באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. someboy Member

אני מעריץ את ואן בומל , הוא הפך להיות השחקן האהוב עליי בכול העולם וזה רק בגלל שהוא מזכיר כול כך את אפנברג .
    מגיע כול הכבוד לבאיירן שהאמינו בו , הוא פשוט שחקן גדול שעושה הכול על המגרש , הוא מנהיג - מה שעד שהוא הגיע פשוט לא היה .

דעה שלי לעונה הבאה :
    רוי מקאיי התחיל להיות סקורר ולשחק מעולה מאז שואן בומל הגיע והם גם חברים טובים .
    לשניי אלה צריך להוסיף את השלישי בדמותו של רפאל ואן דר וארט בקישור הקדמי מאחוריי שניי החלוצים , פיזארו צריך ללכת הבייתה ובעונה הבאה על מקום בהרכב הפותח לצד מקאיי ילחמו שלדאורף ופולנדי .
    היצפלד גאון ומאמן גדול , באיירן נראית מצוין , חסר שחקן בקישור הקדמי שיודע לנצל מצבים .

באיירן חוזרת לימיה הגדולים .

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סאמק פורום של בווארים נהפכנו, אסור לרשום משהו נגד הקדושים מסבאנר שטרסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נדב, שוב אני יסביר כיאה לעורך דין ממולח, מגאת נכשל העונה, למרות שהיה לו גם העונה הרבה רגעים יפים עם באיירן ( כמו הניצחון באינטר, כמו ההתחלה המצויינת של העונה וכו).
    אבל הוא נכשל. היצפלד לקח את הספינה הטובעת וזיעזע אותה מצויין כך שבאיירן פתאום וכמו שחששתי בטופיק של "אשליה אופטית" עדיין חזק מאד במירוץ לאלופות וכו.
    ללא שום ספק התוצאות מדברות בעד אוטמר, אבל בואו נסכם בתום העונה, אם באיירן תצליח לעבור את מילאן, ותזכה באליפות אני מבטיח לכם להוריד את הכובע כיאה להישג ענק של מאמן גדול. עד שזה לא יקרה בנתיים אני אסתפק בקומפלימנט קטן מתוך שאיפה שבאירופה הדך הבווארית תימשך עד השגת הגביע. בליגה לא יקרה כלום את תסיימו במקום הרביעי ( תנו לשוואבים נו בחייאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאתה אומר התחלה מצויינת של העונה אתה מתכוון לנצחון 2:0 על דורטמונד במחזור הפתיחה? לא. כי אם לא זו הכוונה שלך אז כנראה לקית בבלאק אאוט. מ - 4 משחקים ראשונים באיירן הוציאה 4 נקודות בלבד (מתוך 16) ומ - 6 הראשונים 7 נקודות (מתוך 18) וזה כולל את הנצחון על דורטמונד ולהזכיר לך שאר היריבות היו בוכום, נירנברג, בילפלד, אאכן ווולפסבורג. לא בדיוק אריות כדורגל. ועוד להזכיר לך, זו הפתיחה הכי גרועה של באיירן מאז שנת 75 (או משהו כזה). אז על מה אתה מדבר.

אי אפשר לצפות שהיצפלד ייקח אליפות אחרי שכשהוא קיבל את הקבוצה היה כבר פער עצום שהגיע עד 12 נקודות עד שהוא השתלט על המצב.
    ולגבי ליגת האלופות, לא מספיק שתהיה טוב, צריך גם קצת מזל וגם עוד קצת משהו.
    לכן, עצם העובדה שהיצפלד ייצב את הקבוצה ועשה מקבוצה שנראתה נורא קבוצה שנראית כמו באיירן זה כבר הישג.

ולא, אסור לנו לתת לכם את המקום השלישי (אלא אם נזכה בליגת האלופות). באיירן חייבת לשחק בליגת האלופות, גם בשבילה אבל גם בשביל הכדורגל הגרמני.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חדשות טובות לבאיירן, פאולו מלדיני נפצע ולא ישחק בשני המשחקים מול באיירן.
    חדשות רעות, מחר תדון פיפ"א בכרטיס האדום שקיבל ואן בומל משחק האחרון נגד ריאל, מהמשחק הראשון הוא גם ככה יעדר, אבל בעיקבות התקרית המכוערת במדריד יתכן וואן בומל יושעה משני המשחקים.

