באיירן מינכן 13/14 :: עידן פפ

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שני שחקנים בספק למחר.
    לואיס גוסטבו פצוע וטיאגו חולה עם חום.
    גם מריו גוצה לא יהיה בסגל.

2. aloneli Member

מסי גם לא הגיע לשום משחק גדול בעונה שעברה,למעט אחד או שניים כמו נגד מילאן בגומלין.בכל משחקי החוץ באלופות הוא היה גרוע ולא עשה כלום.
    ריברי הוביל את הקבוצה שלו לכל התארים והיה חלק מרכזי בקבוצה הגדולה בהיסטוריה של הכדורגל שהצליחה לשבור את כל השיאים.גם ללא קשר לתארים הוא פשט נתן עונה טובה יותר ממסי או רונלדו.

3. aloneli Member

פותחים עונה עם הרגשה מעולה של טראבל ביידים ועם ציפייה לעשות דברים יפים השנה.שיהיה בהצלחה לאימפריה מבאווריה!

4. dudi Member

#נעשה ונצליח!

5. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

כיף שהעונה נפתחת והציפיות כמו תמיד מאוד גדולות. אחרי שנשמנו את אוויר הפסגות הגבוה ביותר אנחנו מצפים אפילו להגיע למקומות טובים יותר. הקושי של פפ יהיה בעיקר לפתח רעב נוסף בשחקנים, דבר שקשה מאוד היה להרבה מאמנים לעשות אחרי זכייה בליגת האלופות. המלחמה היא בעיקר נגד השאננות. הדבר הנוסף הוא לנסות לשפר חלושות שהיו במשחק שלנו בעונה שעברה כדי שהקבוצה תהיה אפילו עוד יותר טובה מזו בעונה שעברה. למזלנו יש לנו מאמן שכבר הצליח לעשות את 2 הדברים הללו עם ברצלונה וידע תמיד להשאיר את השחקנים רעבים ולהביא אותם להצלחה מידי עונה שאימן שם. נצטרך את הכישורים שלו עבור המשימה גם הפעם, אצלנו במינכן.

6. פול סקולס Member

אני דווקא לא מקבל תחושה שהשחקנים של באיירן יהיו חסרי רעב. אני חושב שכל המערכת תרצה להוכיח שהם מסוגלים גם בדרך אחרת.
    חוץ מזה, זה לא כמו ראיין גיגס או פול סקולס שלך תדע איך פרגוסון הצליח להוציא מהם שוב ושוב דרייב לזכות בתארים (יש עוד דוגמאות מן הסתם.. הבאתי את זאת שאני מכיר היטב).
    אל לכם לשכוח שלפני השנה המופלאה שחוויתם, בכל זאת חסיתם זמן מה בצלה של דורטמונד בגרמניה ושל ברצלונה באירופה (כמו שאר הקבוצות). ואתם אחרי עשור עם 5 אלופות שונות.
    אני בטוח שלכולם יש רצון ליצור שושלת, מקומית ואירופית כאחת.

לא מוסברת לי בראש הסימפטיה לבאיירן מינכן, אבל שיהיה לכם בהצלחה, לפחות עד שאתם נפגשים איתנו (שם, האוהד הפסימי שבי יבקש בסך הכל קצת רחמים)

7. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

הציור השבועי לילד: איפה חאבי?

**

לא מבין את פפ. אתה מוביל 1:3, קלאסה. גלדבאך כבר לא במשחק, לאף אחד אין ספק שהניצחון הוא אדום. מה הקשר ראפיניה, מה הקשר לאהם כקשר, מה הקשר מולר כקשר מרכזי. יש ניסויים ויש תכלס. והתכלס נראה כשתי אפשרויות: או שפפ לא מחבב את חאבי, או שחאבי לא הולך לקבל דקות בגלל שפפ לא רואה אותו משתלב בשיטה שלו. עכשיו, שתיהן לא נראות לי ריאליות, אבל לא ברור איך אחד השחקנים הכי חשובים בבאיירן בעונה האחרונה מוצא את עצמו מיובש על הספסל בכזו קלות.

ועוד כמה מילים. אני חושב שאם זו הייתה דורטמונד (בהרכב החזק שלה, כלומר עם מחטריאן בהרכב) במקום גלדבאך, באיירן לא הייתה מנצחת. השיטה של פפ עליה הוא דיבר לפני המשחק (11 תוקפים, 11 מגנים) בהחלט בלטה היום, אבל כשהשיטה הזו רצה לכיוון השער של היריב, ההגנה נשארת יותר מדי חשופה. גלדבאך קיבלה היום 2-3 התקפות מתפרצות לעשות מהן שערים, באחת זה גם קרה עם העצמי של דאנטה, אבל למרות שהיא לא שלטה במשחק ובכדור, בהתקפות שהיא קיבלה היא סיכנה לא פעם את השער (קרוסה פעמיים, רפאל, קראמר). הוא שאמרתי - שימו במקום את דורטמונד וזו אופרה אחרת לגמרי. כי דורטמונד הרבה יותר עיקשת ויש לה את היכולת להחזיק בכדור בצורה שווה כמו באיירן. אז במקום קרוזה שימו את לבה והתוצאה בסוף שונה. בגלל זה אני חושב שפפ לא יכול להיות הכי מרוצה מהמשחק הזה ויש עוד הרבה דברים לעבוד עליהם. גם על עצמו. כי להמשיך עם הניסיונות המוזרים האלה גם עם פתיחת הליגה זה לא נראה טוב כלל.

