לירן מה אלוהים יודע, ראינו כבר את מגאת' מתנהל בליגת האלופות, אז למה אתה מקטין ראש?! אין לו מושג קלוש. וואן בומל לא שונה מאפנברג ברגש שיש לו אל המשחק, וגם שטפן קיבל צהובים על כיסוחים, קללות, תנועות מגונות וכו' במהלך הקריירה שלו, ושחקן כזה קבוצה צריכה! זה הלב והנשמה שמדליק את כל העניין.
צ'לסי אכן קבוצה טובה יותר מהיונייטד. אבל ביונייטד השנה יש מין קסם כזה ולדעתי היא זו שתרים את הגביע בסוף השנה. את צ'לסי אפשר לעבור, אם פורטו עשו שם מעט בלאגן גם אנחנו מסוגלים ואפילו יותר מזה. ליברפול עומדת נכון טקטית באירופה וקשה מאוד לשחק מולה כמו באיירן הגדולה. עם מילאן נשאר לנו חשבון פתוח אני מקווה מאוד לסגור אותו השנה.
השתגעת?! רק לא מילאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx פשוט גדולים עלינו, ואין לי כוח לחזור על זה כמו שנה עברה.. סתם מאכזב ומתסכל. למנצ'סטר אין שום כלום, כל מה שהולך להם קורה בליגה המקומית בלבד.
לירן, ראיתי את המשחק כמוך באותו המקום. ואז מה אם השדר אמר? כל מה שהוא אומר הוא צודק? כל מה שיורם ערבל או נדב יעקובי ("הכדור בכלל לא נגע ביד" עוד לפני שהכדור בכלל הגיע לראמוס) זה נכון? לא. זו דעתו. זו דעתי. הוא נתן כניסה טובה ובריאה בעיגול האמצע (ולא כמו מטומטם 20 מ' מהשער איפה שזה מסוכן) ולא כל שופט היה מוציא על זה צהוב. בצהוב השני זה כבר לא שינה. הוא ידע טוב מאוד שמה שהוא יקבל גם דיארה יקבל והוא ידע שלדיארה יש צהוב ושריאל זקוקים לדיארה הרבה יותר ממנו. וגם כאן, שופט קצת יותר חכם מעביר אותה בקלילות ולא גורם לשחקנים עוד יותר להתעצבן. מעבר לזה, הוא ניסה למתוח קצת את העצבים של ואן ניסטלרוי (ומה לעשות זה לא הלך). ושוב העונש שהוא יקבל עם האדום או בלדעיו כמעט בטוח שלא יהיה שונה. והוא כנראה (יחד עם המאמן) בדיוק ההבדל בין באיירן של השנתיים האחרונות (ההתפרקות מול מילאן וצ'לסי) לבאיירן של אתמול. ודבר נוסף, כמה שריאל חלשים (באמת יש שם שחקנים שאין להם מקום בשום מקום, זה נכון שדיארה עלה להם 26 מליון?) הם קבוצה מסוכנת הרבה יותר מליון או רומא או עוד כמה. במיוחד כששני השחקנים שכבשו הכי הרבה שערים בהיסטוריה של ליגת האלופות נמצאים על המגרש בצד שלהם.
סלע, תעשה לי טובה, מגאת הצליח עם קבוצה של ילדים שוואבית להגיע עד לשמינית גמר האלופות ולסיים את הדרך אחרי כמעט ניצחון בסטמפורד ברידג'. סייג לחוכמה....
אתה יודע כמה מאמנים עד היום בהיסטוריה הקצרה של ליגת האלופות הגיעו לשלב שמינית הגמר? פעם אחת עושה אותו מאמן? יאללה אתה והחבר הרס"ר שלך...
סלע זה ממש לא קשור. פשוט מגעיל אותי היחס הזה למגאת, לא חבר שלי ולא כלום, אפילו בוגד במובן מסויים אחרי שעבר אליכם, אבל הדרך שבה אתם מתייחסים לעובדים לשעבר אצלכם פשוט ביזיונית. להביא דוגמאות? אפנברג, באזלר, מתיאוס, באלאק .... להמשיך? לא יודעים להיפרד כמו שצריך
ולירן, זה בדיוק העניין. מגאת יכול לקחת ילדים ולהביא אותם להישג מדהים של שמינית גמר או רבע גמר ליגת האלופות. זה טוב לכם. זה לא מספיק לבאיירן. באיירן הוא מועדון שצריך ובונה על להיבנות על שחקנים גדולים ומנוסים ולהגיע לשלבים הגבוהים. אלו הן שתי מגמות שונות לגמרי. לכל אחת מהן, צריך דרך אחרת. ולכן, מה שהיה מתאים לשטוטגרט לא הלך כמו שצריך בבאיירן. באיירן לא באים לשמינית גמר ומרגישים כמו ילדים נגד ענקים ומנסים לעקוץ (בכל אופן זה לא אמור להיות ככה) לבאיירן יש (וכך צריך להיות) שיטה ודרך וכשהיא על המגרש אסור שהיא תרגיש נחותה מול אף יריב. תבין. זה לא אותו הדבר בכלל.
מגאת' הובס בסטמפורד ברידג' עם רבעייה ברשת של אולי. בגומלין במינכן הוא היה קרוב מאוד להפסיד אלמלא שינ שערים מקרים בתוספת הזמן.
