באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Makaay#10 Member

טוב אז ככה אני לא ממש בעיניינים בזמן האחרון אבל יש לי שאלה קטנה,
    ההנהלה באמת מדברת על הונטלאר או שסתם זורקים פה שמות... סתם מעניין אותי

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

באופן מוצהר מדברים רק על פרנק ריברי. כל אירופה מדברת על הצייד ההולנדי, וכך או כך הוא לא משוחרר בחלון העברות הזה לשום מקום, לכן אין טעם לדוש בזה.

לגבי המעמד של לוסיו, אז כן יש חדשות מצויינות. דמיכאליס מתחיל לקבל הרכב במשחקי האימון של הקבוצה על פני לוסיו, והצוות הניהולי בא בטענות ללוסיו שהוא לא ממושמע על המגרש ביציאות שלו להתקפה. לוסיו מאוד כועס על המצב "המוזר" שהוא מוצא עצמו על הספסל. בפגרה באיירן עבדו בדיוק על המקומות הבעייתים של חצי העונה הראשונה - הגנה. הצוות המקצועי בדק, ראה וחשבון פשוט הביא למסקנה שחטפנו יותר מידי, ובגלל לוסיו ברוב המקרים. עדיין לא אמרו שום דבר לגבי מעבר שלו לקבוצה מסויימת, אך סוף סוף הבאנקר הכי גדול שהיה בבאיירן בשנים האחרונות מקבל תחרות רצינית על מקום בהרכב. אם לוסיו יראה הרבה ספסל בחצי העונה הקרובה, אז מעבר לכך שזה יעשה טוב לבאיירן, סביר להניח שהוא פשוט לא יסכים להשאר (אמן).

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/07
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

4. אפנברג Member

"אולי" שלנו עובד קשה בדובאי, ואומר בראיון לאתר הקבוצה שהוא לא מרגיש שבע ורוצה עוד השגים לפני שיפרוש בתום העונה הבאה. קפטן ומנהיג אמיתי Nummer eins שלנו!!! אני מת שיפרוש כשהוא מניף כקפטן הקבוצה את גביע האלופות. למרות כמה פלופים שהיו לו במהלך הקריירה, באמת אחד הסמלים הגדולים של המועדון בכל הזמנים.

http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/spieler_06_07/kahn/137/kahn_137.Xxxhttp://www.fcbayern.t-com.de/media/images/spieler_06_07/kahn/200/kahn_71_200.Xxx

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שהם זכו לקבל מאיתנו את באלאק לא נראה לי שהם ירצו לעשות איתנו עסקים או שהם עוד עלולים להתעקש על זה שחלק מהעסקה יהיה שניקח את באלאק בחזרה.

אבל אם להיות קצת יותר רציניים, אני לא חושב שאני אשמח אם עסקה כזו תצא לפועל. בעמדה של רובן יש לנו שחקן יותר טוב והוא גם משלנו. מעבר לזה. אני ממש מצטער אבל אני לא מצליח להתלהב מרובן בכלל.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נדב, רובן יופי של מחליף. אם ניקח 20 מיליון ממנצ'סטר על הארגריבס, אז סביר להניח שההנהלה לא יעשו שום צעד להביא עוד שחקן, ויהנו מהכסף אין לי מושג איך. עדיף להביא שחקן במקום שחקן + כסף (זו דעתי).

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

להביא שחקן כן אבל להביא שחקן שיחבל בקבוצה לא. חוצמזה בכל מקרה יביאו שחקן. הנס אמר שיבואו 3 - 4 שחקנים חדשים ולא סתם עלי קרימיים או דוס סנטוסים. אז לפחות שיבוא מישהו שיכול לתרום והועיל. ואת זה אני לא רואה איך רובן עושה. אם במקומו היו נותנים את ג'ו קול אז הייתי מדבר אחרת (בהנחה שהוא בריא).

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

צ'לסי דפוקים, אבל לא אהבלים.

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אני לא בטוח. עובדה שהם לקחו את באלאק ושבצ'נקו והם רוצים את הארגריבס (שחקן אדיר אבל הוא לא נחוץ להם.
    ב. זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות אהבלים.
    ג. אם כבר להתפרע, אז שיקחו את הארגריבס, יתנו את רובן (ואם בא להם גם את באלאק) למילאן ושקאקא יבוא אלינו.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

:aaarofl:

בוא ניקח את קאקא, פירלו, גטוסו, נסטה ואנחנו מסודרים. אל תפסיק שם :aaa021:

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בחייאת נדב, מילא סלע אבל גם את נגרר לזבל הצהוב הזה?

אם העיסקה יוצאת לפועל אפשר לסגור את מועדון כדורגל באיירן מינכן, כי זה לא מהווה ואפילו לא בקמצוץ את הפוליטיקה של המועדון שהפכה אותו למעצמה עולמית.

קיצר לא מאמין!

ולמה לעזאלזל הם צריכים את הרגריבס???

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

צהוב צהוב, אבל זו לא הפעם הראשונה שהמילה רובן יוצאת משפתיים של הונס ורומניגה. אף אחד כאן לא בנה בניינים, אבל האופציה קיימת והגיונית. מצ'לסי אפשר להוציא גם הרבה יותר כסף מכל קבוצה אחרת באירופה, וגם שחקן שבאיירן ישמחו לקבל. תגיד אתה.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

איפה ישחק רובן? על חשבון שוויני? או שיסיטו את שוויני לעמדת הקשר הימני? שחקן שמשחק בשביל עצמו במשחק הכי סוליסטי שאני מכיר. איתו לא רק שלא תדגדגו את ברמן ושאלקה אלא שתחוו מה שנקרה עונה פיננסית. לא מתאים לבאיירן נקודה. הונס רוצה אותו?
    שיכין את מכתב הפיטורין ל 2008 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

למה שלא נחשוב בגדול? גם הארגריבס היה שחקן מחליף, אז למה שרובן לא יהיה? בכל מקרה מצ'לסי אפשר להוציא גם יותר כסף, וגם שחקן. זה הרבה יותר ממה שמנצ'סטר מסוגלים להציע.
    אם אתה באמת רוצה שנעשה קומבינציה, אז שווינשטייגר במחזורים האחרונים משחק במרכז, ולכן זה משאיר מקום לרובן בשמאל. שלאודרף בימין? עזוב, לא נכנסים לזה.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

רובן מחליף ?? :aaarofl:
    אתה אשכרה רוצה מלחמת עולם בבאיירן?

שלאודרף אם כברבאמצע, ושוויני לטעמי לא מתאים למ"ס 10, שחקן קו שמאל הכי טוב בעולם.