באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני חושב שלבאיירן נמאס לא לעבור את שלב רבע הגמר כל כך הרבה זמן, והדיבורים על כך שאנחנו לא מספיק איכותיים בסגל כמו מילאן די רציניים. האכזבה שלא עלינו כאשר כולם במועדון היו בטוחים שזהו סוף סוף עולים לחצי גמר ויותר מזה היה פשוט טראומטי ממש. אני מאמין שהולכים לפתוח את הכיס ברצינות אחד ולתמיד בקיץ הקרוב, והנה כבר מתחילים לתקוף:

מירוסלב קלוזה

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/07
  2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

עוד פעם מתחילים לזרוק שמות באוויר,לא חבל?תנו לעונה להסתיים אי אפשר לדעת מה יפול בגורלה של באיירן
    העונה עוד עם הליגה המבולבלת הזאת.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אבל בכל זאת, המועדון עבר זעזוע. הראש כבר היה בחצי גמר ובדיבורים על הצלחות העונה באירופה. היצפלד, הונס ורומניגה אמרו שמילאן קבוצה איכותית ביותר, וכדי שנגיע לרמה אחת יותר צריך לשנות הרבה דברים. באיירן לא מוכנים להשאר מאחור ולקבל את זה כעובדה שהם פחות טובים. המטרה היא להכנס חזק לתחרות, וסתם הרגשה שהפעם הם רצינים יותר מעונות קודמות שהכיס נכון לאז למעט מקרה מקאיי נפתח עד גבול מסויים. הפעם הגבול יהיה יותר מ 12 מיליון יורו לשחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/07
  4. C-J Member

קייזר ידידי,
    מי כמוך יודע שהבילד זה לא מקור עם נתונים מהימנים....
    אפילו ה seit 1 Girls יכול להיות שעובר איזה פוטושופ רציני (ת'אמת.... על זה אין לי תלונות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה לא עניין הבילד, וגם לא עניין קלוזה. זה העניין שבמועדון הפנימו שהסגל רחוק מלהיות מספיק טוב כדי להתחרות ברמות הגבוהות, ולכן צריך (אבל באמת הפעם) לפתוח את הכיס.

6. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל אתה יודע בדיוק כמונו, שלא צריך להוית גאון גדול בשביל לדעת את זה ולכן ה'בילד' גם הוסיפו ידיעה שקרית והזויה על כך שבבאיירן בונים על קלוזה. אני בטוח שהוא רק פנטזיה עבור ראשי המועדון, בדיוק כמו ואן ניסטלרוי אשתקד.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק שהפעם הם באמת מתכוונים לשלם מחירים גבוהים בניגוד לפעם שעברה שהם תמיד ניסו למצוא בזול.

8. joe Member

9. Ampelmann Member

כתבתי בדיון החדשות ואני כותב גם פה, כדי קצת לעורר עניין:
    על אף ההתעלמות היחסית בפורום, בשבת, 16:30, באיירן עולה למשחק של להיות או לחדול. משחק העונה מבחינת הבווארים, שאם ינצחו, יעפילו למקום השלישי על חשבון שטוטגרט (נגדה ישחקו) ועד שלוש נקודות בלבד משאלקה. מצד שני, אם יפסידו, יתרחק המקום השלישי עד כדי ארבע נקודות מבאיירן והמקום הראשון יוכל להתרחק עד כדי תשע נקודות וכל זה כשנותרו רק ארבעה מחזורים לסיום!!

להיות...או לא להיות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו בהחלט משחק העונה בשבת, בבאיירן מאוד היה חשוב לנצח אתמול בשביל לעללות את המורל לקראת המשחק החשוב הזה כאשר שטוטגארט מגיעה כפייבוריטית מוחלטת אחרי שלושה או ארבעה ניצחונות רצופים מרשימים, והמשחק התקיים בגוטליב-דיימלר סטדיון שזה הפך לאחד האיצטדיונים הכי מפחידים העונה, ככה שבכלל החשש הוא עצום. העובדה שלא נראה את באיירן בצ'מפיונס מפחידה כל אוהד באיירן באשר הוא, באיירן היא קבוצה שבנויה לצ'מפיונס ולא למפעלים כמו גביע אופ"א שעם כל הכבוד קטנים עליה.

11. Rudess Member

האנובר הוכיחה שהשד לא נורא, אלמלא שער עצמי ,שטוטגארט הייתה מאבדת נקודות בשבת האחרונה. בכל מקרה, אני לא מאמין גם ששטוטגארט תיתן עוד משחק נרפה כמו בשבת האחרונה. באיירן תצטרך להתעלות על עצמה אם היא רוצה מקום בליגת האלופות לעונה הבאה.

12. אפנברג Member

אל תדאג בנאדם: המשחק החשוב הזה לא נעלם מעינינו. אני אכין פריוויו דליקטס לקראת המשחק כשיפתח דיון המחזור. אין ספק: לאור איך שהעונה התפתחה זה ה-משחק של באיירן (ושל שטוטגרט). מי שמנצחת פה נותנת לעצמה מקדמה ענקית להבטחת מקום לפחות במוקדמות ליגת האלופות בעונה הבאה. א-י-ז-ה משחק צפוי לנו!!!

13. אפנברג Member

לפי ה"בילד" (הכה חביב על רוזנר שלנו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) לוקה טוני אמר לא לבאיירן, והנס צריך לספק הסברים למה שחקנים לא ממהרים לנחות בבירת באוואריה.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבת הפך אוליבר קאן לשחקן עם הכי הרבה נצחונות בליגה.

הבוקר קראתי, שיש סיכוי יותר מסביר שסנטה קרוז לא יעזוב בקיץ. זאת על אף שהוא אמר לפני כשבועיים שהוא חייב לעזוב.

חוזהו של אנדי גרליץ עומד להיות מוארך בשנתיים שלוש, וזאת בתוך כמה ימים.

15. אפנברג Member

חבל מאוד אם הוא ישאר. סנטה קרוז לא תרם כלום למועדון מאז שנחת אצלנו (אם אני לא טועה מאולימפיה אסונסיון הפרגוואית) ב-99. חצי מהזמן פצוע וחצי מהזמן בינוני מינוס. מתי בהנהלת באיירן ילמדו לא להשאיר אצלנו שחקנים 700 שנה ללא קבלת תפוקה מהם? הוא סתמי לחלוטין, ואם לא באיירן הוא לא היה מקבל במה בליגת האלופות בשום קבוצה בכירה ביבשת.