באיירן צריכה יציבות, ועם כל הכבוד שאני רוחש לפפ על כל הישגיו ועל כל מה שישיג בעתיד כמאמן - כרגע הוא לא עושה את המוטל עליו בעניין הזה. הוא צריך להתאפס, בטח אם באיירן רוצה לברוח ולא למעוד במשחקים מהסוג הזה - אחרת המפגשים הקשים יותר יכולים להסתיים בצורה שבאיירן לא תוכל להקל בה ראש.

Last edited: Aug 10, 2013
  8. פול סקולס Member

זה רק משחק רשמי ראשון בתפקיד, ולא הסתכלתי עליו במלואו, כך שהרושם הוא קטן והמילים זהירות. ובכל זאת, באיירן הייתה הרבה יותר אנושית היום, הרבה יותר פגיעה. מעניין יהיה לראות את ההמשך.

יובל, הניחוש שלי הוא שגווארדיולה לא מוצא במרטינז מספיק איכות כמוביל/מניע כדור. נראה שזו תכונה שהוא מעוניין לראות אצל כל 11 השחקנים שלו, כולל השוער. בברצלונה היה לו את בוסקטס שמעבר ליכולותיו ההגנתיות המופלאות היה גם נוח מאוד עם הכדור וידע להעביר את ניהול המשחק לצ'אבי או אינייסטה במסירות חכמות ופשוטות.
    החבר'ה כאן יוכלו להגיד האם ההערכה שלי נכונה. אני מכיר את חאבי מרטינז כגרזן, לא מכיר אותו לפני ולפנים.

9. AS R Member

באיירן לא נראתה היום קטלנית וחזקה כמו בעונה שעברה. היא לא שטפה את המגרש, היא ספגה שער טיפשי ואם הייתה מולה קבוצה קצת יותר חכמה ומחוברת זה היה נגמר אחרת.
    למרות הכל, באיירן נצחה די בקלילות את המשחק. אני עדיין לא בטוח עד כמה גווארדיולה מאמן גדול, החילופים שהוא ביצע די תמוהים, נראה שהוא לא מאוד אוהב את חאבי מרטינז, שהגיע רק בקיץ שעבר תמורת כ-40 מיליון אירו ונתן עונה מעולה. לדעתי הוא היה צריך להחתים חלוץ אחרי העזיבה של גומז, אבל כבר הבנו שפפ לא ממש אוהב חלוצים אלא יותר סומך על מערך מעובה בקשרים שיודעים לכבוש וגם מנזדוקיץ' הוא לא בדיוק חלוץ קלאסי אלא אחד שעוזר גם בהגנה ויורד לקישור לפעמים.

10. פול סקולס Member

אתה לא בטוח עד כמה גווארדיולה מאמן גדול, אחרי שבעונת הבכורה שלו בבוגרים של ברצלונה הוא זכה בפאקינג 6 תארים?!

ראורה ובמידת מה גם וילאנובה מראים לך שלא כל אחד יכול לקחת חבורת שחקנים מפוצצת בכישרון ולהפוך אותה לחבורה שזוכה בתארים.
    פפ בוודאי הרוויח את הצ'אנס שלא יישפטו אותו אחרי איזה חודשיים בתפקיד ומשחק רשמי אחד.

11. eran levy Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

12. AS R Member

אני לא שופט אותו על פי משחק אחד, אני מעלה שאלות לגביי ההמשך. אני חושב שעוד מוקדם לשפוט עד כמה הוא מאמן גדול כי הוא בסך הכל אימן 4 שנים כל הקריירה שלו. אני מעריך את מוריניו ופרגוסון למשל הרבה יותר ונראה לי בכלל מעליב להשוות אותו אלייהם. מה שמעניין אותי זה לראות איך הוא יתאים את עצמו לבאיירן.

13. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

כדי שהכל ילך חלק כמו שפפ רואה זאת בחזון שלו ידרשו עוד כמה וכמה משחקים. נצטרך לחכות גם לשחקנים שראה כמתאימים לשיטה שחסרים לו כרגע (גוצה וטיאגו). מולר כנראה מיועד לספסל וישמש כממלא חורים גם בקישור המרכזי וגם בהתקפה. מרטינז בלם מחליף ויוכל גם לשמש כמחליף לשוויני. התמונה הזאת הייתה די ברורה כבר מלפני שבועיים.

