באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. joe Member

תפסיקו להיות פסימיים. אני מאמין שביום נתון אנחנו יכול לנצח כל קבוצה.
    והוכחנו זאת מול אינטר. אני מאמין שאנחנו יכולים לעבור את ריאל, כי ריאל להזכירכם לא בשיאה.
    יתרון הביתיות נותן לנו יתרון גדול, כי אם נבוא לשחק בברנבאו על תוצאה, כמו תיקו,
    נוכל להגיע לאליאנץ ולעשות את העבודה.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הכל נכון חברים, אבל מגאת' עדיין לא ניסה לשחק על תיקו. כמו שנדב אמר "עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה". גם בסן סירו וגם באנגליה מול צ'לסי במשחקי החוץ למגאת' נדפק השכל, לכן אני כבר לא יודע מניסיון העבר אם לסמוך על כך שמגאת' ידע לשחק מבוקר וטוב כדי להשיג תוצאה. מה שבטוח, קאפלו השועל המנוסה ישחק את צמד המשחקים מבוקר כדי לסיים ביתרון שער או חצי שער.

בכל מקרה גם אם נשיג את התוצאה בחוץ, הקבוצה של מגאת' עם עונה מאוד מגמגמת בכל עמדות המגרש עם כדורגל לא משכנע, ולכן אופטימיות מאוד זהירה בלי שום קשר למי היריבה, כי אם אנחנו מסתכלים רק על עצמנו זה כך או כך נראה לא הכי משכנע.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני לא חושב שאיי פעם תמכתי בבאיירן כמו שאני יתמוך אותם מול העגלקטיקוס הזוועתי של בירת ספרד!

come on Bayern :aaa021:

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא שאלה של פסימיות ולא כלום. באיירן יכולה לעבור כל קבוצה במפגש כפול. אבל אם היית עושה הגרלה חופשית (בלי ראשון נגד שני בלי איסור של קבוצות מאותו הבית או מאותה המדינה) אז אחרי צ'לסי וברצלונה, אתה לא רוצה לפגוש את ריאל ואחרי זה יש עוד קבוצות. וזה רק מראה שמקום ראשון בבית לא מבטיח כלום. ושוב באיירן עם ההגרלה הכי קשה מכל ההגרלה. להזכירכם, שנה שעברה מילאן שהייתה אז בשיאה, שנה לפני זה ארסנל (שכולם דיברו עליה כעל מועמדת) ואחרי זה צ'לסי ושנה לפני זה שוב ריאל. מעניין, באיירן אף פעם לא מקבלת את ליל או פורטו או סלטיק וכדו'.

גם אם ריאל לא בשיאה, היא קבוצה בבנייה שהביאה מאמן ענק שיודע לבנות קבוצה שתשחק כמו שהוא רוצה וככה היא תיראה גם נגדנו. יהיה מאוד קשה אבל בוודאי שאפשרי.

5. אפנברג Member

אחח, איזו נוסטלגיה... זו היתה כמובן עונת 99/00, כאשר בשלב הבתים במשחק הראשון במדריד אני זוכר שרמי וייץ אמר שהגענו בהרכב חסר ונשמח עם נקודה ושמנו לריאל רביעייה. בגומלין באולימפישטדיון דפקנו בהם עוד רביעייה כאשר אם איני טועה בדקה ה-90 מתיאוס ירד מהמגרש בפעם האחרונה כשחקן באיירן (למרות שהיה מדובר באמצע עונה). צמד המשחקים הללו היו מהראשונים של קסיאס בהרכב ריאל. את ריאל פגשנו בחצי הגמר וגול של אנלקה במינכן חיסל לנו את הסיכוי למחוק את ההפסד בברנבאו מהמשחק הראשון. ריאל המשיכה עד לזכייה בתואר עם שלישייה לרשת של ולנסיה, ששנה אח"כ חזתה במופע של "אולי המעופף" עם עצירת 3 פנדלים בגמר. היו זמנים...

