קודם כל. ברוך הבא. מקאיי אכן חלוץ אדיר. איזה שער ואיזה תנועה. רק חבל שפעם אחת במקום לעבור את נוייר הוא בעט מ - 14 מ'. אוליבר קאן הושעה ע"י אופ"א בגלל שהוא התפרץ על הרופא האוסטרי שהיה ממונה על לקיחת בדיקות שתן לגילוי סמים במשחק הגומלין נגד ריאל, במינכן. במשך שעתיים אולי לא הצליח להוציא הרבה שתן האוסטרי לחץ עליו ולחץ (ושים לב השעה הייתה קבר בסביבות חצות) ואז אולי אמר לאוסטרי (כך לטענת האוסטרי, שכן רק שניהם היו שם) משהו כמו "אתם האוסטרים ..." את ההמשך לא הבנתי (אבל זו לא היתה קללה). על זה משעים קפטן של קבוצה שמעולם לא הורחק במפעל של אופ"א. באיירן הגישו ערעור ואופ"א הודיעה שהערעור ישמע ביום שני בשוויץ ושאולי חייב להיות נוכח. מכיוון שביום הזה (אם אולי היה צריך לשחק) הוא היה צריך כבר להיות עם הקבוצה באימונים והסתגלות במילאנו, אז באיירן החליטה למשוך את הערעור ולוותר על כל העניין.
אני הייתי מרוצה מאוד מהמשחק של באיירן היום, ובאמת ללא השוער הצעיר והכ"כ כשרוני של שאלקה זה היה נגמר עם רביעייה לפחות. עניין השוער רלוונטי גם לנו: ה"רויאלז בלו" העדיפו את נוייר על פני רוסט הוותיק והמוערך ועשו החלטה מצויינת (מבליע לגרוע מרוסט). גם אנו יכולים להיות שקטים, לדעתי, לגבי נתינת אפודת השוער לצעיר רנזינג לאחר קאן: לא חסרות דוגמאות של שוערים שהחלו צעירים וחסרי נסיון (למרות שרנזינג השוער של הנבחרת הצעירה) ועלו לגדולה. אני חושב שהמשחק הטוב שלנו היום יתן לקבוצה זריקת מרץ רצינית לפני סן סירו.
לפי מה שראיתי עכשיו בתקציר של ספורט 5 באתר שיחקנו היום מצויין הנעת כדור מעולה..הכנסות כדור מתוחכמות נורא. בקיצור אהבתי את מה שאני ראיתי! ואמן שננצח את מילאן!
אותי מה שמדהים ובמיוחד היום זה איך זה לוסיו שהיה כל כך חלש, שלא עמד במקום שלו אפילו פעם אחת העונה הזו, שלא תיקל כמו שצריך אפילו פעם אחת כל העונה הזו, שלא נכנס לכדורים כמו שצריך כל העונה הזו ושעלה ואיבד כדורים כמו אדיוט כל העונה הזו פתאום במשחקים האחרונים והיום זה בלט במיוחד עשה עבודה מדהימה. כל תיקול הוא ניצח, אף אחד לא עבר אותו, הוא ניער שחקנים כאילו שהם היו עלים ולא עלה כמו מטורף עד שאיבד כדור. איך זה? זה אותו לוסיו?
המשיח פה ולא סיפרו לי? נדב מחמיא ללוסיו?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני איתך נדב: לוסיו נראה טוב לאחרונה, ודומה שגם שחקנים אחרים נראים חדים יותר. אולי האימונים תחת שרביטו של הגנרל עושים משהו לשחקנים. רק שימשיכו ככה.
ד"א לפחות הדיבורים על לוקה טוני מתרבים בימים האחרונים. רומינגה אף אמר שבאיירן שוחחה כבר עם טוני שהביע התעניינות במעבר ואפילו סופר שטוני כבר היה יום אחד בבאיירן לשיחות עם ראשי הקבוצה.
בשביל מה להביא סוס מת כמוהו ? אני לא מבין את ההחלטות האלה , מקאיי עדיף עליו ...אם כבר להביא חלוץ תביאו את קלוסה ..
הוא אכן מבוגר מידי. אם זה בהעברה חופשית אז כן, אבל לשלם כסף גדול על שחקן מעל גיל 30, זה המועדון לא יעשו (הם לא מטומטמים). טוני כמו מרבית האיטלקים יחפש להתקדם לקבוצה גדולה יותר איטליה. בואו נרד מהשמועות ונתמקד בעבודות לבנתיים.
אני לא מבין מה יש לנו להביא או לרצות את לוקה טוני כשיש לנו את מקאיי (שמראה כל שבוע איזה חלוץ ענק הוא ואיזה אידיוט ואן באסטן), את פולדי ואת שלאודרף. במיוחד לאור גילו של טוני.
אם רומינגה דיבר על זה כנראה שזה קצת יותר משמועה. קיצר נראה לי שהאגוזי הישראלי חסר לך ( או הספר המתרומם) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לפי SPORT1 אוליבר קאן לא יאריך את חוזהו מעבר לסוף העונה הבאה. http://www.sport1.de/de/sport/artikel_1026095.html