MD, העיתון המקורב לאטלטיקו, מצטט את העיתונות האנגלית. חיל מרין מזכיר את הסכום בסעיף השיחרור של טורס: 90M יורו.
לפי העיתונות הספרדית(אס ומארקה) אין הצעה רישמית מהיונייטד ההחלטה צריכה ליפול בשבוע הקרוב לפני היציאה של אתלטיקו למחנה האימונים בארה"ב וסין. חיל מרטין מדגיש שלטורס חוזה לשנתיים הקרובות וכל קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם סעיף שחרור של 90 מיליון יורו. כמו כן הרכש שנעשה בשנתיים הקרובות הוא בשביל להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי בין 3 הגדולות בספרד. לפי דעתי אלה הן רק שמועות כמו בכל עונה טורס ישאר קוצ'ונרו. :aaarse:
העיתונות האנגלית פירסמה שיונייטד הציעה 33 מיליון אירו עבורו. ז"א שהם צריכים להוסיף עוד 53 מיליון כדי שהוא ישחק שם בעונה הבאה. אין סיכוי. :aaarse:
לפי דבריו של סרזו שסותר את אגירה נאמר בכתבה שכבר 4 שנים חוזר אותו סיפור עם טורס והוא ממשיך כרגיל בהכנות עם הקבוצה as diario
כן, אבל העובדה שאגירה אמר את מה שאמר טיפה מדאיגה. אני באופן אישי לא דואג יתר על המידה, כי אני מאמין שאל ניניו לא יעזוב דווקא עכשיו, כשהפורייקט בעיצומו. זה יהיה אבסורד. חוץ מזה, אם אתלטי באמת היו מתכננים למכור את טורס, אז סביר להניח שהם היו עושים את זה לפני מסע הרכש הגדול. בכסף שהם היו מקבלים עבורו הם היו יכולים לרכוש את כול הליגה הספרדית+ יובנטוס, ועכשיו, כשהם כבר ביזבזו את הכל, זה יהיה מיותר לגמרי.
אתלטי לא תשחרר את טורס, אלא אם טורס יבהיר את עמדתו ורצונו לעזוב. לפי המארקה, הצעה של 38 מליון יורו מאינטר, שכנראה רצתה לבדוק אם השמועות על מעבר של הקפיטן של אתלטי ליונייטד נכונות, נדחתה.
זה לא נראה לי אמין במיוחד. ואם להיות מעט יותר בוטה, לדעתי זה חארטה. אינטר מסרבת לשלם 25 מיליון יורו על חלוץ כמו לוקה טוני, אז היא תשלם 38(!) מיליון יורו על חלוץ כמו פרננדו טורס?
מכירות חיסול באיטליה בכלל יורידו את המחירים. וטורס, אם הוא יחליט לעזוב, אז ככה שאטלטיקו תרוויח מזה כמה שיותר.
זהינוס נכשל בבדיקה הרפואית. האמת, כשהוא כשיר הוא יותר טוב מקושטיניה. --------------------------------------------- טוצ'ה ובראוליו ייסעו עם הקבוצה לגרמניה ושנגחאי.