יש מקום בהרכב (עם קצת רוטציה כמו לכל שאר השחקנים) אבל (כמו במקרה ואן בומל) אם הוא ישחק בתפקיד שלו (קשר אחורי) ויהיה לו עם מי לשחקן. הוא היה לא טוב נגד מילאן בגומלין כי לא היה לא עם מי לשחק. שוויני לא היה והקשרים האחרים היו ברצו/לל/גרליץ. תראו במשחקים אחרים שהיו לו את ואן בומל ושוויני לשחק איתם הוא ידע לעשות גם הגנה וגם לעשות דברים התקפיים יפים מאוד. תראו את הבישול למיקו. תראו את הבישול לשווייני (לפני שבועיים).

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

דייגו כבר הצהיר שהוא לא יעבור לבאיירן.
    ואן דר ווארט זה שאלה של כסף, אני בספק עם המנג'ר הקמצן שלכם יוציא סכום של 8 ספרות עבור ואן דר ווארט.

יש רצוי ויש מצוי, מחפשים פליימייקר אבל זה לא מחייב על השיטה.
    ואולי באיירן תשחק עם 1-5-4 או שואן דר ווארט ישחק כמו בהמבורג כחלוץ נסוג שנוטה אפילו לעמדה של חלוץ לכל דבר ודבר....

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רוזנר, אי אפשר לתת לאוטל ללכת כי אין לנו שחקנים. אם אוטל הולך אין מחליפים.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ואסור לך להרוס את הילד בייבוש על הספסל רק בגלל החשש שאחד הקשרים האחרים יפצע.
    לעומת זאת עם הראש של היצפלד הולך בכיוון של מה שנדב אומר, ושתהיה רוטציה, בתוכה ישחק אוטל תפקיד משמעותי אפשר בהחלט לחיות עם זה.