אל תדאגו יש לכם רכששששששששששששששששששששש מדהים לעונה הבאה ואני מאמין שהוא יוציא אותנו מהבוץ קוראים לו חמיד אלטטופ
קודם כל.. תתקן את ההודעה שלך כי אתה הורס את העמוד. שנית.. אתה מכיר את חמיט? ראית אותו אי פעם משחק? אני בספק.. הוא לא אמור להיות שחקן מפתח אצלנו, אלא להיות שחקן שמביא עומק לקבוצה ולספסל. ותכלס אני רואה כבר כמה הודעות שלך בנושא הרכש. מה אתה מצפה שמהקיץ הקרוב אנחנו נביא את שבצ'נקו למפרד רונאלדיניו קאקה ?! נראה לי אתה מצפה לרכש גדול ובאיירן לא קבוצה כזאת.. ככה שאם אתה מחפש לאהוד קבוצת כוכבים כדאי שתתחיל לחפש קבוצה אחרת..
דר קייזר, איפה אני הייתי כששול עשה את כל הדברים הנפלאים האלה העונה ואת כל הבישולים האלה? כמה שערים באיירן בכלל הבקיעה כשהוא היה על המגרש (אני אפילו לא מדבר על שערים שהוא בישל או כבש)? אני חושב שאם תבדוק שוב מאוד תתאכזב. שול העונה לא נתן כלום. אתה חי מעונה שעברה וזה היה דבר אחר. העונה הוא כבר גמור לגמרי. ואם אפשר להוסיף על מה שג'ו אמר כאן מעלי, אז זה לא רק שבאיירן היא לא קבוצה כזו, גם אין כוכבים שאפשר להביא ושיבואו. ואני מבקש שוב, מכל אלה שדורשים רכש נוצץ שייתנו לנו שמות של כאלה שההנהלה יכולה להביא והיא לא מביאה. אתם תופתעו לגלות שאין לכם שמות כאלה.
פשוט להסתנוור איזה שמות נוצצים. ריברי - אף אחד לא יודע באמת מה הוא שווה בליגה של הגדולים. ואל תגיד נבחרת צרפת. שם שיחקו בונקר ומתפרצות. בזה הוא היה לא רע. קשה לי להאמין שזה מה שאתה מאחל לראות בבאיירן. ריקלמה - שחקן ספסל בארגנטינה (לפחות במונדיאל) שאפילו הקבוצה שלו בספרד (לא מאריות ספרד) לא רוצה אותו. אז הייתה לו עונה טובה. רובן - באמת שם, אבל הרבה פחות שחקן. אוי ואבוי אם הוא יגיע לבאיירן. ואן דר וארט - אם הוא ייצא מהפציעות שלו יש סיכוי שהוא יגיע. אבל גם הוא בסה"כ שחקן בולט בקבוצה שמתחת לקו האדום בגרמניה. דה יונג - מה בדיוק נעשה איתו? איזה כוכב הוא בדיוק? חוץ מהשניים האחרונים כולם שחקני ספסל והאחרון הוא ממש אבל ממש ממש לא כוכב ובעצם חוץ מואן דר וארט אף אחד לא יכול להחשב ככוכב או כרכש נוצץ. כשמדברים על רכש נוצץ זה רונאלדו (של אז) ראול (של אז) ואן ניסטלרוי (של אז) שבצ'נקו, קאקה, רונלדיניו, זידאן (זינדין), פיגו (של אז), למפארד וכדו'. איפה הם ואיפה השמות שהבאת.
נדב, העונה שול משום מה לא קיבל ממגאת' הזדמנות בניגוד לעונה שעברה בה כן קיבל. מי צודק היצפלד או מגאת'? לא יודע. אבל גם בעניין פודולסקי מגאת' לא פעל נכון, כך שאני נוטה ללכת עם היצפלד ב 2 המקרים.
שול היה רוב העונה פצוע, אבל כשלא אז הוא נכנס בכל משחק ולא עשה כלום. היו כמה משחקים שהוא במקרה הטוב לא נגע בכדור ובמקרה הרע הפריע. עזוב אתה זוכר את שול של פעם וזה לא זה. הוא אף פעם לא היה מהיר והוא אף פעם לא היה חזק תאמין לי (מנסיון אישי) שבגליאים האלה זה רק הולך ומדרדר ולכן לא תמצא שחקנים בעמדות קדמיות בגלאים כאלה כמעט. אם הוא היה בלם אחורי (כמו מתיאוס בסוף הקריירה) שהנסיון וראיית המשחק מחפים על הכוח המהירות והזריזות אז אולי היה לו סיכוי. (שוב, תאמין לי מנסיון אישי - אם כי כמובן ברמות אחרות).
