באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 5, 2006.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

30 מיליון יורו זה המון. למעט מקאיי כל שחקן של באיירן הגיע במקסימום 12 מיליון יורו. אפשר להביא תותחים במחיר הזה, ואם רוצים ללכת על גדולים באמת אפשר להביא 2 שחקנים ב 15 מיליון יורו כל אחד - מהטופ שבטופ. נחכה ונראה מה ההנהלה מתכננים אחרי שהבטיחו רכש.

2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אם באיירן לא תמכור אותו ב30 מיליון היא עושה טעות גרנדיוזית.
    עם סכום של 30 מיליון באיירן יכולה להביא שחקנים ברמה גבוהה מזו של הארגריבס.

3. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין יותר מושלם מזה. השחקן הזה לא ממש שואף לשחק בקבוצה, ואין טעם בשחקן מהסוג הזה. אני מאוד מקווה שבסופו של דבר מנצ'סטר אכן ישלמו את הסכום הלא ייאמן הזה.

ואם וכאשר היונייטד ישלמו, בכסף לא צריך לחסוך ולא צריך לצאת קמצנים אלא להביא שחקן מוביל כבר העונה, נכון שאן בומל מצוין לבאיירן אבל אין מה לעשות הוא פשוט שחקן אפור ואולי להביא שחקן גדול באמת.

או שלחכות שהיצפלד יקח את הקבוצה בקיץ ועם השלושים מיליון נבנה אימפריה שתרוץ באירופה.

4. אפנברג Member

אני חושב שצריך למכור את הארגריבס בעיקר כיוון שמהשחקן נשמעים קולות של חוסר רצון להשאר. הייתי מאוד רוצה לראותו אצלנו-שחקן שמגיל 16 נמצא במועדון-אך השילוב של רצונו לעזוב פלוס המחיר הגדול שהיונייטד מציעה עליו צריך להכריע בכיוון של מכירה. ייתכן ובפעם הקודמת ההנהלה שלנו עשתה שרירים למנצ'סטר בגלל האכזבה מאי ההצלחה לרכוש את ואן ניסטלרוי ואולי מאשימים אצלנו את הנהלת היונייטד בכך, אך עכשיו אין מקום לזה.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זו כבר לא שאלה. הוא לא רוצה לשחק בבאיירן, ואנחנו נקבל כסף טוב כפי הנראה. השאלה כאן היא האם ההנהלה תעמוד בהבטחה (הבטיחו משהו בכלל?) ותביא חיזוק ב30 מיליון יורו. יש לנו הנהלה קמצנית יחסית שכנראה תביא עוד שחקן אחד בנוסף לשלאודרף, והכל יסתכם בסביבות ה 12 מיליון יורו. כל השאר ילך לג'קוזי של רומניגה.

6. רמי ב.ט Member

קודם כל שלום לכם
    אני חדש פה כמו שאתם יודעים.
    ולדעתי צריך להיפטר מהארגריבס ..הוא לא רוצה לא צריך לא נחייב שום שחקן לשחק אצלנו.וגם אפשר לעשת עליו הרבה מאוד כסף!!!!!

ד"א--אני חייב חייב חולצה מידה אקסטרה לארג של באיירן.אז עם מישהו מוכר שיגיד..ולא מהאיבי כי אני לא מבין שם כלום...וצעיף!!!!!!

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

8. Pipe Member

מצטער להרוס לכם את הפנטזיות, אבל לא תראו מיונייטד 30 מיליון יורו על הרגריבס. אמנם פרגי אישר כי בינואר הוא מתכוון ללכת אחריו שוב, אבל באנגליה המספרים הם יותר בכיוון של 18 מיליון יורו. בזמנו כשהוא היה בשיאו אחרי המונדיאל, ועם כל ההייפ מסביבו,דיברו על סדר גודל של 25 מיליון יורו במקסימום. כיום, כשהוא מתאושש מפציעה קשה, ולא ברור איך הוא בדיוק יחזור ממנה, אין סיכוי שהמחיר יהיה כל כך גבוה.
    אני מאמין שבסופו של דבר יסגרו על ה20 מיליון וכולם יהיו מרוצים.

Last edited by a moderator: Dec 28, 2006
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה עדיין משאיר לנו רכש ל 2 שחקנים וג'קוזי נוסף לכל אחד בהנהלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. Trnado Member

חבל על הארגריבס כי זה שחקן שהיה פותר הרבה בעיות באמצע, אם לא את כולן.
    במידה והוא היה רוצה לשחק עבור באיירן אולי לא היה צורך להביא עוד שחקן מוביל עכשיו, כי הוא בהחלט מספיק טוב.
    ההנהלה יכולה וצריכה לקבל עליו הרבה כסף.

11. Raulito Madridista

אני מצטרף לשון ואומר לכם, בלי לבאס, שלא תראו ממנצ'סטר יונייטד 30 מליון יורו על אואן הארגריבס. למרות המונדיאל הנפלא שלו, הארגריבס סובל מפציעה שנחשבת לארוכה, זה מוריד בקצת את המחיר, באנגליה מדברים בכלל על מחירים אחרים, בנוסף, יונייטד ממש לא קבוצה שתוציא סכום כזה על שחקן, שיש לה כבר שני שחקנים באותה עמדה: סקולס וקאריק, שעושים עבודה טובה מאוד והקישור של יונייטד השנה נפלא, בין ה5 הטובים בעולם. יונייטד לא מוציאה סכומים כאלו גדולים על רכש. מאז ריו פרדיננד שהגיע בסכום מופרש, יונייטד לא קונה שחקנים במחירים הללו.

