באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

למרות ביצועיו המהדימים של הונטלאר והיכולות הפנטסטיות אתה חושב שהוא יסתדר לבד בחוד הקבוצה?!
    ברמן חושבים על עוד חלוץ בנוסף לקלאס יאן הונטלאר וזה ידוע אז ככה שאם שלאודראף היה בתמונה אין סיכוי
    שהתקפת ברמן תיעצר.

2. miroklose Member

נכון מה שאמרתה אבל אל תשכך שיש להם גם את זידאן וגם את האנט ובסוף יש להם דייגו

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

גבר זה לא דיון של ברמן אבל בכל זאת אענה לך ואז תענה לי שם.

קודם כל זידאן עובר לשחק בקבוצה אחרת והוא ממש לא סקורר לקבוצת צמרת כמו ברמן.
    האנט מאוד מאוד צעיר ובלתי מנוסה עדין אני חושב שהוא לא יוכל להנהיג התקפה לבד והוא צריך לידר לידו.
    דייגו שחקן פשוט פנטסטי אבל הוא לא חלוץ,הוא לא יכול לעשות את תפריד הפליימייקר וגם את תפקיד החלוץ
    דייגו מס' 10 אולטימטיבי.

ולחבריי היקרים אוהדי באיירן,חבר'ה יאן שלאודראף היה היום בבוקר במשרדי ורדר ברמן.

4. C-J Member

עלח פי הקיקר, המעבר של שלאודרף לביירן יהיה ב 1.7.2007 ולא מידי!

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

עפ''י הסוכן של שלאודראף,הוא לא בטוח עובר לבאיירן בכלל,יחליט כאשר יחזור מחופש.
    אופציות נוספות דורטמונד וברמן.

6. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא חשב אחרת.
    הראשון ליולי זה פתיחת מועד ההעברות של העונה הבאה, ולמרות מה שאתה אומר יוני בסופו של דבר ימצא עצמו שלאודרף במינכן ולא משנה כמה תכפיש.

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני מקווה שאתה טועה כי שלאודראף יהפוך לעוד שחקן ספסל שהרסתם -->לוקאס פודלסקי !!!!!!!

8. miroklose Member

חברה אני לא מבין איזה הנהלה יש לבאירן
    הדבר הראשון שחסר לקבוצה הוא קשר שיהיה במקום באלאק שעד עכשיו אין לו מחליף וחולשת הקבוצה שאין שחקן כמו באלאק
    למרות זה ההנהלה עדיין לא מחפשת קשר אלא הלכה להביא את שלאודראף כבר נגעלתי מהוניס הזה

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחשוב לפני שאתה כותב שטויות.
    שלאודרף יחליף את פיזארו שחוזהו מסתיים בסוף העונה ולא את באלאק. שלאודרף יעלה לבאיירן מליון יורו ועוד משכורת של שניים לשנה. בעוד שפיזארו דורש משכורת של כ - 5 מליון לשנה. שלאודרף יותר צעיר ויותר טוב מפיזארו והוא גם גרמני (מה שמשתלב בקונספציה של באיירן להחזיר את הצביון הגרמני).
    מעבר לזה שלאודרף יכול לשחק גם כקשר מרכזי קדמי. ובוא נגיד ככה, לאור ההשיגים שבאלאק הביא למועדון שלאודרף לא יהיה יותר גרוע באותה העמדה.

10. Trnado Member

באתר של באיירן מאגאת' אומר שחוץ מעניין הגביע ה'פעוט' הוא מרוצה.
    וואלה. גם אני.
    חוץ משלושה שערים שחטפנו בפחות ממחצית גם אני מרוצה.
    זמנים יפים.

זה פשוט מדהים שלא משנה מה יכתבו פה, איכשהו זה תמיד חוזר לבאלאק.
    די זה מגעיל כבר.
    אני מודה שאחרי הדיבורים על סופאסטאר שיגיע בקיץ דווקא חשבתי שזה יהיה חלוץ, אבל אם העסקה עם שלאודרף סגורה זה כנראה יהיה קשר מרכזי.
    זאת החוליה החלשה כרגע. מי פנוי בשוק?