5. אפנברג Member

זו מכה קשה עבורנו. ואן בומל מוסיף המון. מצד שני, הוא צריך קצת פחות להיות פרובוקטור. מנהיגות לא חייבת ללכת עם פרובוקציות, למרות שלפעמים זה חלק מהעניין. לדעתי הויכוח שלו עם השופט לפני הפנדל של ריאל היה מיותר. סתם הרחקה מטופשת.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם שופט מטופש. בחייך אפנברג, על כזה דבר להרחיק שני שחקנים. שופט צריך קצת הגיון. ושלא לדבר על הפנדל שהוא שרק. הרי הוא לא ראה מה קרה כי הכדור היה במקום אחר והוא הסתכל על הכדור.

בעניינים אחרים.
    1. הנה טור מעניין (ועם כל הצניעות גם נכון, חוץ מהחלק של האשמת ואן בויטן בשער נגד ברמן) של הקייזר http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bund...sterschaft.html

2. האם הטיטאן (אוליבר קאן) עומד לקבל חוזה חדש? הכותרת יותר מפוצצת ממה שכבתוב בכתבה ובכל זאת http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bund...rummenigge.html

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הייתי אומר שאם קאן מקבל חוזה חדש זה נוק אווט סופי לרנסינג.

8. אפנברג Member

בשער של ברמן יש רק אשם אחד: אוליבר קאן. למרות שאני חולה עליו בשער הזה היתה לו יציאה פשוט אומללה. המתסכל הוא שחוץ מהשער ברמן לא סיכנו בכלל השער כך שהטעות שלו, יותר מההחמצה של סליהמיצ'יץ' (שגם אותו אני מאוד אוהב) עלתה לנו בנצחון.

9. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

בבאיירן כן,אני עוד ציפיתי ממנו לעזוב את באיירן בתחילת העונה ולנסות את מזלו בקבוצה אחרת בגרמניה אפשרות
    לקבוצת אמצע טבלה ומעלה כי יש לו את כל היכולות.

נראה מה יקרה עם הוא באמת יחתום לעוד עונה קאן.אני לא רואה את רנסינג בבאיירן בעונה הבאה במידה וזה
    יקרה.

10. C-J Member

אגיד לכם ת'אמת... אני לא רואה את רנסינג כשומאכר הבא של ביירן וגרמניה.
    לא יודע, אבל עדיין לא סומך עליו בין הקורות.
    אני מעדיף שבשער יעמוד שוער עם נסיון, לפחות בצ'מפיונס.

11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ומצד שני אתם גומרים לצעיר עם עתיד ועם פוטנציאל את הקריירה ואת החשק למשחק על כך שאתם לא נותנים
    לו לראות קצת דשא,מלבד האימונים.

12. joe Member

לדעתי אפשרות טובה לעשות.. זה להשאיל את רנסינג לאחת הקבוצות בבונדסליגה..
    כמו שעשו עם צעירים רבים כמו לאם לל ועוד.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני משום מה לא מתחבר לרנזינג. גם אני לא חושב שהוא צריך להיות השוער הבא של באיירן. לא יודע, כשאני רואה אותו בשער אין לי בטחון.

גם אני חושב שאוליבר קאן הוא האשם היחידי בשער של ברמן (ואם זה לא הובן ממה שכתבתי קצת למעלה, אז כתבתי את זה כבר במקום אחר). לא היה לו מה לצאת לכדור כששני הבלמים היו ליד אלמידה.

יוני, אי אפשר לתת לשוער מחליף יותר דקות משחק. זה לא שחקן שדה. ודווקא באיירן, היא קבוצה עם הרבה שחקנים צעירים (יחסית) שמקבלים הזדמנויות. אל תשכח שבאיירן צריכה להתמודד על הליגה ובאירופה כל שנה וזה קצת קשה ובכל זאת, לאם, שוויני, הארגריבס (גדל במועדון), אוטל, לל.

14. C-J Member

זה באמת יהיה הכי נכון!
    שיעשה סטאג' אצל האחרים ויחזור מוכן למאבקים הגדולים.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

את האמת אני מסכים עם הבווארים לשם שינוי.
    נכון שרנזינג לא קיבל מספיק הזדמנויות, אבל לטעמי הוא דיי איכזב ממה שאני ראיתי ממנו.
    בהחלט השאלה סטייל לאם או לל יכולה לעשות לו טוב.
    מ"ס קבוצות מעניינות כמו נירנברג ודורטמונד מחפשות שוער לעונה הבאה, הוא יכול להיות אופציה מאד מעניינת.