באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. אפנברג Member

מישהו מוכן להסביר לי איך באיירן אינה בקבוצת הדרוג הראשונה של שלב הבתים בליגת האלופות וולנסיה כן? איזה הסטוריה יש לולנסיה במפעל שלנו אין? אני דווקא זוכר לטובה את המפגש מולם ב-2001... למה אנו נמצאים באותה קבוצת דרוג עם ליל, שאם איני טועה בעונה שעברה עשתה את הופעת הבכורה שלה במפעל? ואולי זו המציאות: אנו לא נחשבים בטופ הארופאי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx (נכון שגם צ'לסי בקבוצת האכות השנייה אך זה הוסבר בכך שאין להם מספיק הסטוריה במפעל (לפי "חדשות הספורט") ומה איתנו? לנו אין הסטוריה מכובדת במפעל?)

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ידידי כפיר, הכל שיכלול של נקודות, לא החלטה של אף אחד.

קבל את הדרוג של אופ"א (להזכירך השיכלול תמיד עובד נכון לגבי כל חמשת השנים האחרונות).

הדרוג המעודכן

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככה אמורה להיראות באיירן בעונה הבאה.
    http://www.kicker.de/fussball/bundesliga/s...artikel/352546/
    אמנם עוד אין איוש מדוייק אבל הקונספט מובן. וכן גם אנחנו חשבנו שככה זה יראה. (תראו את ההודעות מאשכול זה)

4. אפנברג Member

אני רואה שעונת 2002/3, בה לא עברנו את שלב הבתים, הרגה אותנו בדירוג. איך הדירוג נקבע? לפי נצחונות-הפסדים? יש מס' נק' קבוע שמקבלים על שמינית גמר, רבע גמר וכו'?

5. אפנברג Member

בהמשך להנמכת הציפיות במועדון רומיניגה אומר באתר של הקבוצה כי הוא לא אוהב קולות הנשמעים מכיוון חלק מהשחקנים, קולות המדברים על זכייה בליגת האלופות. הוא אומר שבאיירן חייבת להיות צנועה ולהבין שזכייה תגיע רק אם ב-1000% הכל ילך טוב. אני כבר שנים לא זוכר הנמכת ציפיות כזו (אולי זכרוני בוגד בי). אני מנסה לנחם עצמי שאולי רומיניגה החל בלוחמה פסיכולוגית במטרה להרדים את שאר הקבוצות ביבשת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אותי הוא כבר הכניס למוות קליני...

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב זה הכל שטויות. אחת המטרות היא זכיה בליגת האלופות ולא משנה מה רומינגה יגיד. הוא אומר את זה רק כדי להוריד לחץ מהמערכת. חכה ותראה שכשליגת האלופות תתחיל תהיינה זמירות חדשות. לא יפסידו אף משחק בכוונה כדי לא לעלות שלב.
    מה שכן בונים קבוצה וקונספציה קצת חדשים ותראה מה מאגאת אמר בקיקר. (הלניק כמה הודעות למעלה).

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ניצחונות שווה נקודות, תיקויים שווה קצת פחות (ניצחונות באופ"א ובאלופות זה כמובן שונה מאחד לאחד), וגם כמות שערים מוסיפה נקודות. הכי חשוב לזכור, שעוד עונה אחת בלי מינימום גמר ליגת האלופות לבאיירן, תיהיה ירידה דרסטית בדירוג. עונת האליפות של 01 עדיין נכללת בשיכלול, והיא מחזיקה אותנו בחיים במקום ה -13 לא כל כך נעים. בלי העונה הזו, אנחנו יורדים מתחת למקום ה 20.

Last edited: Jul 18, 2006
  8. miroklose Member

אוי הוניס ורומניגה רוצים להריג אותי הביאו את פודולסקי ואת ואן בויתן דיברו על ריבירי ריבירי הלך
    rood van nistlroy אותו דבר אז מי יביאווווווו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל מה צריך את ואן ניסטלרוי? תהיה רגוע אם הוא היה בא כנראה מקאיי היה הולך. כמו שהיה כשמקאיי בא ואלבר הלך. אין טעם לכל כך הרבה שחקנים על אותה משבצת.