על מה אתה מדבר? הוא הביא לכם שני דאבלים רצופים אחרי שהפסדתם את האליפות לברמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx אתם אוהבים לזכור רק את הדברים הרעים, נכון ההפסד במיאלנו שנה שעברה היה מתסכל, אבל להגיד שזה רק אשמתו של מגאת!? מה עם איסמעיל, לוסיו ושות???????????????????? ולהזכיר לך את שלב הבתים אותו באיירן סיימה בלי הפסדים כולל ניצחון ענק בסן סירו? אופיר, אני מדבר על המשחק של שטוט -צ'לסי הראשון הסתיים בשטוטגארט אחרי שער עצמי של מיירה ב0-1 לאנגלים, בגשר הסתיים 0-0 עם עדיפות ברורה של השוואבים.
אני אחזור כאן על דברים שאמרתי מיד אחרי המשחק בטופיק של הגרמניות באירופה: היצפלד חייב לערוך מיד אימנים של ריכוז וקליעה למטרה! ממש כמו בכדורסל! ספרתם כמה מצבים של אחד על אחד החצמנו?! המון! מקאי, פודולסקי (פעמיים), פיזארו, ואן בומל, .... וגם הראסיה של חסן! אללה איסתר איזה החמצות! לא ייאמן! אלה רק דוגמאות קטנות למי שטוען שביירן היתה פסיבית במשחק. ועוד משהו: ART הראו את הכאילו עבירה של לוסיו שגרמה לפנדל. פשוט לא היה ולא נברא. חזרו על ההילוך החוזר איזה עשר פעמים ומכל הזוויות. לוסיו עם הגב לחלוץ, לא רואה איפה הוא, וכל מה שקרה שם זה ששתי רגליים דרכו אל אותו ס"מ בדשא. עבירה בטח שלא היתה! ובטח שלא ברחבה. עכשיו נקווה שהמשחק הראשון ברבע הגמר יהיה בחוץ. שם אפשר לחיות בלי ואן בומל השובב, כאשר דימיקילס והראגריבס ביחד בקישור.
כן לירן, תן דוגמאות. אף אחת מהן לא מוצלחת. מה באסלר? מה אפנברג מה מתיאוס ובטח מה באלאק? ואפילו מה מאגאת? מי לא נפרד ממנו יפה? דרך אגב, בתגובה קודמת שכחתי להזכיר על הפסיביות של באיירן אתמול, את ואן בומל בדקה ה - 45 באחד מול אחד מול קסיאס עם דחיפה מאחור של הבלם עליו, את הנגיחה של ברצו, את האחד מול אחד במחצית השניה של פיזה מול קסיאס, את האחד מול אחד מהמחצית השניה של פולדי מול קסיאס, את הנגיחה משני מ' של ואן בויטן ועוד ועוד. באמת היינו מאוד מאוד פאסיביים.
המממ, נדב, אתה באמת רוצה שניכנס לסיכסוך שעד היום לא נפתר בין באיירן למתיאוס? או אולי לסיכסוך המתוקשר של אפנברג והונס, שאפילו קאן יצא להגנתו של אפנברג ונגד הנהלת באיירן. או לכל הליכלוך שבאיירן הוציאה על באלאק. מגעיל אותי פשוט. 3 נגד 1 ... bring it on
לירן, איך אפשר בכלל להגן על מתיאוס? האיש (שחקן אדיר אבל) בנאדם קטן מאוד. הלך וליכלך על באיירן בכל מקום. ועל מה ולמה? הוא פרש ונפרד יפה והלך ללכלך. למה? כי לא התחננו בפניו שיבוא לאמן? הרי יש לו רקורד אדיר באימון. תעשה לי טובה. באלאק? אתה (והוא) לא מתבייש? שחקן כוכב שכל הקבוצה תלויה בו (ורק שהוא לא ממש היה שם כשהיו צריכים אותו) ויודע שהוא לא מתכוון להמשיך בקבוצה מחכה ומודיע לקבוצה רק בחודש יוני, אחרי מונדיאל, להודיע שהוא לא ממשיך בקבוצה. זה לויאליות? ומה. מאיפה יביאו שחקנים עכשיו? למה לא לעשות כמו זידאן שכבר באמצע העונה מודיע "היה נחמד אני לא ממשיך. יש לכם חצי שנה לחפש מחליפים"?. לא. באלאק. אני לא ידוע. נראה. כשמראש הוא ידע שלא להישאר. אתה יודע, אפילו עובד פשוט בחברה מחוייב בהודעה מוקדמת לפני שהוא מתפטר. על אחת כמה וכמה כשהבוס הגדול מחליט לעזוב. ומה לעשות באלאק היה הבוס הגדול של באיירן. אבל שהוא יגיד מראש. חברים נהנתי תמצאו מישהו אחר? לא. תעשה לי טובה עוד פעם. מאגאת הביא דאבלים. הכל טוב ויפה. על הרמה של הליגה בעונה שעברה כבר דיברנו, אבל זה לא משנה. איפה היה מאגאת באירופה? ואתה עוד משווה את צ'לסי של שטוטגרט לצ'לסי של היום. זה נראה לך רציני?