בכל מקרה, גם בסכום של 20-25 מליון זו תיהיה מציאה לדעתי, ובאיירן מינכן חייבים למכור. בסכום הזה באיירן יכולה להביא בלם שיילמד מואן בוייטן(לא חייב בלם "כוכב", אבל בלם יציב וטוב, כל דבר עדיף מלוסיו), ודמיכליס יחזור לקישור של הקבוצה בייחד עם ואן בומל, יש גם את אוטל במשוואה ובמקרה הכי גרוע, שוושטיינגר, ואז שול נכנס לאגף, אבל זה לא ייקרה. בנוסף לבלפ באיירן יכולה להביא עוד שחקן שינהל לה את המשחק, בקישור בעיקר, כי החוד מספיק טוב העונה, מקאיי מראה סימנים של כושר של דפור או השנה הראשונה בבאיירן, ופיזארו לא זוכר מתי הוא היה טוב כל-כך. פודולסקי יישתלב יותר בחצי השני של העונה, אני בטוח, שעייפות תיפול על באיירן.

לא מובן לי למה הארגריבס לא מרוצה בבאיירן, אבל הוא רוצה להתקרב לנבחרת האנגלית ככל הנראה, אסור להשאיר שחקן שאין לו מוטיבציה לתרום למועדון, אז חבל, שבאיירן הייתה מוכרת בקיץ כבר ומביאה שני שחקנים.

12. Pipe Member

ברשותכם אני אסטה לשניה מהדיון.
    דור, אנחנו צריכים קשר אחורי טבעי, והרגריבס ועונהעל הדרישות,בנוסף הוא גם אנגלי והכי חשוב פרגי שם עליו את העין.סקולסי כבר בן 33, וקאריק לא הקשר האחורי הקלאסי.
    ואגב, לא הוצאנו סכומים גדולים על רכש מאז ריו?
    ב4 שנים אחרונות בין השאר שילמנו 48 מיליון יורו על ויין,19 מיליון יורו על רונאלדו, מייקל קאריק נקנה ב24 מיליון יורו,סאהה ב18 מיליון יורו, וידיץ' ב12 מיליון יורו, היינצה ב12 מיליון יורו, סמיתי ב11 מיליון יורו ואברה ב9 מיליון יורו, אילו לא סכומים קטנים,ביחוד אם תשווה את זה להיסטוריה ה"קמצנית" של החברים מבאווריה.
    אל תהמר לזרוק הצהרות כאלו.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי הארגריבס, כבר אמרתי את דעתי בפגרת הקייץ (עם כל הצער, שיילך). לגבי הסכומים. אני דווקא דיי בטוח שהמחיר ינוע סביב ה - 30 מליון ומעלה.
    השאלה היא האם ה - 30 מליון האלה יצטרפו ל - 35 מליון שהיו מתוכננים לרכש ממילא או שאת הרכש יממנו מהכסף הזה. שאלה נוספת היא האם יבוא שחקן יקר כבר בחורף או שיחכו לקייץ. אישית, אני לא רואה מי יכול לבוא בחורף.

בעניין אחר. שאלו כאן (או בטופיק אחר) לפני כמה זמן כמה עולה כרטיס למשחק של באיירן בליגת האלופות. הנה התשובה http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/ne...eea1229788d3aa0
    אל תמהרו לשמוח. כאן יכולים להזמין כרטיסים רק חברים רשומים בבאיירן ומועדוני אוהדים מוכרים ע"י באיירן. אבל, מי שינסה לקנות במשרדי הכרטיסים במינכן (מי שרוצה אני יכול לתת מספרי טלפון) ישלם משהו כמו עוד 10% על המחיר הזה. בתנאי שנשארו כרטיסים. המלצתי מנסיון (שוב) להתקשר טלפונית ולברר איתם כבר מעכשיו איך ומתי יהיה ניתן (אם בכלל) לקנות כרטיסים למשחק.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כן, רק באיירן יעשו רכש ב 65 מיליון... אולי יקנו עוד מזכירות, ריהוט וג'אקוזי. אני חושב שזה יגמר בשלאודרף לחורף הקרוב. בקיץ יביאו עוד 2 שחקנים ב 15 מיליון כמו תמיד. הקמצנות שלהם גם היא אולי סיבה לכך שאנחנו לא מסוגלים לתת תחרות לאריות אירופה. אומנם הרבה מועדונים הוציאו סכומים הרבה יותר גדולים ועדיין לא צליחו, אך להוציא כל כך מעט יחסית ימשיך להשאיר אותנו מאחור. צריך לשלם סכומים אסטרונומיים כדי לא לוותר על אף גרמני פוטנציאלי, וכן אני מדבר על קלוזה, בורובסקי, מצלדר, קל ואחרים.

15. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלאודרף יגיע רק בקיץ.

לדעתי, באיירן לא תשקיע סכומים גרנדיוזים על שום שחקן שבעולם. וחבל על הזמן כי גם אם נמכור את האגריבס בסכום העתק, אין יותר מדי מה לפשפש בשור כי כמעט ואין שחקנים מובילים בעמדה שאנו זקוקים ברשימת ההעברות של איזה קבוצה ולא שמענו איזה הצהרות מפוצצות מראשי באיירן על קנייה זו או אחרת שאנחנו ארבעה ימים ממועד ההעברות.