באיירן מינכן 13/14 :: עידן פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלו, דודי, זה נראה טוב גם עכשיו. נכון, לא מושלם, אבל הרבה יותר מטוב.

2. dudi Member

נדב תן לי להיסחף עם השטות מוכרת עטיפות לדגים יש משבר, זאמר הונס פפ שחקנים..

בסופו של יום אין מנוס לאף אחד הכלבים נובחים, אבל השיירה תמיד עוברת.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/13
  3. dudi Member

פותחים את המסע להגנה על הכתר, מסע היסטורי אל עבר ה - 'Back to Back'!

וכמיטב המסורת נברך ב -

#נעשה ונצליח!

Mia San Mia!

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/13
  4. aloneli Member

שיפור גדול מהמשחק נגד האנובר.לחצנו את צסק"א שהיא היריבה מהמקום השני אצלנו בבית מהדקה הראשונה והם לא הצליחו לעבור את החצי,שלא נדבר על מצבים.
    מה שכן הקצב מאוד איטי ושחקנים הולכים לאיבוד הרבה פעמים.ריברי יותר מידי ראש בקיר ואולי אפשר קצת להוריד פרופיל.תכלס המשחק עצמו היה משעמם מאוד כמו כל משחק של באיירן העונה אבל נראנו כמו קבוצה חזקה שקשה נגדה.

פיליפ היה נהדר לעומת המשחק בשבת.הוא גם תיקל המון וגם הוציא כמעט כל התקפה שלנו.אפילו ראינו אותו מגיע לשחק כבלם קדמי ממש כמו שוויני וכמו שפפ רוצה ממנו.עדיין חסר לו קצת יותר דומיננטיות וכמובן שראפיניה נראה רע מאוד ובאיירן צריכה את פיליפ כמגן.
    טוני נהדר,ממשיך בכושר טוב.עדיין אני מצפה לקצת יותר חוצפה ממנו שהוא מתקרב לשער ושיספק יותר כדורים לחלוצים מה שפחות קורה.בינתיים הוא עושה נהדר את התפקיד של שוויני ולא הרגשתי בחיסור שלו.אז הנה קרוס גם במרכז השדה משחק טוב.
    רובן מעולה עם המון תנועה ותמיד מעורב.ריברי חלש מאוד וראש בקיר.מולר שיחק בכלל?והכי מוזר שאחרי כל זה דווקא רובן מוחלף.
    לגבי מנדזו קשה לרוץ עם חלוץ כזה לכל התארים.אין ספק שהוא שחקן ברמה אבל הוא לא יכול לסחוב אותנו לאן שאנו מצפים.
    חוץ מזה אלאבה וורלד קלאס ודנטה חזר לעצמו סוף סוף.

בסה"כ תוצאה מעולה,יכולת טובה והיה גם מפגש נהדר באולפן ליגת האלופות.אין ספק שזאת התקדמות למועדון האוהדים של באיירן וכמובן שהיה כיף גדול להיות ליד כל חברי הפנאל והמגישים והפרשנים של ערוץ הספורט.אחלה סיפתח.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, כמו בשבת. עוד משחק ענק לפיליפ לאם. מה שכן הפעם הוא כבר יותר מבין את התפקיד ולא נזקק למחצית ראשונה כדי להתאקלם. רק מראה איזה שחקן ענק הבחור. כמובן שקרוס גם הוא יוצא מן הכלל. קשה לדרוש ממנו לעשות עוד יותר התקפה כרגע. כי למעשה שיחקנו עם שלישיה אחורית ושני מגינים שהם יכמעט קיצוניים, אז הוא חייב להיות זה שעם עין אחת מאחורה. והוא עושה את זה מצויין.
    לא יודע, אלון, מה אתה רוצה מרפינייה. יופי של מגן. מתקל נהדר, קשה לעבור אותו וגם יודע לתרום בהתקפה. אתמול עם כמה כדורי רוחב נהדרים ופריצה נהדרת לשער שהסתיימה בבעיטה קרוב קרוב לעמוד.
    וחובה להזכיר את בואטנג. פשוט תענוג.

