באיירן מינכן 13/14 :: עידן פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. dudi Member

נדב,

אין ספק שפפ מבין יותר מאיתנו, ואני גם חושב שיותר מכל איש מקצוע אחר,
    אבל אומר אלון ונכון להיום מוכח וצודק "מול כל קבוצה בינונית ומעלה, בלי חאבי כגרזן אנחנו מועמדים לקבל בראש.."

מאידך אני רושם שטיאגו פותח ע"ח קרוס כי טיאגו הגיע כרכש של המאמן והוא ישחק לפחות בחצי עונה הראשונה כבאנקר ולא יהיה מנוס לשחק איתו כמס 10 ולא עם שווייני עם כל האילוץ שבדבר(טיאגו במקור פחות 10).

מבחינת גצה אני חושב שהוא ישנה את כל התמונה ברוטציה הבמה ב 30 לחודש לדברי.

2. aloneli Member

בקיצור אין באמת מחליפים לשוויני-טיאגו-קרוס.לאם אמור להיות מגן ימני אצל פפ,ראפיניה ושאקירי בטח שלא מתאימים לעמדה הזאת וכל השאר אמורים לשחק בשלישייה הקידמית.
    גם אם בסופו של דבר הוא יחליט שחאבי,גוסטבו וגצה כן ישחקו בקישור מידי פעם,הם מאוד שונים מהטריו של פפ בקישור ולגמרי משנים לו את כל השיטה שהוא מנסה להשיג.יש לפפ שלושה שחקנים בקישור שמתאימים לשיטה שלו וזהו.בגלל זה אני לא רואה סיכוי שהשיטה תחזיק בעונה כל כך ארוכה ועם סגל כך כך ארוך.אבל שוב יכול להיות שנראה אצל פפ לא רק הרכבים שונים ומערכים שונים,הוא אחד שאוהב יותר מידי רוטציה.לא סתם יום לפני משחק גביע לאף אחד אין מושג מה ההרכב ואפילו מה המערך.

זה נראה שפפ מנסה יותר מידי,אולי אפילו מתחכם קצת ומנסה לסבך עניינים.ראבק יש את אחת הקבוצות הגדולות בהסיטוריה שפירקה את אריות אירופה כמו קבוצות תחתית בבונדסליגה.קח את הקבוצה ורוץ איתה,אני בטוח שגם בלי כל השינויים ישימו לב שהוא כן עשה משהו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/13
  3. JohnTerry26 Member

אתה לא מביא את אחד משני המאמנים הכי מצליחים ופופולאריים בעולם כיום כדי לרוץ עם מה שהיה בעונה שעברה... אני בטוח שבהנהלה של באיירן ידעו למה הם נכנסים. ופפ בתור מאמן גדול עם אגו גדול ישנה דברים ויהפוך את זה לקבוצה שלו.

אני מבין האמת את חוסר ההבנה שלך, הרי זו קבוצה שהפכה לטובה באירופה אז למה לשנות כל כך מהר? אבל אני חושב שבמקרה הזה השאלה שלך צריכה להיות מופנת למועדון ולא לפפ.

אם כי מצד שני... תן צ'אנס, תתחיל העונה, תתקדם, אולי דברים אפילו יראו יותר טוב או לא פחות טוב מעונה שעברה.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה בדיוק להיות מופנית למועדון?

אלון. בגדול הראש שלי עובד כמו הראש שלך. יש לנו את הדבר הכי טוב שיש. למה לעשות מהפכה? צריך לשנות קצת פה קצת שם וזהו. תיקונים קלים. עם זאת, מצד שני הרי שום קבוצה לא זכתה בליגת האלופות פעמיים ברציפות. אולי מה שפפ אומר זה שעל מנת לזכות פעמיים רצוף צריך לשנות קבוצה שזכתה באופן דיי רדיקלי.
    בכל מקרה אני סומך עליו שגם אם מה שהוא מנסה לא יילך הוא יבין ויחזור למה שעבד כל כך מצויין. כי השחקנים נשארו ואפילו התחזקנו.

5. dudi Member

נדב תבנה פנטהאוז הכי פרנסי שיש תוסיף לו 8 מרפסות, וברכות שחייה אבל ביסודות הבניין אין לגעת,
    כי גם לקבלן המוצלח שיש זה יקרוס!

#חאבי 6!