יקח עוד קצת זמן לראות כמה דינאמי תראה ההתקפה שלנו אבל סימנים ראשונים של סגנון פפ בברצלונה כבר נראו בשער הראשון. כדור עומק חצי ארוך שהגיע לרובן מאוד מזכיר את מה שברצלונה היו עושים כדי להפתיע את ההגנות. זה דורש הרבה תרגול ועולה בכמה נבדלים מידי משחק, אבל כשזה מדוייק זה קטלני.

Last edited by a moderator: Aug 10, 2013
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו רק בתחילת העונה ואין מה להסיק מסקנות נחרצות כרגע, אך ביינתיים על סמך כמה ממשחקי ההכנה של הקבוצה כולל המשחקים האחרונים מול דורטמונד ואתמול מנשנגלדבאך אני חושב שפפ משחק עם קישור מרכזי רך מדי. שווינשטייגר שיחק באופן קבוע בין שני הבלמים והגנתית זה לא עבד טוב אתמול כלל, גם לא במשחקים הקודמים כשתיאגו היה כשיר גם כן, כי שניהם פשוט לא שחקנים שמתאימים לתפקיד הזה בפן ההגנתי. הבנתי פה כי גוסטבו היה פצוע מה שמשאיר את השאלה מה קורה עם מרטינז ואיך שחקן ברמה כזו לא באנקר בהרכב, בטח ובטח שנראה שחיסרונו היא כרגע הבעיה המרכזית במשחק ההגנתי של באיירן מינכן.

גם אני חושב שהיו חילופים מוזרים למדי אתמול אבל אני לא רואה בהם כדבר פסול כל עוד יש לפפ את הפריביליגיה לאפשר זאת ואתמול באיירן מינכן שלטו והובילו לאורך כל המשחק בבטחה. לפי דעתי אחרי שהקבוצה זכתה בכל דבר בעונה שעברה, צריך לנסות לחדש ולמצוא אלטרנטיבות שונות לניצחון במהלך העונה הקרובה. לא בצורה קיצונית מדי, אך זה טוב שפפ מנסה להביא רעיונות שונים מצידו, אסור לו להסתמך רק על מה שהיינקס הוריש לו. בכל מקרה, מסכים עם הבחור מעליי, נוכל לשפוט את באיירן טוב יותר התקפית עם שחקנים מסוגם של תיאגו וגצה שמתאימים מאוד לסגנון המשחק שהוא צפוי להנחיל בקבוצה.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראינו אתמול משהו שלא ראינו במשחקי ההכנה.

הירידה להגנה לא טובה. משחק ההגנה לא טוב. הוייר האלץ לבצע אתמול את כמות ההצלות שבעונה הקודמת הוא ביצע עד למחזור השביעי כולל. מבחינתי הבסיס לקבוצת כדורגל זה ההגנה. ניצחונות משיגים בהתקפה. תארים לוקחים בהגנה.
    אז שוויני לבד כמס? 6 זה לא מספיק (גם לא טיאגו או מרטינז או כל קשר אחורי אחר). מצד שני מולר לא יכול לשחק קשר ימני כשגם רובן עושה את זה. אתמול הוא לגמרי הלך לאיבוד וזה אסור שיקרה. הוא השחקן ההתקפי הכי חשוב שלנו. קרוס מצד שני לא הלך לאיבוד ברגליים של ריברי כי קרוס גם הולך להגנה וגם מס? 10 נהדר. לדעתי הוא היה שחקן המשחק שלנו אתמול. בדקות לא מעטות שיחקנו עם שני חלוצים כמו 2-4-4 קלאסי כשגם מולר וגם מנדזוקיץ? חלוצים.

דבר נוסף שהפריע לי. אנחנו משחקים מהר מידי. אתה מוביל 0:2 וכו?. חייבים להאט את המשחק. לא יתכן כל כך הרבה מתפרצות כשאתה מוביל. וכאן אני דווקא מבין את החילופים. קירשהוף יותר הגנתי משוויני. כשרפינייה נכנס לא החליף את מולר. והוא הרבה יותר הגנתי מנו ומתאים יותר לעמדה הזו. (אישית בכלל לא הייתי משחק עם שני קשרים ימניים. אבל אם כן. אז לאם עדיף על מולר שם). וחבי הוא גרזן אז בטח שמתאים שהוא יכנס כדי לייצב את המשחק ההגנתי.

שוב כמו שאמרתי כבר. בואו נראה אם כל הבעיות זה רק עניין של הסתגלות לשיטה או שזה לא יתאים אף פעם. וגם אז הראה אם פפ יתעקש או ישנה.

Thread Status:
Not open for further replies.