באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

צעד מעולה.
    ממשיכים בבינוניות בסבאנר שטרסה : גרליץ, לל, סנטה קלאוס, קררררמי, שלאודראף, אלטינטופ....

לא לומדים מטעויות העבר, לא שמו לב שם כנראה שהפערים הצטמקו ושקבוצות כמו שאלקה או ברמן לא רק שסגרו פערים מתחילות אפילו לעבור את באיירן באספקטים שונים?

2. C-J Member

איפה קראת את זה נדב,
    זה לא נשמע הגיוני!

רק ביום חמישי האחרון, אחרי ההפסד למילאן, דיברו כולם (היצפלד, הונס, רומניגה, בקנבאואר, ואן בומל) על כך שלביירן דרושים שחקנים שיעלו את איכות הקבוצה והספסל, כדי שידביקו את הצמרת באלופות!

לא נראה לי שסנטה כרוב מהווה חלק מהתוכנית להשתדרג!

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לבקשתך. http://www.sport1.de/de/sport/artikel_1081953.html
    דפדף לקראת סוף העמוד.

באותו אתר יותר מאוחר היום (וגם במקומות אחרים) נרשם כי באיירן מתעניינת "חזק" בון דר וארט ובקלוזה.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אם באיירן באמת ירצו, קלוזה שלנו. ההתעניינות של אריות אירופה בקלוזה ירדה דרמתית מאז הפציעה שלו. אם באיירן מוציאים עליו 20 מיליון יורו על העברה+משכורת - הוא בכיס שלנו בלי בעיות.

5. C-J Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx !@#& !^*&! !^& # !#@ !#^#$! !*! !#^% http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

וזה עוד מגיע מהפה של היצפלד!

6. C-J Member

סתם בשביל לקבל פרוצפורציות, מילאן מקציבה 100 מיליון יורו לרכישת רונלדיניו!
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389562,00.html

לעומת זאת, ביירן שלנו הקציבה 30 מיליון יורו עבור כל הרכש שלה (כולל אלטינטופ ושלאודרף שכבר חתמו).

ועל זה אפשר לפתח דיון שלם!

7. joe Member

כולל כן . אלטינטופ מסיים חוזה ובא בחינם, ושלאודרף בא תמורת מיליון יורו.
    חוץ מזה אם אני לא טועה הם אמרו שהם מוכנים להקציב יותר כסף .
    הבעיה היותר גדולה כיום של באיירן שכוכבים פשוט לא רוצים להגיע אליה כבר.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו באמת חושב ששווה להוציא 100 מליון יורו על שחקן אחד?

9. joe Member

אם כבר אני חושב ששווה יותר להוציא 100 מיליון על מסי מאשר על רונלדיניו.
    יותר צעיר יותר כישרון. אבל שיעישו מה שבלבם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. C-J Member

גם הקשר של בני חצור מסיים חוזה השנה ויוכל לעבור ללא תמורה לביירן!
    רוצה לומר, שזה לא בריא ללכת במדיניות של לקנות שחקנים במחיר מציאה, אפילו אם הם בינוניים ולא יותר.
    שיפסיקו לחפש בשוק הפשפשים!

אמרו שכסף יש, ושהיד פתוחה. נכון?
    אז למה לעזאזל לא ממהרים להחתים את קלוזה שמתאים לפולדי כמו כפפה ליד?

11. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

לא יאומן איזה משחק חלש של באייר, עדיף באמת שילכו לאופ"א.

12. C-J Member

מכה (פיננסית) גדולה לביירן עם איבוד המקום לליגת האלופות.

גם אוירה של סוף עידן.
    לאוהדי ביירן שביננו אסור להרגיש מקופחים. אנחנו גרועים. לא מגיע לנו. נקודה!

תפנימו את זה. ההפנמה היא הצעד הראשון של הטיפול במחלה.

לא נמות אם נשחק שנה באופ"א.
    אני בדעה שהשנה צריך להמשיך ברכש החזק ככל האפשר. ובשנה הבאה נשלים רכש מצוין.

אני הייתי מחליף את כל הזרים ללא יוצא מהכלל ורק משאיר את הגרמנים הצעירים! אם זה נראה בלתי סביר, אז הייתי מעיף את הבאים (וזו ההזדמנות):
    לוסיו, איסמעיל, סניול, הרגריבס, סנטה כרוב (הנקבה), קרימי, דוס סנטוס, פיזארו, מקאי, ואפילו את ואן בומל הפרחח. וזהו.