6. aloneli Member

פיליפ היה זוועה בשבת אבל אתמול קלאסה.אולי זה בגלל שהאנובר לחצה אותנו קצת יותר ושם היה קשה יותר לפיליפ והוא די נבלע.אתמול היה לו יותר חופש אבל בלי קשר משחק ענק שלו.עדיין אני מקווה שהוא יחזור לאגף ימין כמה שיותר מהר.
    על בואטנג מה אני אגיד.היה שחקן ספסל בסיטי ועוד כמגן ימני ועכשיו הפך להיות הבלם הבכיר בקבוצה הטובה בעולם ואחד מ-5 הבלמים הטובים בעולם.הברקה ענקית של באיירן שהלכה עליו בכל הכח,כי זה לא היה קל להחתים אותו.

לגבי החלק ההתקפי אין רוטציה כל כך.מולר נתן את המשחק הכי חלש שלו מאז שעלה מהנוער ועדיין הוא השלים 90 דקות.הייתי מעדיף שהוא יוחלף ולא קרוס וגם לא רובן.שאקירי גם היה צריך להיכנס מוקדם יותר כי הוא די נעלם העונה וגם ככה אין עומס בהתקפה כרגע אז הוא צריך לשחק המון.
    פיזארו כנ"ל.צריך לזכור שהוא במעמד שונה מהעונה שעברה כי עכשיו אין את גומז והוא צריך לשחק יותר כדי שלא ילך לנו לאיבוד.חוץ מזה מנדזו לא בכושר מי יודע מה אז אפשר קצת לשנות.גם ככה השחקנים נראים פחות נמרצים אז דם חדש זה הפתרון המושלם.

7. dudi Member

נדב אתה השתעממת,?

ריברי במכתב סליחה מעולם הכדורגל שמאחר שמרגע החזרה לאימונים ביוני ועד אמש נתן משחקים אדירים, ואתמול היה סביר עד טוב בתוצאה מצויינת מול יריבה שנעריך שהיא תשחק מול סיטי.

8. aloneli Member

אין מה לעשות באיירן משעממת מתחילת העונה חוץ משני משחקי הסופר קאפ היא הרדימה את הקהל בכל משחק.לפחות אתמול למרות שהיינו משעממים עשינו תוצאה נהדרת וגם הראנו עוצמה במרכז השדה ובהגנה.ההתפקה עדיין תקועה ולא מתואמת.

9. dudi Member

אלון אתה לא חושב שהיריב משחק מול באיירן אחרת השנה לאור התוצאות שנה שעברה, בתוספת סגל נאמר 1, ומאמן טופ 1-3 קבוצות באות להקשות יותר מלשחק וזה גם שוחק וגם גורם למשחק להראות פחות נקי ופרוץ.
    רוב הקבוצות יבואו להפסיד מינימלית לאור המספרים שנה שעברה תחשוב על כך.

10. aloneli Member

ומתי זה היה שונה?כל קבוצה בעולם גם אם קוראים לה ריאל מדריד תשחק פחות התקפי מבדרך כלל שהיא פוגשת את באיירן.יש פה ושם קבוצות שמשחקות התקפי בארינה והן מקבלות על כך בראש.כאילו שעכשיו שפפ הגיע הפכנו להיות קבוצה,כי קודם נאבקנו עם נירנברג בתחתית.

שלא יובן לא נכון.אני מאוד מרוצה מהמשחק בשלישי.גם תוצאה טובה,גם צסק"א לא עברה את החצי ועוד היינו צריכים להבקיע עוד כמה שערים.תכלס פירקנו להם את התחת.שלטנו למגרי במשחק וההגנה הייתה נראית בשיאה.כל זה נגד קבוצה מהדרג השני בבית.
    פשוט אני חושב שבאיירן מאוד משעממת ומשחקת בלי קצב ולהט כמו שהיא הייתה רגילה.אפילו אפשר להגיד שהיא די כבוייה במשחק שלה ומרדימה את הקהל בארינה.
    חוץ מזה היה חסר לי שאקירי שנכנס ל10 דקות בלבד.גם פיזארו צריך להיכנס לכושר משחק.זה לא ששחקני ההתקפה בכושר כזה מדהים(חוץ מריברי) שאי אפשר לעשות רוטציה קטנה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/13
  11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

