באיחור קל אך אופנתי: סיכום העונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/6/06.

1. קלייברט Member

לא יודע מה הסיפור עם ראול, אבל התיאוריה הרשמית שלי ושל בוריס זו החולצה הירוקה.

2. Quique_Flores Member

מצטער, אבל לא, ממש לא...

מה אתה נביא? ואולי מסי ייפצע השנה איכשהו והוא לא יעשה את הפריצה, חוץ מזה, רונאלדיניו הוא השחקן הטוב בעולם אבל מסי ממש לא ברמה שלו, מה כבר עשית ממסי? נכון שהוא שחקן עם פוטנציאל ענק ואני מאמין שהוא יהיה תותח על בעתיד, אבל עכשיו הוא ממש לא השחקן השני הטוב בעולם, תחשוב בהגיון קצת במקום לפלוט שטויות

לשם שינוי אני מסכים ואני אפילו חושב שהוא החלוץ ה-2 בטיבו בעולם

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/06
  3. dkaro Member

אתה לא חושב שקצת הגזמת?

עם כל הכבוד להתקדמות שעשה ואלדז, והוא באמת עשה התדמות ענקית, אתה יכול למצוא רק בליגה הספרדית כמה וכמה שוערים יותר טובים. אז להגיד שהוא אחד מהשוערים הטובים באירופה?
    קאסיאס, קאניזארס, בופון, דידה, טולדו, רובינסון, ואן דר סאר, צ'ך, קאן, להאמן, ריינה ועוד המון. את השמות פה העלתי לך בלי לנסות לחשוב אפילו, ובטוח שאפשר למצוא עוד שעולים בכמה רמות מעל ואלדז.

מסי מס' 2 בעולם?? :aaarofl:
    איך בדיוק. גם אם ניקח שחקנים עד גיל 23 אני מוצא לך כמה שחקנים עדיפים על מסי. מסי הוא שחקן מצוין, אבל לא הגזמנו? לא צריך לחפש יותר מדי, תסתכל שניה על הירבה שלך ריאל מדריד, רוביניו, שלא נחשב גם מה-15 שחקנים הטובים בעולם, עולה על מסי בכמה רמות. אז להגיד שמסי שני רק לרונאלדיניו זה באמת מצחיק, בדיוק כמו שאומרים שויאר מיר יוציא על הכישרון הזה 150 מליון יורו...

אטו לא מה-3 חלוצים הטובים בעולם. זה לא שאטו שחקן כ"כ גדול, זה שברצלונה כ"כ גדולה. תאמין לי, גם אם אסולין היה משחק שם הוא היה עובר את ה-20 שערים. אטו אמנם מהחלוצים הטובים, אבל לא מה-3.
    הנרי, שבצ'נקו, ורונאלדו עדיפים עליו. כן, רונאלדו. הוא הכניס רק 14 שערים העונה? וואלה נכון. 14שערים מתוך רק 21(!) משחקים, כשבחלקם בדיוק חזר מפציעה. ללא ספק מרשים. הבעיה היחידה של רונאלדו זה הפציעות, אבל הוא ללא ספק יותר טוב מאטו.

אם רונאלדיניו ימשיך ביכולת שלו בחודשים האחרונים ולא ישחזר את יכולתו מאמצע העונה, הוא ללא ספק לא יכול להחשב כשחקן הטוב בעולם. אבל אני מאמין שיחזור לעצמו.

מה שכן, פויול ומארקז אכן צמד מהבלמים הטובים בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/06
  4. Barcik Member

עוד אפשר איכשהו לחיות עם כל הטענות שלך, אבל הן מאבדות כל קמצוץ של לגיטימיות לנוכח האמרה המצוטטת.

5. dkaro Member

רגע רגע רגע, לבירור כוונות.
    אתה באמת מתכוון לומר שמסי יותר טוב מרוביניו?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/06
  6. EL Capitan Member

כן. וגם אני אומר את זה.

7. Yeste Member

אתה משווה בין הגפרור לבין מסי ? :aaarofl:
    רוביניו נתקע השנה ברגליים שלו גם כששיחק מול המגנים של מאלגה. עאלק יותר טוב ממסי...

