באיירן מינכן 13/14 :: עידן פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. dudi Member

לפטר! מתגעגע לקבל רביעיות מכל מיני משתתפות באלופות, ולאבד אליפויות לשטוטגארט, וולפסבורג וכאלה..

2. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

לפי איך שהמאמן מדבר ולא נמצא מרחף בעננים, כבר ניתן להבין שקלינסמן הוא בטח שלא. הוא מדבר על הבעיות ויודע איפה הן, זו נקודת הבסיס כדי להתחיל לטפל בהן. מאמן שזכה בדברים, בהרבה דברים, זה כבר נורה אדומה מהבהבת שאוסרת על השוואה עם כלומניקים כמו קלינסמן.

בסך הכל שינויים מרעננים נדרשים בכל עונה ובטח אחרי אליפות. דם חדש פותח רעב חדש. בסך הכל הוחלפו 2 שחקני ספספל כמו גוסטבו וגומז ב 2 שחקנים שמיועדים להרכב כמו טיאגו וגוצה. יש גבול כמה אפשר להעמיס את הסגל, הוא היה יותר ממלא כבר.

היום כבר נראה שיפור בהגנה ונקווה שהמגמה תמשך. יש עוד עבודה, קבוצה עם משחק שותף ותיאום טוב לא בונים בחודש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/13
  3. אפנברג Member

כאשר לשוער יש חלק גדול בתארים הקבוצתיים אזי זה נחשב. אוהדי באיירן בחרו ב-11 הגדולים של הקבוצה בכל הזמנים את מאייר כשוער. במקרה של שוער אין בעיה להשוות בין שוער עכשווי לשוער מלפני 40 שנה-מה השתנה בתפקיד הזה במהלך השנים? הלוואי ונוייר יעקוף את מאייר, זה אומר שגם באיירן וגם הנבחרת תהנה מזה. בכל מקרה די מוסכם שכרגע, והדגש על כרגע, מאייר נחשב לשוער הגרמני הגדול בהסטוריה ואוליבר קאן שני.

4. aloneli Member

היה שיפור הגנתי ועמדנו יפה נגד פרנקפורט שלא הצליחה לעבור את החצי עד לדקה 70 בערך.אז כבר הייתה נפילת מתח ופרנקפורט ניסתה ללחוץ וגם לא הצליחה להגיע ליותר מידי מצבים.
    עם זאת אין כל כך ממה להיות מרוצים.באיירן נראתה רע מאוד והייתה מאוד שקופה וחסרת תכלית.הרבה דאבל פאסים ומסירות זה יפה אבל לא הגענו למספיק מצבים באמת גם אם זה משחק חוץ.מולר ומנדזו חוץ מהמהלך של הגול היו חלשים מאוד וההתקפה לא הייתה קיימת חוץ מריברי שהוא השחקן שנמצא בכושר הטוב ביותר באירופה והמשיך ביכולת הטובה שלו.

בינתיים המערך לא מצדיק את עצמו,לא התקפית ולא הגנתית.המשחק של באיירן תקוע,שוויני תקוע,מולר הולך לאיבוד במערך,אין איזון ביציאה קדימה וכל התקפה לוקחת שנה בערך.אני מרוצה מאוד מקרוס ומהעזרה שהוא נתן לשוויני היום אבל זה לא מספיק ובאיירן חייבת את חאבי במקום שאקירי ולשחרר את שוויני קצת קדימה.אם לא אז הייתי רוצה לראות את קרוס ממש ליד שוויני ושהוא בא גם להתחיל יותר התקפות מאחור ומחליף מקומות עם שוויני.דווקא אני חושב שהיה יותר נכון לתת לרובן לעלות במקום מולר/מנדזו כי הוא בכושר נהדר והוא היה חסר היום במשחק.
    גם החילופים של פפ לא תרמו וגם הגיעו מאוחר מידי.

