באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

והטענות של רנסינג מוצדקות לחלוטין. בספסל של באיירן יש את אחת הכשרונות העתידיים הטובים ביותר, וכואב לי הלב לראות אותו מתבזבז לו על הספסל כאשר "אולי" שלנו באחת מעונותיו הגדולות שהוא רגע לפני פרישה. אני מקווה שרנסינג יושאל לקבוצה קצת יותר קטנה מבאיירן וישתפשף קצת כי אנו זקוקים לו כשוער הגדול הבא של באיירן.

2. uri מנהלים

באיירן לא יכלו לחלום על יותר מזה. היצפלד הוא המאמן המושלם עבורם.

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהמ, אהמ. אני כתבתי על זה ב 2 (לחודש) אני לא יודע להביא ציטוטים מכל מיני מקומות אז אני רושם ככה. אבל האמת היא גם שזה לא הגאונות שלי אני ציטטתי את השפורט 1 שאמר את זה.

לגבי רנסינג. את היוכלת שלו נוכל, כנראה, לבדוק בשבת. אולי קאן צפוי שלא לשחק.
    את דעתי עליו אמרתי. אני לא מת עליו. אבל, הסטטיסטיקה היא איתו ב - 17 משחקים רשמיים הוא עמד בשער של באיירן והפסיד רק פעם אחת (4:2 בגביע נגד אאכן לפני כמה חודשים).

4. Raulito Madridista

החלטה מצויינת להאריך להיצפלד את החוזה. יכול להיות שהשנה לא ייצא כלום מבאיירן, בכל זאת, היא בפער 6 נקודות מהמקום הראשון, ועדיין למרות התקופה הרעה של שאלקה היא קבוצה מצויינת, ובליגת האלופות יש קבוצות שיש להם יותר סיכויים מבאיירן לזכות, אבל היצפלד הוא המתאים ביותר לבנות את הקבוצה לשנים הבאות ולעשות את התיקונים הדרושים. באיירן כבר גנבה אליפות לשאלקה ב2001, לשאלקה יש משחק לא קל במחזור הקרוב, באיירן חייבת לנצח את המשחק שלה ואז יהיה מעניין יותר בליגה. היצפלד אחראי על הקבוצה הגדולה של באיירן בסוף שנות ה-90 וממש תחילת שנות האלפיים, אין מאמן טוב ממנו להתחיל עידן חדש בקבוצה.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. באיירן לא גנבה לשאלקה שום אליפות ב 2001. במחזור האחרון באיירן הובילה בפער של 3 נקודות והספיק לה תיקו במחזור האחרון. בדקה ה - 90 במפתיע סרגי בארברז כבש 1:0 להמבורג מה שלקח את האליפות מבאיירן ואז בדקה ה - 94 פטריק אנדרסון הישווה והחזיר את האליפות לבאיירן.

בעניין היצפלד. לפני כמה ימים אמרו בקנבאואר ורומינגה שאם ששום דבר לא יעמוד בדרכו של היצפלד אם הוא יחליט להישאר. הוא יקבל כמה כסף שהוא רוצה וגם איזה שחקן/שחקנים שהוא ירצה.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אפשר להתעורר כל בוקר לחדשות כאלו? אומנם קצת צפוי, אבל עדיין עושה לי עונג רב לדעת שהדבר הכי חשוב בבאיירן נשאר בבית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. C-J Member

בשנתיים וחצי שהוא התפנה, ראה המון משחקים, ובטח שם עין על שחקן אחד או שניים.
    מעניין איזה שחקן הוא יביא.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

9. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

סלע, אתה יכול לתת תקציר לאחד כמוני שלא מבין מילה בגרמנית?

10. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. john Member

קשר הגנתי,הגיע מסאו פאולו שחק שם בליברטודורס וגם בטורניר הקבוצה הטובה בעולם,משחק במרכז המגרש. בן 19,ה"דבר" הבא בכדורגל העולמי.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיירן הקצתה להיצפלד 50 מליון יורו לקניית שחקנים בנוסף על השלושה שכבר הוחתמו (סוסה, שלאודרף וחמיט). http://www.sport1.de/de/sport/artikel_988267.html

אבל השאלה (שנשאלת גם בכתבה) אם אפשר יהיה לקנות בזה משהו. כי אף אחד לא יירצה לבוא אם הקבוצה תהיה רק באופ"א וגם ככה הכוכבים הגדולים באמת לא כל כך ששים לבוא לשחק בגרמניה.

עוד בכתבה קצת על הבעיות על המגרש שיש לבאיירן.

גם בקיקר כתבה מעניינת על הבעיות על המגרש בבאיירן. http://www.kicker.de/fussball/bundesliga/s...artikel/363056/

13. uri מנהלים

באופן כללי אני חושב שיהיה זה בריא לבאיירן לעשות עיצוב מחדש לסגל שלה.

ולמי שלא קורא גרמנית, מה בדיוק הבעיות במגרש?

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי, לא צריך לקרוא את מה שהם כותבים אתה יכול לקרוא את מה שכתבתי כאן כבר הרבה זמן.
    בקיצור (כי אני חייב לצאת) הבעיה היא בקישור. אין מנהיג לקישור, אין קילר אינסטינקט, הקישור לא מבקיע מספיק גולים (הממוצע של באלאק למשחק ליגה היה 0.41 שערים למשחק) של שוויני למשל זה רק 0.11, ואן בומל 0.18 והארגריבס זה רק 0.03. כלומר אין קו התקפה שני כאשר קבוצות סוגרות משחק. אין גם מי שיתן פס עומק כמו שצריך וכו'.

15. uri מנהלים

חחחחח חשבתי שהתכוונת למשטח או לאיצטדיון או משהו.