10. Raulito Madridista

אני חושב שלדירוג באופ"א לא צריך לשים לב יותר מדיי, יש מספר דברים הזויים במה שקורה שם. ולנסיה הוא מועדון שחוץ מעלייה לגמר האלופות והפסד בפנדלים ב01\2000, לא עשה כלום במפעל. ב02\2001 ו04\2003, הקבוצה לא השתתפה במפעל בכלל וגם בעונה הנוכחית. בעונת 05\2004 היא לא עשתה יותר מדיי ולא עברה את השלב הבתים אם אני לא טועה.

אכן, באיירן חייבת להגיע לחצי גמר מינימום כדי לעלות בדירוג, מאחר ואין שלב בתים שני, הסיכויים של באיירן לגמור במקום הראשון בבית שהיא מדורגת שנייה בדירוג, נמוך יותר. אם כי, באיירן דורגה לפני יובנטוס שדורגה בדרג ב' העונה, ועדיין באיירן לא גמרה את שלב הבתים במקום הראשון, מה ש"סידר לה" הגרלה קשה מאוד נגד מילאן.

יש לבאיירן מזל שמחשיבים עדיין את עונת 01\2000 בדירוג, כי זו העונה האחרונה.

הכישלון של באיירן בעונת 03\2002 בהחלט מוסיף לדירוג הגרוע. באיירן סיימה במקום הרביעי בבית! עם לה קורוניה, מילאן ולאנס. לאנס הצרפתית הקדימה אותה. באיירן סיימה ללא ניצחון את אותו שלב בתים.

למרות זאת גם בעונות האחרונות אין יותר מחצי גמר: פעמיים רבע גמר(02\2001 - הפסד לריאל מדריד, 05\2004 - הפסד לצ'לסי), פעמיים שמינית גמר( 04\2003 - הפסד לריאל מדריד, 06\2005 - הפסד למילאן), ופעם אחת.... הדחה מוקדמת מהצפוי.

שחקן שיורק דם כמו אפנברג הגדול שחיסל לריאל את הכישרון האדיר שלה ב01\2000, הוא זה שחסר לבאיירן, באלאק בזירה האירופית יכול להיחשב ככישלון. גם סקורר ברמה של אלבר באירופה(מקאיי פרט לעונה הראשונה שלו בבאיירן לא עשה כלום באירופה).

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כולם פה אומרים דברים מאוד מעניינים, אבל אתחיל מהכתבה שנדב הביא לנו כאן.

קראתי אותה, והתרשמתי לטובה. מגאת' אומר ש 4-3-3 כמו שההולנדים נוהגים לשחק, אין סיכוי שיקרה (כמו שחשבתי). מגאת' לא מוכן לשחק בלי קשר מרכזי, כי הוא מאוד אוהב את השיטה. על המשבצת מתמודדים דוס סנטוס, עלי קארימי, שוויני, וסנטה קרוז. אפשר לשחק עם קשר מרכזי גם בשיטת 3-5-2 שלוסיו, וואן בויטן וישמעל יהיו שלושה בלמים (כמו פעםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx), לאם וסניול מגנים שעושים יותר התקפה, וממוקמים בעמדת הקישור על הנייר. אני אישית מאוד בעד.

בכל מקרה, ההחלטה תיפול, כשכל שחקני הנבחרות יחזרו לאימונים הסדירים ע"פ דבריו של מגאת'.

Raulito
    אנחנו בצרות דירוג, בצדק. אין שום טעוית לאופ"א, זה פשוט אנחנו שסובייקטיבים בראיה שלנו.

שימות באלאק!

