באיירן מינכן 13/14 :: עידן פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני לא יכול כבר לחכות לראות את גוצה משחק אצלנו. בד"כ אני לא מתרגש או מתעלף על שחקן זה או אחר כבודד. אני מאמין בקבוצה. אבל הפעם משום מה יש לי התרגשות וציפיה לקראות.

לא פייר לשפוט שחקנים שמחשקים עם ההרכב השני. גם אלאבה אם ישחק עם ההרכב השני לא יהיה אותו אלאבה שמשחק עם ההרכב הראשון. אין מה לעשות, אבל כל שחקן תלוי גם בשחקנים האחרים וגם משפיע עליהם. אני חושב שרפינייה וקונטנטו יופי של מגינים לשעת צרה והוכיחו את זה כששיחקו עם ההרכב הראשון, לא מעט פעמים.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדברים על זה שחוץ מוולפסבורג גם ארסנל, דינמו מוסקבה וברצלונה מתעניינות בלואיס גוסטבו.

3. dudi Member

בברצלונה מחפשים בנרות עוד סונג, ומסצ?רנו... עדיף כבר להשאר במצב כזה.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמית, לואיס גוסטאבו עבר לוולפסבורג. המחיר בסביבות 20 מליון יורו. שחקן ענק.

5. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

הוא עשה את הבחירה הנכונה, ואני חושב שהצעד הזה עומד לשדרג לו את הקריירה בצורה אדירה. כל הכבוד לו על הביצים.

6. dudi Member

נדב תרשה לי להחזיר את כולנו לאותו ערב בברנבאו שלואיז נותן את אחת ה!הצגות של קשר אחורי, רץ 2 קילומטר אקסטרה בשביל כל שחקן על המגרש, ובלט באכויות ב 2 levels על כל השחקנים משני הצדדים פשוט מופע רהבה ששלח אותנו לאותו גמר.

כמובן שלא נשכח לו שערים, משחקים נהדרים, ומעל הכל נאמנות ואמינות נראה שמקרה ריברי סוחף גם את שאר הזרים במועדון מדהים.

servus luiz! danke!

נ.ב - מהלך חכם ואדיר להשאיר בן אובד מתחת לאף you never know..

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מריו גוצה יהיה בסגל למשחק מחר. עוד לא הוחלט אם הוא יפתח. פפ מאוד מרוצה מהיכולות שלו.

עוד אומר פפ שכמו ששיחקנו נגד גלדבאך לא ניקח אליפות. הוא רואה את הבעיות ואומר שייקח עוד קצת זמן שהכל ידפוק כמו שצריך.

8. dudi Member

מרבית(לא כולן) הבעיות יפתרו ששחקני המפתח כולם ככללם יהיו זמינים מחר זה כבר ב 90% יהיה המצב.

תרשו לי להמר יש לי שלושה אסים ביד שטיאגו וגצה יצטרפו לשווייני וריברי כשחקני ברזל\הרכב, ואז נקבל עיצוב סופי לתלכיד שיוליך את הרעיונות והשיטה של פפ שאני כרגע עומד מאחורי עם קרדיט של 40%(ואפילו יותר) יותר מכל קודמיו, ובצדק.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/13
  9. dudi Member

10. aloneli Member

המעבר של גוסטבו מפריע לי מאוד ואפילו לא מובן.ברור שמבחינת גוסטבו עדיף לו כל דבר מאשר לשבת ביציע וולפסבורג זה אחלה מועדון שגם מוכן לפרגן בכסף.מבחינת פפ,הוא וויתר על 3 קשרים אחוריים מתחילת הקיץ והעביר את חאבי להיות בלם למרות שהוא בלם חלש מאוד.מה שאומר שכרגע אנחנו בסגל עם 0 קשריים אחוריים,מה לעשות פפ לא רוצה קשר אחורי קלאסי במערך שלו ולכן גוסטבו וחאבי מיותרים בעמדה הזאת.

