אני לא מבין מה יש להם בחלוץ עכשיו .... שיחפשו קשר פודולסקי נותן משחק מושלם בנבחרת ואין שום סיבה שהוא יאכזב בבאיירן
אני לא מתלהב מואן ניסטלרוי: בשיאו היה חלוץ ענק אבל כבר שנה הוא משחק-לא משחק במנצ'סטר ובמונדיאל הנוכחי הוא נוכח-נפקד. לאור התאום הנהדר של פודולסקי וקלוזה אתמול מול שבדיה אולי את מירוסלאב צריך להביא אלינו. אני בעיקרון תמיד בעד שחקן גרמני בהרכב על פני זר, בטח כשהגרמני בכושר טוב יותר: קלוזה בכושר יותר טוב ממקאיי ופיזארו. נכון שבאירופה הוא עדיין לא הוכיח כלום אבל קשה להגיע לרמות הגבוהות ביותר של ליגת האלופות עם ברמן. עם באיירן הוא יוכל לפרוע השטרות. (אגב, על קלוזה חשבתי מזמן, לא רק בגלל המונדיאל המצוין שיש לו עכשיו).
ההבדל הוא שואן ניסטלרוי יגיע בזול וקולזה (אם בכלל מישהו ישחרר אותו) זה יהיה בהרבה יותר כסף. לא שאני חושב שצריך להביא את ואן ניסטלרוי (אם מקאיי נשאר).
הלוואי שיביאו את קלוזה אבל זה נראה לי קצת לא הגיוני... שיביאו קשר טוב לוקאס נותן עד עכשיו מונדיאל ענק הוא יוכיח את עצמו
וואלה נכון. אפילו לא שמתי לב מה הוא כתב אבל בגלל שמדובר בואן נסטלרוי הכוונה שלו היתה RVN כמו שנכתב בהודעות לפניו ורק כנראה הוא התבלבל. ממילא RVD זה כלום, גם לא ואן דר וארט שכותבים VDV. לא משנה העיקר שכולם הבינו אחד את השני.
בן כמה מירוסלב קלוסה? חבל שבאיירן מינכן לא יכולה לרכוש אותו בגלל סעיף השחרור הגבוה שלו בברמן(לפי מה שהבנתי מעל 20 מליון ליש"ט). עם חלוצים כמו קלוסה ופודולסקי, באיירן יכולה ללכת עד הסוף באירופה, יש להם תיאום מושלם בנבחרת הגרמנית. לדעתי לבאיירן עדיין יש חולשה באגף. לדעתי היא צריכה לנסות להביא את קאמורנסי, כמו שזה נראה עכשיו היא בדרך לליגה השנייה או השלישית אפילו(יובנטוס). קאמורנסי השחקן האחרון שיישאר שם במידה ויובה יורדת. בקשר לואן ניסטלרוי, לא מובן לי למה הוא נשאר במנצ'סטר. בכל מקרה, אם הוא היה בא לבאיירן, שהייתה קצת תחרות על ההרכב מה הבעייה? גם באיירן יכולה לעבור ל4-3-3, שוושטיינגר, דמיכליס ועוד שחקן בקישור האחורי, שוושטיינגר 50\50 בייחד עם דמיכליס, הראגריבס בקישור האחורי.
אם באיירן ישחקו 4-3-3 אני שמן בווארי שותה בירות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx הסבירות היא (כמו עונה עברה) שתיהיה רוטציה טובה ובריאה לעונה עמוסה במשחקים. מגאת' ימשיך עם מנהגי הכדורגל המודרני העולמי ב 4-4-2 וזו בכלל לא שאלה (לצערי). הייתה בכיף מקבל את באיירן עם שלושה בלמים שוב, אך זה לא לדיון כי אין סיכוי. שאלת השאלות שנשארה פתוחה מכוונת רק להרכב החזק שיפתח מרבית המשחקים העונה שעדיין בערפל.
רומינגה מצהיר : לאם ולוסיו לא למכירה הבוס של באיירן הדגיש היום לנוכח ההתעניינות של מ"ס קבוצות שהשניים הם חלק בלתי נפרד מהתוכניות של באיירן לעונה הקרובה. ואני אומר מהלך טיפשי, את לוסיו באיירן הייתה חייבת למכור , במיוחד עכשיו שהוא עלה על גל הביקושים ובאיירן יכולה להרוויח עליו הון תועפות. לגבי לאם זה סתם אינטרס אישי לא לראות את השחקן הנהדר הזה בקבוצה הבווארית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
תעזוב אותך משטויות .. רומניגה צודק ב 100 % ששניהם לא למכירה אנו רואים מה לאם עושה בנבחרת וגם לוסי עושה עבודה טובה למהאם נמכור את לוסיו מי ישאר ישמעל נו באמת
הפוך. הבעיה בלוסיו היא יסמעאל. ואן בוייטן יכול להיות הפיתרון ליכולת הבינונית מינוס של הצרפתי העונה בבאיירן.