בסה"כ 6/6 יכולת סבירה ומאמן שמנסה שוב ושוב לשבור את הראש יותר מידי.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאט לאט לאט נראה קצת יותר טוב. ההגנה, או יותר נכון המשחק ההגנתי, השתפר ואפילו אם רק בקצת. ועדיין כשטיאגו ישחק במקום שאקירי ועם עוד אימונים ותירגול זה יראה עוד יותר טוב.
    בהתקפה מנדזוקיץ' דיי הולך לאיבוד בשיטה וברור שגוצה יתאים הרבה יותר.

אלון, הדיעה שלך שצריך שני מספרי 6 שאחד מהם גרזן ידועה. אבל פפ לא חושב ככה וכל עוד הוא לא ישתכנע שהשיטה שלו לא עובדת הוא לא ישנה אותה ולא יחזור לשני מספרי 6. אולי הוא יעשה את זה במקרים נקודתיים כמו משחקי חוץ מאוד קשים. אולי. אני חושב שכשהוא יעלה עם שני קשרים שעושים הגנה טובה לפני שוויני (טיאגו וקרוס) וכולם יהיו מתורגלים טוב אז גם נראה משחק הגנתי הרבה יותר טוב ולא תראה כזה הבדל בין שני מספרי 6 למה שהולך עכשיו.

6. dudi Member

נדב אני חושב שאתה טועה כאן לטעמי,

ממה שאני רואה פפ מנסה לצייר עולם בו שווייני, וטיאגו שחיים על אותה משבצת גרים בו יחדיו בשלום,
    בכיוון של חלוקת עמדה מספר 6 הקדמית ל 6 עם האוריינטציה ההגנתית.

מעליהם כמס 10 חופשי יהיה הוא גצה, ובאגפים ריברי ורובן עם שאקירי כאופצייה מהספסל להרחקות\פציעות\מנוחה.

מקדימה מולר\מנדז'ו, ואז נשאלת שאלת 40 מליון היורו איפה חאבי, אם בכלל(אם נשאל את יה יה טורה אולי לו הפתרונים).

שיהיה בהצלחה זה לפחות מה שאני מצליח לראות ממה שפפ מנסה להרכיב אפילו בכח.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דודי, יקירי. שכחת את קרוס. ומה לעשות, בינתיים פפ מאוד מחזיק מקרוס. ולא סתם.
    וחוצמזה אני ממש לא רואה אותו משחק עם שני מספרי 6 ומס' 10. לפחות לא עד שהוא לא יתייאש מהשיטה שלו. לא שיחקנו ככה אפילו משחק אחד תחת הדרכתו.

השבוע גם נהיה יותר חכמים. גוצה מקבל את האימונים שלו. לחאבי וטיאגו אין איזה משחק מטופש ובשבת יהיה סגל מלא לחלוטין.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/13
  8. dudi Member

עדיין לא היינו בסיטואציה של סגל מלא, וזה טורף את הקלפים נכון לעכשיו.

מצד שני פפ מקבל עשיו שבוע וחצי החל משבת הקרובה להשיב את ההרתעה ובגדול שנירנברג תגיע לאליאנז למיני דרבי שנוכל לחדד חרבות, משחק החוץ בפרייבורג 3 ימים אחרי בלב.
    ואז הקינוח תואר מס 2 לעונה מגיע להכרעה מול מוריניו.

אם יעמוד בשלושת המטלות שנחזור מפגרת הנבחרת 40% מבקרים(מלשון ביקורת) לא יהיו שמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. aloneli Member

לא משנה מי יעלה המערך של פפ פשוט לא מתאים לבאיירן.שוויני הוא לא בוסקטס שיכול להישאר מאחור כבלם קדמי אלא צריך אותו יותר קדימה בהצטרפות להתקפה.גם אם נראה את קרוס וטיאגו ששניהם חלשים מאוד הגנתית יהיה לנו קישור רך מאוד.חוץ מזה מי בדיוק יהיה המחליף שלהם במערך הזה?מי יהיה המחליף של שוויני?מי של קרוס וטיאגו?התשובה היא אף אחד כי פשוט אין עוד מישהו שיעשה את העבודה שלהם בספסל.אלא אם כן פפ עדיין חושב שלאם/ראפיניה/שאקירי יכולים לשחק כמספר 6.אבל שוב זה עוד מהלך של לשבור את הראש ולנסות להתחכם.
    אם כבר לוותר על קשר אחורי אז שקרוס ממש יעבור ליד שוויני ושגצה ישחק כמספר 10.כרגע זה פשוט לא זורם.