נכון שעדיין לא הגיעו ההצגות של החמישיות וכל זה, אבל מדובר במאמן חדש שמתחיל משהו חדש ובספטמבר אנחנו לא אמורים עדיין להיות בשיא שלנו. מה שכן, דווקא כן הרבה שחקנים שלנו בכושר מצויין. רובן בעונה פנטסטית עם 6 כיבושים ו 3 בישולים או משהו כזה, אלבה הילד כבר לא ילד ומקבל ביטחון של סטאר ענקי וממשיך להתקדם העונה. רברי טוב והוא עוד יהיה יותר טוב ככל שהעונה תתקדם. לאם ובואטנג כבר הורידו את חלודת הקיץ ובכושר פנטסטי שניהם, כמעט בלי בכלל טעויות מתחילת העונה! וגם נוייר בוכשר מצויין. יהיה טוב אם מולר ודנטה יתחילו להכנס יותר לכושר ושוויני יחזור לגמרי מהפציעה לכמה משחקים רצופים ואז גם נראה ממנו יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/13
  12. dudi Member

מה שפפ שירטט כל הקיץ תלוי בעיקרו בשווייני\טיאגו בעיקר.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שבאיירן מינכן לעומת השנה שעברה משחקת כדורגל איטי יותר עם המון סבלנות על אחזקת כדור קיצונית, אבל לעזעזאל כמה חילופי מקומות יש אצלה תוך כדי המשחק; השליטה שלה במגרש היא פשוט אבסולוטית (גם אם היא נראית רק אופטית לפעמים) בכל משחק שראיתי אותה העונה ואני מאמין שעם שחקני הרכש הפצועים, תיאגו וגצה, יחזרו ויהיו בכושר באיירן תיראה אפילו עוד יותר קטלנית, כמו שפפ היה רוצה לראות.

אגב, אם מולר יפתח במקום רובן זה יעזור מאוד לטעמי בשטף של המשחק בשליש האחרון של המגרש. עם כל הכבוד לסטטיסטיקה המרשימה והשיפור בשחרור הכדור מפתיחת העונה, הוא עדיין לא קרוב אפילו בקצת לאינטיליגנציה של מולר עם הכדור ובעיקר בלעדיו. אני חושב שההולנדי הוא אחד מהאינדיבידואלים הטובים בעולם, וביום טוב הוא מסוגל לפרק הגנות לבדו, אך עם הקבוצה שיש לבאיירן מינכן היום אני חושב שהתפקוד האופטימאלי שלו יהיה כאקס פקטור שעולה מן הספסל. זה היה נכון כבר בעונה שעברה, אך אז הגיעה הפציעה של קרוס כאמור; ולחשוב שיש ברוטציה גם את שאקירי הפנטסטי.

פוטנציאלית הקבוצה נראית טוב מאוד לטעמי, בטח וכאשר אנחנו רק נמצאים בפתיחת העונה. רואים שיש כאן רצון עז להשליט את הטוטאל-פוטבול שפפ כל-כך אוהב בו כל שחקן עושה הכול ואין לשום שחקן הגדרה ספציפית למה שהוא אמור לבצע על המגרש. זה התחיל כבר עם היינקס, אך נראה שפפ מעוניין לקחת את זה צעד אחד קדימה ואפילו שניים. השאלה היא אם לא מדובר באובר תחכום או שזה פשוט עוד שלב בהתפתחות האבולוציה של הקבוצה הכל-כך מוכשרת הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/13
  14. aloneli Member

לא זכור לי שיצא לי לראות סגנון כזה.פפ מנסה בבאיירן שיטה שלא נראה בשום קבוצה גם לא בתקופה שלו בבארסה.כל החילופי מקום האלו עשו לי כאב ראש(חיובי) אבל כמובן שיש לכך גם נקודות תורפה וצריך שחקנים ורסטילים לסגנון הזה.

