בגלל האוהדים שלה? זה לא מזיז למישהו מאמסטרדם, אם זה מה שאתה מתכוון. בכל מקרה, הופעה ראשונה לאתלטיקו בטורניר מאז שנת 1999.
ניסו להביא את מילאן, לא הצליח. חבייר אגירה מאמין שטורס ישחק במחזור הבא: "Fernando es un toro, un animal. Quiere mucho a su equipo y, esté como esté, seguro que jugará" פרנאנדו שור, חיה. נחשף שאגירה ביקש להחתים בחורף את החלוץ המקסיקני קארלוס ולה בן ה-18 שמשחק בסלמנקה. סלמנקה לא שיחררה אותו אז, אבל ולה חוזר מהשאלה שם לארסנל ואטלטיקו עושה עוד ניסיון להחתים את החלוץ.
אתלטיקו אפורה? זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על הקבוצה המוזרה הזאת, נאיבית, חסרת אופי, אבל אפורה? ממש לא. בחירה מצויינת, מה גם שאתלטיקו של העונה הבאה זאת לא תיהיה אתלטיקו של השנה מן הסתם.
אתלטיקו של שנה הבאה ואתלטיקו של עוד 10 שנים תשאר אותה אתלטיקו , דיבורם דיבורים אבל לא נכנסת לחמישייה הראשונה .
אטלטיקו התארחה אתמול אצל אלמריה שחגגה עליה לליגה הראשונה. האורחים ניצחו 2:1 משערים של ז'קובו ודוד רודריגס. מיגל קיבל 90 דקות. אתמול היה גם היום האחרון בשביל להחזיר את מנה מאלמריה לאטלטיקו, תמורת 300 אלף יורו בלבד. אבל את המקום שלו תופס פרניה. אלמריה הרוויחה מגן מצויין, חטאפה הרוויחה חלוץ מצויין כשהחליפה את פרניה במנו ואטלטיקו תחפש עוד קומבינה דבילית.
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/santana020607_ES.Xxx הקשר קלבר סנטאנה יהיה הרכש הראשון של אתלטי לעונה הבאה ויחתום בימים הקרובים. המטרה הבאה של אגירה-ראול גארסיה.
ויסנטה קלדרון אירח אתמול את הנבחרות של פרו ואקוודור. 2 הנבחרות עלולות להישאר בלי בית בגלל שבלאט...בלאטר החליט לאסור לשחק במגרשים שנמצאים בהרים. אני מקווה שמישהו יעצור את הדביל הזה. המשחק אתמול היה חג לאלפי המהגרים, 20 אלף צופים ראו 3 שערים. פרו ניצחה 2:1. באיטליה מדווחים על ההתעניינות של אטלטיקו בשוערה של ליבורנו מארקו אמליה. אם הוא יבוא, פיצ'ו יעזוב, גם ככה נושמים לו בעורף. אולי הוא יחליף את דודו אוואט בדפור.