סלע תלמד לקרא קודם כל... איפה השוותי בין השניים? איפה??? הטענות היחידות שלי שפתאום מגאת מאמן גרוע והיצפלד משיח. אמרת מגאת מאמן טוב, קניתי, בא נשאיר את זה ככה ברשותך.
לא פתאום ולא גרוע. מאגאת מאמן טוב לליגה מקומית ולקבוצות קטנות לא מעבר לזה. לקבוצות כמו באיירן וברמות הגבוהות של אירופה הוא לא טוב. תיזכר בבית הספר שיובה עשו לו פעמיים בליגת האלופות, תיזכר בבושות נגד מילאן (אל תבלבל את המוח עם שער חוץ הפסדנו שם 4:1 ובבית עשינו תיקו 1:1 לא היינו אפילו קרובים לשאלה של שערי חוץ) ותיזכר מה צ'לסי ודרוגבה עשו לו והכי מרגיז שהם עשו את אותו הדבר בשני משחקים והוא לא הבין ולא שינה כלום. למאגאת אין יוכלת ניהול משחק (בטח לא כמו של היצפלד) ותזכיר לי פעם אחת שהוא עשה איזשהו חילוף ששינה את מהלך המשחק. בקיצור, מאגאת מאמן טוב שיכול להקפיץ קבוצה קטנה כיתה (כמו שעשה עם שטוטגרט בזמנו) או לקחת אליפות מקומית עם סגל שעולה בכמה דרגות על שאר הקבוצות, אבל לא להתמודד ברמות הגבוהות וכשהתחרות קשה. ואף אחד לא פותח שמפניות. יתכן מאוד שנצא בסוף קרחים מהעונה, אבל בלי היצפלד לא היה לנו בכלל סיכוי להוציא ממנה משהו.
אתה רואה לירן. לא רק אני יודע לקרוא בין השורות. http://www.sport1.de/de/sport/artikel_948685.html וזו רק דוגמא כל העיתונים מבינים את זה כמוני. היצפלד לוקח צעד אחורה מההצהרה החד משמעית שלו שהוא עוזב בסוף העונה ומשאיר פתח לתקווה (בשבילנו האוהדים).
א. לא אמרתי שהוא לא ישאר,בסה"כ ציטטתי את הדברים שלו. ב. לקרא בין השורות מצהובון רמה א' ? שמה גם רשום שלוקה טוני בעונה הבאה יהיה בווארי ...עזוב נדב בנתיים הכל ספקלוציות. ולמה רשום ב"קיקר" שבאיירן התחילה במו"מ עם ג'רארד הוייה?
זה היה ציטוט שלי מהדיון הזה מתאריך 7.8.2006. יש לשים לב: באותו יום היינו עדיין הדאבליסטית הגאה, העונה רק מתחילה, אך יחד עם זאת הדעות שלנו לגבי מאגאת' היו אז אחידות. הוא לא מאמן של משחקים גדולים. נקודה. לא חיכיתי להפסדים מול הנובר, ביליפילד, וולפסבורג, דוטמונד ואחרים כדי לקבוע שמאגאת אינו מספיק טוב לביירן. אמרתי את זה אז, ורוב <אוהדי ביירן> כאן אמרו אותו דבר. כנראה שבגלל זה כולם מסכימים שעם היצפלד הסיכויים שלנו באלופות יותר גבוהים.
לירן אתה יותר גרוע מעורך דין. זה ציטוט מצהובון? זה מה שכתבי הצהובון מבינים מהדברים שהיצפלד אמר יום אחרי המשחק בשתי הרצאות בשוויץ שצוטוטו כבר ביום חמישי ב SPORT1 (שהובא על ידי) ומסתבר שגם הם וגם אני מבינים מבין השורות את אותו הדבר. זה לא אומר שהוא נשאר, זה רק מראה שהוא פחות נחרץ ממה שהיה לפני כמה ימים (לפי הפרנקפורטר אלגמיינה צייטונג) ומי שמבין בין השורות מבין את הרמז. זה עדיין לא אומר שמה שכתוב בקיקר. ומצד שני לא כל מה שכתוב בקיקר גם קורה.
בדיוק. עזוב אותך עורכי דין, לא אני ולא אתה נהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בכל אופן בריאיון היום עם רומינגה הוא הצהיר שבאיירן לא תנהל מו"מ עם אף מאמן עד תום העונה ושהוא עדיין מקווה שהיצפלד ישאר...
צעד נבון מאוד של הנהלת באיירן בגלל שלהיצפלד יהיה את השקט התעשייתי/תקשורתי ללא כל דיבור או רעש על ספקולציות לעונה הבאה.אני אישית חושב שהצעד הוא נכון וגם הם נותנים להיצפלד את הזמן שלו על מנת להחליט.הוא בסוף ישאר אני מוכן לחתום על זה.
הקייזר רוצה את רפאל ואן דר ווארט. " הגיע הזמן ששחקנים שאנחנו רוצים באמת יגיעו אלינו, ואן דר ווארט הוא אחד כזה " גם דייגו נמצא ברשימה של הבווארים שמתכננים מהפכה בסגל. אחרי סוסה, שלאודראף וחמיט אלטינטופ נראה שבאיירן בדרך לרכש הרביעי שלה.
אני לא מאמין שדייגו יבוא אלינו.. אני גם הרבה יותר מעדיף את ואן דר וארט. אבל לדעתי אם ואן דר וארט בא... רוב הסיכויים שהאגריבס הולך. כי אני לא רואה מצב שואן דר וארט הארגריבס או ואן בומל ישבו על הספסל.
אין ספק זה מה שאמרו בסבאנר שטרסה, אבל לאט לאט מתחיל להיות עומס בבאיירן: דמיקלס, הרגריבס, ואן בומל, אוטל, גרליץ, שלאודראף, אלטינטופ, סוסה, מיסטר X, שווינשטייגר בסה"כ עוזבים: קרימי, סליהמאצ'יץ ואולי הרגריבס אם הרגריבס לא עוזב הרי שלבאיירן יש 10 שחקנים בקישור מתוכם לפחות 7 הם שחקני הרכב ראשון לכל דבר. ואם הרגריבס עוזב, באיירן תהיה חייבת להביא מחליף בעמדת הקשר האחורי או ששוב יפתחו תקוות באוטל ומיקו... וכן אני מודע שגרליץ ומיקו יכולים לשחק בהגנה ושלאודראף בהתקפה ( אבל הוא לא חלוץ!)
אני חושב שאתה מגזים סלע,אתם הקבוצה האירופית עם מספר הקשרים הגדול ביותר בצ'מפיונס ליג אם אני לא טועה.אני לא חושב שבאיירן צריכה עוד קשר ואם הארגריבס יעזוב זה יהיה חבל ללא ספק קשר מצוין .
לא שכתחתי שום דבר אני מדבר על המצב האקטואלי לעומת המצב העתידי. אתה יודע מה בא נריץ תסריטים, הרגריבס עוזב.... הקישור של באיירן: מיקו - סוסה, שוויני - ואן דר ווארט.... על הספסל יושבים בין היתר חמיט אלטינטופ, אוטל, שלאודראף וואן בומל....