11. אפנברג Member

אני חושב שבאיירן צריכה שחקנים בכמה עמדות, ולא רק בעמדת הקשר הקדמי: חייבים בלם לצד ואן בויטן, חייבים מגן ימני במקום סניול ואולי אפילו חייבים קשר ימני כי בלתי אפשרי לסמוך על דייסלר. כשאין לנו צד ימין בקישור מגאת' מתחיל עם האלתורים שלו עם ואן בומל בימין, שווייני באמצע ובראזו בשמאל והכל תקוע (כמו שהיה, לדוגמא, במחצית הראשונה מול המבורג). דייסלר יכל לסגור לנו יופי את הפינה הזו אך הוא שוב פצוע ואי אפשר כך.

12. joe Member

את האמת? לדעתי כשהקשרים שלנו יחזרו מפציעות, יש לנו קישור חזק.
    -------האגריבס-------
    שוויני-----------דייסלר
    -------ואן בומל--------

למרות שאם האגריבס יעזוב, אפשר להוריד את ואן בומל למטה
    ולהביא קשר מרכזי התקפי. או פשוט במצב הזה להביא קשר ימני במקום דייסלר.
    ולהביא דחוף בלם. מגן ימני לדעתי אפשר לסמוך על סניול ואתם תראו שבאיירן לא יביאו מגן ימני.

נערך לאחרונה ב: ‏23/12/06
  13. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כל הזמן רק להביא ולהביא בראש שלכם תסתפקו במה שיש לכם.
    יש לכם את לוסיו,איסמאל,ואן בויטאן ואופציה של דמייקליס כבלם.
    לגבי הקישור שלך יש את אנדראס אוטל לא חבל לזרוק אותו אל הספסל ולהרוס עוד אחד משחקני העתיד
    (פודולסקי ובקרוב שלאודראף).אנדראס הראה לא פעם אחת שהוא שחקן מצוין.
    לא מבין למה אתה רוצים כל הזמן להביא במצב שיש לכם שחקנים צעירים,מבטיחים וטובים כמו דוס סנטוס,אוטל,לל,גורליץ(בכלל גמרתם אותו)ושטפאן מאיירהופר.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

צריך פשוט להחליט. או שיש את השחקנים הלא מתאימים בכמה עמדות או שהמאמן חרא. הקבוצה חצי עונה לא משחקת טוב, ואין מצב שהכל בסדר גמור, אין.

15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

סלע,אתה יודע כמה שאני שונא את באיירן ולא יכול לשמוע את השם הזה.
    אבל אני אומר לך הפעם מכל הלב שלקבוצה הזאת יש את הכלים להצליח בכל גביע אפשרי וללא ספק גם בליגה.
    הבעיה היא לא של השחקנים הסגל הוא מוכשר עד מאוד לא צריך לקנות אף אחד גם לא את שלאודראף כי יש
    לך כל כך הרבה שחקנים שיכולים לסכן את השער היריב.הטעות הגדולה ביותר שנעשתה על ידי אדון מאגאת'
    היא הושבת פולדי על הספסל יותר מידי אני לא מבין מה הטעם שהוא לא משחק בכמות של פיזארו או מאקאיי.
    לדעתי באיירן צריכים להחליט לשחרר את אדון מאגאת' שלא מראה קביעות בהרכב שלא נותן אמון בשחקנים
    הצעירים שלו והמבטיחים שלו.לדעתי באיירן חייבת להביא מאמן אחר ועכשיו שאני חושב על זה היצפלד הוא
    ללא קבוצה ואני חושב שהוא יסכים להגיע בגלל המעמד שיש לבאיירן כיום במפעל האירופאי .
    אסור לשחרר אף אחד למעט סנטה קלאוס .