כמו שכבר אמרתי, אתה אכן צודק, וזה מאוד מדאיג ולא נעים. חשוב לזכור שזה לחלוטין לא משפיל! תיהיו גאים. אף מועדון לא נשאר בשיא שנים על גבי שנים... זה תהליך טבעי. אהבה לא מחליפים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Jul 18, 2006
  12. אפנברג Member

כל מילה שלך זהב, במיוחד לגבי אפנברג. באיירן חייבת לשים דגש על ליגת האלופות שכן, כפי שנכתב כאן, עונות בינוניות במפעל הורגות אותנו בדירוג ומקשות עלינו את החיים בהגרלות. לכן אני מאוכזב מההנהלה, שמשדרת הנמכת ציפיות דרסטית בעונה הארופאית (למרות שנדב כתב שלא צריך להתייחס להצהרות אלו יותר מדי ברצינות). יש כאן תגובת שרשרת: לא מגיעים לשלבים הגבוהים--->יורדים בדרוג--->מקבלים הגרלות קשות יותר---> שוב לא מגיעים גבוה בגלל ההגרלות. שנים שלא סיימנו כראש בית בליגת האלופות, הגיע הזמן להפסיק עם הבינוניות הזו!!!

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

במשחק האימון שניצחו אתמול באיירן 12-1, עלי קארימי תופקד בעמדת הקישור הימני, דוס סאנטוס בשמאלי, ושול במרכז. אולי זה עוד מוקדם, אבל מכך אני מסיק רק מסקנה אחת לאחר שכולם יחזרו מהחופשה - קארימי הוא הקשר הימני בעונה הקרובה. דוס סאטוס קיבל את עמדת הקישור השמאלי השייכת לשווינשטייגר, אבל יכול להיות ששוינשטייגר מיועד להיות במרכז (מה שלא נראה לי). אני מהמר שסנטה קרוז יהיה הקשר המרכזי של באיירן מינכן העונה, וזו המכה שקיבלנו (לא התחזקנו בעמדה הזו, וגם לא הפוך מכך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
    בכל מקרה מקאיי נתן רביעייה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

*עריכה, ואולי הוא לעמדת הקישור המרכז? וגם בקישור נוסף

Last edited: Jul 19, 2006
  14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי לראות את מאגאת משאיר את שוויני על הספסל העונה. הוא נתן מונדיאל טוב (וכשחבר של דר קייזר לא שיחק הוא גם היה מצויין) ושיתוף הפעולה שלו עם פולדי ולאם (שימו לב שכשמישו אחר שיחק בנבחרת קשר שמאלי לאם היה הרבה יותר מאופק) הוא ממש נהדר. הוא יהיה או קשר אמצעי או קשר שמאלי ואז דוס סנטוס יצטרך להתפנות.

לגבי הכתבה בקיקר. מה שיפה זה שאנחנו כאן גם חשבנו על אותן האפשרויות בדיוק. גם ה 2-4-4 ומי יאייש את הקישור וההתקפה (ההגנה זה דיי ברור) וגם את האפשרות של 2-3-5 שגם בעייני מאוד מוצאת חן בעיקר למשחקי חוץ קשים (כמו שגם מאגאת אמר. הוא אמר שזה לא יהיה הפורמט הרגיל, אלא למשחקים מיוחדים).

בקיצור אני דווקא דיי אופטימי - גם מזה שמאגאת מתחיל לגלות גמישות טקטית שתוכל לבוא למשחקים או בתוך משחקים.

Last edited: Jul 19, 2006
  15. אפנברג Member

אני מקווה שקארימי יכנס למשבצת הקשר הימני ויסגור לנו את החור שדייסלר השאיר. גם סליהמיצ'יץ' בעמדה זו לא היה פתרון טוב מספיק לטעמי, אני מקווה שקארימי יפרע השטרות. לגבי סנטה קרוז כקשר קדמי-זה הימור גדול של באיירן, במיוחד לאור הסטורית הפציעות שלו ולאור העובדה שהוא בדר"כ מופקד כחלוץ. זו עמדה חשובה ביותר במגרש, אני מקווה שלא נינזק.