היצפלד בראיון ל"בילד" אומר שהוא אוהב אתגרים ולכן ייתכן ויקח קבוצה כדי להתמודד על זכייה בליגת האלופות. אחחח, איזה מאמן...יודע מהו המפעל החשוב באמת!!! לגבי סניול-אין לו כבר המהירות הנדרשת באגף והוא לא משחזר את יכולתו הטובה מהמונדיאל. קשה לי להאמין שהעונה הוא יורד לספסל אך צריך לחשוב לגבי עונה הבאה. אוהדי באיירן אוהבים אותו מאוד בהיותו איש חביב ביותר והקפטן שלנו כאשר קאן לא על המגרש אך בכ"ז יש להסתכל על הדברים בצורה קרה ומפוכחת.
באמת המאמן ענק, אני מאמין שבמהלך הזה הוא בעצם רומז לראשי באיירן שהוא רוצה לחזור לקבוצה ואינ מאוד מקווה שכך יהיה. גם במונדיאל הוא לא היה במיטבו. למעשה הוא מאכזב כבר תקופה בלתי מבוטלת, ואולי יחד עם עוד כמה שחקנים כמו אולי נעשה חילוף משמרות עם הדור הצעיר. רק דיברנו על חילוף משמרות, והנה האיש שמיועד להחליף את סניול באגף, מוחתם עד 2009, בהחלט צעד נבון.
הוא אפילו לא קרוב לקרסוליים של סניול . סניול השחקן החשוב ביותר כרגע בבאיירן , כול היציבות נמצאת אצלו , הוא מנהיג ואכפת לו מהקבוצה בכול משחק !
קודם כל, ברוך הבא לפורום הגרמני. זה בית לכל דבר של רבים מאיתנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx לגבי סאניול, זה קצת מורכב. השחקן כבר שנים נחשב לשחקן גדול בעמדה שלו בקנה מידה אירופי. הוא שחקן שמתפתח כל הזמן, ועונה שעברה הוא הגיע לשיא מסויים שיובה של קאפלו הגישו הצעה עליו, ובאיירן סירבו. לכל שחקן גדול יש עונות בהם יש ירידת מתח, ואלו עונות נחשבות לטובות פחות. זה קורה כי השחקנים הם בסך הכל בשר ודם. העונה סאניול אכן בעונה חלשה, אבל אין ספק שהוא שחקן גדול. אני מאמין שהוא עוד יחזור לעצמו, וחשוב שהוא יעשה זאת מהר, כי הוא בורג חשוב להמשך אם באיירן מינכן רוצים השגיות העונה.
כשקאמורנסי הוצע לבאיירן בקיץ, בבאיירן פסלו מיד את האופציה הזאת מכיוון שלל וסניול היו אמורים להשלים זה את זה. על פני השטח זה לא קורה. סניול נותן עונה חלשה ולא יציבה כמו כל ההגנה של באיירן העונה, והיכולת הזו מתאפיינת אצלו מאז המונדיאל וגם בשלב הנוק אאוט של הטורניר ראינו את הפנים החדשות של סניול- עייף, איטי ומסורבל. העובדה שלל חזר מהשאלה זו בנייה לטווח הארוך שאני באופן אישי מאמין בה, כמו שאינ מאמין בפודלי, בשווני או בכל שחקן אחר של באיירן. נכון לל הוא שחקן אפור, אפילו אפור מאוד ולא ממש מתאים לסגנון המחודש של באיירן, אבל לל הוא משהו מאוד חיובי במערכת שהייתי רוצה שהוא יפרח. מה שסלע כבר כמה זמן מנסה להחדיר למוחכם, זו בעיית הזהות ואני מאוד הייתי רוצה לראות את באיירן של עוד חמש שינם ככה: -----------------רנסינג---------- ---לאם----בלם גרמני בסגנון מרטסקר---בלם ביתי\זר-----לל-- -----------------אוטל------------ ----שווני---------------שחקן גרמני זה או אחר--- ---------------גרמינ או זר איכותי---------- ----פודולסקי-----------שאלדורף--------- תתארו לכם מצב כזה, כמה זה כבר שונה מהבאיירן שהביאה גביע אירופאי ושיחקה נפלא בסוף שנות ה90' תחילת שנות האלפיים? גרמינם זה המפתח להצלחה, שחקני בית מוכשרים. ושהיצפלד יחזור להיות אדום בסוף העונה, הוא יחל בנייה מחדש של כל המערכות וכריסטיאן לל יהיה ברשימה שלו יחד עם עוד גרמנים איכותיים. לכזה דבר צריך לשאוף כי נמאס, פשוט נמאס מהקרנבל הלא יוצלח הזה של זרים כאשר בגרמניה מסתובבים להם אין סוף שחקנים איכותיים.
