באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעניין הראשון אכן יש בעיה. אבל אתה שוכח ששוויני היה פצוע, סניול היה פצוע (ואחד הקשרים נאלץ לשחק מגן), דייסלר (שהיה בסגל בתחילת העונה) פצוע/פרש ושול פצוע. כלומר, 4 קשרים עליהם בנו בתחילת העונה לא היו לרשות המאמן. אבל זה זה כמובן לא גורע ממה שאמרתי כבר מזמן מזמן (אתה מוזמן לפשפש עוד בימי מאגאת). יש לנו בעיה של קשר ימני שחסר. תבוא בטענות למאגאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

לעניין השני. במחצית השניה זה בדיוק מה שהיצפלד עשה. ברצו עבר לשחק קשר בצד שמאל ולל עבר לשחק מגן ימני. לטעמי, כל אחד מהם תיפקד יותר טוב במחצית הראשונה לל כששיחק קשר שמאלי וברצו כששיחק מגן ימני.

אבל שוב, כמו שאני וקרסטן ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) כתבנו לא זו הייתה הבעיה.

2. Raulito Madridista

לא רציני המיני תירוץ הזה ואני אסביר למה. שול זה לא באמת שחקן שאתה בונה עליו שהוא בן 37 כבר, הכושר הגופני שלו לא מה שהיה פעם, איטיות, שחקנים בגיל זה נפצעים כבר יותר מדיי, וזה תפקיד חשוב מאוד מה שגם שבליגת האלופות ובכלל הקשרים עושים יותר הגנה, ולשול אין את אותן יכולות. זה גם ממש לא חדש הבעיות עם דייסלר, חצי פצוע חצי בדיכאון בשנים האחרונות. אני בכלל לא מבין למה היה כל-כך דחוף לבאיירן לשחרר את זה רוברטו. הוא לא היה מדהים בקבוצה, אבל עשה את העבודה שלו פחות או יותר והוא שחקן כשרוני. באיירן לא הרוויחו עליו שקל והוא עזב בחינם.
    ושוב בעניין הקשרים, זו לא רק הכמות זו האיכות. אין לבאיירן קישור אדיר כמו למילאן, מנצ'סטר או צ'לסי כדי לרוץ ממש ממש חזק בליגת האלופות.
    באיירן השנה גם איבדה כנראה את האליפות בגרמניה, בגלל הקישור ובגלל החלק ההגנתי שהיה חלש רוב העונה. ההתקפה, החוד זה הדבר היחיד שתיפקד בבאיירן כמו שצריך. אבל, ואן בומל עשה את העבודה שלו בצורה נפלאה בבאיירן, זה כן.

זה עוד יותר מחזיק את הדעה שלי. היצפלד ראה שהוא עשה טעות ותיקן אותה, אבל זה היה מאוחר מדיי כבר שאתה בפיגור 2-0, ולמילאן באמת יש הגנה חזקה, גם שבאיירן הגיעו לכמה חצאי הזדמנויות המשחק היה גמור והיה ברור מי תעבור ומי תלך הביתה. זו לא כזו חוכמה להודות בטעות מאוחר מדיי ושהמשחק כבר גמור. אני עדיין בדיעה שסליהמידיץ' היה צריך לפתוח כקשר ואז אולי באיירן הייתה נראית יותר טובה. מה גם שבכלל שאמש בבוקר רשמתם שלפי האתר הרשמי של באיירן שוושטיינגר יישחק.

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אתה מתכון :Immer Wieder Fcb ?

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שופטים אדם בשעת צערו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . טעות, טועים, טעינו.