6. JohnTerry26 Member

אני חושב שהסברתי למה.
    שוב: כי כשהמועדון מחליט להביא מאמן כמו פפ הוא צריך לדעת שזה יגיע עם מהפכה, כי הוא לא אחד שימשיך את מה שאחר התחיל. אם המועדון שאתם אוהדים חיפש המשך ישיר לעונה שעברה, המאמן שהוא בחר זו לא התשובה. אנצ'לוטי זו תשובה, ועוד מאמנים מדרג נמוך יותר שפשוט יעשו מה שמצפים מהם וכמובן יקשיבו להוראות מלמעלה. פפ זה מאמן סופר דקדקן וניתן להבין עוד מימי ברצלונה שהוא מאוד בררן לגבי הכדורגל שלו. הוא רוצה את 'הקבוצה של פפ' לא 'הקבוצה של היינקס'.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/13
  7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו הבנתי.
    לא חושב שלמישהו יש טענות למועדון. המועדון בחר להביא את המאמן הכי טוב שאפשר היה להביא וכנראה בכלל ונותן ויתן לו יד חופשית (כמו לכל מאמן שהמועדון הזה מביא). עכשיו הדברים בידיים של פפ ואם תהיינה בעיות ולא נהיה טובים כמו בעונה שעברה (לא מדבר על לקחת את ליגת האלופות, אלא על להיות בטופ של הטופ מבחינת רמת משחק והפקת מה שאפשר מהסגל הקיים והשחקנים המציאותיים שקיימים בכלל בעולם) אז הטענות תהיינה לפפ ולא לאף אחד אחר.
    באיירן מינכן זה מועדון שמביא את מה שנראה לו הכי טוב ומתאים לרוח המועדון (לא יביאו גזען מוצהר למשל) ונותן לו את כל הכלים להצליח.

8. Der Rotbart Member

מכל הדברים המשונים שפפ עושה - ויש לו מנדט מלא לכך - הקטע המשונה ביותר זה ראפיניה; מה בדיוק הוא מוצא בו?

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

הוא בטח חשב שמדובר בראפיניה הקטאלוני.

10. Der Rotbart Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Rosez Member

ברור. ההרכב והשיטה הקודמות הוכיחו את עצמן על הצד הטוב ביותר, בעוד לפפ יש את הרצונות השונים שלו ויהיה קשה לאוהד באיירן לא להטיל ספק בכל מהלך שעושה שינוי באסופת השחקנים והעמדתם על המגרש אחרי העונה שעברה.

אבל ה"קבוצה המושלמת" יכולה לשנות פורמה ולהישאר ברמה שייצרה לעצמה בעונה הקודמת.

12. aloneli Member

ריברי בטופ 3 יחד עם רונלדו ומסי.עם כל הכבוד לשני השחקנים הסופר איכותיים האלו הם לא התקרבו העונה לריברי מבחינת יכולת.ריברי השחקן שתרם הכי הרבה והצליח לזכות בכל תואר אפשרי העונה.לדעתי בלי ספק בכללל הוא שחקן העונה.הגיע הזמן שאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה יקבל קצת קרדיט בטח שהוא הכוכב בקבוצה הגדולה בהיסטוריה.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא צריך להתייחס לתואר האווילי הזה.
    מה עשו מסי ורונאלדו עונה שעברה חוץ מלהפציץ מול קבוצות נחותות בליגה המקומית?
    למה הם ולא שווינשטייגר, דנטה או תומאס מולר?
    ואם כבר חלוץ אז מגיע ללבנדובסקי.

קיצר שלא יעסיק אותכם העניין הזה, יושבים שם אנשים שאוהבים לשחק מנג'ר ובוחרים שחקנים על פי הפופלאריות שלהם ולא על סמך היכולת תכלס.

14. yonmu Member

כי ביכולת תכלס ריברי עדיף על אחד מהם?!

היתרון של ריברי הוא במה שהקבוצה שלו השיגה לעומת מה שהקבוצות שלהם השיגו. אישית הם עדיפים עליו בפער עצום.

15. dudi Member

היתרון של ריברי זה במה שהוא מביא לקבוצה שלו כדי שתשיג את מה שהשיגה.

הבן אדם שחקן טופ 3 בעולם זה ידוע, אבל הערך המוסף שלו הוא שהוא משפר מקצועית ב 15% את כל סובביו לפחות, והכי חשוב ב 3000% חברתית את כל מי שנושא את סמל המועדון.

ערך מוסף שבגיל 30 חייב לקבל את התואר.

ולירן כל מי שהזכרת נחות מריברי במירוץ הנ"ל בטח אם 2 התמודדים גם הם לא מצדיקים זכיה.

מצב נושא:
הנושא נעול.