מי אתה ולאן לקחת את נדב?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ואם במקרה זה כן נדב, אז בהחלט מחשבה נכונה. צריך לחשוב רק התקפה במשחק הבא, ואין סיבה לא לתת שלושער לריאל מדריד אצלנו באליאנץ ארינה.
כמו שלא היתה סיבה לא לתת שלושער מול בוכום/ביליפילד/אאכן (ההגנה הגרועה בבולי). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx תזכורת: 30.1.07 ביירן 0 - בוכום 0 02.2.07 נירנברג 3 - ביירן 0 11.2.07 ביירן 1 - ביליפילד 0 17.2.07 אאכן 1 - ביירן 0 360 דקות: ההתקפה שלנו הצליחה לייצר רק רק שער אחד. ובבירנבאו?! שער של בלם ושער "פגע וברח" של ואן בומל. חברים, ההתקפה שלנו לא דופקת, ואוטמאר יודע את זה טוב. אגב, אתמול אחרי השדור היה ראיון קצרצר עם סניול, וגם הוא אמר בפה מלא שהחלק הקמי של ביירן משחק לאחרונה זוועתית!
לא קם אוהד באיירן אחד כאן שמרוצה מהיכולת של באיירן מתחילת העונה. היצפלד שבועיים בלבד בתפקיד, ואתמול כן ראינו המון זבל בהגנה, וכן ראינו גם יכולת לעשות דברים בהתקפה. קודם כל ולפני הכל אופי, היה המון אופי במחצית השניה אחרי דירבון של היצפלד במחצית, והקבוצה שלנו לא נתנה לריאל מצבים. הגענו למצבים בנגיחה של פיזארו לעמוד, והבעיטה שקאסיאס לקח לפיזארו. כולנו כאן יודעים מי זה אוטמאר היצפלד, ולאן הוא יכול להביא את באיירן בחודש עבודה בתפקיד. את משחק החוץ הקשה כבר עברנו, אבל משחק בית במינכן במסגרת ליגת האלופות זו אופרה אחרת. ככל שהזמן עובר רק יחזק את באיירן, וכבר מתחילים להרגיש את זה.
Karimi :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: Nadav will wissen, Nadav bekommt...Also Her Schaefer (Nicht der Torwart http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), Diese Saison haben 2 Stammkraefte, 2 ganz wichtige Spieler die Bayern verlassen, anstatt zu reagieren, entschied sich Herr Honess fuer Abwarten, dann als Notloesung hat er MVB gebracht, Einen Spieler, der nicht fuer der FCB dringend war. Sonst keine Wuerdigen Ersatz. Noch Beispiele: Dos Santos, Karimi, T. Rau etc. Noch 1 Fehler: Honess wollte sich mit dem Loewen vertraut machen, in dem er mit 1860 ( die finanzielle Probleme haben) die Ausgaben fuer die Alianz Arena verteilen ( 50:50) , und was kam haeraus? nix, die Loewen konnten nicht bezahlen.
אוי לירן לירן. זה מה שאתה מביא? את זה רוברטו לא רצו כי העדיפו את שוויני וכולם (כולל אותך כשאתה כן עם עצמך מסכימים שזה צעד נכון) השחקן השני הודיע שהוא עוזב רק ביוני ואז כבר קשה מאוד להביא מחליפים. אבל מעבר לזה אפשר לחשוב שקאקה, רונלדיניו, ז'וניניו, דקו ולאמפרד כולם התחננו לבוא לבאיירן ואולי האנס לא רצה. עזוב שטויות גם אם הוא מאוד היה רוצה הוא לא היה יכול להביא מחליף, בטח כשמודיעים לו ברגע האחרון. שאני אתן דוגמאות לרכישות לא מוצלחות בקבוצות אחרות או שיון דל תומאסון זה מספיק? מה הבעיה בלבנות עם מינכן 1860 איצטדיון? זה לא הזיק לקופת המזומנים שלנו בגרוש. גם היום לא חסר לנו כסף אם רק נרצה. אז תחפש טעויות אמיתיות.
Nadav, du wirst mich nicht ueberreden und ich werde dich nicht ueberreden, aber nur die Tatsache dass du vergleichst die Einkaufspolitik von 2 klassige Mannschaften wie VFB und HSV mit der OberMacht der FCB finde ich laecherlich. Und was 1860 angeht, als ernste und gut nachdenliche Manager musst du wissen, dass einen Verein mit finanzielle Schwierigkeiten KEINE zuverlessige Partner ist!
