באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל מאמן\שחקן יגיד רק מה מה שהוא מחוייב (על מה שחתם). באיירן חתמו איתו עד סוף העונה עם אופציה במידה והדברים יסתדרו לצדדים אז הוא ימשיך. אם לא אז באיירן כבר בודקים אופציות אימון לעונה הבאה. אני מאוד אופטימי לגבי שהיצפלד יקבל הארכת חוזה בקיץ.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי שימשיך. אני חושב שעל זה כולם מסכימים. אבל מנגד, אי אפשר לחכות למאי או יוני ואז להתחיל לחפש מאמן, כי אז תישאר עם מתאוס או קלופ (ולגבי האחרון גם זה לא בטוח) ודומיהם.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לך תדע.. אם עוברים את ריאל מדריד סיכוי טוב שישבו ויסגרו איתו חוזה. ההנהלה רוצים לראות איך הולך ואז נקבל מעין הודעת פירסום על הארכת חוזה לשנה\שנתיים.

אמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

4. באיירן אהבת חיי Member

יש שמועות שרייקארד עוזב את ברצלונה ....
    מה דעתכם מחליף ראוי לגנרל אם הוא עוזב בכלל ( הלוואי ושלא )..
    אבל אם כבר רייקארד באמת אופציה מאוד מעניינת

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/07
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אפשר לעלות ספקולציות כמו העיתונות מהיום ועד מחר. זה חסר טעם, וצריך לחכות ולראות איך ילך להיצפלד.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיירן נראו טוב חוץ מהגול הדרדלה ולוסיו שממשיך להיות סטטיסט. שלאודרף עשה ממנו צחוק פעם אחרי פעם. פעם אחת גם עבר אותו בין הרגליים. בכלל, אני לא זוכר את לוסיו מוציא כדור בתאקל. מצד שני החמצות שלא מהעולם הזה. הנחמה היחידה היא שלפחות חצי מהשחקנים שפתחו ושיחקו היום לא נצטרך לסבול בשנה הבאה. רוקה סנטה קרוז מ - 20 מ' מהשער, השוער שוכב 3 מ' אחריו ומולו רק הבלם שכבר שוכב והאידיוט בועט ישר לרגל שלו. הדבר הכי חכם יהיה לשלוח אותו עד סוף העונה לחובבים. פיזארו לא היה יותר טוב ואיך שבאיירן התנהגו איתו אחרי הבעיות שהוא עשה עוד בסיבוב הקודם (פשוט התעלמו מזה), לדעתי מסמל את הבעיות בבאיירן. נקווה שגם הוא ילך, יחד עם ברצו ושול והלוואי גם לוסיו וסניול. גם אם נגיד לואן בומל שלום אני לא אצטער. צריך לעשות רענון רציני.

7. C-J Member

הפריעו לי כמה דברים במשחק היום:
    1. למה פודולסקי לא פתח בהרכב. סופסוף אתה נותן לו בטחון והופ... אתה מפיל אותו בחזרה.
    2. רוקה סנטה כרוב. איזה נקבה. איזה עונש. מה עשינו כדי שיהיה לנו שחקן כזה. ועוד בהרכב.
    3. סניול גרוע. אזה למה לעזאזל לא גורליץ. אפילו בתור מחליף?!
    4. למה מהמט שול הוא חילוף ברירת המחדל? (התשובה כנראה: הרע במיעוטו).
    5. וואן בומל נעלם לפרקים בקישור, ושוייני (העצבני) נאלץ לנטוש את האגף כדי לעזור לו.
    6. איפה הרגריבס? נו, זה שהשאירו אותו כי הוא מספר 6 הטוב באירופה?!
    7. היו יותר מדי משחקי עקב וקישקושים. מישהו היה חייב להזכיר לשחקנים שהם בפיגור 1:0 ולא להיפך.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני יענה בקצרה:

שול ענק, הקשר הכי יצירתי וטוב שיש לנו.
    הארגריבס ופודולסקי שחקני ההרכב מול ריאל מדריד, זה מכוון. לא מורידים להם ת'ביטחון, אלא בדיוק ההפך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

9. C-J Member

ביירן מסיימת את המשחק באאכן, חוזרת למינכן ו... ישר למגרש האימונים בסאבנר שטראסה.
    כן, אימון לתוך הלילה.
    היצפלד יודע שאת הזמן שנותר לו עד המשחק מול ריאל יש לנצל אופטימלית.

http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/ne...699eede06961652

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לא להאמין ! הם קורעים ת'תחת במשחק ואח''כ הולכים להתאמן מזכיר את The old days .

אני אוהב מאמנים כאלה קשוחים,במקרה זה גם היצפלד שאני מעריך אותו יותר מכל מאמן כדורגל בעולם אני
    חושב שזה מאוד חשוב שהשחקנים יבינו שהם לא שיחקו טוב היום וכבר מהיום ירימו את הראש ויתכוננו לריאל
    מדריד .

http://img444.imageshack.us/img444/1577/spaetschichtget170207qy6.Xxx
    השחקנים חוזרים להזיע אחרי המשחק שוב הפעם בסבאנר שטראסה.

11. joe Member

ממה שהבנתי זה רק שחקני הספסל שלא שיחקו התאמנו בלילה..
    השאר נחו.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מדהים ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

13. רפאל Member

לדעתי זה רק מלחיץ את השחקנים.

בדיוק, המסירות האלו זה שינוי מרענן של היצפלד אבל שלא הולך אז כלום לא הולך.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם כל מילה ורק רוצה רק להוסיף עוד דבר. מה זה הקישקוש הזה של שחקנים לא משחקים בגלל ריאל. מה זה השטויות האלה? מקריבים את הליגה על חשבון הסיכוי הנמוך (סטטיסטית - ובהנחה שלכל הקבוצות בשלב שמינית הגמר יש אותו הסיכוי לזכות בתואר - מה שכמובן לא נכון) לזכות בליגת האלופות כדרך היחידה להגיע לשם גם בעונה הבאה. ואם לא נזכה בליגת האלופות והקרבנו את המשחק הזה סתם? מה אז? איך נגיע לשם בעונה הבאה? אין מה לעשות, השחקנים (בעיקר) הם שהביאו אותנו למצב העגום והם צריכים להתאמץ קצת יותר ולהיות בשיאם לשני משחקים בשבוע כדי להוציא אותנו מהבוץ.
    ועוד דבר. אם שול הוא הקשר הכי טוב שיש לנו אז אפשר לסגור את הקבוצה ולהילחם על מקום בגביע האינטרטוטו.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל פעם ששול עולה למגרש רואים ממנו הברקות שכבר שכחתי שכך משחקים כדורגל. הוא חושב מעבר למשחק השבלוני (דבר שוואן בומל או שווינשטייגר לא מסוגלים לעשות). הוא היחיד שיכול ליצור.. פליימייקר טבעי בלעדי בקבוצה. באיירן מינכן לא מצליחים העונה לכבוש כי אין יצירתיות, ושול יוצר המון (ראינו את זה גם בשנתיים האחרונות שהוא עלה מספסל). החבר'ה כרגע לא פוגעים, וזו עובדה. היצפלד מעלה אותו כמחליף בדקה 60+, וזה אומר משהו. אני אישית הייתי נותן לו מחצית.