באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. C-J Member

הנה היצפלד מתחיל להציף את הבעיות שראה במשך 90 הדקות שלו בקבוצה:
    http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/ne...c97f3079ed1e150

שימו לב: הוא מתייחס במיוחד ליציאות הטיפשיות של לוסיו! האם זה מסמן משהו לעתיד!?
    אינשאללה.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים לב. כבר בלילה אחרי המשחק, במלון, הוא צפה בקלטת של המשחק כדי ללמוד איפה היו הבעיות ואיך. ככה עובדים.

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אתה בטוח שמאגאת' או כל מאמן אחר לא היה עושה את זה ?

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שככה צריך להיות (אולי לא באותו הערב) אבל לאור ההתבטאויות של מאגאת ולאור מה שהוא עשה אני כבר לא בטוח. הרי השטויות של לוסיו זה לא מהיום. זה שההגנה לא משחקת כשבראש שלה זה קודם כל לא לקבל גול (הכוונה בעיקר ללוסיו וסניול שחושבים הרבה יותר על התקפה מאשר על הגנה וזה אתה יכול לראות במיקום שלהם בכל גול כמעט שבאיירן סופגת השנה) זה כולם רואים מזמן. תראה כמה דוגמאות אני לבדי הבאתי במהלך העונה ובכל זה נמשך. אז זה נראה כאילו מאגאת לא צפה בקלטות ולא ניתח אותן.
    ואם בא לך עוד דוגמא. תסתכל על השער השני של נירנברג (מרקוס שרות') הוא נוגח מ - 3 מטר מהשער ואיפה לוסיו? על קו ה - 16 בריצה מטורפת לכיוון השער. כלומר שכשהרימו את הכדור הוא היה בערך על קו ה 25 עד 30 מ'. מה יש לו לחפש שם? גם בשער הראשון וגם בשלישי הוא לא היה איפה שהוא אמור להיות. בשער הראשון סניול שובר (שוב) את הנבדל. ובשער השלישי הוא בכלל על קו ה - 30 כשלסיו מנסה להיות מגן ימני. ויש עוד המון דוגמאות. בכל שבוע (כמעט).

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

נדב,אני מסכים איתך ללא ספק .
    אבל אני חושב שלא לאוטמאר ולא למאגאת' היו\יש את האופציות להחליפו,טעות חמורה של באיירן שלא הביאו
    בלם בכדי שלא תהיה בעיה בהגנה של באיירן.כרגע הסתיים מועד העברות אם אני לא טועה ואני חושב שבזה
    באמת אפשר להאשים את אדון מאגאת' שדיבר לרוב רק על העברתו של יאן שלאודראף לקבוצה ולא חשב מה
    באמת חשוב ונחוץ כיום לקבוצה וזה שחקן הגנה,אני חושב שלאוטמאר אין מה לפחד מלנסות לשלב שחקנים
    צעירים או שחקנים שמשחקים בתפקידים אחרים שפחות יכשילו את הקבוצה,כי בסה''כ אני רואה את לוסיו
    כשחקן שמכשיל פעם לפעם את הקבוצה.

בוקר טוב ושבוע טוב .

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש את דמיקליס (שכרגע פצוע - משהו לא רציני) ואת ישמעל (שעומד לחזור מפציעה) ויש את המלס (צעיר נהדר ששיחק מצויין במשחקי ההכנה לפני תחילת העונה), ככה שלהביא בלם לא צריך.
    מה שכן, אכן אין מה לפחד לשתף את המלס, אפילו שהוא צעיר ולא מנוסה. הוא בטוח לא יעשה שטויות כמו לוסיו (באמת פשוט בושה וחרפה). במיוחד כבר במשחק הבא שהוא נגד בילפלד בבית וזה לא משחק שאמור לעשות יותר מידי בעיות. ולסניול יש מספיק מחליפים. לל, גרליץ (חולה באיזה וירוס פתאום, שאם לא כן לדעתי הוא היה משחק כבר בשישי), ברצו, הארגריבס, אוטל, שוויני (אבל עדיף שלא כי הוא נחוץ מאוד בקישור).

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אותו דבר כמו שהיה אמור להיות נגד בוכום לא ?

המלס?אני באמת לא מכיר אותו אבל אני בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר ואני באמת הולך עם התאוריה של
    לשתף שחקנים צעירים או שחקנים שנלחמים ולא עושים שטויות כמו אדון לוסיו.אני בעד אנדראס אוטל באמת
    אהבתי אותו כל פעם שהוא עלה על המגרש אני אישית הייתי פותח איתו ועם ואן בויטאן אלה עם כן דמיקליס
    יחזור לסגל.

כמה זמן יסמאעל פצוע כבר ? ומתי הוא אמור לחזור לקאדר ?

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון. באמת לא הייתה צריכה להיות בעיה נגד בוכום ואוי ואבוי אם אנחנו חוששים ממשחק כזה. ביום שלישי בצהריים חשבת שלבאיירן תהיה בעיה עם בוכום?