לגבי עברם של שני השחקנים ללא ספק אפשר לקחת את העובדה שסניול טוב בכמה רמות מלל אך לאור עונה כזאת חלשה מבחינתו של סניול יש גיבוי והגיבוי הוא לל שהוא באמת לא השחקן האולטימטיבי שאוהדי באיירן היו רוצים לראות במקום סניול,אך לל עושה את עבודתו בשקט בלי הרבה רעש ומראה יכולת פנטסטית ואני חושב שבאיירן מרויחים פה שחקן לאורך טווח ארוך כמו שאמר ג'ובאני אלבר (אופיר) כי באיירן של עוד 5 שנים עם הרכב כזה כמו שרשמת תילחם על כל תואר אירופאי אפשרי הרכב עם צעירים שיש להם עוד הרבה מה ללמוד וכרגע הם מראים את המנה הקטנה שיש להם ברגלים. ד''א ברוך הבא לקהילת הכדורגל הגרמני הטובה ביותר בארץ . שמי הוא יוני ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
תפסיקו להציג את סאניול כשחקן שעובר תקופה לא טובה כי זה לא ככה . אין היום שחקן אחד שהוא כמו סאניול , סאניול שיך לדור כדורגל קודם , ראית משחק שונה משאר השחקנים , דריבל מעולה שתמיד שהוא לוקח כדור ומעביר מזכיר לי שחקנים כמו ברקאמפ , אוברמארס וכו' . סאניול משחק עם כול הלב , משקיע מאמצים אדירים בהגנה והוא חלק חשוב מאוד בהתקפה . הוא קפטן אמיתי ! וכול מילה על להפטר ממנו וכו' היא לא במקום בכלל , סאניול יגמור את הקריירה שלו בבאיירן כקפטן .
אתם מגזים בהשוואה לברקאמפ וכו' כי מה בסך הכל הוא עשה? סאניול שחקן טוב וחשוב, לא יותר מכך. העונה הוא מאוד מאכזב ביכולת שלו. גם לא הייתי ממהר לעשות אותו קפטן עד סוף הקריירה. מאיפה לך?
בבאיירן מאוד אוהבים אותו הן ההנהלה ובעיקר האוהדים . אני לא מגזים בכלל סאניול הוא המגן הטוב בעולם . מעבר לזה שהוא שחקן הגנה טוב (לא מצוין) הוא מנהיג ,הוא שחקן ששורף את כול אגף ימין שחקן שעובד מרחבה לרחבה , שחקן שמשחק בהתקפה באותו מינון שהוא משחק בהגנה . אני מאוד אוהב אותו .
אני שונא ת'הגבהות שלו. הן לא מגיעות לשום מקום כמעט תמיד. עניין המנהיג הוא חלקי, כי סאניול לא מנהיג גדול שיקח נבחרת גדולה עליו או אפילו את באיירן מינכן, הוא לא. התפקיד הזה גדול עליו. הוא יכול להיות קפטן בגלל הוותק שלו, ולכן הוא כנראה יקבל את התפקיד אחרי קאן. הוא גם אהוב כי הוא נאמן למועדון, ולכן אני גם אוהב אותו על כך, אבל הוא לא מהנהיג דגול כמו זידאן, אפנברג, מתיאוס, זאמר, קלינסמן, טוטי ואחרים. הוא לא.
סניול היה בזמנים מסויימים (לא לפני הרבה זמן) המגן הימני הטוב בעולם. העונה הוא סובל מקצת ירידה. שאולי היא באשמתו ואולי היא באשמת החבר הברזילאי שלנו שמאלץ גם את ואן בויטן וגם את סניול לעשות את העבודה שלו וגם מזה שאין לנו קשר ימני אמיתי כרגע. לא מעט שערים העונה באו מהצד שלו או שבאו כי הוא שבר את הנבדל. שני דברים שקורים כתוצאה מזה שאין למגן מספיק עזרה ו/או שהוא נאלץ לשחק עם עין אחת על הבלם כדי לסגור אותו. מעבר לזה. הוא באמת אחד הסמלים ואחד הוותיקים במועדון והאמת היא שהוא גם חייב למועדון לא מעט. הוא התגלה והתפתח אצלנו. מי בכלל ידע מי זה סניול כשהוא הגיע לבאיירן.
לא צריך להיסחף ולהגיד שסניול זהו המגן הטוב בעולם. סניול כן שחקן טוב שנמצא בעונה חלשה מאוד שלו ואתה לא יכול להגיד שהוא לא נמצא בתקופה טובה כי זה עובדתית ואנחנו רואים את זה על המגרש כיום לל יותר משמעותי מסניול בהגנת באיירן מינכן. ויש הרבה מגנים בעולם שהם יותר טובים ממנו !
היה. אמרתי היה. היום בטח שלא. אם כי גם כיום, אם היה לידו בלם נורמלי הוא היה נותן לפחות שתי רמות יותר.