ראוליטו - העניין עם זה רוברטו קצת יותר מורכב מאיך שאתה מתאר את זה. החוזה שלו הסתיים ולכן הוא עזב. הוא כבר היה דיי בסוף הקריירה (לא נשאר לו יותר מהשנה הזו וגם זה בספק. גם הוא לא ילד) ובשביל להאריך לו את החוזה אי אפשר היה להאריך לעונה אחת הוא רצה יותר והוא מקבל לא מעט והוא גם משחק על המשבצת של שוויני והוא גם לא אהב את מאגאת יותר מידי ולא היה מסכים/רוצה להיות שחקן מחליף (בו בזמן שבאיירן הצהירו שהם הולכים לנסות לעשות סגל יותר גרמני - כלומר להעדיף את שוויני עליו - במקרה הזה). ועכשיו אתה מבין למה הוא לא איתנו.
    לגבי דייסלר. אני מקווה שאתה לא ממש מאמין במה שאתה אומר. כשהוא הודיעה על פרישה הוא היה אחרי פציעה ואחרי שנתן משחק טוב בקבוצה הראשונה ועוד משחקים טובים בקבוצת החובבים (המקבילה למילואים באנגליה) וכל גרמניה הייתה בשוק ומופתעת מהעניין.
    לגבי שוויני. זה מה שהיה כתוב. בפועל, הפציעה שלו עד כדי כך חמורה שרופא הקבוצה לא הרשה לו לבוא לאיצטדיון לראות את המשחק, אלא הורה לו לשבת בבית עם קרח על הברך.
    תוציא 4 קשרים מהסגל של צ'לסי או מילאן וגם הם יהיו בבעיה. הטעות של באיירן שלא פיטרו את מאגאת לפני תום ההעברות ואז אולי היצפלד היה מספיק להביא עוד קשר. כבר מתחילת העונה אנחנו אומרים שחסר לנו קשר ימני.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד חדשות רעות לבאיירן. הפציעה של שוויני כנראה יותר חמורה ממה שחשבו. כרגע לא ברור מה הפציעה ולא ידוע אם יקח לו כמה ימים להחלים ממנו או כמה שבועות. מה שכן, הוא לא יהיה למשחק החשוב מול לברקוזן בראשון.

ואם כבר בעניינו. היו עליו המון ביקורות לאחרונה ואני חושב שהמשחק נגד מילאן הראה כמה הן לא מוצדקות וכמה התרומה שלו למשחק של באיירן אדירה ולא מורגשת לעין ה"בלתי מזויינת". רק כשהוא היה חסר פתאום הורגש כמה הוא חסר ואיך המשחק של באיירן תקוע מכל הבחינות.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גם בלי שוויני, מקאיי, הרגריבס וואן בומל באיירן חייבת לנצח את לברקוזן שפשוט לא מוצאת את עצמה מאז התבוסה נגד אוססונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

קיצר אין תירוצים!

7. C-J Member

כנראה שהסקאוטים של ביירן נוהגים לבקר פה בפורום.
    עכשיו באתר של הקבוצה ישנה כתבה על נחותות הקבוצה והבונדסליגה מול הקבוצות והליגות מאנגליה, ספרד ואיטליה, שם זורם הכסף הגדול.
    מדובר בעיקר על איכות השחקנים ואטרקטיביות הליגות.

אתם יכולים לבקר כאן:
    http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/ne...50d34e91d733bfe

ותשמעו מואן בומל, היצפלד, הונס ורומניגה את אותם דברים שאמרנו כאן שוב ושוב!

8. Raulito Madridista

nfcb(נדב, נכון?),

קשרים ברמות האלו חייבים להיות עם שתי רגליים פחות או יותר שוות. אז נכון לא כל שחקן הוא פאבל נדבד שבועט נהדר בשתי רגליו, לא כל שחקן הוא לואיס פיגו שמגביהה כדור באותה רמה גם בימין וגם בשמאל. אבל אני בטוח שזה רוברטו יכל לספק יכולת טובה גם באגף ימין במדי באיירן מינכן.
    לפי מה שאתה אומר באיירן מינכן התנהגו בצורה לא חכמה. אתה לא משחרר שחקן לפני שאתה מוצא שחקן אחר במקומו, זה א'-ב' של ניהול נכון, לא מתאים לבאיירן מינכן, גם הרכש הלא מספיק טוב שהגיע לבאיירן, בהשוואה לעוזבים(לא ממעיט מערכו של ואן בומל הנפלא, גם ואן בוייטן לא רע).
    באיירן היו צריכים להתפשר על משהו, זה לא קרה והם נשארו ללא מספיק קשרים. במצב הנוכחי, כל פציעה או הרחקה של שחקן בקישור תעשה בעייה חמורה, בעיקר אם זה תלוי בקיצוניים.
    אני גם לא הבנתי למה אמרת שהוא אוטומטית כאילו היה אמור להיות שחקן מחליף. מי פתח את העונה באגף ימין?

