מצטער, לא מצאתי יותר מדי הגדרות לאדם שמדבר שטויות מחוסר ידע (למרות שעכשיו, אחרי שאתה טוען שיש לך את הידע, כנראה שאתה מדבר שטויות נקודה) ופה זה נגמר, אני לא רוצה להרוס לדני את הדיון שלו
אף אחד לא הורס פה את הדיון. מדברים על שחקני אתלטיקו מדריד בדיון של אתלטיקו מדריד. עכשיו לגבי זה שאני כביכול מדבר שטויות - כמה משחקים של אביאטי יצא לך לראות?
אני אגיד את זה ככה - לברצלונה היה עדיף אם אביאטי היה שוער שלה ולא ואלדז אפילו בארגנטינה העדיפו את אבונדנסיירי הבינוני יחסית על פני פראנקו בכל אופן, נראה כבר במהלך עונה מי יותר טוב. אין לי ספק בכלל שאם פראנקו ייפצע או יורחק למשחק או שניים, הוא כבר לא יחזור לעמדת השוער הראשון. כל זאת בהנחה שאביאטי לא מגיע על תקן שוער ראשון מלכתחילה...
הסיבה להגעתו של אביאטי היא הפציעה הקשה שעברה על לאו פרנקו בעונה האחרונה (שבעקבותיה הם נתקעו עם פיצ'ו הבלתי נלאה) יותם אחי, אבונדנזיירי בינוני? השוער הטוב בליגה העונה (חוץ מקסיאס כמובן), היה מעמודי התווך של חטאפה
אז מה אתה רומז, שהסריה א' עדיפה, עוד אחד מהבדיחות שלך לליגה שנמצאת בשיא השפל? אתה הורס את הדיון כי אתה מדבר שטויות, מתוך 100 אנשים יגידו לך 95 שלאו פרנקו טוב יותר מאביאטי, אבל אתה בור. אביאטי מגיע בתור שוער שני, מה שהוא עשה רוב הקרירה שלו.
אבונדאנסיירי בינוני??? הוא היה השוער הטוב בדרום אמריקה בשנים האחרונות שלו בבוקה. בעונה הראשונה שלו בספרד הוא זכה ב'זאמורה' ועוד עם חטאפה הקטנה! לאו פרנקו שוער מצוין, אבל הוא פשוט הגיע לשיאו בתקופה לא טובה, כשפאטו שולט באפודה מס' 1. כמה שנים לפני, כשקבאז'רו היה השוער, לאו פרנקו היה צריך לעשות את הפריצה הגדולה. אביאטי שוער מוכשר מאוד, אבל הוא פספוס הוא אדיר ואין שום סיבה שהוא יתפוס לפרנקו את המקום. הוא פשוט ישמש אלטרנטיבה כי לאו פרנקו נוטה להיפצע, כידוע.
אני רומז שאתה לוקה בהבנת הנקרא. אמרתי שאני לא מאמין שאביאטי הגיע להיות שוער שני בקבוצה כלשהי(ולא משנה אם זה בספרד או בקזחסטן), כאשר בסרייה א' הובטח לו מקום כשוער ראשון. אם גם עכשיו לא הבנת אני אשתדל למצוא עבורך תרגום בשפת הסימנים. וד"א ליגה שנמצאת בטופ-3 בעולם לא יכולה להיות בשפל. אין כמו תרבות דיון בפורום הספרדי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אבונדנסיירי אחלה שוער. הוא היה נהדר בשנים שלו בבוקה ואני יודע שחטאפה הייתה אחת הקבוצות שספגה הכי מעט העונה בליגה הספרדית (בעיקר בזכות פאטו והאלקסיס ההוא). אבל הוא לא ברמה של שוער ראשון באחת משלושת הנבחרות החזקות בעולם. ריקלמה, 95 מתוך 100 יגידו שפראנקו יותר טוב? אז כל ה-95 האלה לא מכירים מספיק את אביאטי. אם אני אסביר את זה בדרך שלך - 95 מתוך 100 אוהדי מילאן, יעדיפו את אביאטי על פני דידה בלי לחשוב בכלל. אתה מציג את אביאטי כשוער שישב כל הקריירה שלו על הספסל כי זה כל מה שהוא שווה. אתה שוכח כנראה מי היו השוערים שהיו לפניו ברוטציה בתקופות שלו על הספסל. במילאן הוא ישב על הספסל כשדידה היה בשיא שלו (ואז הוא היה אחד משלושת השוערים הטובים בעולם). ביובה הוא ישב חצי עונה על הספסל כי השוער הכי טוב בעולם הועדף על פניו. הלוואי שאביאטי היה השוער של מילאן...
רק שנה עברה ושכחתם שאגירה אוהב רוטציות. עכשיו יש לנו 2 שוערים ברמה בינלאומית. פורלאן כמעט סגור, בלי קומבינות. אבל דובר שם על לוצ'ו פריאה ועל מיסטה כאופציות להוזיל את המחיר וזה אומר ששניהם יימכרו לאנשהו. המחיר של לויס גרסיה 6 מיליון יורו, אולי ליברפול תסתפק גם בארבעה. בכל מקרה, יש כוונה להחזיר אותו.
אני לפחות מביא טיעונים הקשורים לכדורגל נטו, אתה לעומת זאת מנסה לפסול את הדעה שלי בכך שאתה מכנה אותי "בור", או בגלל שאתה לא מסוגל לנהל דיון ואין לך מה להגיד, אז אתה מתרץ זאת בכך שדיון איתי זה "לדפוק את הראש בקיר".
אתלטיקו מדריד סיכמה על העברתם מויאריאל של חואן רומן ריקלמה ודייגו פורלאן תמורת 30 מיליון יורו!!! http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=338417 רכש מצוין לפאתטיקו, נראה איך הם ישתלבו בקבוצה. אהה כן, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx טורס!
אתלטיקו הוא לא מועדון עני, אבל נראה כאילו הרכש הזה נעשה בהבנה שאת הכיסוי להוצאה הם יקבלו ממכירת טורס.