לי זה קצת לא מובן בטח אחרי שזה עבד כל כך טוב אבל גם בלי קשר קשה לי לראות מערך שלא כולל בתוכו קשר אחורי,דודי גם נראה לי אתה לא הכי בעד כי לדעתך עמדת הקשר האחורי היא הכי חשובה בכדורגל המודרני.חוץ מגוסטבו שהוא טופ קלאס יש ם את קאן שהיה אמור לפרוץ השנה אבל גם הוא עזב בגלל המעבר של טיאגו.

באופן כללי כבר עזבו אותנו לא מעט שחקנים בקיץ האחרון ורואים פה שינוי משמעותי מאוד גם בסגל וגם בסגנון המשחק.אפשר להגיד שחלק היו צריכים לעזוב אבל יותר מהכל חבל מאוד ששחקנים כמו גוסטבו וגומז עזבו גם מבחינה מקצועית וגם שהם שחקנים שמחוברים למועדון.

אני בגישה שחלון ההעברות ייגמר כבר עכשיו,ככל שעובר הזמן פפ מחליש יותר ויותר את הסגל ומבצע יותר ויותר שינויים.זה מזכיר לי מאוד את תחילת הדרל של קלינסמן שחשב שהוא חכם יותר מכולם וניסה לשנות כל דבר אפשרי וגם הוא קיבל קבוצה מעולה.אצל פפ זה עוד יותר מוזר כי הוא קיבל את הקבוצה הטובה בעולם ואת הסגל הטוב בעולם והוא רק מנסה לשנות ולשנות.מה אני אגיד,אני רק מקווה שהוא לא יהרוס יותר מידי ושההגנה לא תתרסק במערך החדש.

11. dudi Member

אלון אני לא משקר על עצמי טיאגו, ושווייני יהיו האמצע, וכדי שזה יקרה צריך לשחק בלי קשר אחורי כי טיאגו ושווייני בדיוק אותו שחקן.

למאמן הפיתרונים אני מאחורי עם כרדיט נרחב, אבל כמובן המועדון מעל כולם.

12. אפנברג Member

בואו לא שוב פעם נעוף על עצמנו...לנוייר יש עוד כמה דברים להשיג כדי לעבור את מאייר, ולא ברור לי למה כבר הוחלט שקאן מאחוריו.
    להלן רשימת תארי ספ:

אליפות גרמניה: 1969, 1972, 1973, 1974
    גביע גרמניה: 1966, 1967, 1969, 1971
    גביע אירופה לאלופות: 1974, 1975, 1976
    גביע בין יבשתי: 1976
    גביע אירופה למחזיקות גביע: 1967
    גביע העולם: 1974
    אליפות אירופה לאומות: זכייה ב-1972, מקום שני ב-1976
    שחקן השנה בגרמניה: 1975, 1976, 1978

אני לא רואה אך כ"כ מהר נוייר, המצוין כשלעצמו ושנראה נפלא בחודשים האחרונים, עובר אותו.

13. dudi Member

תראה השלוש זכיות באלופות רצוף זה ערך כמעט בלתי אפשרי בימנו, אני גם אישית שדור הזהב זה הכי גדול אי פעם, הכוונה שלי היתה שאולי יעקוף את ספ עד סוף הקריירה זה אפשרי, אבל נכון אני חוזר בי אם הובנתי לא נכון.

14. AS R Member

וממתי קובעים את האיכות של שוער לפי התארים הקבוצתיים שלו?

להשוות את נוייר לשוער משנות ה-70 זה פשוט לא קשור.

לגביי ההשוואות לאוליבר קאהן, אם נוייר ישחק בבאיירן עד תום הקריירה וימשיך בכושר הנוכחי שלו, לדעתי הוא ייחשב כשוער גדול יותר מקאהן. כרגע זה אבסורד בכלל להתחיל להשוות בין שוער שמשחק שנתיים במועדון לבין שוער ששיחק בו 14 שנה.

15. aloneli Member

אז ואלדס השוער הכי גדול בכל הזמנים.

אני לא יכול להשוות ביניהם כי לא צפיתי בספ מאייר האגדי אבל נוייר ללא ספק יכול להיכנס לגדולים ביותר.מבחינת כשרון אני חושב שהוא עולה על קאן ואחד הגדולים ביותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.