6. joe Member

הייתי במשחק הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    בדיוק באותה עת התגוררתי בספרד, אז השגתי כרטיס ליציע של אוהדי ריאל.
    וישבתי עם חולצה של באיירן לבד ביציע כשכולם עם חולצות לבנות.
    ניצחנו 4-2, צמד לראול אם אני לא טועה
    שול הקפיץ מעל קסיאס
    אפנברג בבעיטה חופשית
    פאולו סרג'יו
    והאמת שאני לא זוכר מי הבקיע עוד =\
    ובכל גול שהיה קפצתי כמו מטורף וכל אוהדי ריאל לא נתנו לי מכות כי הייתי בן 9 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

ואז בשלב הנוקאאוט הפסדנו בברנביאו 2-0 משערים של אנלקה, ושער עצמי אני חושב של לינקה.
    אני לא בטוח לגבי השער עצמי.
    הייתה אווירה לא נורמאלית באצטדיון, כאשר שמעו 7 אלף אוהדי באיירן יותר חזק מאשר 70 אלף אוהדי ריאל.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/06
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נדב, זה מסריח גם אם ההגרלות מתוכננות מראש וגם אם סתם אין לנו מזל בהגרלות. מעצבן כבר די http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

8. Makaay#10 Member

לא יודע מה איתכם אני הייתי בטוח שנקבל את ברצולונה ב99 אחוז בגלל ההגרלות שמסדרים לבאיירן בשנים האחרונות ולכן דווקא שמחתי נורא כששמעתי שנקבל את ריאל. אני סומך על הקבוצה ועל העובדה שהגומלין יהיה בארנה. אז אם השחקנים יואילו בטובם לא לקבל רביעייה מריאלה בברנבאו כי הם לא צ'לסי ולא מילאן אז אני מאמין שניתן להם כמה חתיכות באליאנז ונעלה שלב

9. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.gazzetta.it/Foto%20Hermes/2004/02-Febbraio/24/kahn--310x210.Xxx

הזכרון הכואב ביותר מהמשחק האחרון נגד ריאל. מקאיי העלה את באיירן ל1-0, אבל אז הטעות האומללה הזאת של אוליבר קאן שבהחלט זו צביטה בלב של כל אוהדי באיירן.

בעונת 99\00 נפגשו הקבוצות ארבעה פעמים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx , בשלב הבתים השני בה ניצחה באיירן 4-1 ו4-2 בברנבאו, ובחצי הגמר שם גברה ריאל על באיירן וזכתה בגביע בסיום אותה עונה.

אין ספק שהכל מכור, איך זה יכול להיות שכבר שנה ריביעית ברציפות שבאיירן מקבלת יריבות חזקות, ואילו מילאן והיונייטד תמיד נעזרות בהגרלות קלות. אני בטוח שכל האוהדים של באיירן היו בטוחים שנקבל את בארסה שנשארנו רק אנחנו והם, אבל ריאל קבוצה לא פחות מפחידה.

קשה להיות אופטימיים, ולטעמי הסיכוי שנעלה לרבע הגמר הוא קלוש.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/06
  10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים מעניינים היום במשחק.
    קודם כל. מקאיי. שוב ולא בפעם הראשונה העונה משחק מצויין, כולל גם ניהול והנהגה.

לדעתי שוויני מתאקלם לאט לאט במרכז, אם כי בנסיבות אני לא בטוח שלא עדיף אותו בשמאל ואת ואן בומל במרכז למעלה. אני מעדיף את שוויני בשמאל על ברצו, למרות השער של ברצו היום. שוויני ב - 3 משחקים אחרונים אחראי ל - 6 שערים (בישולים והבקעות). ולחשוב שהוא עדיין בתחילת דרכו. הלוואי ורק ימשיך ככה. לי הוא שוב מוכיח איזה שחקן אינטליגנט הוא. איך הוא מצליח ללמוד לעשות כל מיני תפקידים. צריך לזכור שהוא התחיל כקשר ימני טוב מאוד. עבר לשחקן כקשר שמאלי מעולה וגם כמגן ימני ושמאלי לא רע בכלל. ועכשיו באמצע למעלה.