תראה, לפני שנתיים, הייתה לו גם תקופה טובה בעיקר בטורניר גביע הליגה הגרמני. הוא עשה עבודה טובה מאוד והיה מעולה. אז שוב דיכאון, שוב פציעות, אני לא יודע אם זה ממש מדוייק מה שאמרתי, אבל אמת יש בזה. זה לא היה חדש לאף אחד שיש לדייסלר דיכאונות, הוא גם שחקן שמרבה להיפצע. מפציעה אתה יכול להשתחרר, אבל שחקן עם דיכאון לא יכול לתפקד בכלל.
    האמת חבל לי מאוד על השחקן הזה, פוטנציאל גדול היה לו, אבל הוא פעמיים ואפילו יותר נעדר רבות מהמגרשים בגלל דיכאונות(מישהו שמע פעם במה זה קשור הדיכאונות האלו?), כך שזו לא הייתה הפתעה.

בטח שהקבוצות יהיו בבעייה, אבל לבאיירן יש סגל נחות בחוליית הקישור, לעומת ריאל מדריד, ברצלונה, מנצ'סטר, ליברפול, צ'לסי, אינטר ועוד. כמו שאתה אמרת, טעות חמורה נעשתה בקיץ. בינואר היה חייב להירכש שחקן לשנה הזו, למרות שהרבה יותר קשה להביא שחקן טוב בינואר. בקיץ היו צריכים לחשוב יותר בבאיירן ולטובת הקבוצה יהיה עדיף אם בקיץ הנוכחי, אחרי עונה ללא תארים(לכו תדעו אם באיירן תיהיה בליגת האלופות בשנה הבאה, למרות שסיכויים רבים למרות הכל שהיא תסיים במקום השלישי), אם באיירן תשקיע כסף יותר משנים עברו, שהקבוצות הגדולות לא ייפתחו ממנה פער.

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, באיירן לא שיחררו את זה רוברטו. החוזה שלו הסתיים והוא הפך לשחקן חופשי. אם הוא היה מסכים להאריך את החוזה לעונה אחת, אז אולי היה טעם להשאיר אותו. אבל הוא לא טיפש ולא הסכים לזה. מי יקח אותו אחרי עונה כשחקן מחליף ובגילו.
    בכל השנים שלו בבאיירן (וגם בלברקוזן), זה רוברטו, לא שיחק אפילו משחק אחד כקשר ימני. הוא משחק רק בצד שמאל. שם יש את שוויני והעדיפות היא לשוויני.
    הארגריבס, ברצו ודייסלר היו אמורים לשחק קשרים בצד ימין לפי תוכניות פתיחת העונה כשגם גרליץ היה מתוכנן כאופציה להיות שם לאחר שהיה אמור לחזור מפציעה ואז הארגריבס שבר את הרגל, דייסלר שוב נפצע ואח"כ פרש וככה זה מה שנשאר. אתה/אתם שוכחים שדייסלר היה בתוכניות חזק מאוד. הפרישה שלו הפתיעה את כולם והייתה מאוד לא צפויה.

קל להאשים את באיירן שהיא לא דאגה לעוד קשר ברמה גבוה בקיץ. מה שאתה שוכח זה שלבאיירן היה שחקן מרכזי שלא הסכים לתת תשובה אם הוא ממשיך או עוזב (החוזה שלו נגמר בקיץ) והוא הודיע שהוא עוזב רק אחרי המונדיאל ואז כמובן היה קשה מאוד למצוא מחליפים ראויים. מזל שהבאנו את ואן בומל. ואם אתה עדיין לא יודע למי הכוונה - קוראים לו מיכאל באלאק. והוא השאיר אותנו עם התחתונים למטה.
    ובינואר, כמו שאמרת, לא היו מציאות יותר מידי גדולות.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כתבה מעניינת על באיירן מאחד העיתונים היותר טובים בגרמניה ( לא החרא שאתם קוראים מה"בילד"):
    http://www.sueddeutsche.de/sport/ticker/ne...4-dpa_14310746/