אתה רואה. שכחתי את אוטל. גם הוא בלם בהחלט לא רע ועם קצת שפשוף אפילו בלם מצויין.
    לגבי איסמעל. הוא כבר מתאמן. לא יודע אם עם כדור והקבוצה או שעוד לא. אבל הוא בדרך. בכל אופן, יש מספיק אלטרנטיבות ללוסיו. אפשר אפילו לתת לכריסטיאן סאבא לשחק.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, ההמלס שלך לא בדיוק השחקו שייצב את ההגנה של באיירן, גם אם אתה בטוח שהוא כישרוני מאד, מספיק להסתכל על ההגנה של קבוצת המילואים של באיירן כדי לראות שגם שמה כמה טוב שהוא לא יהיה הוא עדיין לא בקלאסה של בונדסליגה. בנוסף מהלך כזה של שיתוף של המלס על חשבון לוסיו יהווה השפלה לא נורמלאית.
    אתם כמובן תקבלו מהלך כזה בשמחה, אבל אני לא מאמין שראשי באיירן ירשמו לעצמם להשפיל את לוסיו בצורה כזאת. לחלום אבל אפשר תמיד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

נדב,את האמת אני אגיד לך ? ? אני דווקא הימרתי על תיקו בווינר וזה מה חשבתי שיקרה .

אתה באמת חושב שכריסטיאן סאבא יותר טוב מלוסיו?!
    לדעתי החילוף הכי טוב לזמן הנוכחי הוא לא אשר מאנדראס אוטל.יסמאעל חסר לכם למרות ששנה שעברה הוא
    ולוסיו עמדו בהגנה מצוין ביחד ולוסיו לא עשה את השטויות אותן הוא עושה השנה !

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה ממש חכם גדול. מה זה קשור בכלל. אז גם מיכאל רנסינג הוא שוער חלש. הרי גם אם תיקח את הבלם הכי טוב שאתה מכיר ותשים אותו עם קשרים חלשים ושאר שחקני הגנה אחרים חלשים, הוא לבדו לא יעזור. אז מכיוון שאנחנו לא ממש מכירים את שאר השחקנים שם אז זה לא אומר עליו הרבה. חוצמזה ככה סתם עברתי על 11 המשחקים הראשונים של העונה שלהם. הוא שיחק ב 10 ובהם הם ספגו רק 8 גולים ומתוך אותם 10 משחקים הם לא ספגו ב 6 משחקים. אז אולי התאוריה שלך לא נכונה. דרך אגב, את הבדיקה הפסקתי מתוך עצלנות ולא מחשש למה יתגלה בסוף. מעבר לזה הם ספגו בסה"כ 20 שערים מ 20 משחקים ורק 3 קבוצות ספגו פחות מהם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, תראה את האור החיובי בעניין, שלחתי אותך לעקוב קצת אחרי הליגה השלישית בגרמניה.
    עכשיו אתה יודע מה הקשר?
    גם שמה שטוטגארט לפניכם בטבלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. מה שבטוח שהוא ייעשה פחות חורים ממנו. הוא לא יפקיר את ההגנה ויטייל במקומות לא לו. אני גם חושב שהוא מתקל יותר טוב מלוסיו. תנסה להזכיר לי מתי לוסיו תיקל ולקח כדור. תנסה להיזכר בשער הראשון של ברמן (דייגו) נגדנו השנה.

אתה טועה. גם בשנה שעברה לוסיו היה גרוע (וכולם כאן האשימו דווקא את איסמעל). תסתכל על הודעות (התראות) שלי מהעונה שעברה. ואם כבר להזכיר לך אז תשחזר את שני המשחקים מול צ'לסי לפני שנתיים. גם בבית וגם בחוץ חטפנו גול אחד בכל אחד משער עצמי של לוסיו מבעיטות של צ'לסי מ - 25 - 30 מ' שבמקום לעזוב לאולי קאן או להרחיק כמו שצריך, הוא ניסה לבעוט ופגע עקום בכדור והיטעה את אולי קאן. ואני מזכיר שוב. פעמיים. פעם בכל משחק. זה לא עניין של חוסר מזל. זה חוסר מיומנות. דרך אגב גם ביום שישי הזה היה לו מקרה דומה כשנירנברג הרימו קרן והוא ניסה להרחיק. כמעט יצא מזה גול עצמי.

Last edited: Feb 4, 2007
  14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב. כולה 3 נקודות. אבל מי ספג פחות?

לדברים יותר רציניים.
    אנדי גרליץ סבל מווירוס בקיבה ובגלל זה היה מחוץ לסגל נגד נירנברג. הוא צפוי לחזור לאימונים מחר.
    מרטין דמיקליס שהיה פצוע צפוי לחזור לאימונים ביום רביעי.
    אולי ביום ראשון בלי סניול ולוסיו?

15. C-J Member

לוסיו ימשיך לקבל הרכב. אבל...
    אני מבטיח לכם שהוא כבר קיבל על הראש באימון הראשון אחרי נירנברג.
    היצפלד ירצה לחנך אותו, ואם הבלם לא ישתף פעולה, אז היצפלד לא ישאיר להנהלה שום ברירה, אפילו במחיר השפלה, כמו שאמרתם.