בינתיים אני לא מרוצה בכלל מהכיוון של פפ.אפשר להבין מאיפה הביקורת הזאת שהוא מקבל כי אנשים לא אוהבים שינויים יותר מידי ויש להם ספק גדול לגבי הדרך של פפ.אם הוא היה שומר על מערך דומה ולא היה משנה עמדות לחצי קבוצה אז כמעט ולא היינו שומעים ביקורת.

10. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

מה שכל אוהד רוצה, לא מעניין את המועדון. אם המועדון לא היה רוצה את השינוי הזה, לא היו קוראים לפפ ומשאירים את היינקס לעשות את זה בדרכו. אני בנתיים עומד מאחורי החלטת המועדון ובניגוד אליך כן חושב שזה זורם טוב מאוד. לא צריך להיות מקובע על 2 מספרי 6, זה לא כתוב בספר תהילים שצריך לשחק כך ובטח שלא עם מספר 10. אנחנו משחקים עם 3 שחקנים בכל אגף ובהתקפה זה הולך ונהיה קטלני מידי משחק. בהגנה אנחנו מגינים עם שלושה קשרים וכולם יודעים לעשות הגנה. קרוס, שקירי, טיאגו, שוויני וכל קשר אחר שפפ הציב שם. תתרגל לשינויים כי זה לא שינוי רע עד שזה יוכח כשינוי רע,

השיטה כשיטה היא משהו שלקחו איתה את כל התארים האפשריים יותר מעונה אחת. אין שום ניסיון להתחכם. המאמן הגיע עם פילוסופיית משחק שהוא מכיר ורץ איתה מזה כמה שנים. הוא הביא את השחקנים שמאמין שיתאימו לשחק בה ועכשיו יש לו בסגל כל מה שצריך כדי להוציא אותה לפועל. יש עכשיו שחקן הרכב ומחליף לכל עמדה, זה לא מסובך ולא התחכמות. אתה פשוט צריך להתרגל, אז תתרגל.

11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

מה שכל אוהד רוצה, לא מעניין את המועדון. אם המועדון לא היה רוצה את השינוי הזה, לא היו קוראים לפפ ומשאירים את היינקס לעשות את זה בדרכו. אני בנתיים עומד מאחורי החלטת המועדון ובניגוד אליך כן חושב שזה זורם טוב מאוד. לא צריך להיות מקובע על 2 מספרי 6, זה לא כתוב בספר תהילים שצריך לשחק כך ובטח שלא עם מספר 10. אנחנו משחקים עם 3 שחקנים בכל אגף ובהתקפה זה הולך ונהיה קטלני מידי משחק. בהגנה אנחנו מגינים עם שלושה קשרים וכולם יודעים לעשות הגנה. קרוס, שקירי, טיאגו, שוויני וכל קשר אחר שפפ הציב שם. תתרגל לשינויים כי זה לא שינוי רע עד שזה יוכח כשינוי רע,

השיטה כשיטה היא משהו שלקחו איתה את כל התארים האפשריים יותר מעונה אחת. אין שום ניסיון להתחכם. המאמן הגיע עם פילוסופיית משחק שהוא מכיר ורץ איתה מזה כמה שנים. הוא הביא את השחקנים שמאמין שיתאימו לשחק בה ועכשיו יש לו בסגל כל מה שצריך כדי להוציא אותה לפועל. יש עכשיו שחקן הרכב ומחליף לכל עמדה, זה לא מסובך ולא התחכמות. אתה פשוט צריך להתרגל, אז תתרגל.