עוד לפי העיתון:
    - ואן בוייטן עלול כמו איסמיעל למצא את עצמו בעונה הבאה על הספסל
    - לצד לוקה טוני מתעניינת באיירן בעוד שחקן צרפתי, בכל אופן לא מדובר יותר בפרנק ריברי, לבאיירן נמאס מהסאגה הזאת.
    - עיסקת העברתו של אואן הרגריבס תמורת 30 מיליון יורו למנצ'סטר סגורה

11. Raulito Madridista

nfcb,

אני חושב, שלאור ההתפתחויות בנוגע לשחקן, באיירן יכלו למצוא את המשוואה והדרך הנכונה לסגור איתו גם על שנה אחת. הוא עכשיו משחק נדמה לי בסאנטוס. זה לא שהוא שחקן ממש בסוף הקריירה כמו רומאריו, הוא היה מעדיף לטעמי לשחק בבאיירן מינכן, אחת הקבוצות הטובות והמפוארות בעולם, מועדון בוא שיחק בארבע השנים האחרונות, בליגה הרבה יותר רצינית מאשר הליגה הברזילאית. אני בטוח שזה רוברטו חשב שקבוצות יותר רציניות ייקפצו על העובדה שהוא לא יעלה למועדון שקל, וחשב שיגיע לקבוצה טובה, גם אם לא למנצ'סטר יונייטד או לבאיירן מינכן, שיצליח להגיע לקבוצה מהדרג השני.
    אם באיירן היו אומרים לו שבוע לפני תום חלון ההעברות בקיץ:"בוא תסגור אצלינו לעונה וזהו", אני בטוח שהוא היה מעדיף את האופצייה הזאת.

אז הרגל החזקה שלו היא ימין לפי מה שהבנתי, זה לא אומר יותר מדיי. הוא לא שיחק בעמדה הזו, כקשר ימני אבל זה לא אומר שהוא נכשל שם. היה אפשר לתת לו צ'אנס. אם שחקן שהרגל החזקה שלו היא שמאל, משחק באגף ימין, זה היתרון מסויים, שכן, הוא יכול לחתוך למרכז עם הרגל החזקה שלו ולבעוט בחוזקה. שוב, אני לא יודע הכל על זה רוברטו, בוא נקרא לזה ככה, אבל אני בטוח שיש לו מינימום כדורגל גם ברגל החלשה שלו, הוא הרי שחקן ששיחק ברמות הגבוהות ביותר הוא לא שחקן כנף עלוב בליגת העל שלא יודע להרים בשתי רגליים.

הארגריבס ממש לא קשר ימני. הוא קשר אחורי בכל יכולת לא רעה בכל הקשור לניהול המשחק לטעמי, אבל שחקן אגף ממש לא. אני לא רואה אותו מצליח לעבור מגנים מהשורה הראשונה בעולם. סליהמידיץ גם לא שחקן אגף כל-כך מוכשר, ממש לא מבין הטובים ביותר, ודייסלר באמת שחקן כשרוני. לא יודע מה להגיד בדיוק, אבל גם השמות הללו שציינת לא ממש הרשימו אותי, קבוצה שרוצה ללכת חזק בליגת האלופות או לזכות בקלות באליפות גרמניה צריכה שיהיה לה יותר קשרים מחוננים בסגל.

אני יודע הפרישה הייתה דרמטית ואף אחד לא חשב על זה, אבל זה לא חדש לפחות לא לי שהוא שחקן שנפצע הרבה, ומה שיותר קריטי אלו הדיכאונות הללו שלו גם שהוא בריא ולוקח לו המון זמן להתאושש מהם. אני כן ראיתי אותו משחק וראיתי שיש לו כישרון גדול.