כמובן שזה לא שנות השיא של שחקן, אבל העונה אי אפשר להאשים את שול בכך שהוא לא טוב בדקות שקיבל, ועוד איך שהקבוצה נראתה. המשחק שלנו תקוע כל העונה, וכולם נראים רע, לכן שול נכנס בדקות מסויימות אל תוך המשחק העומד והנוראי שלנו. נראה מה היצפלד יעשה בכל הנוגע להתקפה וליצרתיות ממה שנשאר מהעונה. לעונה הבאה יש כבר משהו באופק... מחכים לשלאודרף בנרות.
כבר כתבתי מקודם אבל אני חייב לחזור. מה שהוא עשה אתמול ללוסיו זה היה מדהים מצד אחד ומביך מהצד האחר (הצד של לוסיו). רק נקווה שנזכה לראות את זה ממנו גם בשנים הבאות. דרך אגב. בעניין המאמן. בבאיירן חוזרים ומדגישים שהמאמן הבא יהיה חייב להיות דובר גרמנית.
אני לא מבין למה הם צריכים לציין שוב ושוב בעקיפין ששנה הבאה יהיה מאמן אחר,יש להם מאמן גדול תנו לו לסיים את העונה הזאת ואולי אפילו הוא יקטוף תואר כלשהו בשביל להציל את הקבוצה מעונה מביכה ולא חזקה במושגי באיירן מינכן.ולמה זה כל כך אכפת להם איך המאמן שלהם ידבר ובאיזה שפה?אולי קפאלו יבוא ויהיה טוב מאוד בלי לדבר גרמנית,לא מבין את הראש של החבר'ה הבאוורים האלה.עכשיו מינו מאמן חדש וכבר הם מדברים על הדרישות שלהם לעונה הבאה,ממש טימטום ולא מקצועי.
אז מה, יחכו לחודש יוני ואז יבחרו מאמן? ואז שוב יתפלאו שכבר אי אפשר לקנות אף שחקן מוביל (כמו שבאלאק עשה לנו בעזיבה שלו)? קבוצה רצינית צריכה לתכונן לעונה החדשה לפחות כמה חודשים לפני התחלת ההכנות לא לחכות לרגע האחרון ולכן, אם היצפלד לא ירצה להמשיך (כמו שהוא כבר אמר יותר מפעם אחת) צריך למצוא מישהו אחר ויפה שעה אחת קודם. שוב, היצפלד הוא שיצא בהצהרות שהוא לא רוצה להמשיך בעונה הבאה. בכל מקרה בטוח שישבו איתו ויראו אם אפשר לשכנע אותו (כמובן בתנאי שיראו שינוי בקבוצה - גם שינוי בלי תואר, רק שיחזרו לשחק כדורגל).
אם באיירן תרצה את היצפלד אז היצפלד ישאר בטוח וכולנו יודעים את זה,לדעתי זה מלחיץ את השחקנים ואת הצוות המקצועי שאמור להיות כיום מפוקס מאוד לקראת המשחק הקשה מול ריאל מדריד,לטעמי זה לא ממש רלוונטי כיום להתייחס למאמן הבא של הקבוצה כאשר ברשותך מאמן מצוין.גם אם היצפלד לא ישאר אני חושב שזה תת כבוד בשבילו שמדברים בתקשורת על המאמן הבא בעוד הוא מאמן הקבוצה,אפשר לעשות זאת גם מאחורי הקלעים ולנסות כמה שיותר למנוע את זה מהתקשורת וכיום אנחנו יודעים שאפשר.
היה יכול להיות משהו בדבריך אם היצפלד היה מצהיר שהוא רוצה להמשיך או לפחות שותק בנושא. אבל מכיוון שהוא אמר בעצמו (ויותר מפעם אחת) שהוא בא רק ל - 4 חודשים ושהוא רוצה לחזור לפרימייר (תחנת הטלביזיה) בשנה הבאה אז הדברים שלך לא נכונים. מעבר לזה, שוב, בטוח יישבו איתו ויראו אם הוא רוצה להמשיך (בתנאי שיהיה שינוי בצורת המשחק ובאיך שהקבוצה נראית).
אוקיי,אם אתה אומר שזוהי הצהרתו לא להמשיך אז באיירן יכולה לעשות כרצונה אך אני מאמין שהוא ימשיך לאמן שם גם בעונה הבאה במידה והוא יצליח העונה בבאיירן בצ'מפיונס ליג,כי הליגה לדעתי דיי גמורה בשביל באיירן.
בתור אחד שעוקב אחרי ריברי עוד מימיו במטז, אני חושב שהוא שחקן נהדר. נכון שיש סיכוי שהוא לא יסדר בליגה אחרת כפי שהוא לא הצליח בגלטסראי, עם זאת אני חושב שאם הוא יצליח לשחזר את היכולת שלו מהליגה הצרפתית שאין להמעיט בערכה והיכולת שלו בנבחרת הוא יכול להוות פתרון מעולה לאגף הימני של באיירן. שאר השמות, לגמרי מסכים איתך.