מה שרואים דומה לתקופה של פפ בבארסה זה שיש מגן אחד תוקף(אלאבה) ממש כמו דני אלבס ומגן אחד שמתרכז בהגנה(ראפיניה) ממש כמו אבידל.
    האמת זה היה מאוד מוגזם כי אלאבה עשה לנו חורים התקפה אחרי התקפה ועוד יותר מוזר זה שדאנטה היה אמור לחפות עליו בשמירה על סילון כמו פראפן.אין ספק שהוא תרומה ענקית בהתקפה אבל בינתיים לא רואים איך אנחנו מצליחים לסגור את החור שהוא משאיר שהוא עולה קדימה,גם לא ששוויני עובר קצת שמאלה או דאנטה מתקרב לקו.
    נוייר מדהים.אני לא חושב שיצא לי לצפות בשוער כל כך כישרוני.אני חושב שזה לא מוגזם כבר עכשיו להכניס אותו לאותה שורה עם הגדולים ביותר.
    דאנטה כוכב,שחקן עם הבנה כל כך טובה של המשחק ומתקל בצורה מאוד נקייה ואלגנטית.גם בואטנג ממשיך בכושר הנהדר שלו.ראפיניה עם משחק הגנה נהדר,הצליח לבודד לגמרי את דרקסלר.אבל גם לא ראינו תרומה התקפית שלו חוץ מהתקפה או שתיים.

לאם עושה עבודה טובה בקישור יחסית למה שהוא מסוגל.אבל מרגישים את החסרון של חאבי בכל מתפרצת ואת החולשה של לאם לעמוד נכון כנגד מתפרצות או להצליח לתקל אותם כמו שחאבי היה עושה.ב20 דקות הראשונות זה היה קצת מביך כי שאלקה הגיעה ליתרון מספרי בהתקפות.
    שוויני קלאסה.בהתחלה לא היה מעורב אבל שהוא נכנס לעניינים כבר קיבלנו את באיירן האמיתית.גם שער ובישול וגם עושה עבודה של 3 שחקנים.
    רובן היה מאוד מעורב אבל היה חסר את הדיוק,כנ"ל גם ריברי שגם בקושי הצליח להבקיע.בכל מקרה לא נותנים לשניים האלו כזה מרווח כמו ששאלקה נתנה להם הערב.
    מנדזו נהדר אבל עדיין חסר לי תנועה לעומק כמו שמולר עשה בגול הרביעי.לפעמים זה נראה שהוא נתקל ברגליים של השחקנים ומגיע למסירה קרובה במקום לעשות תנועה לשטחים מתים ותקוע לריברי ולרובן באגפים.
    טוני בינתיים אולי השחקן הכי יציב בקבוצה ביחד עם בואטנג ונוייר.סוג של מנייה בטוחה שלמד גם לתקל נהדר וגם תמיד מגיע לקבל כדור או לעשות דאבל פס עם ריברי ועם אלאבה.

בכל מקרה לתת לשאלקה 4-0 זה כבר משהו מיוחד,תוצאה נהדרת וכדורגל נהדר!

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד משחק ענק. איך אמר הוודס אחרי המשחק? ?כשבאיירן משחקת ככה אתה לא יכול לעשות הרבה?.
    לא יודע איך הגעתם ל - 20 דקות. 8 דקות ראשונות שאלקה עשתה צרות וזהו. מהדקה התשעית פשוט שלטנו לגמרי במגרש ועשינו מה שרצינו. שאלקה עם בעיטה אחת טובה (באותן 8 דקות) אבל גם זה ממרחק ומול שני שחקנים. חוץ מזה (וגם זה לא ממש מצב) הם לא הגיעו לכלום.
    חבל שלא ניסינו להבקיע עוד אחד. היינו לוקחים את המקום הנכון שלנו.
    האמת, קצת נמאס להגיד, אבל טוני קרוס. וואווו.

מצב נושא:
הנושא נעול.