8. Barcik Member

אני לא אומר את זה, כי זה לא דרוש. יש קצת דברים בכדורגל שהם עובדה מוחלטת, זה אחד מהם. זה ברור לחלוטין, כמו שהשמש זורחת בבוקר. בדרך כלל אי-אפשר לאמר "אתה טועה" בכדורגל כי הכל עניין של דעות, אבל במקרה הזה אין שום ספק. אתה טועה, ובגדול.

אתה יודע שהוא היה כובש בכמויות גם במיורקה, כן?

9. EL Capitan Member

המהירות המדהימה והעצומה של אטו הוא יתרון גדול מאד, שפשוט אי אפשר לקחת ממנו. אפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל הוא פשוט חלוץ ענק.

10. Raulito Madridista

איזה וויכוחים מוזרים יש פה.

דבר ראשון, סמואל אטו אחד החלוצים הטובים בעולם, אחד השחקנים שחבל שהם לא במונדיאל אבל לי לא ממש איכפת שקמרון לא העפילו. אטו הוא שחקן שעובד במגרש, מהיר מאוד, טכניקה רבה יש אבל גם סיומת לקויה. זה לא שרק ברצלונה עושה אותו שחקן אדיר, אבל נכון שבמיוארקה הוא לא היה עובר את ה-20גולים אף פעם, הוא לא היה מקבל כל-כך הרבה מצבים כמו בבארסה, כאשר כמעט אין משחקים שהוא לא מגיע 3-4 פעמים למצבים.

דבר שני, דניאל מה אתה מזלזל ברוביניו בכלל. מה אתה משווה את מסי. שחקן שגדל בברצלונה שיש לה נוער ברמה הגבוהה ביותר, גם פבראגס יצא משם. מסי מאז שהיה קטן התרגל לרמה הגבוהה ביותר. שנה ראשונה של רוביניו בספרד, בעונה הבאה הוא יהיה יותר טוב, קשה מליגה של ברזיל להגיע לליגה הטובה בעולם.

היה כאן גם וויכוח של שוערים, יש לפחות עשרה שוערים שעולים עליו בעולם:

איקר קסיאס, אוליבר קאן, בופון, פרצ'סקו טולדו, יינס להאמן, סנטיאגו קניזארס, ואן דר סהאר, פיטר צ'ך, גרגורי קופה, פול רובינסון

כמובן שיש עוד הרבה אבל לא עולה לי כרגע עוד.

11. dkaro Member

לא אמרתי שאטו לא מהחלוצים הטובים בעולם, רק אמרתי שהוא לא מה-3 הטובים. אנא אל תכניסו לי לפה דברים שלא אמרתי.
    ובקשר לרוביניו, קודם כל כמו שאמרו, זוהי שנה ראשונה שלו- 12 גולים. בהחלט מס' יפה מאוד לשחקן שלא משחק בתור חלוץ, למרות שיש לא מעט אנשים שבטוחים שכן. וחוץ מזה, אני חושב ששוב, כמו אטו, מסי משחק בקבוצה גדולה הרבה יותר. שים את שניהם בקבוצות שוות, רוביניו יהיה הרבה יותר מועיל. לפי דעתי לפחות.

12. eman Member

לא יודע אם מסי יותר טוב מרוביניו או ההפך,מה שבטוח שמסי כרגע שחקן הרבה יותר מועיל מרוביניו,וזה מה שחשוב.

מסי כרגע בסביבה שהרבה יותר קל להצליח בה,בניגוד לרוביניו שצריך לסחוב הרבה על הגב שלו...אפשר להגיד שמסי לוקח את ההזדמויות שנותנים לו בשתי ידיים,ורוביניו מראה מה שהוא יודע,אבל לא מתעלה על עצמו יותר מדי.

13. אלי מתחן Member

מסי כבש או בישל יותר מרוביניו?

14. Barcik Member

בממוצע, כן.

רוביניו - 52 משחקים, 12 שערים (0.23 למשחק), 4 בישולים (0.07 למשחק).
    מסי - 25 משחקים, 8 שערים (0.32 למשחק), 3 בישולים (0.12 למשחק).