13. אפנברג Member

כפי שכתבתי בדיון המחזור, לא יקרה כלום שנה אחת בגביע אופ"א אך ראוי לתת את הדעת על הכשלון הניהולי בבאיירן, כשלון שדברתי עליו בעבר: ההנהלה של באיירן אחראית לכך שהקבוצה כבר שנים לא בטופ הארופאי. הקמצנות, כאשר באיירן מועדון עשיר ביותר, בלבולי המוח על כך שהכי חשוב לזכות באליפות גרמניה ("הלחם והחמאה") כאשר הבונדסליגה כבר שנים לא נחשבת לליגה בכירה ביבשת. ממש הופכים אותנו לאייאקס. לא רק ששחקנים לא ממהרים להגיע אלינו, בשנה הבאה בגביע אופ"א אנו עוד פחות אטרקטיביים עבורם. לא יעזור: הבמה הגדולה ביותר עבור קבוצה זו ליגת האלופות, ובשביל להצליח שם צריך לתחוב היד עמוק לכיס ולא לבנות על כך שנקח את המפעל פעם בכמה זמן סטייל פורטו לפני כמה שנים, כקבוצה קטנה. כאשר משדרים קבוצה בחצי גמר ליגת האלופות או בגמר כל אירופה יודעת עליה וזו צריכה להיות המטרה של הקבוצה. בבאיירן דרושה מהפכה גדולה מאוד מבחינת קאדר השחקנים וגם בעמדות הניהול. עם כל הכבוד לאולי הנס, רומיניגה ובקנבאואר אולי הגיע הזמן לרענן השורות במשרדים בזבנר-שטראסה 51 במינכן. האמפריה הקרויה "באיירן מינכן" מקרטעת כבר שנים. היום היתה פשוט המכה האחרונה. מסכן אוליבר קאן, לא מגיע לו לסיים הקריירה כך. אולי יפרוש בתום עונה הבאה עם הנפה של גביע אופ"א.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאתה משחק 12 נגד 9 אתה לעולם לא תנצח.לוסיו חזר לכושרו הרגיל ופשוט שכחו להגיד לו שהיום אנחנו בלבן אז הוא שיחק עם שטוטגרט ולדעתי גם היה אחד המצטיינים שלה. ופודולסקי. הוא בכלל לא הגיע. הוא ממשיך בדיוק את מה שאמרתי לפני שבוע. הוא עושה הכל חוץ מלשחק כדורגל. מרים רגל מסוכנת, בועט אחורה ביריב (בדיוק כמו נגד גרוזיה), מרביץ, רב עם השחקנים האחרים ובסוף גם מתווכח עם השופט. לא הייתי פוסל לצרף אותו לרשימה שלך C-J.

עם קישור שמורכב מברצו סנטה קרוז ואן בומל והארגריבס לא פלא שלא מגיעים אפילו למצב אחד.

באמת צריך להתחיל לחשוב על העונה הבאה. הרבה רכש פוטנציאלי יעדיף לא להגיע עכשיו, בגלל שאנחנו לא נהיה בליגת האלופות בשנה הבאה. בטח אחד כמו רובן (ולדעתי זה הדבר הכי טוב שקרה מזה שלא נעפיל). כבר למשחק הבא, הייתי מתחיל להכניס צעירים כמו הומלס במקום לוסיו, פרוסטנר במקום ברצו/סנטה קרוז וגרליץ במקום ברצו/סנטה קרוז ואולי עוד כמה שמות מקבוצת החובבים. כבר לראות על מי אפשר להתחיל לבנות בשנה הבאה שישתפשף.

אכן, לא מגיע לנו ואין מה לעשות. צריך להתחיל לבנות.

15. Raulito Madridista

יכול להיות שהעונה החלשה הזו תפיל את האסימון להנהלה של באיירן. עשו רכש הקיץ אבל לא מספיק משכנע. אפילו היצפלד אמר שחסר לו בקבוצה קשרים יצירתיים, אני הייתי משפר גם את החלק האחורי. הדבר היחיד שיש לבאיירן השנה שהוא ברמה של הגדולים מכולם הוא רוי מקאי שבעונה נהדרת שלו באיירן לא משיגה שום דבר וחבל. גם אוליבר קאן דיי בסדר.
    באיירן צריכה להתחיל להבין שהיריבות שלה לאליפות מתחזקות, וקל כמו שהיה בשנים האחרונות זה לא הולך להיות.
    באיירן עשתה כבר צעד חשוב וזו הבאת היצפלד. אם באיירן לא תחדש לו את החוזה זו תיהיה החלטה מזעזעת וטיפשית, הוא האיש שצריך יותר מכול לבנות את הקבוצה ולחבר אותה שום לאימפרייה. יש מספר שחקנים טובים, אבל צריך לעשות הרבה רכש בעיקר במחשבה. להאם, ואן בומל, שוושטיינגר ומקאיי הם השחקנים הבולטים מאוד מבחינתי.
    ואני לא מבין למה אתם לא רוצים את אריאן רובן. אגואיסט אולי אבל שחקן שמוסיף המון. הוא מלא בכישרון, אולי היצפלד יידע להשתמש בו נכון יותר ממוריניו.