בטח שזה קל, אנו רגילים, אוהדי הכדורגל, שהניהול בבאיירן בדר"כ תקין ונכון, כמו אחת מהקבוצות הטובות באירופה(עזבו בצד את הכישלון בליגת האלופות מאז 02\2001, שם הקבוצה הגיעה לרבע הגמר ואולי הודחה על ידי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ריאל מדריד, אבל היא הייתה מוקש רציני). השנה באיירן עשו טעויות בבניית הקבוצה, אני בטוח שאתה תסכים איתי על זה. באיירן קבוצה שצריכה לשאוף כמה שיותר גבוה ולא להסתפק בבינוניות.

אני ממש לא חושב שככה היה הסיפור. זה היה מאוד ברור שמיכל באלאק יעזוב. אני זוכר שקראתי כתבות באתרים הישראלים, וגם לירן ועוד אוהדים של הכדורגל הגרמני ומהכותבים הקבועים כאן בפורום, אמרו שבאיירן הציעה לבאלאק חוזה עתק, עם סכומים אסטרונומים, לי זכור 12 מליון יורו לעונה, ואלו סכומים שאולי פרט לאוליבר קאן, רוב השחקנים בסגל לא מקבלים. באיירן גם שאלו את באלאק הרבה מאוד פעמים מה קורה עם הארכת החוזה. אם הוא היה רוצה לחתום, הוא היה חותם תוך זמן מסויים, אבל ראו שהקבוצה זוכה באליפות והוא עדיין מתמהמה עם התשובה, שהוא מתחמק, כמו מקרה שמעון גרשון בהפועל שאף פעם לא אמר בפומבי בתקופה שהזכירו אותו כמועמד לבית"ר ושנגמר לו החוזה, שהוא נשאר.
    הכתובת הייתה על הקיר במקרה הזה.
    המונדיאל נגמר והיה עוד חודש וחצי לפחות למצוא מחליפים. קשה למצוא סטאר ברמה של באלאק ושחקן מצויין כמוהו, אבל עדיף לא לעשות רכש?
    מתי פעם אחרונה באיירן הביאו איזה שחקן צעיר כמו דייגו של ברמן שהתגלה כהצלחה?

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

בגלל זה הם מביאים את סוסה ! !
    פיליפ לאהם,בסטיאן שווינשטייגר,כריסטיאן לל,אנדראס אוטל,לוקאס פודולסקי.
    מספיק?

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידידי ראוליטו - רואים שחסר לך שעות באיירן של השנים הקודמות (ואתה גם מודה בזה ואני מאוד מעריך את זה. לא כמו ה"פרשנים" שלא ראו חצי משחק ומדברים כמו מומחים).
    זה רוברטו הוא לא השחקן שמבקיע גולים או בועט מרחוק. לכן הצבתו בצד ימין והאפשרות לחתוך לשמאל ולבעוט עם שמאל היא רק תאורתית. הוא גם בשמאל לא היה משהו (לטעמי) בימין בכלל אין טעם לשים אותו. בוא נגיד שהוא לא היה מציל את באיירן באגף ימין.

גם על הארגריבס חסרות לך שעות. הוא שחקן אגף מצויין (במיוחד בימין) כי הוא מהיר מאוד מאוד ויודע להרים מעולה תוך ריצה. הוא שיחק לא מעט כקשר באגף ועשה עבודה מצויינת. אין ספק שהוא קשר אחורי אדיר (למרות המשחק החלש מאוד שלו נגד מילאן).

על ברצו אני מסכים איתך. שחקן נלחם ועושה עבודה הגנתית לא רעה אבל לא יותר מזה וראו את זה נגד מילאן. לצערנו, הוא השחקן שהגיע להכי הרבה הזדמנויות וחצאי מצבים ומה יצא מזה ראינו. אף אחד לא בנה עליו להרכב ראשון, אלא כמחליף בצד ימין או שמאל.

זה שהיו לדייסלר פציעות אז מה. גם לואן דר וארט ורונאלדו, למשל. אז זה אומר שלא כדאי לקחת אותם. הנה תראה מילאן לקחה את רונאלדו וכל מועדון ישמח לקנות את ואן דר וארט אם רק תהיה לו האפשרות.