גם מאוטל הייתי מרוצה היום (למרות מה שאבי מלר אמר). היום הוא שיחק כקשר ימני. צריך לזכור שזה תפקיד זר לו ושהוא רגיל לשחקן כקשר מרכזי דפסנסיבי. ראו בבירור שהוא עוד לא רגיל ושהוא נמשך הרבה מאוד למרכז. אבל כשהוא היה מרוכז ונשאר בעמדה שלו הוא עשה דברים יפים מאוד. כולל בישול פנטסטי לרוי מקאיי בגול השני.

בכלל היה מאוד מעניין לראות את הקישור של באיירן היום. עם המון קומביציות וחילופי מקום. ברצו בשמאל, ברצו בימין. שוויני פעם באמצע, פעם בימין, פעם בשמאל. ואן בומל. פעם דפנסיבי פעם קידמי ואותו הדבר אוטל שגם, כאמור, שיחק על הקו בימין ועשה עבודה טובה שם.

סניול, שהיה די בינוני בתקופה האחרונה ראה את לל נכנס ועושה עבודה לא רעה במעט הזמן ששיחק ובמעט העבודה שהייתה לו. אבל תמיד טוב לראות את הצעירים מתחילים להשתלב.

ומעבר לזה. באיירן היו יכולים להכפיל את התוצאה בשקט. רק שוב, הרבה כדורים שורקים ליד השער במקום להיכנס.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ברביעי במשחק הגביע נגד אאכן יקבל מיכאל רנסינג את אפודת השוער הראשון.

מעניין מה אומר עכשיו סלע על באיירן?

12. Trnado Member

כבר כמה משחקים שאני מתענג על כל נגיעה של שווייני בכדור.
    תמיד יודע מה הדבר הנכון לעשות וראיית המשחק שלו זה משהו שלא רואים בכל שחקן.
    יודע איפה כל אחד נמצא, תמיד לוקח שניה כדי להסתכל לאן לכוון, מתי לבעוט, איך למסור- כדור הגובה לחסן ששם אותו לבד מול השוער... אפשר לחשוב שהוא למד משהו מבניון.
    אני בטוח גם שבליסבון יזכרו אותו הרבה זמן אחרי הבומבה שהוא נתן להם מ35 מטר.
    והוא רק בן 22.. מרשים מאוד הבחור. רק שימשיך ככה.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אין ספק ששויינשטייגר הוא העתיד של הכדורגל הגרמני. ההתפתחות שלו מאוד מרשימה, ונקווה שלא יהיו פציעות או מי יודע מה.

רוזנר, אומנם אתה פולני אבל אנחנו לא נבחרת פולין. כשאנחנו מנצחים קבוצה שלא מצליחה לנצח שום דבר אנחנו לא יוצאים במחולות. שופט לפי משחק אחד? מה תגיד על העונה שלנו עד כה? דפקנו רביעיות לברמן ושאלקה אה?

מילים כמו חול ואין מה לאכול.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נימה של זילזול במיינץ?
    באיירן בסיבוב גרוע אם תרצה מסיימת במקום השלישי 3 נ"ק מהמובילה שלצד משחקים בינונים היו גם משחקים גדולים שכמו שכבר סיכמנו רק הקילר אינסטינקט היה חסר.
    אתמול באיירן מצה אותו.

ואתה לך תחפש אגוזי

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/fotogalerie_06_07/mainz_-_fcb/fsv_fcb_4_opt.Xxx

אין יותר גאה ממני בקבוצה שלי אתמול, אך למרות שקפצתי בגולים כמו משוגע חייבים לזכור שזו מיינץ, ולא יהיה בריא להסתנוור ממשחק אחד או מזה שגירדנו פער של 3 נק' ביכולות לא משכנעות. יש הרבה מה לעבוד בחורף, ונקווה לחזור משם הכי טוב שרק אפשר להכנס ברעל מדריד!