זה היה הכי הוגן ללכת איתם למהלך של איצטדיון בלי קשר לבעיות הכלכליות שלהם. בסופו של דבר גם ככה הם לא יכלו לעמוד בזה, ובאיירן קנו ת'חלק שלהם.
אוי לירן לירן. אני לא משווה כלום לאף אחד. אני רק הזכרתי לך את תומאסון שעלה יותר מהשלושה שאתה הדגמת ואתה טוען שיש הנהלה מצויינת לשטוטגרט (ואני מסכים. קניות לא מוצלחות קורות תמיד ויקרו תמיד) ואם אתה רוצה אני אתן לך רכישות לא מוצלחות של כל קבוצה בעולם כולל ריאל, מנצ'סטר, ברצלונה, צ'לסי יו ניים איט. ובעוד שהרכישות האלו עלו עשרות מיליונים אז הרכישות הלא מוצלחות שאתה הבאת עלו בקושי מליון שניים (כולם ביחד הרבה פחות ממה שתומאסון עלה לכם). מעבר לזה, אף אחת מהרכישות שהראת לא בוצעה לקראת השנה הזו ואנחנו דיברנו על טעויות ניהוליות השנה. כי אם אתה מדבר על שנה שעברה (דוס סנטוס) ולפני שנתיים ושלוש (קרימי וראו) אז להזכיר לך בשתי השנים הקודמות לקחנו דאבל. אבל כשמעדיפים להתעלם מהאמת אז אפשר לסובב הכל, כולל להתעלם ממהמט שול, אוליבר קאן, ליזראזו, סניול, ירמיס, לינקה, אלבר (להמשיך?) את כולם הביא אולי האנס. לסיכום, ההנהלה (אולי האנס) לא עשה שום טעות משמעותית השנה הזו. אי אפשר להגיד שאין טעויות כי רק מי שלא עושה טועה. אבל הוא לא עשה שום טעות משמעותית ושום טעות שבגללה העונה שלנו נראית ככה, אולי למעט אם הוא היה מפטר את מאגאת כבר בתחילת העונה או בקייץ או יותר מוקדם. אבל זה חוכמה מאוד קטנה להגיד. ויותר מזה. גם הפרידה מהיצפלד הייתה נכונה בזמנה והלוואי ישכנעו אותו להמשיך.
Nadav, letztendlich du wiederholst was ich sage....Honess ist fuer mich der beste Manager der Welt, jeder Verein wuensche sich so einen Manager, aber in der letzten Jahren er hat sehr groesse Verantwortlichkeit dafuer, dass Bayern in Mittelmaessigkeit steckst. Sela, Bayern versucht immer noch vor Gericht die Loewen zwingen, die Betraege zu zahlen.
לירן, עדיין לא ראיתי את הטעויות שלו ולא הצלחת להאיר את עיניי. חוצמזה תמצא דחוף מחשב עם עברית. הרגת אותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .
אני במקומו הייתי גוזר על עצמי תענית שתיקה לאור היכולת שלו לאחרונה. למרות ההגבהה לשער של לוסיו הוא נוראי בהגנה. דווקא מחצית שנייה החלק הקדמי היה לא רע בכלל ובהחלט היינו שווים לפחות שער במחצית זו.
דווקא במשחק במדריד יצאתי מהמשחק של ויילי, שיחק עם המון שקט בהגנה, ולמעט השער הראשון שהיה לא רק באשמתו אלא יותר בגלל הקישור האחורי. סניול שיחק בשקט מופתי, הניע כדור מצוין ושיתף פעולה לא רע בכלל עם סליהאמיציץ' בחצי השני. בנוסף, הבישול המדהים שלו ללוסיו בשער הראשון, והמסירה המצוינת לפיזה שנגח מול שער ריק החוצה. בנוסף, אם לאחד השחקנים בקבוצה יש את הזכות לפתוח את הפה, זה אוליבר קאן ווילי סניול, שני שחקנים ותיקים שעשו המון עבור הקבוצה, ואם יש לו ביקורת אין לי בעיה שיגיד אותה.