לגבי באלאק. הבחור עוד ישב למו"מ עם באיירן ערב המונדיאל. אז אי אפשר להגיד שידעו שהוא עוזב. גם אני "ידעתי" שהוא עוזב אבל עד שהוא לא הודיע רשמית אי אפשר היה לדעת. כמו שאמרתי, הוא עוד ישב ערב המנודיאל עם המועדון.

להאשים את באיירן שלא העמידו סגל יותר טוב. אני אשמח אם תיתן לי שמות שהיה אפשר להביא והנהלה לא הביאה. את האתגר הזה זרקתי כאן הרבה פעמים ואף אחד לא הצליח לעמוד בו.

באיירן כן מנסה להביא שחקנים צעירים. לפעמים זה הולך לפעמים לא. בנוסף לשמות שראלף לורן נתן אני אוסיף גם את סנטה קרוז שנחשב לכשרון אדיר שהתבזבז גם עקב פציעות וגם התברר שהוא לא מספיק טוב. חוליו דוס סנטוס, דייסלר, יאנקר ועוד. פעם הולך פעם לא.

ואל תשכח שבאיירן עלו למשחק נגד מילאן בלי 3 שחקנים מרכזיים שעליהם הם בנו בתחילת העונה. שוויני, סניול ודייסלר.

14. Raulito Madridista

את התתעניינות בבונדסליגה בצורה ממשית כמו היום, התחלתי לפני שנה וחצי, אולי שנתיים, משהו כזה, פעם בעיקר הייתי רואה תוצאות. גאון בבאיירן מינכן אני ממש לא, קצת ידע יש, אבל ברור לי שאתה, סלע ושאר הדוברים כאן מבינים יותר ממני וראו הרבה יותר משחקים ממני ויכולים לקבוע דעות ולהעמיד אותי על הטעויות שלי. בדברים שאני פחות מבין אני משתדל לא להתווכח או לתת את דעתי יותר מדיי, לדעתי, ככה צריך. ויפה שאנחנו מנהלים דיון בנימה טובה כמו שצריך, כי יש כאלה שלא יודעים לעשות את זה.

אני דווקא זוכר מעט משחקים מזה רוברטו שהוא כן היה טוב בבאיירן מינכן. משחק שאני באמת זוכר שהוא היה טוב זה נגד צ'לסי בעונת 05\2004 בגרמניה שניצחתם ברבע גמר ליגת האלופות בגומלין, 3-2 את האנגלים אבל זה לא הספיק לכם. הבחור שחקן מוכשר מאוד, יודע להרים כדור, יש לו בעיטות טובות, הוא היה שחקן מהיר, לדעתי שחקן מצויין הוא היה. בקשר לקטע של לחתוך ולבעוט ברגל ימין, לדעתי זה אחד מהדברים הבסיסייים שצריך שחקן קשור לעשות, אבל כל אחד טוב בדברים אחרים. אם אתה אומר שזה לא היה סגנון המשחק שלו(ולא הדגשתי יותר מדיי שאני חושב שככה הוא משחק, זו הייתה המחשה להראות לך ששחקנים ברמות האלו לא מוגבלים ברגל אחת והם יודעים להרים כדור ולבעוט כמו שצריך בשתי רגליים.

לא ראיתי את הארגריבס משחק באגף הרבה פעמים. אני ראיתי שהוא שחקן מהיר ויודע לשלוט בכדור, ראיתי את זה בעיקר במשחק של אנגליה נגד פורטוגל במונדיאל 2006, שהוא היה פנטסטי, חטף כדורים ועשה ספרינטים באגף. אני גם יודע שיש לו יכולת הרמה טובה, אבל עדיין, איך אני יגיד את זה. הוא לא רונאלדיניו, לא רובן, לא כריסטיאנו רונאלדו ולא מאנסיני. לדעתי באיירן צריכה שחקן אגף טוב ממנו(אותו דבר בקשר לפיסקה הבאה שלך על סליהמידיץ', אתה גם הסכמת איתי בזה שהוא משקיע, רץ, נלחם, אבל הוא שחקן בינוני).