12. aloneli Member

מי המחליפים של שוויני,טיאגו וקרוס?

אם השיטה תעבוד נהדר אז הכל טוב ויפה.אם היא תמשיך בקו של פתיחת העונה הכיוון לא חיובי בכלל ואז השאלה היא עד כמה הנזק יהיה חמור?

אם כבר עוסקים במערך הוא עדיין לא ברור כל כך אם זה 4-3-3 או 4-1-4-1.לדעתי זה בכלל משהו כמו
    3-4-3 ששוויני הוא כמו בלם קדמי לפני שני הבלמים ואלאבה ולאם ממש כמו קשרים שנכנסים לקישור כאשר שחקני ההתקפה בורחים לאגף.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אדם מאודדד שלא אוהב שינויים. בטח כשדברים הולכים. אבל אני מסכים עם כל מה כאן. חוץ מבעניין אחד. היינקס לא נשאר לא בגלל איזה רצון של המועדון, אלא בגלל הרצון שלו לצאת לפנסיה. (אגב, השבוע דווח שהוא דחה הצעה שהייתה שווה לו 25 מליון יורו).

14. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אלון, אם כך אז בוא נחזיר את הרצינות ונכבד את המעמד, לכן יש לחכות ולראות. דברים לא קורים בין לילה, עוד בקושי התחלנו. המחליף של שוויני יכול להיות טיאגו ויכול להיות גם מרטינז למרות שהוא לא טכני מספיק ופפ לא אוהב שחקנים לא טכניים במרכז המגרש. צריך לחכות, אבל תוכנית עבודה מסודרת יש, זה בטוח. עבורך זה נראה כפוי והתחכמות, אבל עם הזמן תראה שזו דרך שהמאמן מוביל וכשהכל מתחבר זה מאוד קטלני.

נדב, אתה לא אוהב שינויים אבל מבין שבכדורגל קורים שינויים. פעם לקחנו אליפות אירופה עם 3-4-3 וקשר אחורי אחד בלבד אבל עברו הרבה מים בנהר מאז אותם ימים. היו תקופות שהסתכלו בעין ביקרותית מאוד למישהו שלא שיחק 4-4-2. לא העלו על הדעת לא לשחק עם 2 חלוצים והיום קשה למצוא עדיין קבוצות שמשחקות כך ולכל הקשרים יש את התכונות של החלוצים ולכן בקושי כבר יש בהם שימוש ביימנו. הכדורגל משתנה ומתפתח ועכשיו יש לנו מאמן שהביא המון לאותו עידן בו הקישור בעצם עושה הכל. הוא אחד אנשי החזון של העידן הנוכחי, אז המנימום עבור דיון רציני הוא לחכות ולראות מה הולך להבנות ואז לדון כאן. אלו דברים שמופנים בעיקר לאלון.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלא תבין לא נכון. אני איתך במאה אחוז. (חוץ מתיקון הטעות העובדתית לגבי עזיבת היינקס). אני לא אוהב שינויים, אבל אני מקבל מאוד את הדיעה של פפ. יותר מזה, אני דווקא כן רואה שיפור ממשחק למשחק. גם בהתקפה וגם בהגנה ואני חושב שכשיהיה סגל מלא שישחק כמה משחקים אז בכלל זה ירוץ. בינתיים גוצה רק חזר להתאמן, טיאגו וחאבי נסעו חצי עולם וחזרו גמורים. אז זה לא באמת סגל מלא.

אני גם חושב שיש לנו מחליפים לכל עמדה. את שוויני יכולים להחליף טיאגו, קרוס וקירשהוף. את קרוס יכול להחליף שוויני ושאקירי וטיאגו. את טיאגו יכול להחליף לאם וקרוס. את מולר ריברי, את גוצה מנדזוקיץ' או מולר. את ריברי שאקירי או אלאבה או גוצה. וגם בהגנה יש מחליפים. לא רואה הרבה קבוצות עם מחליפים ברמה כזו, אם בכלל.

מצב נושא:
הנושא נעול.