זה לא העניין , מה שאני רוצה לומר זה שהשנה אנחנו בקושי מסוגלים לנצח בהפרש גבוהה , מה שאומר שההתקפה שלנו מאוד חורקת ולא נראה לי שזה ישתנה בזמן הקרוב.
אי אפשר לדעת אם זה ישתנה או לא. סגל השחקנים בהתקפה טוב, אך היצפלד לא יכול להביא למשחק התקפה חלק ומהיר בשבועיים עבודה. צריך לתת לו חודש מנימום, ואז הוא יוציא את המקסימום שאפשר מחומר השחקנים. מה שבטוח, אפשר יותר ממה שראינו עד כה.
ישמעל בריא! http://img412.imageshack.us/img412/9722/ismaelql6.Xxx אחרי שלא ראה דשא מהעונה שעברה, השחקן בריא ומתאמן אימוני כושר. אז נכון, להבריא זה שלב אחד, אך לחזור אחרי תקופה כה ארוכה לכושר משחק זה שלב בפני עצמו. מי יודע, אולי בונים עליו יותר ממה שאנחנו חושבים. אם לוסיו לא יהיה שנה הבאה אז סיכוי טוב שוואן בויטן וישמעל ילמדו לשחק יחד.
אני לא מחזיק מאסמעיל (בלשון המעטה). לא שוכח את ההצגה שלו במילאן ש.ק.. (אני זכור שבתגובות לאחר אותו משחק אמר אולי הונס כי בהרכב הקבוצה יש שחקנים שלא מתאימים לרמות האלה - והוא התכוון לאיסמעיל).
גם אני לא שכחתי ולא סלחתי על נגיעת היד שספק הייתה ספק לא, שבדיעבד מוטטה את הסיכויים האירופאים של באירן אשתקד. גם לדעתי הוא לא האיש הנכון למשימה מכיוון שגם בעונה שעברה בבונדסליגה הוא לא הציג יכולת מרהיבה, אבל אם זה מי שיציל אותנו מלוסיו, שווה לנסות שוב.
זו הייתה יד צמודה מכדור חזק ששיחק ביד, ולא היד שיחקה בכדור. ישמעל לא יכל להגיב לכדור שהעיפו לגוף שלו. בכל מקרה לא שופטים שחקן רק לפי המהלך הזה. הוא היה בלם טוב בבאיירן, ותחת היצפלד יש לו עוד שנים ללמוד ולהתפתח.
משחק מאוד מסודר ומהנה .. מאוד נהניתי לראות את המחשק כל הכבוד ל- לל ולגורליץ שחקו מצויין משחק שהזכיר לי את התקופה של הגנרל
הדרום אמריקאי השישי נוחת בבאיירן באיירן משלמת על חוזה סוסה עשרה מליון יורו. ההצגה הרשמית ככל הנראה מחר, לפני שהוא יטוס חזרה לאגרנטינה.