אני מסכים איתך בקשר לפציעות, עוד דוגמאות הן ויסנטה ורקובה, זה מה שעלה לי בראש. אבל, אתה בכוח מתייחס לאימרה שלי על הפציעות. אני דיברתי על דיכאונות שזה עוד מינוס בו כשחקן, הוא נעדר תקופה ארוכה מהמגרשים בגלל התופעה הזו, ואז קשה מאוד לחזור לכושר ולהיות באותה רמה שהוא היה לפני היציאה "לחופשה" בת שנה בגלל אותו אירוע, וחבל מאוד שהיו לו את הבעיות הנפשיות הללו הוא היה שחקן כשרוני מאוד. השורה התחתונה שהוא גם שחקן שנפצע יחסית הרבה וגם היו לו דיכאונות שהוא לא ממש הצליח לשים אותם בצד ולהתמקד בכדורגל.

אני חושב שזה קישקוש בלבוש. באלאק הצבוע עשה הצגה לתקשורת וגם לבאיירן מינכן. אנשים חשובים במועדון ידעו בוודאות שהוא לא ימשיך ולא היה קשה לנחש את זה, שמינואר פונים לשחקן ומציבים לו תנאים מעולים ועושים הכל שהוא יישאר, מכניסים לו כפית זהב לפה והוא יורק אותה. זה לא היה כל-כך משונה לראות אותו חותם בצ'לסי, שוב, הכתובת הייתה על הקיר ואני בטוח שבבאיירן ידעו את הסיפור הזה מספיק זמן כדי להחתים שחקן אחר, לפני שזה קרה. אבל לא אכפת לבאיירן, כי באלאק עשה מעשה מכוער, הוא לא אמר להם את ההחלטה, אז הם הוציעו אותו באור שלילי יותר כלפי האוהדים, ומגיע לו.

אני לא יכול לזרק עכשיו שמות, לדעתי הם לא נילחמו מספיק על שחקנים. להביא סתם שמות עכשיו זה לא רלוונטי כי אי אפשר לדעת אם אותו שחקן היה מסתגל לליגה הגרמנית, וברור לי ששחקנים מאנגליה איטליה וספרד לא "ייקפצו על המציאה" ויעברו לליגה קצת פחות טובה בעיני רבים, לבונדסליגה. בגלל זה, לבאיירן יש את האנשים שאחראים על רכש ולא אני שם. הם צריכים לשבת ולשבור את הראש ולקחת את ההחלטות הנכונות. סתם שם שעלה לי בראש: פראנק ריברי. ממש ממש לדוגמא.

בזה אני מסכים. מה שהיה מגעיל במשחק של באיירן שהשחקנים הרבים לא נלחמו, היו אדישים ולא האמינו בכלל גם אחרי השער הראשון שהם יכולים לחזור ולעשות את זה. למרות שהם הגיעו למספר חצאי מצבים. באיירן לא באמת האמינה.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהארגריבס הוא לא בחירה ראשונה כשחקן אגף אבל כממלא מקום לעת מצוא הוא הרבה יותר מטוב. אל תשכח שגם סניול היה מתוכנן כקשר ימני מחליף אם אין ברירה.

דקווא כמה ימים לפני הפרישה שלו, דייסלר שיחק בבאיירן בליגה (לא זוכר נגד מי) ונתן משחק פנטסטי כולל בישול מדהים ואז ביום שלישי או רביעי הוא הודיע על פרישה. אי אפשר היה לצפות את זה.

לגבי באלאק. גם דעתי הייתה, באמצע השנה שעבר. שלא יעשה טובות שילך למקום אחר ושיביאו מישהו אחר. בהנהלה חשבו אחרת וקיוו. בדיעבד ברור שעשו טעות אבל אנחנו לא היינו שם ולא יודעים איך הדברים הוצגו להם וכנראה לא סתם הם קיוו. אני, אישית, גם דיי התאכזבתי מהמשחק שלו וגם בגלל זה רציתי שיראו לו את הדלת כבר בינואר. אחרי זה באה ההתנהגות הזו שלו ובכלל ירד לי ממנו.

לא תמצא שמות וריברי היה רצוי (מאוד). באיירן הסכימו לשלם עליו 20 מליון יורו והוא לא רצה לבוא. אם הוא היה הפתרון או לא, רק אלוהים יודע. אבל אתה מוזמן להמשיך לחפש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .